Najboljše gradbe Kodi (posodobljeno februarja 2020)

>

V tem članku razvrščamo najboljše gradnike Kodi za FireStick, Android Mobiles, Windows, Mac in druge Kodi kompatibilne naprave. Večina teh gradenj deluje na obeh Kodi 18,5 Leia in 17,6 Krypton. Po izidu Kodi 18 je minilo že nekaj mesecev in zanesljivo lahko rečemo, da je različica Leia zdaj tako stabilna, kot je postala. Našli boste nekaj različic, ki so izključno za določeno različico Kodija. Kmalu bomo s tega seznama odstranili samo gradnike Kodi 17.6. Obdržali bomo samo različice, ki delujejo s Kodi 18 Leia. 

Te različice redno testiramo in sproti posodabljamo to objavo, kadar koli se pojavijo potrebe. Prav tako bi radi slišali o vaši izkušnji. Prosimo, da nas izpolnite v spodnjem razdelku s komentarji.

Prosimo, kliknite tukaj, da preberete izjavo o omejitvi odgovornosti, preden nadaljujete.

Kodi gradi pomagati pri postavitvi Kodija tako, da ga spremenite v vrhunsko pretočno središče. Toda kaj je Kodi? Tehnično gledano je Kodi brezplačna programska oprema za medijski center, do katere lahko dostopate prek različnih operacijskih sistemov. Aplikacija uporabnikom omogoča porabo pretočnih medijev, kot so filmi, TV oddaje, TV v živo in šport. No, ta tehnična opredelitev najboljših Kodi gradi samo pravi tehnikom, ki že razumejo svojo pot skozi ta odličen program.

V laičnem jeziku si zamislite Kodi kot nedokončano kletno hišo. Obstajajo okvirji, močna podlaga in stojala, ki držijo streho. So osnova, ki bo vsebovala vse ostalo v vaši hiši. Temelj boste uporabili za shranjevanje predmetov, stene za notranjo opremo in streho, da postavite lep strop. Kodi je mogoče opredeliti na podoben način. Aplikacija bo gostila komponente in aplikacije, ki jih boste uporabljali pretočne medije.

najboljše kodi gradi

Kako lahko uporabljate Kodi??

Že razumete, kaj lahko dobite od Kodija. Vendar se morda sprašujete, kako to dobiti. V tem trenutku. Kodi je na voljo v teh operacijskih sistemih; Android, Windows, Linux, iOS in Mac OS X. To pomeni, da Kodi lahko namestite na kateri koli osebni računalnik in pretakate vse svoje najljubše medije. Poleg tega to pomeni, da lahko Kodi namestite na svoj Android telefon, tablični računalnik ali iPhone in uživate v gledanju vsebine v njem.

Tu se še ne konča, saj večina TV-pretočnih polj uporablja Android v svojem osnovnem operacijskem sistemu, v njih lahko namestite Kodi in uživate v prenosu BREZPLAČNE vsebine. Ni več mesečnih naročnin! Primeri takšnih TV škatel so Fire TV Stick in Amazon Fire TV. Priporočam vam, da dobite Amazon Fire TV, saj je poceni, zmogljiv in z boljšo procesorsko močjo.

Preveri: Kako namestiti Kodi na FireStick

Poleg zgradb boste morda potrebovali tudi Kodi dodatke in kože (Preverite najboljše kodi Addons 2020). Če še ne veste, so Kodi dodatki majhne aplikacije, ki razširjajo funkcije glavne programske opreme Kodi. Pomagajo vam pretvoriti programsko opremo v pretočno elektrarno. Odvisno od predvidene funkcionalnosti dodatka vam bo pomagal pri dostopu do športa v živo, brezplačnih filmov, TV oddaj in plačevanja vsebine po ogledu..

Po drugi strani pa vam Kodi kože pomagajo pri prilagajanju in spreminjanju ikon, menijev in bližnjic. Zamislite si Kodi kožo kot aplikacije za ozadje svojega pametnega telefona. Z njimi boste na koncu dobili osebno prilagojeno namestitev Kodija. Nekatere priljubljene kože vključujejo Transparency, BOX, Mimic, Aeon Nox, Pellucid, Nebula, Amber in Confluence. Pokaži večPrikaži manj

Kaj je Kodi Build?

Kodi Build je lep način, kako vse pripraviti in zagnati znotraj Kodija. Zgradba bo namestila vse, kar potrebujete za zagon Kodija z enim klikom. To vključuje dodatke, nastavitve, kože in elektronski vodnik po programih. Običajno, ko boste Kodi namestili v svojo napravo, si boste vzeli čas za prilagoditev po želji. To pomeni, da boste našli dodatke, kože in nastavitve, ki ustrezajo predvideni uporabi

Vendar vam builds ponuja možnost, da z enim klikom namestite vse te dodatke in kože, ki so na voljo z veliko vsebine. Z načinom Kodi Builds boste prihranili veliko časa, ki bi ga sicer lahko uporabili pri iskanju in izbiri določenih dodatkov. Po mojih izkušnjah je uporaba gradnje najlažji način za hitro in zadostno prenašanje in pretakanje vsebine.

Katera je najboljša gradnja Kodi?

Pogosto me sprašujejo, katera je najboljša gradnja Kodi, ki bi jo moral uporabiti. Iskreno, na to vprašanje ni mogoče enostavno odgovoriti. Ta seznam ima nekaj dobrih sestav in izbira enega nad drugim bi lahko bila izziv. Poleg tega ima vsak uporabnik svoje želje, ki določajo njegovo izbiro.

To bi reklo, če bom dal prst na eno sestavino, bo Brez omejitev Magic Build. Všeč mi je ta gradnja. Vendar pa se objektivno odločam na podlagi priljubljenosti. No Limits Magic je najpogosteje uporabljen in najbolj prenašen od vseh Kodi gradi.

To je premišljeno zasnovana konstrukcija, ki poskrbi za vse vrste Kodijevih uporabnikov. Ne glede na to, ali ste nov ali star uporabnik, težek ali priložnostni stremer, imate napravo višjega ali nizkega spektra, no Limits Magic build je za vas. Prav tako pakira številne visokokakovostne video dodatke za vse vaše potrebe po pretakanju. Njegov nezapleten in tekoč vmesnik omogoča enostavno in uporabniško prijazno izkušnjo. Z enostavnimi besedami, to je treba preizkusiti gradnjo Kodi-ja.

Najboljši Kodi gradi 2020

Pozor uporabnikov KODI: Pred nadaljevanjem preberite

Kodi Addons / builds ponuja neomejeno pretakanje vsebine, vendar bi vas lahko tudi spravilo v pravne težave, če bi vas ujeli pretakanje brezplačnih filmov / TV oddaj / športa. Uporabnikom Kodija priporočamo, da med pretakanjem prek spleta vedno povežejo VPN. Dober Kodi VPN skriva vašo identiteto, zaobide vladni nadzor, geoblokirano vsebino in utesnitev ponudnika internetnih storitev (kar pomaga tudi pri brezžičnem pretakanju).

Uporabljam ExpressVPN, ki je najhitrejši in najbolj varen VPN. Zelo enostavno ga je namestiti na katero koli napravo, vključno z Amazon FireStick. Dobite 3 mesece brezplačno in prihranite 49% pri svojih letnih načrtih. Priložena je tudi 30-dnevna garancija za vračilo denarja. Če niste zadovoljni, lahko vedno zahtevate vračilo.

Kliknite TUKAJ, če želite dobiti 3-mesečno brezplačno in prihraniti 49% na ExpressVPN

Preberite: Kako namestiti in uporabljati Kodi VPN

Sledi seznam najboljših gradnikov Kodi:

1. Zgradba titana

Zgradba titana

Titanium Build je opremljen s celim svetom zabave, zaradi česar se izstopa med vrhunskimi Kodi Builds. S to gradnjo boste lahko uživali v športih v živo, TV v živo, filmih, YouTubu, otroški coni, športnih reprizah in poudarkih ter TV v živo za večje kanale kabelske televizije v Veliki Britaniji in ZDA..

Da bi vam ponudil tako široko polje zabave, ima Titanium številne dodatke, kot so DeathStar, Yoda, Gaia, SportsDevil in še več. Njegov uporabniški vmesnik je minimalističen in čist za boljšo uporabniško izkušnjo.

Poleg tega je bila ta različica deležna doslednih posodobitev, s katerimi je zagotovljena, da bo ostala v skladu s sedanjim svetom prenosa spletnih medijev. Če ste španski uporabnik in iščete najboljši Kodi Build, potem vam bo Titanium Build popolnoma ustrezal. To ne pomeni, da ne more biti v interesu drugih uporabnikov. Pravzaprav je bil narejen za sprejem angleških uporabnikov na poti!

Kako namestiti Titanium Build na Kodi

2. Brez omejitev Magic Build

Deluje s Kodi 18.1 do Kodi 18.5 & Kodi 17.6

brez omejitev čarobna gradnja kodi

Večina uporabnikov Kodija je pohvalila No Limits Magic Build zaradi njegovih zmogljivosti, ko gre za spletno zabavo. Trenutno je Kodi najbolj najobsežnejši. Dejstvo, da ima Aeon Nox 5: Silvo Skin, vam nudi futurističen videz. No, ne boste nikoli razumeli, kako Kodi kože vplivajo na vaše izkušnje pretakanja, dokler ne boste dobili rok za to Kodi Build.

Če si želite ogledati regionalne televizijske oddaje in filme z omejenimi možnostmi, boste morali investirati v dobro VPN. O uporabnosti VPN-ja pri uporabi Kodija sem že govoril in še dlje časa priporočil najboljši VPN za popolno anonimnost in osebno varnost. Da bi izboljšali izkušnjo pretakanja vsebine, No Limits Magic Build prejme pogoste posodobitve, kjer se neradni in stari dodatki zamenjajo z novimi.

Med najbolj priljubljene dodatke v tej različici Build sodite Yoda, cCloud TV, Copy & Prilepi, Pulse Fitness, Sports Devil, Čarobni zmaj, med drugimi. Z njimi boste lahko uživali neomejeno glasbo iz Velike Britanije in ZDA, kot je stara jazzovska pesem. Prav tako boste predvajali filme, gledali TV oddaje, uživali v celotnem svetu športa in v svojo hišo prinesli brezplačne televizijske kanale Live US in UK.!

Oglejte si, kako namestiti Kodi No Limits Magic build na PC in Fire TV / Stick.

3. Misfit Mods Lite

Deluje s Kodi 18.1 do Kodi 18.5 Leia

najboljše kodi gradi

Večina ljudi želi namestiti Kodi na svoje naprave, tako da lahko gledajo brezplačno glasbo, TV-oddaje, filme, športe in prenašajo športe v živo. Vse to vam bo dal Misfit Mods Lite Kodi Build. Prinaša široko paleto video tokov, ki vključujejo več podkategorij v vsakem od svojih odsekov.

Misfit Mods Lite prihaja s čudovitimi dodatki, kot so Deathstar, SportsDevil in The Magic Dragon. Kakšen neverjeten način uživanja v toni brezplačne vsebine z vsega sveta? Kot uporabnik boste vse to dobili v enem paketu. 

Kako namestiti Misfit Mods Lite Build

4. Izboljšajte

Deluje s Kodi 18.1 do Kodi 18.5 Leia & Kodi 17,6 Krypton

kodi gradi

Posodobitev: Če v programu Kodi 18.5 ne morete namestiti Streamline, preberite poglavje Kako popraviti neuspešno namestitev dodatka iz zip datoteke

Streamline je še ena kakovostna izvedba, ki na Kodi 18.5 deluje brezhibno. Ta različica, ki je del čarovnika Whiz Kid, vam prinaša spodoben skup video dodatkov za vse vrste pretočnih potreb. Lahko predvajate svoje najljubše filme in TV oddaje, televizijo v živo, športne tokove in še veliko več prek priljubljenih dodatkov, kot so Exodus Redux, The Magic in številni drugi.

Največja privlačnost te gradnje je njegova velikost. Je lahka izvedba, ki nudi odlične zmogljivosti na vseh Kodi napravah, vključno z tistimi z nizko RAM-om in procesno močjo, kot je FireStick. Všeč mi je tudi pri Streamlineu, da je preprost, čist in ga je mogoče preprosto uporabiti pri oblikovanju. Predstavlja pomembne elemente za hiter dostop brez pretiravanja in pretiravanja. Tudi če ste uporabnik prve gradnje, boste to takoj obiskali. Razvijalci so natančno izbrali vrsto, slog in velikost pisave, da bi lahko zagotovili popolno čitljivost.

Kljub majhnosti Streamline ne spregleda niti ene pomembne funkcije. Kot sem že rekel, lahko pretakate karkoli, kar želite. Na splošno je Streamline lepa izdelava Kodi 18.5.

Kako namestiti Streamline build na Kodi

5. Sramotno

Deluje s Kodi 18.1 do Kodi 18.5 Leia & Kodi 17,6 Krypton

sramotno graditi

Slamiously Kodi build je ena izmed najboljših različic, ki bi jih naleteli v teh dneh. Ta zmerno velika konstrukcija deluje odlično na vseh napravah, tudi tistih z nizkimi specifikacijami.

Slamious build vsebuje tudi spodobno zbirko video-dodatkov, ki omogočajo pretakanje skoraj vsega, kar želite. Uporabniku prijazen vmesnik vam omogoča hiter začetek z različnimi možnostmi pretakanja neposredno na začetnem zaslonu. Na splošno je to zelo dobro graditi in poskusite ga. Prepričan sem, da vam bo všeč.

Kako namestiti Slamious Build

6. Xanax

Deluje s Kodi 18.1 do Kodi 18.5 Leia & Kodi 17,6 Krypton

xanax graditi

Xanax Kodi build je ponudba istih razvijalcev, ki so zasnovali Durex build. Nekoč zelo priljubljena izdelava ni več funkcionalna. Vendar pa je bila to ena super zgradba in mnogi uporabniki, ki so jo uporabljali, še vedno iščejo njeno alternativo. Na srečo je zdaj ena - Xanax.

Zgradba Xanax ima skoraj enako zasnovo in postavitev vmesnika kot Durex. Je tudi skoraj enake velikosti. Čeprav Xanaxa ne bi imenoval klon Durexa, je skoraj podobno.

Xanax se s pomočjo solidne knjižnice vrhunskih dodatkov Kodi, kot so Yoda, Exodus Redux, The Magic Dragon in uporabniku prijazen vmesnik, uvrsti na ta seznam.

Kako namestiti Xanax build na Kodi

7. Xontech

Deluje samo s Kodi 18-18.5

xontech

Xontech build prihaja od priljubljenih razvijalcev Team Falcon, ki so nam že dali veliko spodobnih dodatkov in nadgradenj. Ima vizualno prijeten dizajn, vendar brez težav in zapletov. Navigacija je preprosta in enostavna. Obstaja veliko vnaprej nameščenih dodatkov, ki delujejo, so priljubljeni in so že na našem seznamu Best Kodi Addons. V sestavi je tudi veliko programskih dodatkov za vzdrževanje in uporabnost. Občutek imam, da bo kmalu priljubljena gradnja. Poskusil sem. Morda želite to storiti tudi vi.

Kako namestiti Xontech Kodi build

8. DaButcher

Deluje s Kodi 18.1 do Kodi 18.5 Leia & Kodi 17,6 Krypton

dabutcher

DaButcher je ena najboljših knjižnic gradnikov Kodi, ki sem jih zasledila v zadnjem času. Ta čarovnik se ne pohvali z dolgim ​​seznamom različic. Kot pišem, ima DaButcher v zalogi manj kot 10 sestavnih delov. Čeprav ima le nekaj možnosti, naredijo kar dober vtis. Vse njene izdelave so dobre, čeprav me DaLight najbolj navduši. Ta lahka izdelava ponuja popolnoma novo izkušnjo Kodi s svojim edinstvenim in svežim videzom. Priporočam vam, da preizkusite DaButcher.

Kako namestiti DaButcher na Kodi

9. Grindhouse

Deluje s Kodi 18.1 do Kodi 18.5 Leia & Kodi 17,6 Krypton

najboljše kodi graditi

Grindhouse Wizard ponuja svežo in impresivno knjižnico več kot treh ducatov. Ne glede na to, ali ste že dolgo migrirali na Kodi 18.5 ali še vedno uporabljate Kodi 17.6, je veliko možnosti za raziskovanje in eksperimentiranje. Če imate nizkokakovostno napravo, obstaja nekaj lahkih sestavnih delov, ki nemoteno delujejo na kateri koli sistemski konfiguraciji. Če iščete funkcijo, bogato polno napolnjeno gradnjo, je spet veliko možnosti. Zaradi svoje raznolike zbirke kakovostnih Kodi gradi, smo Grindhouse uvrstili na naš seznam.

Kako namestiti čarovnika za gradnjo Grindhouse

10. Racoon City

Deluje samo s Kodi 18.1 do Kodi 18.5 Leia

racoon city

Racoon City ni samo ena zgradba, ampak je zbirka več različic Kodija, ki so na voljo prek čarovnika Racoon City. Prej so bile gradnje tukaj na voljo v več čarovnikih. Razvijalci so jih združili in ustvarili popolnoma nov čarovnik. 

Našli boste zelo zmogljive, težke izvedbe in lahke naprave za pretakanje z nizkim spektrom. Tudi majhne in srednje velikosti sestavljajo priljubljene vnaprej nameščene dodatke, da boste imeli veliko izbire za pretakanje. Vmesnik uporablja prilagojeno različico nekaterih najboljših kože Kodi.

Kako namestiti Racoon City Builds

11. Nespečniki

Sodeluje s Kodi 18.1 in Kodi 17.6

nespečnost gradi čarovnika

Insomniacs je še ena shramba za nekaj gradnikov Kodi. Trenutno ima Insomniacs Wizard le dve izvedbi za Kodi 18 Leia in nobeno za Kodi Krypton 17.6. Čeprav sta obe izvedbi dobri, črna in zlata zgradba očitno izstopata.

Čeprav Team Insomniacs nima veliko ponudbe, so obstoječi dovolj dobri za večino uporabnikov. Te so zmerne velikosti, da se prepričajo o uspešnosti na napravah za nizko gostovanje, kot sta FireStick in Android box. Vendar so še vedno dovolj velike, da pokrijejo vse osnove, ki jih pričakujete od katere koli gradnje ali celo malo več.

Črno in zlato je dobro za začetnike, toda izkušeni uporabniki, ki iščejo preprosto in lahko sestavitev, se lahko zdijo tudi zanimivi.

Kako namestiti Insomniacs Builds

12. Labirint

labirint za kodi

Maze je ena izmed novejših različic in tudi eden najnovejših vnosov v to zbirko najboljših Kodi gradnikov.

Čarovnik za labirint ima več različic. Če iščete lahko in večnamensko rešitev, bi priporočal Maze Family Build s seznama.

Ta sestavina deluje odlično na vseh Kodi napravah. Tudi če imate napravo z nizkimi specifikacijami (na primer FireStick), ne boste našli težav z učinkovitostjo.

Kako namestiti Maze Build na Kodi

13. Doomzday

Deluje s Kodi 18.1 do Kodi 18.5 Leia & Kodi 17,6 Krypton

doomzday

Čarovnik DoomzDay Builds gosti trden katalog za vse vrste Kodi združljivih naprav. Obstajajo lahke izvedbe, ki nemoteno delujejo na napravah z nizko RAM. So kot nalašč za FireStick in Android TV Box. Našli boste tudi nekaj težkih različic, ki so bogate s funkcijami, vendar bolje delujejo na računalnikih ali s specifičnimi mobilnimi telefoni.

Kljub temu je veliko izbire in prepričan sem, da boste našli nekaj, kar vam najbolj ustreza. Te različice prihajajo z različnimi priljubljenimi dodatki Kodi, ki omogočajo pretakanje vseh vaših najljubših vsebin. Poskusite Doomzday, ne boste razočarani. 

Kako namestiti Doomzday Kodi build

14. Dve kraljevini

Deluje s Kodi 18.1 do Kodi 18.5 Leia & Kodi 17,6 Krypton

najboljše izdelave za kodi

Dva kraljestva ni eno, temveč množica več sestav. Nekatere sem namestil in uporabil in bil prepričan, da bi morale biti del našega najboljšega seznama Kodi builds. Dva kraljestva vključujejo Fladnag Super Lite, T2K Simple, Last Kingdom Dynamiq, Fortnite Build in še veliko več.

Two Kingdoms ima izdelave za vse vrste naprav. Na primer, sestava Fladnag Super Lite znaša le 72 MB in neverjetno hitro deluje na strojni opremi z nizkimi dimenzijami, kot je Amazon FireStick. Fladnag Super Lite ima le kup dodatkov, vendar je dovolj, da lahko pretaknete vse svoje najljubše filme in oddaje. Če iščete možnost z več funkcijami, jih je nekaj, kar bi vas zanimalo. Dve kraljevini imata za vsakogar nekaj.

URL čarovnika - http://www.t2k-cloud.co.uk/Repo

Kako namestiti Two Kingdoms Kodi Builds

15. Silvo

Deluje s Kodi 18.1 do Kodi 18.5 Leia & Kodi 17,6 Krypton

silvo

Ta čarovnik MutliBuild je dokaj nov in nima veliko izdelave. Pravzaprav ima samo dva modela za Kodi Krypton in Kodi Leia. Silvo build je na voljo za obe različici Kodija. Je celovita, a lahka zgradba, ki skrbi za vse vaše potrebe po pretakanju. Z veliko vnaprej naloženih dodatkov lahko takoj začnete gledati vsebine na zahtevo, kot so filmi, oddaje & dokumentarni filmi, TV v živo & šport, vsebine za otroke in še več.

Sprva je konstrukcija ob vgradnji tehtala več kot 540 MB, vendar je bila znižana na približno 250 MB, da bi ponudila boljše delovanje na FireSticku in drugih napravah z nizkimi specifikacijami. Silvo ponuja čist, gladek vmesnik z običajno postavitvijo, ki jo poznate. Začetni zaslon sestavljate predstavljeno vsebino. Če želite raziskati več, lahko kopate globlje. Poskusil sem s Silvo in prepričan sem, da mora biti del tega seznama.

Kako namestiti Silvo Kodi Build

16. Ksenon

Deluje samo s Kodi 18.1 do Kodi 18.5. Xenon Redbolt alternativna različica na voljo za Kodi 17.6

ksenon

XENON Build je idealen za uporabnike, ki bi radi namestili Kodi na škatle Android TV in naprave Fire Stick. Ta gradnja Kodi je opremljena z uporabniškim vmesnikom, ki vsebuje razdelek za priljubljene Android APK-je in naprave Android, ki jih lahko uporabite za pretakanje videoposnetkov ali igranje iger s sistemom Android. Uporabniški vmesnik, ki je preprost za uporabo, zagotavlja, da vam pri izdelavi ne bo treba uiti.

XENON ima številne razdelke, ki bodo zajeti vse vrste uporabnikov. V razdelku TV oddaje je vsebina za vse vrste uporabnikov. Če imate radi romantične oddaje, boste v njih dobili vsebino. Če ste narkoman akcijske TV serije, je na voljo posodobljena vsebina za vašo izkušnjo gledanja. V primeru, da ste družina, se prepričajte, da dobite nekaj družinam prijaznih vsebin.

Drugi razdelki vključujejo filme, šport, glasbo in še veliko več. Tako kot TV oddaje so tudi ti razdelki razdeljeni na podmenije. Na primer, športni odsek ima športne kategorije, kot je PPV & Dogodki, ribolov in lov, športne ponovitve, med drugim. XENON ima priljubljene dodatke, kot so IT, Numbers, cCloud TV, DejaVu, Seren, VooDoo in še več

URL čarovnika - http://diggzrepo.ddns.net/

Kako namestiti Xenon Kodi Build

17. Grind

Deluje s Kodi 18.1 do Kodi 18.5 Leia & Kodi 17,6 Krypton

mletje

Od razvijalcev neverjetne Fire TV Guru Build (zdaj ukinjene) prihaja še ena kakovostna izdelava - The Grind. Tako kot Fire TV Guru, tudi gradnja Grind brezhibno deluje na Fire TV in drugih platformah, vključno z računalniki in mobilnimi telefoni.

The Grind ponuja več prednastavljenih dodatkov, vključno z Limitless, 7 Of 9, Venom in še več. Ponuja možnosti pretakanja v različnih medijskih kategorijah, kot so filmi, oddaje, TV v živo, šport, otroci itd.

Ta sestavitev nudi nemoteno delovanje in je enostaven za uporabo. Zato je bil dodan na ta seznam najboljših Kodi zgradb.

Kako namestiti gradnjo Grind Kodi

18. Pluton

Deluje s Kodi 18.1 do Kodi 18.5 Leia & Kodi 17,6 Krypton

plutonij

Gradnja plutonija je del velikega arzenala gradiv čarovnika EzzerMaca. Ta čarovnik ima veliko sestavo lastnih zgradb, poleg tega pa katalogizira tudi različice drugih proizvajalcev. Pluton je zlahka eden najboljših gradnikov Kodi v svoji zbirki.

Če se zapletete v bliskovite, žive teme, obstaja velika možnost, da vam bo všeč Pluton. Ampak, ne gre samo za vizuale. Kot pričakujete od vsake dobre izdelave, nabira niz priljubljenih dodatkov Kodi za TV v živo, šport, filme, oddaje in vse vrste video vsebine. Čarobni zmaj, DeathStar, Yoda, SportsDevil so nekateri od njegovih predstavljenih dodatkov. Ampak, obstajajo tudi drugi.

Pluton je lahek z velikostjo prenosa manj kot 160 MB. Zato ponuja vrhunske zmogljivosti na vseh platformah, tudi FireStick, ki velja za medijsko napravo z nizkimi specifičnimi značilnostmi. Ker je majhna, sestava nima veliko funkcij. Kljub temu pa zajema vse osnove in zagotavlja, da vam nikoli ne bo manjkalo vsebine za pretakanje.

Kako namestiti Plutonium Kodi Build

19. Televizija CellarDoor

Deluje s Kodi 18.1 do Kodi 18.5 Leia & Kodi 17,6 Krypton

kletna televizija

Čarovnik za televizijo CellarDoor, del istoimenskega skladišča, zaokroža nekaj najboljših gradnikov Kodi, ki jih boste našli v teh dneh. Ta čarovnik je dom številnih različic Kryptona. Vsaka sestava zasluži mesto v našem najboljšem katalogu Kodi build posebej. Ker pa so del TV arzenala CellarDoor, sem si vzel svobodo, da jih bom sestavil pod eno streho.

Vse te različice sestavljajo impresivno sestavo najnovejših in operativnih dodatkov za številne izbire medijev, vključno z The Magic Dragon, DeathStar, SportsDevil, Seren, Numbers in številnimi drugimi. Glede na hitrost, enostavnost navigacije, stabilnost in zbiranje dodatkov kot parametre bom Dominusa postavil pred dva. Vendar Infusion in Sonar ne zaostajata preveč. Vendar je to moje mnenje. Čarovnik za kletna vrata je dodal tudi nove istoimenske gradnje "Vinska klet". Vendar so na voljo samo za Kodi 18 Leia.

Kako namestiti CellarDoor TV Builds

20. SG Čarovnik

Deluje samo s Kodi 18.1 - 18.5 Leia

sg čarovnik

Razvijalci Ezzer Mac že več mesecev ponujajo izjemno ponudbo sestav in dodatkov. In zdaj so pripravili povsem novega čarovnika, imenovanega SG Wizard, ki gosti kup sestavljenih ločeno od primarnega čarovnika EzzerMac.

SG Wizard ima majhno, a zanesljivo zbirko različic za Kodi Leia 18. Trenutno ni Kodi Krypton. Vse njene izdelave ponujajo nekoliko edinstveno postavitev. So tudi dovolj lahki, da nemoteno delujejo na vseh platformah, ki jih podpira Kodi. Z dostojno knjižnico video-dodatkov gradniki zagotavljajo tudi, da vam nikoli ne zmanjka možnosti za pretakanje.

Kako namestiti SG Wizard Builds na Kodi

21. Modra magija

Deluje samo s Kodi 18.1 do Kodi 18.5 Leia

modra magija zgraditi

Blue Magic build je ena izmed najnovejših dopolnitev našega kataloga Best Kodi Builds. Prihaja iz Luxury Build Wizard-a, ki gosti tudi peščico drugih različic za Kodi 18 in Kodi 17.6. Blue Magic ima eleganten vmesnik in dostojno zbirko video-dodatkov za različne možnosti pretakanja.

Z začetnim zaslonom lahko začnete z raziskovanjem kategorij, kot so televizija v živo, šport, otroci, filmi, TV-oddaje in še več. Lahko se globlje kopate in brskate po celotnem seznamu dodatkov, kjer boste našli priljubljena imena, kot so Monster Munch, Yoda, DeathStar, cCloud TV, The Magic Dragon in še več.

Kako namestiti Blue Magic build na Kodi

22. enakonočje

Združljivost: Kodi 17.6 Samo Krypton

kodi enakonočje

Equinox se uvrsti na naš seznam vrhunskih zgradb zaradi svoje čiste in brez težav postavitve ter minimalnega vmesnika. Gre za veliko gradnjo, ki bo po namestitvi potrebovala skoraj 660 MB prostora v napravi. To je precej veliko za izdelavo in ni dobro za naprave z malo pomnilnika, kot je FireStick. Na mojem računalniku je nemoteno delovala, na FireSticku pa počasi.

Equinox ponuja le nekaj dodatkov, vključno z Genie TV, Genie TV Sports, Yoda, SportsDevil itd. Na žalost ni veliko izbire za TV v živo in za šport. Razvijalci imajo svojo lastno aplikacijo Genie TV, vendar potrebuje vrhunsko članstvo, kar bi vas lahko stalo skoraj 13 dolarjev na mesec. V sestavi ni veliko dodatkov in ni ravno tisto, čemur pravite "bogato z značilnostmi". Zato se sprašujem, zakaj je tako velika. Ni slaba zgradba, ampak na tem seznamu so boljši.

URL čarovnika - http://genietv.co.uk/repo/

Kako namestiti Equinox Kodi Build

23. Duff Light

Deluje s Kodi 18.1 do Kodi 18.5 Leia & Kodi 17,6 Krypton

duff luč

Duff Light je neverjetno lahka izvedba, ki je kot nalašč za TV-pretočne naprave, kot sta Amazon FireStick in Android Boxes. Lahko bi ga namestili tudi v računalnik, vendar z njim ne bi bilo dobro sodelovati. Ko ga namestite v računalnik, namesto miškega kazalca vidite majhno zastavico, ki pravi, da miška ni podprta. Še vedno lahko uporabljate miško, vendar navigacija ne bi bila enostavna. V bistvu navigacija ni zelo gladka niti brez miške. Potrebno je nekaj storiti, da pridete do predmetov, do katerih želite dostopati.

Duff Light je minimalna in čedna zgradba. Razvijalci so odstranili vse nepomembne stvari, da bi gradnjo razumeli. Zato tukaj ne bi našli velike zbirke dodatkov. Vendar ima nekaj dobrih delovnih dodatkov, kot je Kratos Reborn, itd. Morali bi jih biti dovolj za večino videov. Če potrebujete več, lahko vedno namestite dodatne dodatke. Če iščete lahkotno, enostavno, enostavno in lepo oblikovano zgradbo, boste morda želeli razmisliti o Duff Light.

Kako namestiti Duff Light Kodi Build

24. Trdi nox

Deluje s Kodi 18.1 do Kodi 18.5 Leia & Kodi 17,6 Krypton

Tako kot "No Limits Magic Kodi Build", tudi Hard Nox uporablja Aeon Nox 5: Silvo Skin. Ta Kodi Skin vam nudi futurističen videz. Tako kot vse druge različice, je tudi med njimi odličen dodatek, kot je SportsDevil.

Meniji se nahajajo na dnu zaslona. Med pomembne razdelke spadajo TV oddaje, 24/7 vsebine, Priljubljena vsebina, Filmi in Otroške vsebine. Vsak odsek je v potezi, ki je prilagojen tako, da izboljšuje uporabniško izkušnjo, v pododdelkih.

Kako namestiti Hard Nox Kodi build

25. EzzerMacs

Deluje s Kodi 18.1 do Kodi 18.5 Leia & Kodi 17,6 Krypton

trdi nox

EzzerMacs je skladišče za več deset gradnikov Kodi, tako v notranjosti kot od tretjih oseb. Ne glede na to, ali uporabljate najnovejšo Kodi 18 Leia ali še vedno pretakate Kodi Krypton, lahko izbirate med številnimi različicami.

Čarovnik je na voljo v dveh različicah - EzzerMacs & EzzerMac. Razlikovanje v imenu je tako majhno, da sem ga skoraj zgrešil, ko sem ga prvič pogledal. Vendar je veliko razlik v tem, kaj ponujajo.

EzzerMacs je vaš redni čarovnik s precej vmesnim besedilom. Omogoča vam dostop samo do lastnih zgradb. EzzerMac je na drugi strani bolj grafičen in interaktiven, poleg lastnih gradenj pa gosti tudi več deset zgradb Kodi od drugih razvijalcev.

Če iščete vir z veliko delujočimi različicami, bi želeli preizkusiti EzzerMacs.

Kako namestiti Ezzermacs gradi

26. Inovacije

Deluje s Kodi 18.1 do Kodi 18.5 Leia & Kodi 17,6 Krypton

najboljše kodi gradi

Čarovnik inovativnosti gradi trenutno ponuja dve različici - Innovation Colors Adult in Innovation Colors Family. Obe različici ponujata veliko izbire za pretakanje. Različica za odrasle ima dodatno kategorijo za vsebino za odrasle.

Obe izvedbi sta velikosti, kar omogoča nemoteno delovanje na širokem območju Kodi-jevih naprav. Našli boste tudi majhno, a učinkovito knjižnico Kodijevih dodatkov, vključno s številkami, čarobnim zmajem in še več.

Vmesnik gradnje je uporabniku prijazen. Trendi filmi in oddaje so na voljo za pretakanje iz domačega okna. Nadaljnje vsebine lahko poiščete za dodatne vsebine. Znana kombinacija postavitve vrstice v meniju in podmeniju omogoča enostavno krmarjenje in raziskovanje.

Kako namestiti Innovation Builds na Kodi

27. Šaljivec

šaljivec

Izdelave Joker Kodi so nov dodatek k našemu katalogu najboljših modelov za Kodi. Čarovnik Joker ima več kot ducat modelov, vključno z Bio-Hazard, The Crow in še več. Obstajajo možnosti za vse vrste Kodi naprav, tudi tiste, ki delujejo na nizkih specifikacijah in RAM-u. Večina zgradb deluje odlično na FireSticku in drugih TV napravah, kot je Android TV. Glede na vse stvari, The Joker Builds je vredno poskusiti.

Kako namestiti Joker build

Kako varno uporabljati Kodi Builds

Preden začnete pretakati program Kodi Addons / Builds, vas želim opozoriti, da je vse, kar pretakate na Kodi, vidno vašemu ponudniku internetnih storitev in vladi. To pomeni, da vas lahko s pretakanjem vsebin, zaščitenih z avtorskimi pravicami (brezplačni filmi, TV-oddaje, športi) spravite v pravne težave.

Uporabnikom Kodi-ja močno priporočamo, da med pretakanjem povežejo VPN. VPN za Kodi bo mimo zaviralcev ponudnika internetnih storitev, vladnega nadzora in geo-omejitev priljubljenih dodatkov. Vedno se povežem ExpressVPN na vseh mojih pretočnih napravah in predlagam, da naredite isto.

ExpressVPN je najhitrejši in najbolj varen VPN. Priloženo je 30-dnevno jamstvo za vračilo denarja. Pomeni, da ga lahko prvih 30 dni prosto uporabljate in če niste zadovoljni z uspešnostjo (kar je zelo malo verjetno), lahko zahtevate celotno povračilo.

OPOMBA: Kršitve zakonov o avtorskih pravicah ne spodbujamo. Toda kaj, če nenamerno pretaknete vsebino iz nelegitimnega vira? Ni vedno enostavno ugotoviti razlike med zakonitim in nezakonitim virom.

Preden začnete pretakati Kodi, je opisano, kako v 3 preprostih korakih pridobiti zaščito VPN.

Korak 1: Pridobite naročnino ExpressVPN TUKAJ.

2. korak: Kliknite TUKAJ za prenos in namestitev aplikacije ExpressVPN v napravo.

3. korak: Kliknite ikono napajanja, da povežete strežnik VPN. To je vse. Vaša povezava je zdaj varna z najhitrejšim in najboljšim VPN za Kodi.

poveži expressvpn za kodi

Kaj Else lahko počne Kodi?

Poleg prenosa televizije v živo, filmov, televizijskih oddaj in glasbe lahko s Kodijem počnete še nekaj neverjetnih stvari. Vse, kar potrebujete, je, da najdete prave dodatke in sledite vadbam razvijalcev za hitro izkušnjo. Vključujejo:

Naložite, shranite in predvajajte glasbo in podcaste

Poleg pretakanja in poslušanja odličnih glasbenih zvrsti lahko glasbo prenašate tudi s Kodi. Večina ljudi o Kodiju misli zgolj kot televizor. Vendar je več kot to! Ko je opremljen s pravimi dodatki in funkcijami, se bo Kodi spremenil v središče za vse vaše potrebe po digitalnih medijih. Med briljantnimi lastnostmi, ki jih ponuja, je možnost prenosa in shranjevanja glasbe, ki jo lahko nato predvajate. Vse kar potrebujete je, da namestite prave glasbene dodatke.

Pravzaprav boste s takšnimi glasbenimi dodatki dobili enake storitve kot nekdo, ki se je naročil na Spotify Premium ali Apple Music. Ne pozabite, da boste dobili te odlične glasbene zvrsti BREZPLAČNO! Poleg tega lahko na enak način prenesete in predvajate podcaste. Potrebovali boste ustrezen dodatek, ki je bil posebej zasnovan za podcaste.

Prenos, namestitev in predvajanje video iger

Kateri najstnik ne mara video iger v današnjem svetu? No, zelo majhen odstotek. Če pa ste ožičeni kot jaz, raje preživite počasne večere in vikende ob igranju video iger v kleti. S Kodijem vam ni treba vlagati v PlayStation. Vse, kar potrebujete, je lepo igralno ploščo in pravi dodatki. Video igre so na voljo v različnih zvrsteh in oblikah. Od retro video iger do aplikacij za Android, boste lahko uživali v prijetni igralni izkušnji iz katere koli naprave Kodi!

Naložite videoposnetke in slike v knjižnici

Gotovo so minili dnevi, ko bi naši starši shranjevali slike na papirju v albumih z knjižicami. Spominjam se, da bi preživeli nekaj ur po tem, ko smo se srečali s svojci, da smo preiskovali te albume in spraševali vprašanja, kje si bil danes? Danes potrebujete samo pametni telefon in shranjevalno napravo, s katero lahko vzamete in shranite svoje nepozabne trenutke. Med obiski je vse, kar potrebujete, da ljudem zagotovite svojo knjižnico odličnih videoposnetkov in slik, ki so bile geografsko označene.

S Kodi vam ni treba plačati za storitev, ki vam bo omogočila ustvarjanje slik ali video knjižnice. Platforma vam ponuja dodatke, ki vam bodo pomagali pri nalaganju, urejanju in shranjevanju slik v knjižnicah diaprojekcije. Te fotografije se lahko uporabljajo tudi pri ustvarjanju ozadij in kož Kodi na vaši podprti Kodi napravi. Poleg tega lahko na podoben način shranite tudi svojo kratko video vsebino.

Oglejte si platforme družbenih medijev

Nenazadnje si lahko ogledate vremenske aplikacije in platforme za družabne medije prek naprav, ki podpirajo Kodi. Znotraj Kodija lahko med drugimi platformami družbenih medijev naložite YouTube, Pinterest, Twitter in Facebook. Tak korak vam bo pomagal, da boste v svoji aplikaciji Kodi dobili obvestila in vire v živo.

Pogosta vprašanja

Kaj je najbolj priljubljeno & najboljši gradnik Kodi?

No Limits Magic je verjetno trenutno najbolj priljubljena gradnja Kodi-ja. Izredno priljubljen je tudi Titanium Build od Supreme Builds Wizard.

Obe izvedbi sta dobro zasnovani in ponujata odlično Kodi izkušnjo. Priloženi so tudi z več vnaprej nameščenimi Kodi dodatki, da začnete takoj.

Kakšne so nevarnosti uporabe programa Kodi?

Pri izbiri gradnje Kodi morate biti previdni. Nekateri so znani, da zlonamerno programsko opremo prenašajo v vašo napravo. Vendar so priljubljene izvedbe na splošno varne. Nismo še slišali za nobene napake pri gradnjah, ki smo jih našteli tukaj.

Ali Kodi gradi zakonito?

Nagrade Kodi prihajajo z vnaprej nameščenimi dodatki drugih proizvajalcev. Če prenašate vsebino, zaščiteno z avtorskimi pravicami, vedno obstaja nevarnost, da se vlečete v pravne težave. Našim bralcem svetujemo, da prenašajo vsebino brez licenc, ki je na voljo v javni domeni. Priporočamo tudi uporabo VPN-ja, da skrijete svoj IP naslov med pretakanjem.

Kako lahko namestim dodatne dodatke na različice?

Dodatke lahko enostavno namestite na katero koli različico Kodi-ja. Sledite navodilom po korakih, če želite namestiti Kodi dodatke na različice.

Spodnja črta

Upam, da vam je uspelo pridobiti nekaj najboljših Kodi zgradb, ki so pritegnile vaš um! Naslednji korak je, da sledite vodnikom na našem spletnem mestu in jih varno namestite. Ne pozabite, da boste morali dobiti dobro Kodi VPN za svojo osebno varnost, šifriranje in anonimnost! V primeru, da ste novi v svetu Kodi in bi ga radi preizkusili, bi vam svetoval, da dobite Amazon Fire TV Stick. FireStick za pretakanje z gradnjami Kodi lahko preprosto zaprete in celo ni nezakonit.

Sorodno:

  • Kako namestiti več Kodi Builds
  • Najboljši TV v živo Kodi Addons
  • Kako namestiti cCloud Kodi Addon
  • Kako namestiti BBC iPlayer na Firestick in Kodi
  • Kako namestiti Crew Addon

Kliknite tukaj, če želite skrivne trike za rezanje vrvic neposredno v pošto.

Max Eddy
Max Eddy Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me