Najboljši Kodi Addons za zmago nad svetom [2023]

>

V tem članku zaokrožujemo najboljše Kodijeve dodatke za FireStick, Fire Stick 4K, Fire TV Cube, Android Mobiles & Tablete, Windows & Računalniki Mac in vse platforme strojne opreme, združljive s Kodi. Večina teh dodatkov ponuja kompatibilnost z najnovejšo tehnologijo Kodi 18.5 Leia. Če ste nadgradili s Kodi 18.4 (ali katero koli drugo starejšo različico) na Kodi Leia 18.5, bi morali vseeno gledati svoje najljubše filme, oddaje, televizijo v živo, šport itd. Brez težav. Te dodatke nenehno testiramo in vas bomo sproti obveščali o vseh pomembnih ali opaznih odkritjih. Vmes bi bilo tako super, če bi nas lahko tudi objavili s svojimi ugotovitvami. Prepišite nam opombo skozi razdelek s komentarji na koncu tega članka. Ne bo pomagal samo nam, ampak tudi vašim kondijskim uporabnikom.

Torej ste uspešno namestili Kodi na svoj PC / Amazon Fire TV Stick / Android ali katero koli drugo napravo. (Če še niste končali, poglejte, kako namestiti Kodi na FireStick). Toda samo namestitev Kodija v napravo ne bo naredila trika. Če želite kar najbolje izkoristiti Kodi in izkoristiti vse njegove prednosti, boste potrebovali Kodi Addons. Zato sem sestavljal seznam najboljših Kodi Addons 2023. Ti Addonovi dopolnjujejo Kodi tako, da uporabnikom pomagajo do številnih pretočnih storitev, TV kanalov, glasbe & Radijske postaje itd.

najboljši kodi dodatki

Na tisoče Addonov za Kodi je trenutno na voljo prek interneta. Vendar pa so oblasti prevzele številne druge Kodi Addons in celo številna skladišča Kodi ne delujejo več. Zato je postalo zelo mučno delo izbrati najboljše Kodi Addons za vaš PC / Fire TV Stick ali druge Kodi škatle.

Pozor uporabnikov KODI: Pred nadaljevanjem preberite

Kodi Addons / builds ponuja neomejeno pretakanje vsebine, vendar bi vas lahko tudi spravilo v pravne težave, če bi vas ujeli pretakanje brezplačnih filmov / TV oddaj / športa. Uporabnikom Kodija priporočamo, da med pretakanjem prek spleta vedno povežejo VPN. Dober Kodi VPN skriva vašo identiteto, zaobide vladni nadzor, geoblokirano vsebino in utesnitev ponudnika internetnih storitev (kar pomaga tudi pri brezžičnem pretakanju).

Uporabljam ExpressVPN, ki je najhitrejši in najbolj varen VPN. Zelo enostavno ga je namestiti na katero koli napravo, vključno z Amazon FireStick. Dobite 3 mesece brezplačno in prihranite 49% pri svojih letnih načrtih. Priložena je tudi 30-dnevna garancija za vračilo denarja. Če niste zadovoljni, lahko vedno zahtevate vračilo.

Kliknite TUKAJ, če želite dobiti 3-mesečno brezplačno in prihraniti 49% na ExpressVPN

Preberite: Kako namestiti in uporabljati Kodi VPN

Prosimo, kliknite tukaj, da preberete izjavo o omejitvi odgovornosti, preden nadaljujete.

Najboljši Kodi Addons 2023

Ko sem Kodi uporabljal več let, sem ugotovil, da ne potrebuješ na stotine dodatkov, ne glede na vrsto vsebine, ki jo želiš gledati. Vse, kar potrebujete, so 3 do 5 različnih dodatkov za katero koli kategorijo vsebin. Kar je resnično pomembno, je, da izbrani dodatki delujejo in morajo zagotavljati kakovostne tokove. Zato dajem 100%, da se prepričam, da naš seznam najboljših Kodi addonov vsebuje SAMO delujoče Kodijeve dodatke, ki ustvarjajo igralne tokove.

Kljub temu so tu najboljši dodatki Kodi, ki trenutno delujejo in so nujno potrebni, če želite imeti popoln odmerek filmov, TV oddaj, glasbe, socialnih medijev, športa in drugih zabav:

Najboljši Kodi Addons za filme & TV oddaje

najboljši kodi addons za filme

 1. Exodus Redux
 2. Čarobni zmaj
 3. GAIA
 4. Seren
 5. Venom
 6. FEN
 7. EXODUS V8
 8. Sem Ego
 9. Tempest
 10. Nemesis AIO
 11. Uran
 12. SprostiteBB
 13. Merkur Addon
 14. DejaVu Addon
 15. MTB-jeva naoljena strela
 16. USS kljubovalnik
 17. Smrti od zgoraj
 18. IT Addon, ki ga nihče ni
 19. Alvin
 20. Yify Filmi HD
 21. Pravi debrid ekskluzivno filmi
 22. Piratsko življenje zame
 23. T2K 1 Kliknite Movie Addon
 24. DeathStar
 25. Vudu
 26. Pilingi
 27. PREDSTAVNIKI UK TURKA
 28. Video o pasjih psih
 29. KOVENANT

Exodus Redux

Uveden oktobra 2023, je Exodus Redux verjetno najnovejši dodatek Kodi na zahtevo. Kljub novemu se Exodus Redux uvrsti na sam vrh našega seznama najboljših Kodijevih dodatkov. Naši razlogi so preprosti.

Exodus Redux je prav tako lahko klon izjemno priljubljenega (in še vedno aktivnega) Kodijevega dodatka Exodus. Vendar se zdi, da se je Exodus z leti dotrajal, Exodus Redux pa nova, svetla zvezda na obzorju.

Oba dodatka imata skoraj povsem enako postavitev. Toda Redux je opremljen z neverjetno učinkovitim naborom Open Scrapers in to jasno preseneti Exodus. Exodus Redux je hiter, ponuja vrhunske tokove in večinoma zagotavlja skoraj nič blažilnikov. Vključite jo v Real-Debrid in dobili boste še bolj kakovostne tokove z več možnostmi predvajanja v Full HD.

Kako varno uporabljati Kodi Addons

Preden začnete pretakati program Kodi Addons / Builds, vas želim opozoriti, da je vse, kar pretakate na Kodi, vidno vašemu ponudniku internetnih storitev in vladi. To pomeni, da vas lahko s pretakanjem vsebin, zaščitenih z avtorskimi pravicami (brezplačni filmi, TV-oddaje, športi) spravite v pravne težave.

Uporabnikom Kodi-ja močno priporočamo, da med pretakanjem povežejo VPN. VPN za Kodi bo mimo zaviralcev ponudnika internetnih storitev, vladnega nadzora in geo-omejitev priljubljenih dodatkov. Vedno se povežem ExpressVPN na vseh mojih pretočnih napravah in predlagam, da naredite isto.

ExpressVPN je najhitrejši in najbolj varen VPN. Priloženo je 30-dnevno jamstvo za vračilo denarja. Pomeni, da ga lahko prvih 30 dni prosto uporabljate in če niste zadovoljni z uspešnostjo (kar je zelo malo verjetno), lahko zahtevate celotno povračilo.

OPOMBA: Kršitve zakonov o avtorskih pravicah ne spodbujamo. Toda kaj, če nenamerno pretaknete vsebino iz nelegitimnega vira? Ni vedno enostavno ugotoviti razlike med zakonitim in nezakonitim virom.

Preden začnete pretakati Kodi, je opisano, kako v 3 preprostih korakih pridobiti zaščito VPN.

Korak 1: Pridobite naročnino ExpressVPN TUKAJ.

2. korak: Kliknite TUKAJ za prenos in namestitev aplikacije ExpressVPN v napravo.

3. korak: Kliknite ikono napajanja, da povežete strežnik VPN. To je vse. Vaša povezava je zdaj varna z najhitrejšim in najboljšim VPN za Kodi.

poveži expressvpn za kodi

Ko ste zaščiteni z VPN, lahko začnete namestiti Kodi Addons z zaupanjem. Za začetek je tukaj, kako namestiti Exodus Redux Kodi Addon.

Opomba:

 1. Kodi privzeto ne prikaže podnapisov. Če gledate filme s podnapisi, morate prebrati tudi, kako Kodi dodati podnapise.
 2. Če se iz nekega razloga srečujete z medpomnjevanjem katerega koli dodatka na tej strani, je tu vodnik, ki vam bo pomagal skrbeti za varovanje.

Čarobni zmaj

Tu je še en neverjeten dodatek z neverjetno knjižnico televizijskih epizod in utrinkov za vašo neskončno zabavno izkušnjo. Addic Magic Dragon je po izdaji hitro postal priljubljen za številne Kodijeve strokovnjake in uporabnike. Ta hiter in preprost za uporabo dodatek vam prinese vso želeno vsebino, vključno z najnovejšimi filmi in predstavami.

Magic Dragon, napolnjen z naborom najučinkovitejših strgalk, pobere najboljše tokove. Izgleda kot klon dodatka The Dogs Bollocks, vendar z boljšo embalažo in zagotovo z boljšimi funkcijami. Ne glede na to, ali radi gledate filme, oddaje, dokumentarne filme, otroške stvari, videoposnetke, povezane s športom, ali preprosto poslušate glasbo, vas je Magic Dragon zajel. Ikono Magic Dragon lahko iz Diamond Build Repo namestite v samo nekaj minutah.

Repozitorij: Diamond Build Repo

Vir: http://repo.rubyjewelwizard.com

Kako namestiti Magic Dragon Kodi Addon

GAIA

Gaia je dodatek na vaše priljubljene filme in TV-oddaje. Ker je postavitev preprosta, addon organizira vsebino v enostavnih kategorijah na svojem glavnem zaslonu, vključno s filmi, predstavami, dokumentarnimi filmi, otroki itd. Ko zahtevate predvajanje videoposnetka, bo Gaia strgala več deset pretokov z več strežnikov. Potem ko je bila nekaj časa zaprta, Gaia spet zažene in teče. Najnovejša različica dodatka (Gaia 4) vam prinaša več izboljšav in izboljšav v primerjavi s predhodniki. Najbolje deluje, ko ga uporabljate z Real-Debridom.

Odlagališče: Gaia

Vir: https://repo.gaiakodi.com/

Kako namestiti Gaia addon na Kodi

Seren

Seren je en čudovit dodatek k svetu dodatkov Kodi. Tam je na stotine dodatkov in kljub temu, da je nova, Seren opazi sebe. Zdi se, da ekipa, ki stoji za Serenom, še vedno razvija dodatek. Ampak, to se mi že obeta.

Ta dodatek ne ponuja nobenih brezplačnih povezav za pretakanje, ko pišem ta del. Konfigurirati ga morate z enim od dveh premijskih konjičkov: Real Debrid ali Premiumize. Seveda je Real Debrid moj osebni favorit in to ne samo zato, ker je bolj priljubljen, ampak tudi zato, ker je boljši.

Ker Seren uporablja vrhunske povezave, ponuja boljšo predvajanje. Tokovi se vlečejo hitro, se hitro predvajajo in obstaja več možnosti HD pretakanja. Dodatek se še razvija in spreminja. Obstaja možnost, da bo morda v prihodnosti začel ponujati brezplačne tokove. Toda to še ni videti. Vsekakor uporabljam ta dodatek in mi je všeč. Ni mi treba presejati slabih povezav, da bi našel tisto, ki deluje. Poskusi.

Kako namestiti Seren Addon na Kodi

Venom

Medtem ko to pišem, je Venom relativno nov dodatek. Vendar se je hitro uveljavil kot ena izmed priljubljenih odločitev, verjetno zato, ker ima veliko vrhunskih in priljubljenih Kodijevih dodatkov zaprte trgovine. Venom ponuja široko paleto možnosti pretakanja v kategorijah Filmi in TV oddaje. Od Venoma ne pričakujte dodatnih ali domišljijskih kategorij. Če pa večinoma prenašate priljubljene filme in oddaje, je Venom odlična možnost, da poskusite. Uporablja strgala Lambda in jih podpira skupina aktivnih razvijalcev. Vsebinska knjižnica Venom je velika. Vleče vrhunske pretočne povezave iz različnih virov. Poskusi!

  Как да инсталирате MC 1080P Kodi Addon

Kako namestiti Venom Kodi Addon

FEN

FEN je relativno nov Kodi dodatek v primerjavi z večino dodatkov na tem seznamu. Vendar pa se je izkazalo za dovolj vredno, da je del naše zbirke vrhunskih dodatkov. Ta lahek in gladek dodatek vam omogoča neverjetno pretakanje priljubljenih filmov in oddaj. Hitro deluje na vseh napravah Kodi, vključno s FireStickom. Fen ima ogromno knjižnice vsebin in nove se redno dodajajo. Poskusi!

Kako namestiti FEN Kodi addon

EXODUS V8

Nekdaj je bil Exodus najbolj priljubljen in najbolj uporabljan dodatek Kodi. Da, ta dodatek še vedno deluje. Vendar živi samo relikvije svoje pretekle slave. Po dobro dolgi vožnji so Exodus zaprli in kasneje oživeli. Ampak to ni več tisto, kar je bilo nekoč. Čeprav ima še vedno ogromno knjižnice vsebin, ki se redno posodablja, je včasih nezanesljiva. Hranim ta dodatek na seznamu, dokler je v redu. Še več, Exodus je še vedno prva prednost številnim uporabnikom Kodija. Če ste eden od njih in želite poskusiti, lahko namestite Exodus po spodnji povezavi.

Kako namestiti Exodus Kodi Addon

Sem Ego

Jaz sem Ego addon za gledanje filmov in TV oddaj. Vsebuje pa tudi kategorijo Dokumentarni filmi. Vendar je glavni poudarek še vedno na filmih in serijah. Tu boste našli skoraj kateri koli priljubljeni film ali oddajo, ki si jo želite ogledati. Pred kratkim objavljeni filmi in epizode se tudi redno posodabljajo. Addon uporablja najnovejšo tehnologijo strganja, da prinese tokove vrhunske kakovosti. Kakovost ločljivosti sega do 1080p. Našli boste tudi veliko 720 in povezav SD.

Kako namestiti Jaz sem Ego addon

Tempest

Tempest je še en dodatek, ki odlično deluje na Kodi 18 in vam nudi solidno knjižnico filmov in TV oddaj. Ta dodatek vsebuje najnovejše filme in predvajane epizode. Tu boste našli tudi veliko starih vsebin. Tempest izgleda kot vilica zaveze. Čeprav Zaveze morda ne bo več podprl, je Tempest dobro vzdrževan.

Presežni vidik dodatka Tempest Kodi je impresiven. Potoke hitro najdemo, veliko jih dobimo in skoraj vsi se igrajo. Še boljše deluje z Real Debridom. Tempest podpira tudi integracijo Trakta. Všeč mi je ta dodatek in ne vidim nobenega razloga, da ga ne bi.

Kako namestiti Tempest Kodi Addon

Nemesis AIO

Nemesis AIO je dodatek v več kategorijah, ki vam ponuja vsebino na zahtevo. Našli boste običajne kategorije filmov in TV oddaj ter posebne kategorije, kot so dokumentarni filmi, spletna kamera, igralni videoposnetki, anime, risanke in drugo. Medtem ko pišem, Nemesis deluje odlično. Upam, da se bo njegova trenutna raven uspešnosti ohranila v prihodnjem času. Če imate račun Real Debrid, ga ne pozabite združiti z Nemesis AIO za bolj neverjetno izkušnjo pretakanja..

Kako namestiti Nemesis AIO addon na Kodi

Uran

Poživljen s priljubljenim shrambo cy4Root, Uranus Kodi addon je spet v igri. S celotnim novim naborom strgalnikov ta dodatek deluje bolje kot kdaj koli prej. To povleče na tone kakovostnih povezav. Ponuja tudi nemoteno pretakanje. Prenovljena različica Urana vsebuje številne vsebine, vključno s filmi, predstavami in še več. Če ste že prej uporabljali Uran in ste ga zamudili, ga lahko ponovno uživate. Če niste novi za Kodi, lahko poskusite ta dodatek zdaj.

Kako namestiti Uranus Kodi Addon

SprostiteBB

ReleaseBB vam prinaša obilico filmov in TV oddaj za vaše zabavne užitke. Ta dodatek zagotavlja visokokakovostno pretakanje prek vrhunskih ponudnikov. Kot pišem, ReleaseBB ne zagotavlja nobenih brezplačnih pretokov. Če želite uživati ​​v video vsebini, se morate prijaviti z vrhunskim gostiteljem. Uporabite lahko storitve Real Debrid, All-Debrid ali Premiumize premium streaming. Medtem ko je tam veliko brezplačnih dodatkov, je pretakanje vrhunskih povezav povsem drugačna izkušnja. Poskusite ta dodatek enkrat!

Kako namestiti ReleaseBB Kodi Addon

Merkur Addon

Živo srebro je neverjetna ponudba iz skladišča Kodi UK TV. Ta dodatek vključuje strgala najvišjega razreda in dobiva najboljše kakovostne povezave za pretakanje. Skozi dodatek Mercury Kodi lahko gledate filme, TV serije, dokumentarne filme in še veliko več. Dodatek deluje na večini priljubljenih pretočnih platform, kot so FireStick, Android TV Boxes, računalniki in še več. Addon se trenutno redno posodablja z najnovejšimi izdajami filmov in TV epizod. Poskusi!

Kako namestiti Mercury Addon

DejaVu Addon

DejaVu addon ponuja čudovito sestavo pretočnih vsebin, vključno z vašimi najljubšimi filmi in serijami. Prav tako lahko predvajate dokumentarne filme, vsebine, povezane s športom, vsebine za otroke in še veliko več. Enostavne kategorije v glavnem oknu zagotavljajo, da pri raziskovanju in brskanju videoposnetkov nimate težav. Z uporabo obeh tehnologij hudourništva in strganja, dodatek DejaVu Kodi pridobiva vrhunske tokove. Odlično deluje, če ga združite z Real Debridom. V tem trenutku je DejaVu eden najboljših Kodijevih dodatkov.

Kako namestiti DejaVu Addon

MTB-jeva naoljena strela

: Dodatek je zdaj na voljo kot Greased Lightning Movie Cinema

Razvijalci priljubljenih dodatkov Movie Theater Butter Preset Max so izdali še en trden dodatek na zahtevo, imenovan Greased Lightning MTB – Fast AutoPlay. Samodejna igra je res hitra. Za iskanje in predvajanje delovnega toka potrebujete le nekaj sekund. Vendar to še ni vse. Greased Lightning ima tudi ogromno zbirko video vsebin na zahtevo. Medtem ko so vsi vaši najljubši filmi in oddaje tam, vam dodatek ponuja veliko drugih možnosti pretakanja. Ogledate si lahko dokumentarne filme, poslušate podcaste in glasbo, prenašate klasike in še veliko več. Tudi navigacija je izjemno hitra. Dodatek omogoča tudi prijavo v Real Debrid in Trakt za boljšo izkušnjo pretakanja.

Kako namestiti MTB-jevo Greased Lightning Addon

USS kljubovalnik

USS Defiant je nov dodatek (kot pišem v tem priročniku) za pretakanje filmov na zahtevo & Oddaja. Našli boste tudi različne posebne pretočne kategorije, kot so Kings of Horror, Kung Fu, Urban itd.

Strgala, ki jih uporablja ta dodatek, delajo dostojno delo in vlečejo kakovostne tokove. Najbolje pa deluje z Real Debridom, ki vam omogoča dostop do premijskih povezav.

Addon je enostaven za namestitev, nastavitev, kot tudi enostaven za uporabo. Ponuja gladke zmogljivosti na vseh vrstah Kodi združljivih naprav.

Kako namestiti dodatek USS Defiant

Smrti od zgoraj

Death From Above je zbirka vseh dodatkov iz ekipe razvijalcev Falcon. Ta dodatek ponuja ogromno zbirk filmov, oddaj, dokumentarnih filmov, vsebin za otroke in še več.

Smrt od zgoraj ni del nobenega odlagališča. Namestite ga lahko neposredno iz zip datoteke. Ta dodatek trenutno vsebuje knjižnico osmih sokonovih dodatkov. Vendar vsi dodatki morda ne bodo delovali. Ko sem ga med pisanjem tega dela zadnjič preveril, so bili funkcionalni štirje dodatki. Čeprav nekateri dodatki ne delujejo, drugi ponujajo obilo vsebine za ure zabave.

Smrt od zgoraj ponuja tudi integracijo Real-Debrid in s tem omogoča dostop do bolj kakovostnih in Full HD tokov. Postavitev je preprosta, kar vam omogoča hiter dostop do vašega najljubšega dodatka iz zbirke. Ker je Death From Above zbirka dodatkov, traja nekaj minut. Vendar je vseeno vredno poskusiti.

Vir Repo: http://ajbuilds.uk/secret

Kako namestiti Death from Above Kodi Addon

IT Addon, ki ga nihče ni

Če iščete zamenjavo za 13Clowns Kodi addon, bo IT Kodi addon by Nobody morda samo pravi izbor za vas. Ta dodatek na zahtevo se ponaša z veliko zbirko filmov in oddaj. V njem so tudi številne druge vrste video vsebin, vključno z dokumentarnimi filmi, videoposnetki na youtubeu, vsebinami za otroke in še več. Ta dodatek dobiva veliko dobrih povezav, ko pišem ta vodnik. Izgleda obetavno in upam, da bo tudi v prihodnje zagotavljal kakovostne storitve. IT je del T2K Repo.

Kako namestiti IT Addon

Alvin

Addon Alvin Kodi je del precej neznanega odlagališča Hobotnica (takole pišem). Vendar sem nekako hvaležen, da sem naletel nanj. Ta dodatek izgleda kot vilica Exodus V8. Obe imata podobno – če ne povsem isto – postavitev. Alvin vleče veliko kakovostnih povezav in veliko jih je v 1080p. Ima tudi veliko knjižnice vsebin. Čeprav ne boste našli veliko domišljijskih kategorij, če iščete preprost dodatek, ki vam olajša kakovostno predvajanje filmov in oddaj, vsekakor upoštevajte Alvin addon.

Kako namestiti Alvina Addona na Kodi

Yify Filmi HD

Ta dodatek je ena neverjetna ponudba enega izjemno priljubljenega imena v hudourniškem svetu – Yify. Pogosti uporabniki hudournikov morajo biti že seznanjeni s tem imenom. Če ste zanj novi, je Yify velik vir brezplačnih filmov. Te filme lahko prenesete z več mest hudournikov z odjemalcem P2P.

Zaradi nedavnih napadov na hudourniških mestih je vedno težje najti dobre možnosti za prenos filmov. Toda z novim dodatkom Yify, imenovanim Yify Movies HD, lahko filme iz tega vira začnete pretakati prek Kodija.

Tako kot Seren addon, tudi Yify Movies HD trenutno poteka le prek vrhunskih storitev gostovanja, kot sta Real Debrid in Premiumize. Dodatek je nov in se še razvija. Brezplačne povezave se ji lahko v prihodnje dodajo ali ne. Čeprav je ena stvar zagotovo. S premijskimi povezavami je izkušnja s pretakanjem dramatično boljša kot brez. Poskusite dodatek z Real Debridom in videli boste razliko.

Kako namestiti Yify Filme HD na Kodi

Pravi debrid ekskluzivno filmi

Kot je razvidno iz imena, je Real Debrid Exclusively Movies zasnovan za pretakanje filmov. Prav tako deluje le, če ga združite z Real Debridom.

Vemo, da je Real Debrid vrhunski generator povezav. Zato pričakujte, da boste s tem dodatkom našli kakovostne tokove.

Kot pišem, se ta dodatek še razvija. Zato morda ne bo ponudil najboljše navigacije ali brskanja. Upam, da ga bodo kmalu nadgradili z uporabnikom prijaznejšim vmesnikom.

Kako namestiti Real Debrid Exclusively Movies

Piratsko življenje zame

Posodobitev: Ta dodatek morda ni več najbolj zanesljiva izbira. Poskusite enega od drugih dodatkov na tem seznamu. Če nekaj časa ne bo delovalo, ga bom odstranil s seznama.

Piratov dodatek Kodi Življenje zame prinaša vsebino na zahtevo, vključno s filmi & TV Pokaže novo, a hitro dohiti tehnologijo, imenovano predpomnilnik hudournikov. Ta dodatek išče torrent povezave po spletu in jih usmerja za predvajanje. Čeprav boste našli nekaj možnosti brezplačnega pretakanja, je Pirate’s Life for Me v bistvu vrhunski dodatek. Če želite kar najbolje izkoristiti, morate uporabiti Real Debrid ali Premiumize.

  Ar „Kodi“ yra teisėtas ir saugus naudoti?

Obstaja velika knjižnica filmov in oddaj, ki čakajo na raziskovanje. S premijskim predpomnjenjem hudournikov lahko pričakujete veliko kakovostnejšo predvajanje in boljše delovanje. V dodatku je tudi odsek IPTV, ki pa ni zelo odličen. Možnosti, ki niso za premijo, prav tako ne delujejo dobro. Kot sem že rekel, uporabljajte ga s premium storitvijo in bolj boste uživali.

Kako namestiti Pirates Life zame na Kodi

T2K 1 Kliknite Movie Addon

T2K 1 Kliknite Movie Kodi addon, kar mu daje ime, je storitev predvajanja filmov z enim klikom (skoraj). Preprosto izberite film, ki si ga želite ogledati, in s seznama izberite eno od vnaprej določenih povezav za pretakanje. Imate že predvajan vaš najljubši film. T2K 1 Click Movie je neverjetno hiter dodatek. Omogoča vam, da se hitro pomaknete do seznama filmov, takoj pokaže povezave in takoj predvaja videoposnetke.

S svojo filmsko knjižnico pa nisem zadovoljen. Addon pogreša nekatere najbolj iskane naslove filmov, ki so skoraj vseprisotni v vseh drugih dodatkih na zahtevo. Postavitev dodatka ni preveč dobra. Na izbiro je samo ena brezplačna kategorija. Za uporabnike Real-Debrid obstaja še ena premium kategorija. To je precej.

Kljub temu še vedno priporočam T2K 1 Click Movie, ker ima nekaj dobrih filmov. Popolnoma veselje jih je videti, kako hitro igrajo. Pojdi naprej in poskusi.

Vir: http://www.t2k-cloud.co.uk/Repo

Repo: T2K Repo

Kako namestiti T2K 1 Kliknite Movie Kodi Addon

DeathStar

DeathStar ni všeč vašim običajnim dodatkom za zabavo, ki jih pogosto srečujete. To je dodatek s čudovitim zasukom. DeathStar je sestavljeno iz več kot 35 različnih dodatkov Kodi. Namestite en dodatek in imate dostop do celotne knjižnice dodatkov za vse vaše potrebe po pretakanju. Ne glede na to, ali želite gledati vsebine na zahtevo ali televizijo v živo, športne vsebine ali otroške filme in oddaje, ima DeathStar vse to.

DeathStar je rezultat sodelovanja desetih cenjenih Kodi razvijalcev. Ker ga vzdržuje več razvijalcev, vedno prinaša kakovostne zmogljivosti. Namestite DeathStar v manj kot 5 minutah iz skladišča Ezzer Macs in pripravite se na izjemno doživetje pretakanja.

Repozitorij: Ezzer Macs

Vir: http://ezzer-mac.com/repo

Kako namestiti DeathStar Kodi Addon

Vudu

Voodoo je dodatek za gledanje filmov in TV oddaj. Vendar pa vam ponuja veliko dodatkov tudi v obliki TV v živo, video posnetkov za otroke in anime odrasle. Čeprav v tem dodatku oddelek TV v živo deluje dobro, se nanj ne bi preveč zanašal. Pretaka se malo počasi in včasih ne predvaja želenega kanala.

V filmih in na predstavah je Voodoo addon dobro, zato je to del našega seznama najboljših dodatkov. Dodatek vam omogoča prijavo s svojim računom Real-Debrid. Vendar pa tudi brez Real-Debrida dobite veliko kakovostnih povezav. Navigacija je nekoliko počasna, a na splošno mi je ta dodatek všeč.

Kako namestiti Voodoo Addon

Pilingi

Pilingi so še en dodatek na zahtevo, ki ga uvršča na naš seznam najboljših Kodijevih dodatkov. Gre za vilice Exodus, vendar mislim, da ni treba omenjati, da je boljši od predhodnika. Čeprav Exodus še vedno visi, čeprav s tanko nitjo, vam Scrubs prinese več izboljšav in izboljšav. Pilingi addon ohranjajo postavitev enako kot pri znanih kategorijah, kot so Filmi, TV-oddaje, Moji filmi, Moje TV-oddaje, Novi filmi. Tako boste lažje krmarili.

Pilingi najdejo veliko povezav in to precej hitro. Vendar ne pričakujte, da boste našli veliko 1080 tokov polne HD. In opazil sem, da tudi veliko povezav 720p in SD prav tako ne igra. To pomeni, da boste morali preveriti nekaj povezav, preden boste lahko odkrili delujočo. Stvari se izboljšajo, če se prijavite s svojim računom Real-Debrid.

Repo: Židov Repo

Vir: https://jewbmx.github.io/

Kako namestiti Scrubs Addon na Kodi

PREDSTAVNIKI UK TURKA

Predvajalni seznami UK Turk Playlists so zelo priljubljeni in zelo prenašani Kodi Addon za Amazon Fire TV. Ne ponuja samo neverjetne knjižnice filmov in TV oddaj, ampak tudi gosti turške filme & Oddaje, risanke, CCTV, TV v živo, stand-up komedije, dokumentarni filmi, hrana za hrano in še veliko več. Uporabniški vmesnik je precej čist in preprost, addon pa deluje brezhibno, s čimer upravičuje svoj videz na tem seznamu vrhunskih Kodi Addons. Lahko ga prenesete iz Turk Repo –

Repo – UK Turk

Vir – https://addoncloud.org/ukturk/install

Kako namestiti sezname UK Turk Playlists na Kodi

Video o pasjih psih

Stražarji Kodi addon so bili zaprti marca 2023, ko je skladišče Hellhounds odšlo brez povezave. Vendar je addon zdaj oživel in spet se je vrnil z vsemi pretiravanji in vznemirjenji. Zdaj je na voljo z imenom Watchdogs Video, ta dodatek pa lahko prenesete iz skladišča Goldengun.

Za razliko od prejšnjega avatarja Watchdogs Video ne vsebuje oddelka TV v živo. Vendar pa ima veliko osupljivih videoposnetkov na zahtevo za več ur gledanja. Zdi se, da se dodatek redno posodablja in dobro vzdržuje. To pravim, ker sem našel vse najnovejše filmske izdaje in epizode. Zdi se, da strgalniki delajo dostojno delo, saj Watchdogs dobro pretakajo. Odločil sem se, da bom stražarje vrnil na naš seznam najboljših Kodijevih dodatkov.

Vir: https://goldengunrepo.github.io/install/me/

Kako namestiti Adddogs addon na Kodi

KOVENANT

Zavezniški addon je doživel veliko vzponov in padcev. Najdlje so ga originalni razvijalci ostali opuščeni in niso prejeli nobenih posodobitev. Vendar je ta neverjetno priljubljen dodatek Kodi zdaj oživljen in je na voljo prek dveh repozitorij – Cy4Root in Covenant. Addon zdaj dobiva veliko delovnih povezav. Odlično deluje tudi z Real Debridom. Konvencijo lahko na Kodi namestite v samo nekaj minutah.

Repo: Zaveza ali Cy4Root

Vir: https://covenant01.github.io/zip ali https://cy4root2.github.io/zip

NAJBOLJŠI ZA KODI: Pridobite 3 mesece brezplačno & prihranite 49% na letnih načrtih ExpressVPN

Najboljši večnamenski dodatki

Filmi, oddaje, televizija v živo, šport, dokumentarni filmi, otroci, glasba so nekatere izmed najbolj priljubljenih vrst vsebin, ki jih iščemo v Kodiju. Običajno so za vsako kategorijo namenjeni dodatki. Na primer, v prejšnjem razdelku smo govorili o nekaterih najboljših video prilogah na zahtevo za filme in oddaje. V naslednjem razdelku bomo razpravljali o najboljših dodanih TV Kodi v živo. Potem pa še nekaj dodatkov, ki vam vse te kategorije služijo na enem mestu. In zato so večnamenski Addoni. Tu je naš majhen, a trden seznam.

 1. Neomejen
 2. 7 od 9
 3. Fladnag
 4. Posadka
 5. Spust
 6. LaPlaza

Neomejen

Neomejen Kodi addon vam prinaša trden niz pretočnih vsebin skozi različne razburljive kategorije. Če ste ljubitelj vsebine na zahtevo, obstaja več možnosti, da lahko uživate v več urnem pretakanju. Če želite gledati kanale kabelske televizije, ko se predvajajo, ima zanesljiv razdelek TV v živo tudi za vas. Poleg tega si lahko ogledate športne vsebine, komedije, otroške vsebine in še veliko več.

Addon je podprt z učinkovitim naborom strgala, ki zagrabi kakovostne brezplačne povezave. Deluje tudi z Real Debridom in vam prinaša tudi premijske povezave. Ko sem nekaj časa uporabljal ta dodatek, sem prepričan, da je to eden najboljših Kodijevih dodatkov.

Kako namestiti Limitless Kodi Addon

7 od 9

To je še en Kodi dodatek, ki je moral biti del našega seznama najboljših dodatkov za Kodi, ko sem ga videl. Na izbiro je več kot 30 kategorij za pretakanje. In razvijalci poskrbijo, da je večina kategorij na spletu za pretakanje skoraj ves čas. Ne le, da boste našli redne možnosti, kot so filmi, oddaje in televizija v živo, našli boste tudi različne ponudbe Ljubiteljev vzemite, Tubitv – True 1- Click, Reddit Filme, Podcaste, Borilne veščine in še več.

Pravzaprav dodatek 7 Of 9 Kodi oblikuje nekaj priljubljenih podžanrov prav na domačem zaslonu za hiter izbor. Ima tudi nekaj rubrik, kot so filmi Classic (BNW), ki jih v teh dneh ni zelo enostavno najti. 7 od 9 je trden dodatek in priporočam, da poskusite.  

Kako namestiti 7 od 9 Kodi Addon

Fladnag

Fladnag ni le en dodatek, ampak zbirka 6 dodatkov, ki ponujajo vrsto vsebine. Vsak dodatek mora biti nameščen posebej. Kolekcija vključuje Fladnag Kids Boxsets, Fladnag risanke, Faldnag Collection, Filmi Faldnag, Fladnag Sports in Fladnag TV oddaje. Kot vidite, vsak dodatek ponuja edinstven nabor vsebine. Te dodatke lahko namestite iz repo T2K.

Repo: T2K

Vir: http://www.t2k-cloud.co.uk/Repo

Kako namestiti Addons na Kodi

Posadka

Posadka je izbor raznolike ponudbe pretočnih možnosti. Ta Kodi dodatek z več strgali pretaka filme in oddaje, skupaj s TV v živo, športom, otroško vsebino in še več. Crew Kodi addon ima na stotine ur vsebine, vredne popivanja.

Je lahek dodatek, ki deluje skoraj brez napak v vsaki napravi, ki podpira Kodi. Je del lastnega skladišča, ki so ga poimenovali tudi The Crew. Addon je enostaven za namestitev, lažji za uporabo. Prav tako podpira storitve drugih proizvajalcev, kot sta Trakt in Real Debrid, da nudijo vrhunsko izkušnjo pretakanja. Dodatek se redno posodablja tudi s popravki napak in izboljšav. Poskusi!

Kako namestiti dodatek Crew na Kodi

Spust

Pripadnik Descent Kodi je eden novejših vnosov na ta seznam najboljših dodatkov za Kodi. Prihaja iz repozitorija Cy4Root, ki v teh dneh pridobiva veliko priljubljenost.

S Descentom lahko pretakate tone filmov in oddaj. Zaposlil je OpenScrapers in poskrbel, da boste dobili kakovostne povezave. Hkrati omogoča enostavno integracijo z Real Debridom in tako omogoča dostop do premium povezav.

Trakt je prav tako enostavno nastaviti z dodatkom Descent.

Poleg redne vsebine lahko raziskujete tudi kategorijo Spust, ki vsebuje številne ponudbe in dodatke. V tej kategoriji je tudi razdelek IPTV za pretakanje TV v živo. Skupno je Descent odličen dodatek.

Kako namestiti Descent addon

LaPlaza

LaPlaza Kodi addon vam prinaša celo vrsto možnosti pretakanja, vključno s filmi, predstavami, dokumentarnimi filmi, otroškim kotičkom, fitnes cono, glasbo, radio in še več. Vključuje celo kategorijo IPTV za pretakanje TV v živo (čeprav ni povsem zanesljivo).

Ta dodatek gosti shrambo cy4Root, eno trenutno najbolj zanesljivih skladišč.

Laplaza vleče na tone kakovostnih pretočnih povezav. Omogoča tudi integracijo Real Debrid in Trakt. Na splošno je to dober dodatek za pretakanje.

Kako namestiti LaPlaza Kodi Addon

Najboljši televizijski dodatki v živo

Hitro si lahko ogledate zgornje Addonove v živo za Kodi. Če jih potrebujete še več, imam ločen vodnik, ki posebej obravnava Kodi Addons v živo.

 1. USTVNow
 2. Klub igralcev
 3. Kodi Solutions IPTV
 4. cCloud TV
 5. Robin Hood TV
 6. PVR IPTV Preprost odjemalec

USTVNow

Repo: Repozitorij dodatkov Kodi

USTVNow je stroškovno učinkovit način za gledanje vaših najljubših ameriških kanalov kabelske televizije prek Kodija. Čeprav je dodatek namenjen predvsem vojaškemu osebju in Američanom, ki potujejo v tujino, se lahko kdorkoli prijavi na službo in gleda kanale. Ta storitev ima tudi spletno platformo, vendar bi se komaj ujemala z izkušnjami Kodi. Njeni načrti se začnejo pri 14,99 USD na mesec in omogočajo dostop do 24 kanalov. Plačani načrti vključujejo tudi podporo za DVR. USTVNow lahko namestite iz uradnega skladišča dodatkov Kodi. Na voljo je kot USTVNow Plus.

  Hoe BK Links te installeren Build on Kodi

Klub igralcev

Igralci Klub je še en odličen program Live TV Addon, ki vam omogoča dostop do več sto televizijskih kanalov iz Amerike in z vsega sveta. Še bolj neverjetno je, da njihov mesečni načrt stane le 8 USD na mesec. Igralci Klub so na voljo tudi na Androidu. Z eno prijavo lahko storitev uporabljate tako v Kodi kot Androidu.

Kako namestiti The Players Klub IPTV na Kodi / FireStick

Kodi Solutions IPTV

Če iščete poceni način gledanja visokokakovostne televizije v živo na Kodi, je dodatek Kodi Solutions IPTV resnično rešitev za vas. Za 5 dolarjev na mesec vam ta storitev omogoča dostop do skoraj 4000 televizijskih programov v živo. Ne glede na to, ali želite gledati filme ali oddaje, glasbene kanale ali šport v živo, življenjske poti ali otroške vsebine, vam dodatek Kodi Solutions za Kodi ponuja vse.

Kodi Solutions IPTV ima tudi aplikacijo za Android, ki vam omogoča uporabo storitve na FireStick in Android mobilih. Vendar pa je ta dodatek Kodi `naredi storitev za več platform. Zato je Kodi podprt v sistemih Windows, Mac, iOS, Linux, mobilni telefoni Android, FireStick in Raspberry Pi.

Ta dodatek vsebuje desetine kanalov iz ZDA. Našli boste tudi mednarodne televizijske kanale v živo iz Velike Britanije, Kanade, Indije, Portugalske, Mehike, Južne Amerike, Bližnjega vzhoda in še več. Kodi Solutions IPTV je eden najboljših dodatkov za gledanje televizije v živo. Poskusi.

Kako namestiti Kodi Solutions IPTV na Kodi

cCloud TV

cCloud TV je še en dodatek za televizijo v živo, o katerem bi radi razmislili, če želite gledati satelitske kanale na Kodi. Ta dodatek brez velikega hrupa prinaša vrhunske televizijske mreže, ne da bi vam bilo treba plačati zajetne naročnine. cCloud TV je stoodstotno brezplačen. Izbirate lahko med številnimi kategorijami, med katerimi so vsi kanali, filmon, šport, novice, dokumentarni film in še več. In čeprav je cCloud TV televizija v živo, IPTV dodatek, ima tudi posebne kategorije na zahtevo za filme in oddaje.

cCloud TV ponuja predvajanje z enim klikom za večino videov. Vendar se vsi zahtevani videoposnetki morda ne bodo predvajali ves čas. Včasih so nekateri tokovi brez povezave. Kljub temu je to dober TV dodatek v živo, še posebej, če ga primerjate z drugimi v isti kategoriji. Ta dodatek si zasluži mesto med vrhunskimi Kodi dodatki. Televizor cCloud lahko prenesete iz skladišča Kodi Bae.

Repo: Kodi Bae

Vir: http: //lazykodi.com

Kako namestiti cCloud TV Kodi Addon

Robin Hood TV

TV dodatek Robin Hood vam prinaša možnosti predvajanja TV v živo iz balkanske regije, več evropskih držav (vključno z Združenim kraljestvom) in ZDA. Medtem ko dodatek ne ponuja toliko raznolikosti kot mnogi drugi na seznamu najboljših Kodijevih dodatkov, vas bo morda zanimalo, če želite gledati brezplačne televizijske prenose v živo iz regij, v katerih je. Addon pokriva tudi širok spekter kanalov iz ZDA. Nekaterih najbolj iskanih pa morda ni mogoče najti. Kljub temu ga boste morda želeli vsaj enkrat poskusiti.

Vir: http://kodibalkan.com/repo/

Kako namestiti Robinhood TV na Kodi

PVR IPTV Preprost odjemalec

PVR IPTV Simple Client je dodatek za IPTV, ki povezuje vašo obstoječo naročnino IPTV na Kodi in pretaka televizijske kanale v živo. Čeprav ta dodatek ne ponuja nobene vsebine, deluje s široko paleto IPTV storitev.

Naročnino IPTV lahko s tem dodatkom Kodi konfigurirate z URL-jem seznama predvajanja M3U ali z XMLTV EPG URL-jem. Ne deluje drugače. Glede URL-jev se lahko obrnete na ponudnika storitev IPTV. Morda boste želeli preveriti tudi e-poštno sporočilo, ker se ti URL-ji običajno pošljejo v e-poštnem sporočilu skupaj s podatki za prijavo.

Kako namestiti PVR IPTV Simple Client

Najboljši Kodi Addons za šport

najboljši kodi dodatki za šport v živo

 1. SPORTSDEVIL
 2. Sportowa
 3. Fox Sports Go
 4. Naraščajoče plime

SPORTSDEVIL

Sportsdevil je najbolj priljubljen športni dodatek. Ta dodatek obstaja že nekaj časa in še naprej zagotavlja kakovostne vsebine. Je obvezen dodatek za vse športne navdušence. Ponuja prenose v živo na številnih športnih kanalih, tako da si lahko v živo ogledate tekme v kriketu, nogometu, tenisu, nogometu, hokeju itd. Lahko celo gledate dohitevanje svojih najljubših tekem, če ste zamudili akcijo v živo. Prej je bil na voljo na repo Fusion, zdaj pa ga lahko prenesete iz različnih reposov.

Ta dodatek je že nekaj časa in še vedno deluje. Lahko pa opazite, da se veliko videoposnetkov ne pretaka skoraj v vsaki kategoriji. Če SportsDevil ne nudi zadovoljivih zmogljivosti, boste morda želeli preizkusiti druge športne dodatke.

Repo: EzzerMacs

Vir: http://ezzer-mac.com/repo

Kako namestiti Sportsdevil Kodi Addon

Sportowa

Videti je, da je Sportowa TV dodatek, navdihnjen za SportsDevil, čeprav nima toliko možnosti pretakanja. Kljub temu ga boste morda želeli izkoristiti, saj ima več športnih kategorij, iz katerih lahko pretakate. Zajema tudi različne športe, vključno z nogometom, tenisom, kriketom, namiznim tenisom, bejzbolom, košarko in še več. Addon ima tudi dober pregled nad športnimi kanali v živo. Veliko je mrtvih potokov, a veliko jih je tudi živih in delujočih.3

Vir: https://mbebe.github.io/blomqvist

Kako namestiti Sportowa TV Kodi Addon

Fox Sports Go

Fox Sports je obvezen ljubitelj športa. Ta Kodijev dodatek poskrbi za potrebe vseh ljubiteljev športa. Z odličnim dodatkom Kodi Sports lahko v živo prenašate večje športne dogodke. To je uradna ponudba lisic, ki je na voljo v uradnem skladišču dodatkov Kodi. Upoštevajte, da ta dodatek zahteva naročnino na kanal Fox Sports.

Repo: Repozitorij dodatkov Kodi

Naraščajoče plime

Rising Tides je še en športni dodatek za Kodi. Ta dodatek vam omogoča pretakanje nogometnih, PPV dogodkov in celo različnih športnih kanalov s kabelsko televizijo. Dodatek nima veliko možnosti pretakanja, vendar obstaja nekaj zanimivih kategorij. Mogoče ga želite poskusiti.

Vir: http://mullafabz.xyz/Repository/

Najboljši Kodi Addons za otroke, risanke & Anime

najboljši kodi dodatki za risanke

CTOON Kodi (risanke & Anime)

Nedvomno je CTOON eden najboljših Kodijevih dodatkov za animirane in anime vsebine. Ta dodatek nosi veliko zbirko. Ponuja predvajanje z enim klikom in je neverjetno hiter. Preizkusil sem na desetine povezav in vse so delovale (ja, vse in ne ‘skoraj’). Obstaja na stotine videoposnetkov, ki jih je mogoče gledati ure zabave. Na glavnem zaslonu dodatka lahko začnete z več kategorijami za animirane filme, risanke in anime. Vsaka kategorija je razvrščena po abecednem redu. Uporabite lahko tudi funkcijo Iskanje (prikaže se v izvlečnem meniju Kodi, ko se pomaknete v levo) in poiščete vse, kar iščete. Če še niste preizkusili CTOON KOdi, nadaljujte in to storite zdaj!

Repo: Doko

Vir: https://doko-desuka.github.io/

Funimation Now

FunimationNow vam omogoča dostop do ogromne knjižnice video posnetkov z Anime za 5,99 USD na mesec. Letni načrt lahko kupite za 59,99 USD, če iščete nekaj prihrankov. FunimationNow ponuja tudi brezplačno storitev, vendar omejuje svojo video knjižnico. Brezplačni videoposnetki se vozijo tudi z oglasi. Plačana naročnina ponuja do dva hkratna pretoka, brezplačna pa jo omejuje na enega. S plačano naročnino dobite tudi zgodnji dostop do domačega videa. FunimationNow lahko namestite iz uradnega skladišča dodatkov Kodi.

Repo: Uradno skladišče dodatkov Kodi

Najboljši Kodi Addons za pretakanje glasbe

najboljši kodi dodatki za pretočno predvajanje glasbe

MP3 STREAMI

To je odličen Kodi dodatek za glasbene navdušence. Je priljubljen dodatek, ki je tam že kar nekaj časa. Medijska knjižnica je dobro razvrščena v različne kategorije, kot so Billboard Top 100, vrhunski izvajalci albumov, rap, hip-hop, jazz itd. Tu lahko celo sestavite svoj najljubši seznam predvajanja.

Repo: TV v kleti

Vir: http://cellardoortv.com/repo/

YouTube

YouTube je največje spletno mesto za izmenjavo videov na vsem svetu. Če se sprašujete, ali lahko video posnetke v YouTubu prenašate na svojem FireSticku ali drugi napravi s pomočjo Kodija, je odgovor pritrdilen. YouTube dodatek Kodi opravlja precej spodobno delo in ne boste čutili veliko razlike med uporabo dodatka ali izvirnega spletnega mesta. Kodi dodatek za YouTube ponuja tudi nekaj odličnih funkcij, ki so dodaten bonus. Preizkusite ta super dodatek.

Repo: TV v kleti

Vir: http://cellardoortv.com/repo/

Najboljši filmski drami KOREAN

ICDrama

Tu je posebna poslastica za tiste, ki si želijo ogledati korejske filme in oddaje. ICDrama ima veliko knjižnico korejske vsebine. Toda tudi iz drugih držav je veliko videoposnetkov. Našli boste tudi vsebine iz Hongkong-a, Kitajske, Japonske in Tajvana. Seveda je glavni poudarek dodatka na filme in epizode iz Koreje.

Čeprav ne razumem korejskega ali katerega koli drugega jezika, v katerem ta dodatek ponuja vsebino, sem ugotovil, da je ICDrama zanesljiv in hiter dodatek. Ponuja predvajanje z enim klikom in skoraj vsi tokovi, ki sem jih preizkusil, so delovali. Če si želite ogledati vsebino iz ene od teh azijskih držav, si zdaj priskrbite ta dodatek.

Repo: Aznhusband

Vir: https://aznhusband.github.io/repo/

To je bil naš seznam najboljših Kodi Addonov, ki trenutno delujejo. Če menite, da si nekateri drugi Addonovi zaslužijo mesto na tem seznamu, nam to sporočite v spodnjem polju za komentarje.

Pogosta vprašanja

Kaj je najbolj priljubljeno & najboljši addon?

Exodus Redux je trenutno najbolj priljubljen Kodijev dodatek. Ta dodatek ponuja možnosti pretakanja na zahtevo, vključno s filmi in TV oddajami. To je vilica dodatka Exodus, ki je bila nekoč tudi izjemno priljubljena.

Poleg tega sta Venom in The Crew addon tudi dva zelo priljubljena dodatka Kodi.

Kakšne nevarnosti uporablja Kodi Addon?

Če za pretakanje avtorsko zaščitene ali licenčne vsebine uporabljate dodatek tretje osebe, lahko pride do pravnih težav. Zato svojim uporabnikom svetujemo, da vedno pretakajo vsebino, ki je na voljo v javni domeni.

Priporočamo tudi uporabo VPN-ja med pretakanjem z Kodi dodatki, da skrijete svoj IP in si zagotovite varno izkušnjo pretakanja.

Kaj si lahko ogledate z Kodi dodatki?

Z dodatki Kodi lahko gledate karkoli, kar želite. Gre za iskanje pravega dodatka za vsebino, ki jo želite pretakati. Na tem seznamu boste našli dodatke Kodi za filme, oddaje, TV v živo, šport, fitnes, anime in še več.

Je Kodi zakonit in varen za uporabo?

Da, Kodi je zakonit in varen za uporabo, če prenašate vsebine, ki so na voljo v javni domeni. Veliko varnejšo izkušnjo boste imeli, če boste s Kodijem uporabili pretočni VPN.

Kodi je uradno na voljo v Microsoft Store in Google Play Store. To jasno potrjuje njeno pristnost, varnost in zakonitost.

Kako lahko namestim Kodi dodatke?

Če želite namestiti dodatek Kodi, boste najprej potrebovali izvorni URL. Iz izvirnega URL-ja namestite skladišče Kodi, ki gosti adon. Končno namestite dodatek iz skladišča.

Za vse dodatke na tem seznamu smo zagotovili povezavo do navodil za namestitev. Preprosto morate upoštevati navodila po korakih, da namestite dodatek po lastni izbiri.

Upoštevajte, da je ta članek o najboljših Kodi dodatkih samo v izobraževalne namene in svojim bralcem nikoli ne bi predlagali dostopa do katere koli prepovedane ali nezakonite vsebine z uporabo katerega koli od zgoraj omenjenih Kodi Addonov.. 

Sorodno:

 • Kako Jailbreak FireStick
 • Kako namestiti Cinema APK
 • Kako ponastaviti Kodi na FireSticku
 • Kako posodobiti Kodi na FireSticku
 • Kako namestiti Kodi na FireStick

Kliknite tukaj, če želite skrivne trike za rezanje vrvic neposredno v pošto.

Max Eddy
Max Eddy Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me