Πώς να εγκαταστήσετε Neptune Rising στο Kodi

>

Σε αυτόν τον οδηγό, θα σας πω πώς να εγκαταστήσετε τον Neptune Rising στο Kodi 18.3 / 18.2 Leia και Kodi Krypton 17.6. Οι εικόνες αυτού του οδηγού προέρχονται από το Kodi Krypton αλλά ισχύουν και για το Kodi Leia. Το καλύτερο πράγμα για το Kodi (παλαιότερα γνωστό ως XBMC) είναι ότι έχει ακριβώς το ίδιο interface σε όλες τις πλατφόρμες. Έτσι, εάν χρησιμοποιείτε υπολογιστή, κιβώτιο Android TV, Nvidia Shield ή Fire TV Stick, ο ίδιος οδηγός θα λειτουργήσει για σας.

Το Neptune Rising είναι ένα addon Kodi που λειτουργεί αρκετά σαν μια μηχανή αναζήτησης για ταινίες και τηλεοπτικές εκπομπές. Έχει διαφορετικά τμήματα για τις ταινίες της δεκαετίας του '80, τις τελευταίες ταινίες, τις ταινίες γκάνγκστερ κ.λπ. που είναι πραγματικά χρήσιμο να βρείτε τα σωστά πράγματα που ψάχνετε. Είναι ένα από τα παλαιότερα τρέχοντα addons. Παρόλο που συνεχίζει να παρέχει ροές, το Neptune Rising δεν είναι το πιο αξιόπιστο. Υπάρχουν διάφορα πρόσθετα καλύτερης ποιότητας έξω για να εξερευνήσετε. Ίσως θελήσετε να ρίξετε μια ματιά στη λίστα με τις καλύτερες προσθήκες Kodi.

Σημείωση: Τα Fire Tricks Tricks δεν εγκρίνουν την παραβίαση πνευματικών δικαιωμάτων. Προτείνουμε στους χρήστες να χρησιμοποιούν αυτό το πρόσθετο για να παρακολουθήσουν μόνο ταινίες / τηλεοπτικές εκπομπές που είναι διαθέσιμες στο κοινό. Η παρακολούθηση περιεχομένου που προστατεύεται από πνευματικά δικαιώματα χωρίς άδεια είναι παράνομη και μπορεί να σας οδηγήσει σε νομικό πρόβλημα.

Τώρα που ξέρετε τι είναι το Neptune Rising Addon, ας ξεκινήσουμε με τον οδηγό εγκατάστασης βήμα προς βήμα.

: Το Neptune Rising είναι ένα παλιό addon και πιθανώς δεν διατηρείται από τους προγραμματιστές πια. Μπορείτε να δοκιμάσετε ένα από τα άλλα addons από τη λίστα με τα καλύτερα πρόσθετα Kodi. 

Πώς να εγκαταστήσετε Neptune Rising Kodi Addon

Πριν ξεκινήσουμε με τα συγκεκριμένα βήματα, ενεργοποιήστε την "Άγνωστες πηγές" στην εφαρμογή Kodi. Εάν δεν γνωρίζετε, μπορείτε να το κάνετε μεταβαίνοντας στις Ρυθμίσεις > Ρυθμίσεις συστήματος (ή σύστημα στο Kodi 18)> Πρόσθετα > Αγνωστες πηγές. Αφού ενεργοποιηθούν οι "Άγνωστες πηγές", ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα.

Προσοχή χρήστες KODI: Διαβάστε πριν συνεχίσετε

Τα πρόσθετα / κατασκευές Kodi προσφέρουν απεριόριστο περιεχόμενο συνεχούς ροής, αλλά θα μπορούσαν επίσης να σας οδηγήσουν σε νομικό πρόβλημα αν παγιδευτούν δωρεάν ταινίες / τηλεοπτικές εκπομπές / αθλήματα. Συνιστάται στους χρήστες Kodi να συνδέουν πάντα ένα VPN κατά τη ροή στο διαδίκτυο. Ένα καλό VPN Kodi κρύβει την ταυτότητά σας, παρακάμπτει την εποπτεία της κυβέρνησης, το περιεχόμενο που είναι αποκλεισμένο από το γεωγραφικό πλάτος και το θόρυβο του ISP (το οποίο επίσης βοηθά στη ροή χωρίς buffer).

Χρησιμοποιώ το ExpressVPN το οποίο είναι το ταχύτερο και πιο ασφαλές VPN. Είναι πολύ εύκολο να εγκατασταθεί σε οποιαδήποτε συσκευή, συμπεριλαμβανομένου του Amazon FireStick. Παίρνετε 3 μήνες δωρεάν και εξοικονομήστε 49% στα ετήσια σχέδιά της. Επίσης, παρέχεται εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών. Αν δεν είστε ικανοποιημένοι, μπορείτε πάντα να ζητήσετε επιστροφή χρημάτων.

Κάντε κλικ ΕΔΩ για να λάβετε 3 μήνες δωρεάν και εξοικονομήστε 49% στο ExpressVPN

Διαβάστε: Πώς να εγκαταστήσετε και να χρησιμοποιήσετε ένα VPN Kodi

Βήμα 1: Κάντε κλικ στο εικονίδιο Ρυθμίσεις (Cog) στην επάνω αριστερή γωνία της αρχικής οθόνης Kodi.

neptune αυξανόμενες ρυθμίσεις kodi

Βήμα 2: Ανοίξτε το File Manager και, στη συνέχεια, κάντε διπλό κλικ στο "Add Source"

προσθήκη πηγής repo για το αυξανόμενο addon του kodi

Βήμα 3: Θα ανοίξει ένα αναδυόμενο παράθυρο. Εδώ κάνετε κλικ στο "Κανένας" και έπειτα πληκτρολογήστε MRFreeWorld Reop download URL - http://legionworldtv.com/zips/ και πληκτρολογήστε "ελεύθερος κόσμος"Στο πεδίο ονόματος.

πώς να εγκαταστήσετε την αύξηση του ποσειδώνα

Εδώ θα εισάγετε το όνομα

Ποσειδώνας Αύξηση του repo

Βήμα 4: Επιστρέψτε στην αρχική σελίδα του Kodi και κάντε κλικ στο μενού "Add-ons" στην αριστερή πλαϊνή μπάρα.

neptune αύξηση των ταινιών addon

Βήμα 5: Κάντε κλικ στο εικονίδιο σχήματος πλαισίου (πρόγραμμα εγκατάστασης πακέτου) στην επάνω αριστερή γωνία της αρχικής σελίδας του Kodi.

πρόγραμμα εγκατάστασης πακέτου kodi

Βήμα 6: Ανοίξτε το "Εγκατάσταση από αρχείο Zip". Τώρα επιλέξτε "ελεύθερος κόσμος"Και στη συνέχεια κάντε κλικ στο κουμπί repository.mrfreeworld.zip όπως φαίνεται στις παρακάτω εικόνες.

πώς να πάρει τον Neptune Rising

Ποσειδώνας Αύξηση kodi addon

Βήμα 7: Περιμένετε λίγο χρόνο και θα λάβετε την ειδοποίηση ότι το MR FREEWORLD Add-on είναι εγκατεστημένο. Μόλις ειδοποιήσει, μπορείτε να πάτε στο επόμενο βήμα.

kodi neptune αυξάνεται

Βήμα 8: Ανοίξτε το "Install from Repository" και ανοίξτε το "MR FREEWORLD"

Εγκαταστήστε Neptune αυξάνεται από τον ελεύθερο κόσμο repo

Βήμα 9: Ανοίξτε τώρα το φάκελο "Πρόσθετα βίντεο" και επιλέξτε το πρόσθετο "Neptune Rising".

Neptune αυξανόμενα πρόσθετα βίντεο

αναρρίχηση του ποσειδώνα

Βήμα 10: Κάντε κλικ στο κουμπί "Εγκατάσταση".

πώς να εγκαταστήσετε το neptune rising kodi addon

Εάν χρησιμοποιείτε το Kodi Leia, κάντε κλικ στο OK όταν εμφανιστεί το αναδυόμενο παράθυρο με τη λίστα των 'πρόσθετων πρόσθετων' που θα εγκατασταθούν με το Neptune Rising.

Βήμα 11: Περιμένετε για κάποιο χρονικό διάστημα και θα λάβετε την ειδοποίηση "Εγκατάσταση του Neptune Rising Add-on". Εάν η εγκατάσταση αποτύχει λόγω σφάλματος εξαρτήσεων, το ανέφερα στην επόμενη ενότητα αυτού του οδηγού. Συνέχισε να διαβάζεις.

Το Neptune Rising απέτυχε να εγκαταστήσει την εξάρτηση

Έχω λάβει μερικά ερωτήματα σχετικά με το πρόσθετο Neptune Rising που αντιμετωπίζει σφάλμα "Απέτυχε να εγκαταστήσει μια εξάρτηση." Συζήτησα το θέμα με διάφορους χρήστες και ανακάλυψα ότι το ζήτημα επιλύθηκε για όλους σχεδόν μόνο με την επανεγκατάσταση του Add- επί. Αυτό που πρέπει να κάνετε είναι να αφαιρέσετε τη διεύθυνση URL πηγής αναφοράς, να αφαιρέσετε το χώρο αποθήκευσης του MrFreeWorld, να βγείτε από το Kodi. Τώρα ξεκινήστε τη διαδικασία εγκατάστασης από το Βήμα 1 του παρόντος οδηγού.

Για να καταργήσετε τη διεύθυνση URL πηγής προέλευσης πηγαίνετε στο Ρυθμίσεις > Διαχείριση αρχείων. Επιλέξτε την πηγή και κάντε δεξί κλικ αν χρησιμοποιείτε υπολογιστή, πατήστε παρατεταμένα αν χρησιμοποιείτε συσκευή αφής ή πατήστε το πλήκτρο μενού στο τηλεχειριστήριο FireStick. Τώρα κάντε κλικ Κατάργηση πηγής

Για να καταργήσετε το χώρο αποθήκευσης του MrFreeWorld, πηγαίνετε στο Kodi home-screen > Πρόσθετα > Τα πρόσθετα μου >Αποθήκη πρόσθετου > Ο κ. Freeworld > Καταργήστε την εγκατάσταση

Ένας άλλος τρόπος για να διορθώσετε το σφάλμα εξάρτησης είναι να εγκαταστήσετε το addon του Covenant. Το Σύμφωνο έρχεται με πολλές εξαρτήσεις που συνήθως λείπουν σε άλλα addons.

Εάν εξακολουθείτε να λαμβάνετε το σφάλμα, εδώ είναι ο οδηγός μου για την αποκατάσταση που απέτυχε να εγκαταστήσετε μια εξάρτηση από το Neptune Rising ή οποιοδήποτε άλλο addon. Εάν δεν είστε ακόμα σε θέση να το διορθώσετε, ενημερώστε με τα σχόλια παρακάτω.

Εξερευνήστε το Neptune Rising Kodi Addon

Τώρα που έχετε εγκαταστήσει το Neptune Rising στο Kodi 17.6, μπορείτε να έχετε πρόσβαση στο πρόσθετο πηγαίνοντας στην αρχική σελίδα του Kodi > Πρόσθετα > Πρόσθετα βίντεο.

πώς να χρησιμοποιήσετε το neptune rising kodi addon

Μόλις ανοίξετε το πρόσθετο, θα δείτε τους διαφορετικούς φακέλους για ταινίες, τηλεοπτικές εκπομπές, λίστα IMDB κ.λπ. Μπορείτε να το εξερευνήσετε σύμφωνα με τις προτιμήσεις σας.

neptune rising kodi

Εάν αντιμετωπίζετε προβλήματα ρύθμισης προσωρινής αποθήκευσης, δείτε πώς μπορείτε να διορθώσετε προβλήματα ρύθμισης buffer στο Kodi.

Neptune Rising Δεν υπάρχει διαθέσιμο ρεύμα ροής

Όπως γνωρίζετε, το Neptune Rising είναι απλώς μια μηχανή αναζήτησης που αναζητά ροές από διαφορετικές πηγές. Είναι πιθανό ορισμένες από τις ταινίες / τηλεοπτικές εκπομπές να μην διαθέτουν διαθέσιμα ρεύματα, οπότε σε αυτή την περίπτωση δεν θα έχετε διαθέσιμα σφάλματα ροής. Προτείνω να προσπαθήσετε να παίξετε μια διαφορετική εκπομπή και να δείτε αν εξακολουθείτε να έχετε το σφάλμα. Ίσως να λειτουργεί καλά, αλλά αν εξακολουθείτε να μην βλέπετε διαθέσιμα ρεύματα, θα πρέπει να καθαρίσετε την προσωρινή μνήμη Addon.

Ανοίξτε το πρόσθετο αύξησης του Neptune, μεταβείτε στο "Εργαλεία" και κάντε κλικ στην επιλογή "Διαγραφή της προσωρινής μνήμης". Κάντε κλικ στο "ναι" όταν ζητάει την επιβεβαίωση. Τώρα επανεκκινήστε το Kodi και δοκιμάστε ξανά το παιχνίδι. Ελπίζω ότι θα πρέπει να λειτουργήσει μέχρι τώρα.

διαγράψτε την προσωρινή μνήμη στο μηδέν που αυξάνεται το addon του kodi

Εάν εξακολουθεί να μην λειτουργεί, δοκιμάστε άλλα πρόσθετα από τη λίστα των καλύτερων προσθέτων Kodi.

Neptune Rising Buffering Θέματα

Η απομνημόνευση στο Kodi είναι ένα κοινό αλλά απογοητευτικό ζήτημα που πρέπει να διορθωθεί για μια ομαλή εμπειρία streaming. Πολλοί χρήστες έχουν αναφέρει προβλήματα ρύθμισης buffer στο Neptune Rising Addon. Επομένως, αν είστε ένας από αυτούς, σας προτείνω να δοκιμάσετε το Real Debrid το οποίο προσφέρει τόνους νέων πηγών ροής που λειτουργούν ομαλά ακόμα και όταν παίζετε 1080p full HD.

Επίσης, ελέγξτε πώς να αποκτήσετε τους υπότιτλους και να ρυθμίσετε το Trakt με το Kodi.

Εάν αντιμετωπίζετε προβλήματα κατά την εγκατάσταση του Neptune Rising στο Kodi / Fire Stick, ενημερώστε με στα σχόλια. Ευτυχής για να βοηθήσει ��

Κάντε κλικ εδώ για να αποκτήσετε κρυμμένα μυστικά κόλπα απευθείας στα εισερχόμενά σας.

Max Eddy
Max Eddy Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me