Parhaat Kodi-lisäosat voittaa maailman [2020]

>

Tässä artikkelissa pyöristetään parhaat Kodi-lisäosat FireStick-, Fire Stick 4K-, Fire TV Cube-, Android-matkapuhelimille & Tabletit, Windows & Mac-tietokoneet ja kaikki Kodi-yhteensopivat laitteistoalustat. Suurin osa näistä lisäosista tarjoaa yhteensopivuuden viimeisimmän Kodi 18.5 Leia -sovelluksen kanssa. Joten, jos olet päivittänyt Kodi 18.4: stä (tai muusta vanhemmasta versiosta) versioon Kodi Leia 18.5, sinun pitäisi silti voida katsella suosikkielokuvasi, ohjelmasi, suoraa TV: tä, urheilua jne. Ilman vaivaa. Testaamme jatkuvasti näitä lisäyksiä ja pidämme sinut ajan tasalla kaikista merkittävistä tai merkittävistä löytöistä. Sillä välin olisi hienoa, jos voisit myös pitää meidät kirjassa löydöstään. Pudota meille huomautus tämän artikkelin lopussa olevasta kommenttiosasta. Se ei vain auta meitä, vaan myös muita Kodi-käyttäjiä.

Joten olet asentanut Kodi onnistuneesti tietokoneeseesi / Amazon Fire TV Stick / Android tai muuhun laitteeseen. (Jos sitä ei vielä ole tehty, katso miten asentaa Kodi FireStickiin). Mutta vain Kodin asentaminen laitteellesi ei tee temppua. Tarvitset Kodi Addons -sovelluksen hyödyntääksesi Kodia täysimääräisesti ja hyödyntääksesi sen kaikkia etuja. Siksi olen tehnyt tämän luettelon parhaista Kodi-lisäosista 2020. Nämä lisäykset täydentävät Kodia auttamalla käyttäjiä pääsemään tonniin suoratoistopalveluita, TV-kanavia, musiikkia & Radioasemat jne.

parhaat kodi-lisäosat

Tuhannet Kodi-lisäosat ovat tällä hetkellä saatavilla Internetissä. Viranomaiset ovat kuitenkin hylänneet monet kolmansien osapuolien Kodi-lisäosat, ja jopa monet Kodi-säilytystilat eivät enää toimi. Siksi on tullut erittäin tylsää työtä valita parhaat Kodi-lisäosat tietokoneellesi / Fire TV Stick -sovelluksellesi tai muille Kodi-laatikoille..

Huomio KODI-käyttäjille: Lue ennen kuin jatkat

Kodi-lisäosat / rakennukset tarjoavat rajoittamattoman suoratoistosisällön, mutta voivat myös viedä sinut oikeudellisiin ongelmiin, jos kiinni streaming ilmaisista elokuvista / TV-ohjelmista / urheilusta. Kodi-käyttäjiä kehotetaan ehdottomasti yhdistämään VPN-verkko aina suoratoiston aikana. Hyvä Kodi VPN piilottaa henkilöllisyytesi, ohittaa hallituksen valvonnan, geosuojatun sisällön ja ISP: n kurkistuksen (mikä auttaa myös puskuritonta suoratoistoa).

Käytän ExpressVPN: tä, joka on nopein ja turvallisin VPN. Se on erittäin helppo asentaa mihin tahansa laitteeseen, mukaan lukien Amazon FireStick. Saat 3 kuukautta ilmaiseksi ja säästät 49% vuosisuunnitelmissa. Sen mukana tulee myös 30 päivän rahat takaisin -takuu. Jos et ole tyytyväinen, voit aina pyytää palautusta.

Napsauta TÄSTÄ saadaksesi 3 kuukauden ilmaiseksi ja säästää 49% ExpressVPN: ssä

Lue: Kodi VPN: n asentaminen ja käyttö

Napsauta tätä lukeaksesi vastuuvapauslausekkeemme ennen jatkamista.

Paras Kodi -lisäosa 2020

Kun olen käyttänyt Kodia useita vuosia, olen tajunnut, että sinun ei tarvitse satoja lisäyksiä riippumatta siitä, minkä tyyppistä sisältöä haluat katsoa. Tarvitset vain 3 - 5 erilaista lisäystä mihin tahansa sisältökategoriaan. Tärkeää on kuitenkin se, että valitset lisäosat toimivat ja niiden on toimitettava korkealaatuisia streamia. Siksi annan 100-prosenttisen varmuuden varmistaakseni, että "Parhaat Kodi-lisäosat" -luettelomme sisältää VAIN toimivat Kodi-lisäosat, jotka tuottavat toistettavia streamia.

Tässä on kuitenkin parhaita Kodi-lisäosia, jotka toimivat parhaillaan ja ovat välttämättömiä, jos haluat saada täyden annoksen elokuvia, TV-ohjelmia, musiikkia, sosiaalista mediaa, urheilua ja muuta viihdettä:

Parhaat Kodi-lisäosat elokuviin & TV-ohjelmat

parhaat kodi-lisäosat elokuviin

 1. Exodus Redux
 2. Taikainen lohikäärme
 3. GAIA
 4. Seren
 5. Myrkky
 6. LETTO
 7. EXODUS V8
 8. Olen Ego
 9. myrsky
 10. Nemesis AIO
 11. Uranus
 12. ReleaseBB
 13. Elohopea-lisäys
 14. DejaVu-lisäys
 15. MTB: n rasvattu salama
 16. USS Defiant
 17. Kuolema ylhäältä
 18. IT-lisäosan tekijä ei ole kukaan
 19. Alvin
 20. Yify Movies HD
 21. Oikea Debrid Pelkästään elokuvia
 22. Merirosvon elämä minulle
 23. T2K 1 Napsauta Elokuvan lisäys
 24. Deathstar
 25. voodoo
 26. Scrubs
 27. UK TURKIN TOISTOLISTA
 28. Vahtikoirien video
 29. LIITTO

Exodus Redux

Lokakuussa 2018 esitelty Exodus Redux on luultavasti viimeisin on-demand-Kodi-lisäosa. Vaikka Exodus Redux on uusi, se napsahtaa parhaiden Kodi-lisäosien luettelon kärkeen. Syyt ovat yksinkertaisia.

Exodus Redux voi yhtä hyvin olla poikkeuksellisen suositun (ja edelleen aktiivisen) Kodi-lisäosa Exoduksen klooni. Mutta Exodus näyttää kuluneen vuosien varrella, kun taas Exodus Redux on uusi, kirkas tähti horisontissa.

Molemmilla lisäosilla on melkein täsmälleen sama asettelu. Mutta Redux on varustettu uskomattoman tehokkaalla Open Scrapers -sarjalla ja tässä se ylittää selvästi Exoduksen. Exodus Redux on nopea, tarjoaa huippuluokan virtauksia ja varmistaa lähes nollapuskuroinnin suurimmaksi osaksi. Integroi se Real-Debrid -sovellukseen ja saat vielä paremman laadun suoratoistoa enemmän Full HD -toistovaihtoehtoja.

Kuinka käyttää Kodi-lisäyksiä turvallisesti

Ennen kuin aloitat suoratoiston Kodi Addons / Builds -sovelluksella, haluaisin varoittaa sinua, että kaikki Kodilla suoratoistamasi näkyy Internet-palveluntarjoajallesi ja hallituksellesi. Tämä tarkoittaa, että tekijänoikeudella suojatun sisällön (ilmaiset elokuvat, TV-ohjelmat, urheilu) suoratoisto voi viedä sinut oikeudellisiin ongelmiin.

Kodi-käyttäjiä kehotetaan ehdottomasti yhdistämään VPN-verkko suoratoiston aikana. Kodin VPN ohittaa Internet-palveluntarjoajien kurituksen, hallituksen valvonnan ja suosittujen lisäosien maantieteellisen rajoittamisen. Olen aina yhteydessä ExpressVPN kaikissa suoratoistolaitteissani ja ehdotan, että teet saman.

ExpressVPN on nopein ja turvallisin VPN. Siihen kuuluu 30 päivän rahat takaisin -takuu. Tarkoittaa, voit käyttää sitä vapaasti ensimmäisen 30 päivän ajan ja jos et ole tyytyväinen suoritukseen (mikä on erittäin epätodennäköistä), voit pyytää täyden hyvityksen.

HUOMAUTUS: Emme kannusta tekijänoikeuslakien rikkomiseen. Mutta entä jos lopulta suoratoistat sisältöä laittomasta lähteestä tahattomasti? Ei ole aina helppoa erottaa legitiimin ja laittoman lähteen eroa.

Joten, ennen kuin aloitat suoratoiston Kodilla, tässä on miten saada VPN-suojaus kolmella yksinkertaisella vaiheella.

Vaihe 1: Hanki ExpressVPN-tilaus TÄSSÄ.

Vaihe 2: Klikkaus TÄSSÄ ladata ja asentaa ExpressVPN-sovellus laitteeseesi.

Vaihe 3: Napsauta virtakuvaketta kytkeäksesi VPN-palvelin. Siinä kaikki. Yhteytesi on nyt turvallinen Kodin nopeimmalla ja parhaalla VPN-yhteydellä.

Yhdistä expressvpn kodille

Kun olet suojattu VPN: llä, voit aloittaa Kodi Addonsin asentamisen luottavaisesti. Ensinnäkin, kuinka asennat Exodus Redux Kodi Addonin, katso ohjeet seuraavasti.

Huomautus:

 1. Kodi ei näytä tekstityksiä oletuksena. Jos katsot elokuvia, joissa on tekstitys, sinun tulee myös lukea, kuinka lisätä tekstityksiä Kodiin.
 2. Jos joudut jostain syystä puskuroimaan mitä tahansa tämän sivun lisäosista, tässä on opas, jonka pitäisi auttaa sinua huolehtimaan puskuroinnista.

Taikainen lohikäärme

Täältä tulee uusi uskomaton lisäosa uskomaton kirjasto TV-jaksoja ja välkkymiä loputtomaan viihdekokemukseesi. Magic Dragon -lisäosasta tuli nopeasti monien Kodi-asiantuntijoiden ja käyttäjien suosikki sen julkaisun jälkeen. Tämä nopea ja helppokäyttöinen lisäosa tuo sinulle kaiken haluamasi sisällön, mukaan lukien uusimmat elokuvat ja ohjelmat.

Magic Dragon vie joukon tehokkaimpia kaavinlaitteita, ja se etsii parhaat olemassa olevat virrat. Se näyttää The Dogs Bollocks addonin kloonilta, mutta paremmilla pakkauksilla ja varmasti paremmilla toiminnoilla. Katsotpa sitten elokuvia, esityksiä, dokumenttiohjelmia, lasten esineitä, urheiluun liittyviä videoita tai vain kuunnella musiikkia, The Magic Dragon on peittänyt sinut. Voit asentaa Magic Dragon -kuvakkeen Diamond Build Reposta muutamassa minuutissa.

Varasto: Diamond Build Repo

Lähde: http://repo.rubyjewelwizard.com

Kuinka asentaa Magic Dragon Kodi Addon

GAIA

Gaia on lisälaite suosikkielokuvasi ja TV-ohjelmasi tilauksesta. Pitämällä asettelun yksinkertaisena, lisäosa järjestää sisällön pääruudun helpoihin luokkiin, mukaan lukien elokuvat, ohjelmat, dokumentit, lapset jne. Kun pyydät videotoistoa, Gaia kaappaa kymmeniä suoratoistoja useilta palvelimilta. Oltuaan sammutettu hetkeksi, Gaia on ylös ja käynnissä. Lisäosan viimeisin versio (Gaia 4) tuo sinulle useita parannuksia ja parannuksia edeltäjiinsä nähden. Se toimii parhaiten, kun käytät sitä Real-Debridin kanssa.

Varasto: Gaia

Lähde: https://repo.gaiakodi.com/

Kuinka asentaa Gaia-lisäosa Kodiin

Seren

Seren on yksi ihana lisä Kodi-lisäysten maailmaan. Siellä on satoja lisäosia, ja huolimatta siitä, että se on uusi, Seren saa itsensä huomatuksi. Näyttää siltä, ​​että Serenin takana oleva joukkue kehittää edelleen lisäosaa. Mutta se näyttää jo minulle lupaavalta.

Tämä lisäosa ei tarjoa ilmaisia ​​suoratoistolinkkejä kirjoittaessani tätä palaa. Sinun on määritettävä se jommankumman premium-isännän kanssa: Real Debrid tai Premiumize. Tietenkin, Real Debrid on henkilökohtainen suosikki, eikä vain siksi, että se on suositumpi, vaan myös siksi, että se on parempi.

Koska Seren käyttää premium-linkkejä, se tarjoaa paremman toiston. Suorat vedetään nopeasti, ne ovat nopeita pelata ja HD-suoratoistovaihtoehtoja on enemmän. Lisäosaa kehitetään ja muutetaan edelleen. On mahdollista, että se voi jatkossa tarjota ilmaisia ​​virtauksia. Mutta sitä ei ole vielä nähtävissä. Joka tapauksessa käytän tätä lisäosaa ja pidän siitä hyvin. Minun ei tarvitse selata huonoja linkkejä löytääksesi toimivan. Kokeile sitä.

Kuinka asentaa Seren Addon Kodiin

Myrkky

Tätä kirjoitettaessa Venom on suhteellisen uusi lisäosa. Se on kuitenkin noussut nopeasti yhdeksi suosituimmista vaihtoehdoista, luultavasti siksi, että monilla parhaiten arvioiduilla ja suosituilla Kodi-lisäosilla on suljettu kauppa. Venom tarjoaa laajan valikoiman suoratoistovalintoja Elokuvat ja TV-sarjat -kategorioissa. Älä odota mitään ekstroja tai hienoja luokkia Venomilta. Jos lähetät kuitenkin enimmäkseen suosittuja elokuvia ja esityksiä, Venom on upea vaihtoehto kokeilla. Se käyttää Lambda-kaavinta ja sitä tukee aktiivisten kehittäjien ryhmä. Venomin sisältökirjasto on suuri. Se vetää huipputason suoratoistolinkkejä monista lähteistä. Kokeile!

  สุดยอด 6 ตัวเลือกของ Kodi ที่จะใช้ในปี 2020

Kuinka asentaa Venom Kodi Addon

LETTO

FEN on suhteellisen uusi Kodi-lisäosa verrattuna useimpiin tämän luettelon lisäyksiin. Se on kuitenkin osoittautunut riittävän arvoiseksi voidakseen olla osa suosituimpien lisäosien kokoelmaa. Tämä kevyt ja sujuva lisäosa mahdollistaa suosikki elokuvien ja esitysten suoratoiston uskomattoman helposti. Se toimii nopeasti kaikissa Kodi -laitteissa, mukaan lukien FireStick. Fenillä on valtava sisältökirjasto ja uusia lisätään säännöllisesti. Kokeile sitä!

Kuinka asentaa FEN Kodi -lisäosa

EXODUS V8

Exodus oli aikoinaan suosituin ja eniten käytetty Kodi-lisäosa. Kyllä, tämä lisäosa toimii edelleen. Se elää kuitenkin vain menneisyytensä jäänteitä. Saatuaan hyvän pitkän aikavälin Exodus suljettiin ja elvytettiin myöhemmin. Mutta se ei ole enää sitä mitä se oli aiemmin. Vaikka sillä on edelleen valtava sisältökirjasto, jota päivitetään säännöllisesti, se on toisinaan epäluotettava. Pidän tätä lisäystä luettelossa niin kauan kuin se sujuu hyvin. Lisäksi Exodus on edelleen useiden Kodi-käyttäjien ensisijainen suosikki. Jos olet yksi heistä ja haluat kokeilla sitä, voit asentaa Exoduksen seuraavan linkin avulla.

Kuinka asentaa Exodus Kodi Addon

Olen Ego

Olen Ego-lisäosa elokuvien ja TV-ohjelmien katseluun. Siinä on myös kategoria Dokumentit. Pääpaino on kuitenkin edelleen elokuvissa ja sarjoissa. Täältä löydät melkein kaikki suositut elokuvat tai ohjelmat, joita haluat katsoa. Äskettäin julkaistut elokuvat ja jaksot päivitetään myös säännöllisesti. Lisäosa käyttää uusinta kaavintekniikkaa tuottaakseen korkealaatuisia virtauksia. Tarkkuuden laatu nousee 1080p: iin. Löydät myös runsaasti 720- ja SD-linkkejä.

Kuinka asentaa Olen Ego-lisäosa

myrsky

Tempest on vielä yksi lisäosa, joka toimii hienosti Kodi 18: lla ja palvelee sinua vankkaan elokuvien ja TV-ohjelmien kirjastoon. Tässä lisäosassa on uusimmat elokuvat ja esitetyt jaksot. Täältä löydät myös paljon vanhaa sisältöä. Tempest näyttää liiton haarukalta. Vaikka sopimusta ei ehkä tueta enää, Tempest on hyvässä kunnossa.

Tempest Kodi -lisäyksen suoratoisto on vaikuttava. Streamit on nopea löytää, noutaa niistä paljon ja melkein kaikki pelaavat. Se toimii vielä paremmin Real Debridin kanssa. Tempest tukee myös Trakt-integraatiota. Pidän tästä lisäosasta, enkä näe mitään syytä, miksi et haluaisi.

Kuinka asentaa Tempest Kodi Addon

Nemesis AIO

Nemesis AIO on moniluokkainen lisäosa, joka palvelee sinua pyydettävää sisältöä. Löydät tavalliset elokuva- ja TV-sarjojen kategoriat sekä erityisryhmät, kuten dokumenttiohjelmat, verkkokamerat, pelivideot, anime, sarjakuvat ja paljon muuta. Nemesis toimii erinomaisesti kirjoittaessani. Toivon sen nykyisen suorituskykytason säilyvän tulevina aikoina. Jos sinulla on Real Debrid -tili, älä unohda parittaa se Nemesis AIO: n kanssa saadaksesi upeamman suoratoistokokemuksen.

Kuinka asentaa Nemesis AIO -lisäosa Kodiin

Uranus

Suositun cy4Root-arkiston herättämä Uranus Kodi -lisäosa on palannut peliin. Aivan uuden kaavinsarjan kanssa tämä lisäosa toimii paremmin kuin koskaan ennen. Se vetää paljon laadukkaita linkkejä. Se tarjoaa myös sujuvan suoratoiston. Uranuksen uudistettu versio sisältää paljon sisältöä, kuten elokuvia, ohjelmia ja paljon muuta. Jos olet käyttänyt Uraania aiemmin ja unohtanut sen, voit nauttia siitä uudestaan. Jos olet uusi Kodi, voit kokeilla tätä lisäosaa nyt.

Kuinka asentaa Uranus Kodi Addon

ReleaseBB

ReleaseBB tuo sinulle paljon elokuvia ja TV-ohjelmia viihde-nautintoihisi. Tämä lisäosa takaa korkealaatuisen suoratoiston premium-palveluntarjoajien kautta. Kirjoittaessani ReleaseBB ei hankki mitään ilmaisia ​​virtauksia. Sinun on kirjauduttava sisään premium-majoittajalla, jotta voit nauttia videosisällöstä. Voit käyttää Real Debrid-, All-Debrid- tai Premiumize premium-streaming-palveluita. Vaikka siellä on paljon ilmaisia ​​lisäosia, premium-linkkien suoratoisto on kokonaan erilainen kokemus. Kokeile tätä lisäosaa kerran!

Kuinka asentaa ReleaseBB Kodi Addon

Elohopea-lisäys

Mercury on uskomaton tarjous Kodi UK: n TV-arkistosta. Tämä lisäosa sisältää huippuluokan kaapimet ja antaa sinulle parhaan mahdollisen suoratoistolinkit. Voit katsella elokuvia, TV-sarjoja, dokumentteja ja paljon muuta Mercury Kodi -lisäosan kautta. Lisäosa toimii useimmissa suosituissa suoratoistoalustoissa, kuten FireStick, Android TV Boxes, Computers ja muut. Lisäosaa päivitetään tällä hetkellä säännöllisesti uusimmilla elokuvajulkaisuilla ja TV-jaksoilla. Kokeile sitä!

Kuinka asentaa Mercury Addon

DejaVu-lisäys

DejaVu-lisäosa tarjoaa loistavan kokoonpanon suoratoistosisällöstä, mukaan lukien suosikkielokuvasi ja -sarjasi. Voit myös lähettää dokumentteja, urheiluun liittyvää sisältöä, lapsille suunnattua sisältöä ja paljon muuta. Pääikkunan helppo käyttää luokkia varmistaa, että sinulla ei ole mitään vaikeuksia videoiden tutkimisessa ja selaamisessa. DejaVu Kodi -lisäosa noutaa huipputason virrat käyttämällä sekä torrentia että kaavinta. Se toimii hienosti, kun pariliitos on Real Debrid. Tällä hetkellä DejaVu on yksi parhaista Kodi-lisäosista.

Kuinka asentaa DejaVu Addon

MTB: n rasvattu salama

: Lisäosa on nyt saatavana Greased Lightning -elokuvateatterina

Suosittujen Elokuvateatterin voin esiasennettujen lisäosien kehittäjät ovat julkaissut toisen kiinteän tilauksen lisäosan, nimeltään MTB: n rasvattu salama - nopea automaattinen toisto. Automaattinen toisto on todellakin nopea. Kestää vain muutaman sekunnin työskentelyvirran löytämiseen ja toistamiseen. Se ei kuitenkaan ole kaikki. Rasvatuilla salamoilla on myös valtava kokoelma tilaustyyppistä videosisältöä. Vaikka kaikki suosikki elokuvasi ja ohjelmasi ovat oikeassa, lisäosa antaa sinulle paljon muita suoratoistovalintoja. Voit katsella dokumentteja, kuunnella podcasteja ja musiikkia, suoratoistaa klassikoita ja paljon muuta. Myös navigointi on ihanan nopeaa. Lisäosan avulla Real Debrid ja Trakt voivat kirjautua sisään parempaan suoratoistokokemukseen.

Kuinka asentaa MTB: n Greased Lightning Addon

USS Defiant

USS Defiant on uusi lisäosa (kirjoittaessani tätä opasta) elokuvien suoratoistoon tarvittaessa & Näyttää. Löydät myös erilaisia ​​erityisiä suoratoistokategorioita, kuten Kings of Horror, Kung Fu, Urban jne.

Tämän lisäyksen käyttämät kaapimet tekevät kunnollista työtä ja vetävät laatuvirroja. Se toimii kuitenkin parhaiten Real Debrid -sovelluksella, jolla pääset premium-linkkeihin.

Lisäosa on helppo asentaa, asentaa, ja myös helppo käyttää. Se tarjoaa sujuvan suorituskyvyn kaikentyyppisissä Kodi-yhteensopivissa laitteissa.

Kuinka asentaa USS Defiant -lisäosa

Kuolema ylhäältä

Kuolema ylhäältä on kokoelma kaikkia Falcon-nimisen kehittäjätiimin lisäyksiä. Tämä lisäosa tarjoaa valtavan kokoelman elokuvia, esityksiä, dokumentteja, sisältöä lapsille ja muuta.

Ylhäältä tuleva kuolema ei kuulu mihinkään arkistoon. Voit asentaa sen suoraan ZIP-tiedostosta. Tällä lisäosalla on tällä hetkellä kahdeksan Falcon-lisäosan kirjasto. Kaikki lisäykset eivät kuitenkaan välttämättä toimi. Kun tarkistin sen viimeksi tätä kirjoitettaessa, neljä lisäosaa oli toiminnallinen. Vaikka jotkin lisäosat eivät toimi, toiset tarjoavat runsaasti sisältöä tuntikausia viihdettä.

Ylhäältä tuleva kuolema tarjoaa myös Real-Debrid-integraation, mikä antaa sinulle pääsyn korkealaatuisempiin ja Full HD -virtoihin. Asettelu on yksinkertainen, joten voit käyttää suosikkilisäystäsi nopeasti kokoelmasta. Koska Kuolema ylhäältä on kokoelma joukko lisäyksiä, asennus vie muutaman minuutin. Yrittämisen arvoinen on kuitenkin edelleen.

Repon lähde: http://ajbuilds.uk/secret

Kuinka asentaa Kuolema Kodi Addonin yläpuolelta

IT-lisäosan tekijä ei ole kukaan

Jos etsit korvausta 13Clowns Kodi -lisälaitteelle, Kukaan ei voi olla oikea valinta IT Kodi -lisäosaan. Tämä on-demand-lisäosa tarjoaa suuren määrän elokuvia ja esityksiä. Se on koti myös monentyyppiselle videosisällölle, mukaan lukien dokumentit, youtube-videot, lapsille suunnattu sisältö ja paljon muuta. Tämä lisäosa saa paljon hyviä linkkejä kirjoittaessani tätä opasta. Se näyttää lupaavalta ja toivon, että se tarjoaa jatkossakin laadukasta palvelua. IT on osa T2K Repoa.

Kuinka asentaa IT-lisäosa

Alvin

Alvin Kodi -lisäosa on osa melko tuntematonta arkistoa Octopus (kirjoittaessani tätä). Olen kuitenkin kiitollinen siitä, että jouduin siihen. Tämä lisäosa näyttää Exodus V8 -haarukalta. Molemmilla on samanlainen - ellei täysin täysin sama - asettelu. Alvin vetää paljon laadukkaita linkkejä ja monet niistä 1080p-muodossa. Sillä on myös iso sisältökirjasto. Vaikka et löydä paljon hienoja kategorioita, jos etsit yksinkertaista lisäosaa, jonka avulla elokuvien ja esitysten suoratoisto on helppoa korkealaatuisena, kannattaa ehdottomasti harkita Alvin-lisäosaa.

Kuinka asentaa Alvin Addon Kodiin

Yify Movies HD

Tämä lisäosa on uskomaton tarjous yhdestä valtavan suositusta nimestä vilkkaassa maailmassa - Yify. Usein kiusaavien käyttäjien on jo tunnettava tämä nimi. Jos olet siinä uusi, Yify on suuri ilmaisten elokuvien lähde. Voit ladata nämä elokuvat useista torrent-sivustoista P2P-asiakasohjelman avulla.

Äskettäisen torjunta-sivustojen torjunnan vuoksi on entistä vaikeampaa löytää hyviä vaihtoehtoja elokuvien lataamiseksi. Yifen uudessa Yify Movies HD -lisäosassa voit kuitenkin aloittaa elokuvien virtaamisen tästä lähteestä Kodin kautta.

Aivan kuten Seren-lisäys, Yify Movies HD suoratoistaa tällä hetkellä vain premium-isäntäpalveluiden, kuten Real Debrid ja Premiumize, kautta. Lisäosa on uusi ja kehittää edelleen. Ilmaisia ​​linkkejä saatetaan lisätä tulevaisuudessa. Vaikka yksi asia on varma. Ensiluokkaisilla linkkeillä suoratoistokokemus on dramaattisesti parempi kuin ilman. Kokeile lisäosaa Real Debrid -sovelluksella ja näet eron.

Kuinka asentaa Yify Movies HD Kodi -sovellukseen

Oikea Debrid Pelkästään elokuvia

Kuten nimestä ilmenee, Real Debrid Exclusively Movies on suunniteltu elokuvien suoratoistoon. Se toimii myös vain, kun pariliitos on Real Debrid.

Tiedämme, että Real Debrid on premium-linkkigeneraattori. Siksi odota löytävänsi korkealaatuisia suoratoistoja tällä lisäosalla.

Kun kirjoitan, tätä lisäosaa kehitetään edelleen. Siksi se ei välttämättä tarjoa parasta navigointi- tai selauskokemusta. Toivon, että sitä päivitetään pian käyttäjäystävällisemmällä käyttöliittymällä.

Kuinka asentaa Real Debrid Exclusively Movies

Merirosvon elämä minulle

Päivitys: Tämä lisäosa ei ehkä ole enää luotettavin valinta. Kokeile jotakin muuta luettelossa olevaa lisäosaa. Jos se ei toimi jonkin aikaa, poistan sen luettelosta.

  Cara Memasang Magic Dragon Kodi Build

Merirosvo-elämä minulle Kodi -lisäosa tuo sinulle pyydettävää sisältöä, mukaan lukien elokuvat & TV-ohjelmat näyttävät uuden, mutta nopeasti saavuttavan tekniikan, jota kutsutaan torrent-välimuistiin. Tämä lisäosa etsii torrent-linkkejä kaikkialta verkosta ja linjaa ne toistoa varten. Vaikka löydät joitakin ilmaisia ​​suoratoistovaihtoehtoja, A Pirate's Life for Me on pohjimmiltaan premium-lisäosa. Sinun on käytettävä Real Debrid tai Premiumize saadaksesi parhaan hyödyn.

Siellä on suuri kirjasto elokuvia ja esityksiä, jotka odottavat tutkittavaa. Ensiluokkaisella torrentien välimuistilla voit odottaa paljon parempaa toistoa ja parempaa suorituskykyä. Lisäosassa on myös IPTV-osa, mutta se ei ole kovin hieno. Muut kuin palkkiovaihtoehdot eivät myöskään toimi todella hyvin. Kuten totesin, käytä sitä premium-palvelun kanssa ja nautit siitä enemmän.

Kuinka asentaa minulle merirosvo-elämä Kodiin

T2K 1 Napsauta Elokuvan lisäys

T2K 1 Napsauta Movie Kodi addon, koska nimi antaa sen pois, on yhden napsautuksen (melkein) elokuvien toistopalvelu. Valitse vain elokuva, jota haluat katsoa, ​​ja valitse yksi valituista suoratoistolinkistä luettelosta. Sinulla on suosikkielokuvasi jo suoratoistona. T2K 1 Click Movie on uskomattoman nopea lisäosa. Sen avulla voit siirtyä nopeasti elokuvien luetteloon, avata linkit heti ja toistaa videot heti.

En kuitenkaan ole tyytyväinen sen elokuvakirjastoon. Lisäosa puuttuu joihinkin halutuimmista elokuvanimikkeistä, jotka ovat melkein kaikkialla kaikissa muissa on-demand-lisäosissa. Lisäosan asettelu ei ole myöskään liian suuri. Valittavana on vain yksi ilmainen luokka. Real-Debrid-käyttäjille on olemassa toinen premium-luokka. Se on melko paljon.

Suosittelen silti T2K 1 Click Movie, koska siinä on hyviä elokuvia. Ja on todella ilo nähdä heidän pelaavan niin nopeasti. Mene eteenpäin ja kokeile sitä.

Lähde: http://www.t2k-cloud.co.uk/Repo

Repo: T2K Repo

T2K: n asentaminen 1 Napsauta Movie Kodi Addon

Deathstar

DeathStar ei pidä säännöllisistä viihdelisoista, joita törmännyt usein. Se on addon, jossa on ihana käänne. DeathStar on kokoelma yli 35 erilaista Kodi-lisäosaa. Asennat yhden lisäosan ja sinulla on pääsy koko kirjastoon lisäosia kaikkia streaming-tarpeitasi varten. Haluatpa katsoa tilaustyyppistä sisältöä tai live-TV: tä, urheilosisältöä tai lasten elokuvia ja ohjelmia, DeathStarilla on kaikki.

DeathStar on kymmenen maineikkaan Kodi-kehittäjän yhteistyön tulos. Koska sitä ylläpitää useita kehittäjiä, se tarjoaa aina korkealaatuisen suorituskyvyn. Asenna DeathStar alle 5 minuutissa Ezzer Macs -varastosta ja ole valmis upeaan suoratoistokokemukseen.

Varasto: Ezzer Macit

Lähde: http://ezzer-mac.com/repo

Kuinka asentaa DeathStar Kodi Addon

voodoo

Voodoo on lisäosa elokuvien ja TV-ohjelmien katseluun. Se palvelee sinulle myös monia ekstroja live-TV: n, lapsille tarkoitettujen videoiden ja anime-aikuisten muodossa. Vaikka tämän lisäyksen Live TV -osa toimii hyvin, en luottaisi siihen liikaa. Suoratoisto on vähän hidasta, ja toisinaan se ei toista pyydettyä kanavaa.

Elokuvien ja esitysten edessä Voodoo-lisäosa menee hyvin, ja siksi se on osa parhaimpia lisäosien luetteloa. Lisäosan avulla voit kirjautua sisään Real-Debrid-tililläsi. Jopa ilman Real-Debridiä, se tarjoaa sinulle paljon korkealaatuisia linkkejä. Navigointi on vähän hidasta, mutta kaiken kaikkiaan pidän tästä lisäosasta.

Kuinka asentaa Voodoo Addon

Scrubs

Scrubs on toinen on-demand-lisäosa, joka tekee sen parhaiden Kodi-lisäosien luetteloomme. Se on Exodus-haarukka, mutta minusta ei tarvitse mainita, että se on edeltäjäänsä parempi. Vaikka Exodus ripustaa edelleenkin, vaikkakin ohuella langalla, Scrubs tuo sinulle useita parannuksia ja parannuksia. Scrubs addon pitää asettelun samana tuttuihin luokkiin, kuten Elokuvat, TV-ohjelmat, Omat elokuvat, Omat TV-ohjelmat, Uudet elokuvat. Tämä helpottaa navigointia.

Scrubit noutavat paljon linkkejä ja melko nopeasti. Älä kuitenkaan odota löytävän paljon 1080, teräväpiirtoista suoratoistoa. Ja olen huomannut, että monet 720p- ja SD-linkit eivät myöskään soi. Tämä tarkoittaa, että joudut tarkistamaan muutama linkki, ennen kuin löysit toimivan linkin. Asiat paranevat, jos kirjaudut sisään Real-Debrid-tililläsi.

Repo: Juutalainen Repo

Lähde: https://jewbmx.github.io/

Kuinka asentaa Scrubs Addon Kodi -sovellukseen

UK TURKIN TOISTOLISTA

UK Turk Playlists on erittäin suosittu ja erittäin ladattu Kodi Addon Amazon Fire TV: lle. Se tarjoaa paitsi uskomattoman kirjastojen elokuvien ja TV-ohjelmien lisäksi myös Turkin elokuvia & Ohjelmat, sarjakuvat, CCTV, Live TV, Stand-up Komedia, Dokumentit, Ruokapornot ja paljon muuta. Käyttöliittymä on aika siisti ja yksinkertainen, ja lisäosa toimii virheetömästi, mikä oikeuttaa sen esiintymisen tässä Kodi-lisäosien luettelossa. Voit ladata sen Turk Reposta -

Repo - UK Turk

Lähde - https://addoncloud.org/ukturk/install

Kuinka asentaa UK Turk -soittolistat Kodiin

Vahtikoirien video

Vahtikoirien Kodi-lisäys suljettiin maaliskuussa 2019, kun Hellhounds-arkisto siirtyi offline-tilaan. Lisäosa on kuitenkin nyt elpynyt, ja se on palannut kaikilla jännityksillä. Se on nyt saatavana nimellä Watchdogs Video ja voit ladata tämän lisäyksen Goldengun-arkistosta.

Toisin kuin edellinen avatar, Watchdogs Video ei sisällä Live TV -osaa. Sillä on kuitenkin runsaasti mahtavia tilausvideoita tuntikausia katselua varten. Näyttää siltä, ​​että lisäosaa päivitetään säännöllisesti ja ylläpidetään hyvin. Sanon tämän, koska löysin kaikki uusimmat elokuvan julkaisut ja jaksot. Kaapimet näyttävät tekevän kunnollista työtä, kun vahtikoirat virtaavat hyvin. Olen päättänyt palauttaa vahtikoirat takaisin parhaiden Kodi-lisäosien luetteloomme.

Lähde: https://goldengunrepo.github.io/install/me/

Kuinka asentaa Watchdogs-lisäosa Kodiin

LIITTO

Liiton lisäosa on nähnyt monia ylä- ja alamäkiä. Pisin aikaa sen alkuperäiset kehittäjät hylkäsivät sen, eivätkä saaneet päivityksiä. Tämä uskomattoman suosittu Kodi-lisäosa on kuitenkin nyt elpynyt ja se on saatavana kahden säilön - Cy4Root ja Covenant - kautta. Lisäosa saa nyt paljon toimivia linkkejä. Se toimii myös hyvin Real Debridin kanssa. Voit asentaa Covenantin Kodiin muutamassa minuutissa.

Repo: Covenant tai Cy4Root

Lähde: https://covenant01.github.io/zip tai https://cy4root2.github.io/zip

PARAS KODI: Hanki 3 kuukautta ilmaiseksi & säästää 49% ExpressVPN: n vuosisuunnitelmissa

Parhaat monikäyttölisäosat

Elokuvat, esitykset, suora TV, urheilu, dokumentit, lapset, musiikki ovat joitakin suosituimpia sisältötyyppejä, joita etsimme Kodista. Jokaiselle luokalle on yleensä omat lisäosat. Esimerkiksi edellisessä osassa puhuimme eräistä elokuvien ja esitysten suosituimmista videon lisäosista. Seuraavassa osassa keskustelemme parhaista live TV Kodi -lisäosista. Sitten on joitain lisäyksiä, jotka palvelevat kaikkia näitä luokkia yhdessä paikassa. Ja siksi ne ovat monikäyttöisiä lisäosia. Tässä on pieni, mutta vankka luettelomme.

 1. Rajaton
 2. 7/9
 3. Fladnag
 4. Henkilöstö
 5. laskeutuminen
 6. LaPlaza

Rajaton

Rajoittamaton Kodi-lisäys tuo sinulle monipuolisen valikoiman suoratoistosisältöä erilaisten jännittävien luokkien kautta. Jos olet tilaustyyppisen sisällön fani, sinulla on useita vaihtoehtoja, joiden avulla voit nauttia useita tunteja voimakasta suoratoistoa. Jos haluat katsella kaapelitelevisiokanavia niiden lähettämisen aikana, siinä on luotettava live-TV-osasto myös sinulle. Lisäksi voit katsella urheilu-, komedia-, lapsisisältöä ja paljon muuta.

Lisäosaa tukee tehokas kaapimet, jotka vievät laadukkaita ilmaisia ​​linkkejä. Se toimii myös Real Debridin kanssa ja noutaa sinulle myös premium-linkit. Kun olen käyttänyt tätä lisäosaa jonkin aikaa, olen varma, että se on yksi parhaista Kodi-lisäosista.

Kuinka asentaa Limitless Kodi Addon

7/9

Tämä on toinen Kodi-lisäosa, jonka piti olla osa parhaita Kodi-lisäosien luetteloa heti kun näin. Sillä on yli 30 suoratoistoluokkaa, joista valita. Ja kehittäjät varmistavat, että suurin osa luokista on verkossa suoratoistoon melkein koko ajan. Paitsi, että löydät säännöllisiä vaihtoehtoja, kuten elokuvia, ohjelmia ja live-televisiota, löydät myös erilaisia ​​erikoisuuksia sekä Lovers 'Take, Tubitv - True 1- Click, Reddit-elokuvat, podcastit, taistelulajit ja paljon muuta.

Itse asiassa 7: stä 9: stä Kodi-lisäosasta löytyy joitain suosittuja alalajeja aivan aloitusnäytössä nopeaa valintaa varten. Sillä on myös joitain osioita, kuten klassisia (BNW) elokuvia, joita ei ole kovin helppo löytää nykyään. 7/9 on vankka lisäosa ja suosittelen, että kokeilet.  

Kuinka asentaa 7/9 Kodi Addonia

Fladnag

Fladnag ei ​​ole vain yksi lisäosa, vaan kokoelma 6 lisäosaa, jotka toimittavat erilaisia ​​sisältöjä. Jokainen lisäosa on asennettava erikseen. Kokoelma sisältää Fladnag Kids -laatikoita, Fladnag-sarjakuvia, Faldnag-kokoelmia, Faldnag-elokuvia, Fladnag Sports- ja Fladnag-TV-ohjelmia. Kuten huomaat, jokainen lisäosa tarjoaa ainutlaatuisen sisällön. Voit asentaa nämä lisäykset T2K-reposta.

Repo: T2K

Lähde: http://www.t2k-cloud.co.uk/Repo

Kuinka asentaa lisäosat Kodiin

Henkilöstö

Miehistö on valikoima monenlaisia ​​suoratoistovaihtoehtoja. Tämä multi-kaavin Kodi-lisäosa suoratoistaa elokuvia ja ohjelmia sekä live-TV: tä, urheilua, lasten sisältöä ja paljon muuta. Crew Kodi -lisäosa sisältää satoja tunteja rohkaisevaa sisältöä.

Se on kevyt lisäosa, joka toimii melkein virheettömästi jokaisessa Kodi-tuetussa laitteessa. Se on osa omaa arkistoa, jonka nimi on myös The Crew. Lisäosa on helppo asentaa, helpompi käyttää. Se tukee myös kolmansien osapuolien palveluita, kuten Trakt ja Real Debrid, tarjoamaan erinomaista suoratoistokokemusta. Lisäosa päivitetään säännöllisesti myös virheenkorjauksilla ja parannuksilla. Kokeile!

Kuinka asentaa The Crew -lisäosa Kodiin

laskeutuminen

Laskevan Kodi -lisäosa on yksi uudemmista merkinnöistä tähän Kodi-parhaiden lisäosien luetteloon. Se tulee Cy4Root-arkistosta, joka on saavuttanut suurta suosiota nykyään.

Laskeutumisen avulla voit suoratoistaa tonnia elokuvia ja ohjelmia. Se on palkannut OpenScrapersia ja varmistaa, että se tarjoaa sinulle laadulinkit. Samanaikaisesti se mahdollistaa helpon integroinnin Real Debrid -sovellukseen, jotta pääsy premium-linkkeihin olisi mahdollista.

Trakt on myös melko helppo asentaa Descent-lisäosalla.

Tavallisen sisällön lisäksi voit tutustua Lasku-luokkaan, jossa on monia erikoisuuksia ja lisäominaisuuksia. Tässä kategoriassa on myös IPTV-osa Live TV: n suoratoistoa varten. Kaiken kaikkiaan laskeutuminen on hieno lisäosa.

Kuinka asentaa Descent addon

LaPlaza

LaPlaza Kodi -lisäosa tuo sinulle suuren joukon suoratoistovaihtoehtoja, kuten elokuvia, ohjelmia, dokumenttiohjelmia, lastenurkkausta, kuntovyöhykettä, musiikkia, radiota ja paljon muuta. Se sisältää jopa IPTV-luokan suoraa TV-suoratoistoa varten (vaikkakaan ei täysin luotettava).

Tätä lisäosaa ylläpitää cy4Root-arkisto, yksi tällä hetkellä luotettavimmista arkistoista.

Laplaza vetää tonnia laadukkaita suoratoistolinkkejä. Se mahdollistaa myös Real Debrid- ja Trakt-integraation. Kaiken kaikkiaan se on vankka suoratoistolista.

  Daha Fazla Bilgi ve Hızlı Onarım için Kodi Hata Günlüğü Nasıl Denetlenir

Kuinka asentaa LaPlaza Kodi Addon

Suosituimmat live-TV-lisäosat

Voit nopeasti katsoa Kodin live-lisäosat. Jos tarvitset lisää näistä, minulla on erillinen opas, joka kattaa erityisesti Live TV Kodi Addons -sovellukset.

 1. USTVNow
 2. The Players Klub
 3. Kodi Solutions IPTV
 4. cCloud TV
 5. Robin Hood TV
 6. PVR IPTV Simple Client

USTVNow

Repo: Kodi-lisäosavarasto

USTVNow on kustannustehokas tapa katsella suosikki amerikkalaisia ​​kaapeli-tv-kanavia Kodin kautta. Vaikka lisäosa on suunniteltu pääasiassa sotilashenkilöstölle ja ulkomaille matkustaville amerikkalaisille, kuka tahansa voi ilmoittautua palveluun ja katsella kanavia. Tällä palvelulla on myös verkkopohjainen alusta, mutta se tuskin vastasi Kodi-kokemusta. Sen suunnitelmat alkavat 14,99 dollarilta kuukaudessa ja antavat sinulle pääsyn jopa 24 kanavalle. Maksettuihin suunnitelmiin sisältyy myös DVR-tuki. Voit asentaa USTVNow-version Kodi-lisäosien arkistosta. Se on saatavana nimellä USTVNow Plus.

The Players Klub

Players Klub on toinen erinomainen live-TV-lisäosa, joka antaa sinulle pääsyn satoihin televisiokanaviin Amerikassa ja ympäri maailmaa. Upeaa on, että heidän kuukausisuunnitelma maksaa vain 8 dollaria kuukaudessa. Players Klub on saatavana myös Androidilla. Yhdellä ilmoittautumisella voit käyttää palvelua sekä Kodissa että Androidissa.

Kuinka asentaa Players Klub IPTV Kodi / FireStick -sovellukseen

Kodi Solutions IPTV

Jos etsit edullista tapaa katsoa korkealaatuista suoraa televisiota Kodilla, Kodi Solutions IPTV -lisäosa on todellakin ratkaisu sinulle. 5 dollaria kuukaudessa, tämä palvelu antaa sinulle pääsyn lähes 4000 live TV-kanavaa. Katso sitten elokuvia tai ohjelmia, musiikkikanavia tai live-urheilua, elämäntavan kanavia tai lasten sisältöä, Kodi Solutions -lisäosa Kodille tarjoaa sinulle kaikki.

Kodi Solutions IPTV: llä on myös Android-sovellus, jonka avulla voit käyttää palvelua FireStick- ja Android-matkapuhelimissa. Tämä Kodi-lisäosa tekee siitä kuitenkin monialustaisen palvelun. Kodi on tuettu Windowsissa, Macissa, iOS: ssä, Linuxissa, Android-mobiileissa, FireStickissä ja Raspberry Pi: ssä..

Tämä lisäosa sisältää kymmeniä kanavia Yhdysvalloista. Löydät myös kansainvälisiä live-tv-kanavia Iso-Britanniasta, Kanadasta, Intiasta, Portugalista, Meksikosta, Etelä-Amerikasta, Lähi-idästä ja muista. Kodi Solutions IPTV on yksi parhaimmista lisäyksistä live-TV: n katseluun. Kokeile sitä.

Kuinka asentaa Kodi Solutions IPTV Kodi -sovellukseen

cCloud TV

cCloud TV on toinen live-TV-lisäosa, jonka haluat ottaa huomioon, jos haluat katsella satelliittikanavia Kodilla. Ilman paljon hätää, tämä lisäosa tarjoaa parhaimmat tv-verkot ilman, että sinun on maksettava mojova tilausmaksu. cCloud TV on sata prosenttia ilmainen. Siinä on paljon luokkia, joista voit valita, mukaan lukien Kaikki kanavat, FilmOn, Urheilu, Uutiset, Dokumentit ja monet muut. Ja vaikka cCloud TV on suoraa televisiota, IPTV-lisäosaa, siinä on myös erityisiä tilauskategorioita elokuville ja ohjelmille.

cCloud TV tarjoaa yhden napsautuksen toiston useimmille videoille. Kaikkia pyydettyjä videoita ei kuitenkaan voida toistaa jatkuvasti. Joskus tietyt streamit ovat offline-tilassa. Se on silti hyvä live-TV-lisäosa, varsinkin kun vertaa sitä muihin samaan luokkaan. Tämä lisäosa ansaitsee paikan parhaiden Kodi-lisäosien joukossa. Voit ladata cCloud TV: n Kodi Bae -varastosta.

Repo: Kodi Bae

Lähde: http :: //lazykodi.com

Kuinka asentaa cCloud TV Kodi Addon

Robin Hood TV

Robin Hood TV -lisäosa tuo sinulle suoraa suoratoisto-vaihtoehtoa Balkanin alueelta, useista Euroopan maista (mukaan lukien Iso-Britannia) ja Yhdysvalloista. Vaikka lisäosa ei tarjoa yhtä monimuotoisuutta kuin monet muut tämän parhaiden Kodi-lisäosien luettelossa, saatat olla kiinnostunut, jos haluat katsella ilmaisia ​​live-TV-suoratoistoja sen ominaisuuksien alueilta. Lisäosa kattaa myös laajan valikoiman kanavia Yhdysvalloista. Joitakin halutuimpia ei kuitenkaan löydy. Silti saatat haluta antaa sen mennä ainakin kerran.

Lähde: http://kodibalkan.com/repo/

Kuinka asentaa Robinhood TV Kodiin

PVR IPTV Simple Client

PVR IPTV Simple Client on IPTV-lisäosa, jolla voit kytkeä nykyisen IPTV-tilauksesi Kodiin ja suoratoistaa televisiokanavia. Vaikka tämä lisäosa ei tarjoa omaa sisältöä, se toimii monenlaisten IPTV-palveluiden kanssa.

Voit määrittää IPTV-tilauksesi tällä Kodi-lisäosalla joko M3U Playlist URL- tai XMLTV EPG URL -osoitteella. Se ei toimi millään muulla tavalla. Voit ottaa yhteyttä IPTV-palveluntarjoajaan URL-osoitteista. Voit myös tarkistaa sähköpostilaatikkosi, koska yleensä nämä URL-osoitteet lähetetään sähköpostissa sisäänkirjautumistietojen mukana.

Kuinka asentaa PVR IPTV Simple Client

Parhaat urheilun Kodi-lisäosat

parhaat kodi-lisäosat elävälle urheilulle

 1. SPORTSDEVIL
 2. Sportowa
 3. Fox Sports Go
 4. Nousevat vuorovedet

SPORTSDEVIL

Sportsdevil on suosituin urheilun lisäosa. Tämä lisäosa on ollut olemassa jo jonkin aikaa ja tarjoaa edelleen korkealaatuista sisältöä. Se on pakollinen lisäosa kaikille urheilun harrastajille. Se tarjoaa suorana lähetyksenä useille urheilukanaville, jotta voit seurata live-kriketti-, jalkapallo-, tennis-, jalkapallo-, jääkiekko- jne. Otteluita. Voit jopa katsella suosikkiottelujesi tarttuvuutta, jos unohdit live-toiminnan. Se oli aikaisemmin saatavana Fusion repo -versiossa, mutta nyt voit ladata sen useista repoista.

Tämä lisäosa on ollut olemassa jonkin aikaa ja toimii edelleen. Saatat kuitenkin huomata, että monet videot eivät suoratoistu melkein kaikissa kategorioissa. Jos SportsDevil ei tarjoa tyydyttävää suorituskykyä, sinun kannattaa kokeilla muita urheilun lisäosia.

Repo: EzzerMacs

Lähde: http://ezzer-mac.com/repo

Kuinka asentaa Sportsdevil Kodi Addon

Sportowa

Näyttää siltä, ​​että Sportowa TV on SportsDevil-innoittama lisäosa, vaikka siinä ei olekaan niin monta suoratoistovaihtoehtoa. Voit kuitenkin haluta antaa sille mahdollisuuden, koska siinä on useita urheiluluokkia, joista voi suoratoistaa. Se kattaa myös erilaisia ​​urheilulajeja, kuten jalkapallo, tennis, kriketti, pöytätennis, baseball, koripallo ja paljon muuta. Lisäosalla on myös hyvä live-urheilukanavien roundup. Kuolleita virroja on monia, mutta monet niistä ovat myös eläviä ja toimivia.3

Lähde: https://mbebe.github.io/blomqvist

Kuinka asentaa Sportowa TV Kodi Addon

Fox Sports Go

Fox Sports on välttämätön urheilun ystävä. Tämä Kodi-lisäosa palvelee kaikkien urheilun ystävien tarpeita. Voit jopa suoratoistaa tärkeimpiä urheilutapahtumia käyttämällä tätä upeaa Kodi Sports -lisäosaa. Tämä on virallinen Fox-tarjous, joka on saatavana virallisessa Kodi-lisäosan arkistossa. Huomaa, että tämä lisäys vaatii Fox Sports -kanavan tilauksen.

Repo: Kodi-lisäosavarasto

Nousevat vuorovedet

Rising Tides on toinen urheilun lisäosa Kodille. Tämän lisäyksen avulla voit suoratoistaa jalkapalloa, PPV-tapahtumia ja jopa erilaisia ​​urheilukaapeli-tv-kanavia. Lisäosalla ei ole paljon suoratoistovaihtoehtoja, mutta on olemassa joitain mielenkiintoisia luokkia. Voit kokeilla sitä.

Lähde: http://mullafabz.xyz/Repository/

Parhaat lapsille tarkoitetut Kodi-lisäosat, sarjakuvat & anime

parhaat kodi-lisäosat sarjakuviin

CTOON Kodi (Sarjakuvat & anime)

Epäilemättä CTOON on yksi parhaista Kodi-lisäosista animoidulle ja anime-sisällölle. Tällä lisäosalla on valtava kokoelma. Se tarjoaa yhden napsautuksen toiston ja on uskomattoman nopea. Testasin kymmeniä linkkejä ja kaikki toimivat (kyllä, ne kaikki eivätkä melkein). On satoja videoita, joita voi katsella tuntikausia viihdettä. Lisäosan pääruudulla voit aloittaa useiden animoitujen elokuvien, sarjakuvien ja anime-luokkien käytön. Jokainen luokka on lajiteltu aakkosjärjestykseen. Voit myös käyttää haku-toimintoa (näkyy sisäänvedettävässä Kodi-valikossa, kun navigoit vasemmalle) löytääksesi jotain etsimääsi. Jos et ole vielä kokeillut CTOON KOdia, mene eteenpäin ja tee se nyt!

Repo: Doko

Lähde: https://doko-desuka.github.io/

FunimationNow

FunimationNow antaa sinulle pääsyn valtavaan Anime-videoiden kirjastoon 5,99 dollarilla kuukaudessa. Voit ostaa vuosisuunnitelman 59,99 dollarilla, jos etsit säästöjä. FunimationNow tarjoaa myös ilmaisen palvelun, mutta rajoittaa videokirjastoaan. Ilmaisia ​​videoita ajetaan myös mainoksilla. Maksullinen tilaus tarjoaa jopa kaksi samanaikaista suoratoistoa, kun taas ilmainen rajoittaa sen yhdelle. Maksuilla tilauksilla saat myös varhain pääsyn Home Video Dubs -sovelluksiin. Voit asentaa FunimationNow-version Kodi-lisäosien arkistosta.

Repo: Virallinen Kodi-lisäosavarasto

Parhaat Kodi-lisäosat musiikin suoratoistamiseen

parhaat kodi-lisäosat musiikin suoratoistoon ilmaiseksi

MP3 STREAMS

Tämä on loistava Kodi-lisäosa musiikin harrastajille. Se on suosittu lisäosa, joka on ollut siellä jo kauan. Mediakirjasto on lajiteltu hyvin eri luokkiin, kuten Billboard Top 100, suosituimpien albumien esittäjät, räppi, hip-hop, jazz jne. Voit jopa rakentaa oman suosikkisoittolistan tähän.

Repo: Kellariovi-TV

Lähde: http://cellardoortv.com/repo/

YouTube

YouTube on koko maailman suurin videonjako-verkkosivusto. Jos mietit, voitko suoratoistaa videoita YouTubeen FireStick-laitteellasi tai muulla laitteella, jolla käytetään Kodia, vastaus on myöntävä. YouTube Kodi -lisäosa tekee melko kunnollista työtä, etkä tunteisi paljon eroa lisäosan tai alkuperäisen verkkosivuston käytön välillä. Kodi-lisäosa YouTubeen tarjoaa myös hienoja ominaisuuksia, jotka ovat lisäbonus. Kokeile tätä mahtavaa lisäosaa.

Repo: Kellariovi-TV

Lähde: http://cellardoortv.com/repo/

Parhaat KOREAN-draamalisäosat

ICDrama

Tässä on erityinen herkku niille, jotka haluavat katsella korealaisia ​​elokuvia ja esityksiä. ICDramalla on iso korealaisen sisällön kirjasto. Mutta myös paljon videoita löytyy muista maista. Löydät myös sisältöä Hongkongista, Kiinasta, Japanista ja Taiwanista. Lisäosan pääpaino on tietysti Korean elokuvissa ja jaksoissa.

Vaikka en ymmärrä koreaa tai mitään muuta kieltä, jossa lisäosa palvelee sisältöä, havaitsin, että ICDrama on luotettava ja nopea lisäosa. Se tarjoaa yhden napsautuksen pelaamisen ja melkein kaikki kokeillut virrat toimivat. Joten, jos haluat katsoa sisältöä yhdestä näistä Aasian maista, hanki tämä lisäosa nyt.

Repo: Aznhusband

Lähde: https://aznhusband.github.io/repo/

Tämä oli luettelo parhaista parhaillaan toimivista Kodi-lisäosista. Jos sinusta tuntuu, että jotkut muut lisäosat ansaitsevat paikan tässä luettelossa, ota meihin yhteyttä alla olevassa kommenttiruudussa.

FAQ

Mikä on suosituin & paras lisäosa?

Exodus Redux on tällä hetkellä suosituin Kodi-lisäosa. Tämä lisäosa tarjoaa tilauksen mukaisia ​​suoratoistovaihtoehtoja, kuten elokuvia ja TV-ohjelmia. Se on Exodus-lisäosan haarukka, joka oli myös kerran erittäin suosittu.

Lisäksi Venom ja The Crew -lisäosa ovat myös kaksi erittäin suosittua Kodi-lisäosaa.

Mitkä ovat Kodi Addon -sovelluksen käytön vaarat??

Jos käytät tekijänoikeuksilla suojatun tai lisensoidun sisällön suoratoistoon kolmannen osapuolen lisäosaa, saatat joutua juridisiin ongelmiin. Siksi kehotamme käyttäjiämme streamimaan aina julkisesti saatavilla olevaa sisältöä.

Suosittelemme myös VPN: n käyttöä streamin aikana Kodi-lisäosien kanssa IP-piilottamiseksi ja turvallisen suoratoistokokemuksen saamiseksi.

Mitä voit katsella Kodi-lisäosilla?

Voit katsella melkein mitä tahansa Kodi-lisäosien avulla. Kyse on oikean lisäosan löytämisestä suoratoistettavalle sisällölle. Tästä luettelosta löydät Kodi-lisäosat elokuviin, ohjelmiin, Live TV: hen, urheiluun, kuntoon, animeen ja muihin.

Onko Kodi laillista ja turvallista käyttää?

Kyllä, Kodi on laillinen ja turvallinen käyttää, mikäli virtaat julkisesti saatavilla olevaa sisältöä. Sinulla on paljon turvallisempi kokemus, jos käytät suoratoisto-VPN: ää Kodin kanssa.

Kodi on virallisesti saatavana Microsoft Storesta ja Google Play Kaupasta. Tämä takaa selvästi sen aitouden, turvallisuuden ja laillisuuden.

Kuinka voin asentaa Kodi-lisäosat?

Kodi-lisäosan asentamiseen tarvitset ensin lähde-URL-osoitteen. Asennat lähde-URL-osoitteesta Kodi-arkiston, joka isännöi lisäosaa. Asenna lopuksi lisäosa arkistosta.

Olemme toimittaneet linkin kaikkien luettelossa olevien lisäosien asennusoppaisiin. Asenna valitsemasi lisäys yksinkertaisesti noudattamalla vaiheittaisia ​​ohjeita.

Huomaa, että tämä Paras Kodi -lisäosa -artikkeli on tarkoitettu vain koulutustarkoituksiin, emmekä koskaan suosittele lukijoitamme pääsyä kiellettyyn tai laittomaan sisältöön käyttämällä mitä tahansa näistä yllämainituista Kodi-lisäosista. 

Related:

 • Kuinka Jailbreak FireStick
 • Kuinka asentaa Cinema APK
 • Kuinka nollata Kodi FireStickissä
 • Kuinka päivittää Kodi FireStickissä
 • Kuinka asentaa Kodi FireStickiin

Napsauta tätä saadaksesi salaisen johdon leikkaamisen temput suoraan postilaatikkoosi.

Max Eddy
Max Eddy Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me