Rancangan TV Tidak Bekerja pada Kodi: Penyelesaian Ralat CDATA

>

Dalam siaran ini, kami menyediakan penyelesaian kepada kesilapan CDATA yang telah memberi kesan kepada banyak pengguna Kodi semasa cuba menonton rancangan TV melalui beberapa tambahan Kodi, seperti Redux Keluaran.

tv menunjukkan tidak berfungsi pada addi kodi kerana ralat cdata

Kami telah menawarkan penyelesaian dan penyelesaian kepada pembaca kami melalui jawapan kepada komen mengenai pelbagai jawatan sepanjang beberapa hari yang lalu. Walau bagaimanapun, kami fikir ia akan sesuai untuk menulis jawatan ini yang menyusun semua kemungkinan penyelesaian di satu tempat.

Kebanyakan Kodi menambah sumber kandungan rancangan TV dari TVDB, pangkalan data terpusat untuk rancangan TV. TVDB mengalami masalah mengikis baru-baru ini kerana banyak addon telah terjejas.

Walaupun TVDB kini telah menetapkan kesilapan itu, terpulanglah kepada pemaju untuk mengemas kini addons mereka. Apabila pemaju mengemas kini addons, Rancangan TV akan mula berfungsi lagi.

Sementara itu, berikut adalah beberapa penyelesaian yang telah bekerja untuk kami.

Perhatian Pengguna KODI: Bacalah sebelum anda meneruskan

Add / build Kodi menawarkan kandungan penstriman tanpa had, tetapi juga boleh membawa anda ke masalah undang-undang jika ditangkap streaming Filem / rancangan TV / Sukan percuma. Pengguna Kodi sangat dinasihatkan untuk sentiasa menyambungkan VPN semasa streaming dalam talian. VPN Kodi yang baik menyembunyikan identiti anda, memintas pengawasan kerajaan, kandungan yang disekat geo, dan penjejakan ISP (yang juga membantu dalam streaming penimbal bebas).

Saya menggunakan ExpressVPN yang VPN terpantas dan paling selamat. Ia sangat mudah untuk dipasang pada mana-mana peranti termasuk Amazon FireStick. Anda mendapat 3 bulan percuma dan menjimatkan 49% pada rancangan tahunannya. Juga, ia datang dengan jaminan wang balik 30 hari. Sekiranya anda tidak berpuas hati, anda boleh meminta bayaran balik.

Klik DI SINI untuk mendapatkan 3 bulan percuma dan menjimatkan 49% pada ExpressVPN

  วิธีการติดตั้ง Kodi หลายชิ้นบน Amazon FireStick

Baca: Cara memasang dan menggunakan VPN Kodi

Cara Menonton Rancangan TV di Kodi Addons

# 1: Gunakan addict Kodi yang telah dikemas kini

Semasa saya menulis panduan ini, hanya beberapa tambahan yang telah memperbaharui kod mereka (dan Redux Keluaran bukanlah salah satu daripada mereka).

Dua tambahan yang telah dikemas kini dan ditayangkan oleh TV adalah The Crew and Numbers.

Anda boleh memasang addon ini dari pautan berikut:

  • Pasang Addon Crew pada Kodi
  • Pasang Addon Nombor di Kodi

Jika anda sudah mempunyai add-on ini dan mereka masih tidak berfungsi untuk anda, kemungkinan anda tidak mempunyai versi terkini.

Tidak perlu memadam addons ini. Hanya ikuti arahan pemasangan biasa dalam panduan masing-masing. Addons akan dikemas kini.

# 2: Rancangan TV Akses melalui Kalendar TV

Kami telah menawarkan penyelesaian ini melalui komen (ref: https://www.firesticktricks.com/exodus-redux.html#comment-7543).

Terdapat beberapa tambahan yang masih belum dikemas kini semasa saya menulis panduan ini (seperti Redux Exodus). Walau bagaimanapun, sesetengah daripada mereka mempunyai pilihan Kalendar TV dalam kategori Rancangan TV dari tempat anda boleh mengakses dan menyiarkan Rancangan TV.

Buka addon dan navigasi ke Rancangan TV > Kalendar TV. Cari rancangan TV yang anda ingin tonton dan mula streaming.

Penyelesaian Alternatif: Gunakan APK selain Addons

Sekiranya anda menggunakan Kodi pada peranti berasaskan Android (seperti FireStick, Mobile, Peti TV Android, TV Pintar, dan lain-lain), ini adalah idea yang baik untuk menggunakan beberapa APK dan bukan tambahan Kodi.

  How to Install Supremacy Addon on Kodi

Malah, saya semakin yakin pada hari ini bahawa APK jauh lebih boleh dipercayai daripada tambahan Kodi. Berikut adalah beberapa APK / aplikasi popular yang boleh anda gunakan untuk menonton Rancangan TV kegemaran anda:

  • CatMouse APK
  • Cinema HD
  • UnlockMyTV
  • CyberFlix TV

Petua Bonus!

Sama ada anda menggunakan The Crew dan Nombor Kodi addons atau APK yang kami cadangkan, saya sangat mengesyorkan menggunakan Debrid Nyata.

Debrid sebenar akan memberi anda akses kepada banyak pautan penstriman berkualiti tinggi, yang anda tidak akan dapati biasanya. Ia akan meningkatkan peluang anda untuk berjaya menayangkan Rancangan TV dan meningkatkan pengalaman menonton keseluruhan anda.

Ikuti panduan kami mengenai Cara menyediakan dan menggunakan Debrid Tanah dengan Kodi dan APK untuk maklumat lanjut.

Mengakhiri

Jadi, ini adalah penyelesaian untuk membuat anda kembali menonton rancangan TV lagi. Seperti yang saya katakan, The Crew and Numbers addons telah dikemas kini. Mereka menyiarkan rancangan TV. Jika anda mempunyai Exodus Redux atau sebarang addon lain dengan pilihan Kalendar TV, gunakannya sebagai penyelesaian. Selalunya, gunakan APK selain daripada addon jika anda mempunyai peranti Android.

Berkaitan:

Bagaimana untuk Jailbreak Fire Stick
Bagaimana untuk menetapkan buffering Kodi
Bagaimana untuk menetapkan Kodi pada Firestick
Kodi Kesilapan dan Penyelesaian Biasa

Max Eddy
Max Eddy Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me