Real-Debrid installeren en gebruiken op Kodi / Firestick

>In deze gids zal ik je laten zien hoe je Real-Debrid instelt en gebruikt op Kodi 18.5 Leia en Kodi 17.6 Krypton en FireStick-apps. Wanneer u Real Debrid toevoegt aan Kodi- of FireStick-apps, krijgt u tal van nieuwe streams voor een bepaalde film of tv-programma. Het is waarschijnlijk de meest populaire multihoster die wordt ondersteund op het Kodi-platform en is compatibel met bijna alle regelmatig gebruikte add-ons. Real Debrid op Kodi en FireStick biedt je ook tal van full-HD stream-bronnen die je nergens anders zult vinden. Het kan je Kodi-ervaring gewoon compleet transformeren. Real-Debrid zelf is geen add-on maar een hulpmiddel om onbeperkte downloads te vergemakkelijken via de add-ons die u al gebruikt. Lees de complete gids om te genieten van de gratis buffering van HD-streaming op Kodi.

Het is bekend dat Kodi hoogwaardige inhoud biedt via honderden hosters van over de hele wereld. Het enige wat u hoeft te doen is Kodi installeren en enkele van de beste Kodi-add-ons configureren. Deze add-ons werken als aggregators en geven u toegang tot de meerdere streaming-links voor gevraagde video's. Er wordt een hele reeks aggregator-add-ons ondersteund op het Kodi-platform. Er is urenlang gratis entertainment beschikbaar op Kodi.

Dat is geweldig! Maar er is een klein probleempje. Je hebt misschien gemerkt dat de meeste beschikbare streams voor je favoriete film of tv-serie lage resolutie hebben. U zult veel hosts vinden die 720p of lagere kwaliteit bieden. Het is echter moeilijk om 1080p Full HD-streaming te vinden. Zelfs als er full HD-streams zijn, werken deze niet grotendeels. Met onze hardware en weergavetechnologieën vooruit, onze internetverbindingen worden sneller en de wereld al oplopend naar 4K-resolutie, zouden velen van ons geen genoegen nemen met iets minder dan ten minste 1080 Full HD-resolutie. Hier komt Real Debrid in beeld.

Hetzelfde geldt ook voor de FireStick-apps. Hoewel u inhoud kunt bekijken met behulp van de gratis streaming-links, zijn ze mogelijk niet altijd betrouwbaar. Wanneer u de ondersteunde apps echter koppelt met Real Debrid, verbetert uw kijkervaring aanzienlijk.

Wat is Real-Debrid

echt debrid

Real Debrid is een multihoster die zijn abonnees toegang biedt tot de premium streamingbronnen die andere gebruikers niet te pakken kunnen krijgen. Het bedrijf promoot zichzelf als de ‘Onbeperkte downloader’ waarmee u de downloadsnelheid kunt optimaliseren voor het volledige potentieel van uw internetverbinding en u toegang geeft tot de premium hosts. Met Real-Debrid ingeschakeld, zult u veel nieuwe (en nooit eerder gezien) streamingbronnen aan uw lijst toevoegen.

Merk op dat Real Debrid GEEN add-on is; het is gewoon een multihoster die extra bronnen aan uw bestaande lijst toevoegt. Om het te laten werken, moet u al minstens een van de ondersteunende add-ons hebben. Gelukkig wordt Real Debrid ondersteund door een aantal beste Kodi-add-ons, zoals Exodus Redux, Neptune Rising en verschillende FireStick-apps, waaronder Cinema HD, Bee TV, CatMouse APK en meer.

Als u op zoek bent naar meer nieuwe en werkende bronnen voor full HD-streaming, high-speed download en oplossingen voor Kodi-bufferproblemen, is Real-Debrid wat u zou willen overwegen. Deze service werkt met verschillende mediaplatforms. In deze gids leren we hoe u Real Debrid op Kodi kunt gebruiken. Blijf kijken!

Hoe Real Debrid Account online in te stellen

We moeten ons eerst aanmelden voor Real Debrid-services online en een account maken. U hebt dit account nodig om Real Debrid op Kodi te activeren (we zullen er later meer in detail over praten). Laten we eerst leren hoe we ons kunnen aanmelden voor Real Debrid.

Voordat u zich aanmeldt bij Real-Debrid, Ik zou je iets willen vertellen dat de meeste mensen niet weten. Er is een misvatting onder gebruikers dat wanneer ze Real-Debrid gebruiken, hun streamingactiviteiten privé zijn omdat alles via Real-Debrid-servers komt. Als u echter het Privacybeleid van Real-Debrid doorloopt, staat er duidelijk in dat het de gegevens van de gebruikers zoals IP-adres, geografische locatie en downloadactiviteiten registreert. Bovendien stelt het dat het de gegevens van de gebruikers om juridische redenen kan vrijgeven. Hieronder ziet u een screenshot van het privacybeleid van Real-Debrid van haar website.

echt debrid privacybeleid

Als u uw streamingactiviteiten anoniem wilt houden en wilt voorkomen dat uw persoonlijke gegevens in handen komen van juridische autoriteiten, is de enige en beste manier - gebruik een Kodi VPN.

Ik gebruik en beveel aan ExpressVPN, dat is de veiligste en snelste VPN voor Kodi.

Nu u zich bewust bent van het risico, zal ik u laten zien hoe u een Real-Debrid-account voor Kodi kunt krijgen.

# 1. Ga naar https://real-debrid.com en klik rechtsboven op de knop 'Aanmelden' (ook rechts onderaan)

# 2. Het aanmeldformulier verschijnt. Voer de persoonlijke gegevens in zoals aangegeven en klik op de knop ‘Gratis aanmelden’

echt debrid account

# 3. U ontvangt nu een e-mail op het hierboven opgegeven e-mailadres waarin u wordt gevraagd uw account te valideren. Klik op de link om het Real-Debrid-account te valideren en activeren

# 4. Ga nu terug naar https://real-debrid.com en klik op de knop 'Inloggen' rechtsboven op de pagina. Log in met de inloggegevens die u hebt gemaakt tijdens het aanmelden.

echt debrid gratis account

U hebt met succes het Real Debrid-account aangemaakt. U kunt nu Real Debrid toevoegen aan Kodi en de services gaan gebruiken. U kunt de services gratis gebruiken. Vergeet echter niet dat u met het gratis account toegang krijgt tot beperkte functies.

Met het gratis account kunt u Real-Debrid alleen gebruiken tussen 06.00 uur en 12.00 uur Midden-Europese tijd (05.00 uur tot 11.00 uur GMT).

Tijdens het gratis venster (u kunt het Happy Hours noemen) is een groot percentage premium-hosters offline.

Als u wilt genieten van een volledige Real Debrid-service, kunt u een van de beschikbare premiumplannen kopen. Meer over het premium lidmaatschap hieronder.

Real Debrid Premium-lidmaatschapsfuncties & pricing

De ontwikkelaars van de Real-Debrid claimen enkele van de volgende extra functies en voordelen met het premium account:

 1. Tot 300 Mbps high-speed download en streaming
 2. Meerdere downloads en streaming tegelijkertijd
 3. Onbeperkt verkeer
 4. HTML 5-streaming zonder plug-ins
 5. Advertentievrije ervaring en nul wachttijd
 6. Tal van nieuwe streams in full HD, HD en SD-kwaliteit

Real Debrid biedt vierlagige prijzen met verschillende abonnementsduur en getrouwheidspunten. De prijzen zijn in euro's. Ik heb een ruwe schatting gegeven in USD volgens de huidige wisselkoers. Hier is de lijst met plannen:

 1. 15 dagen: 3 Eur ($ 3,70) en 150 trouwpunten
 2. 30 dagen: 4 Eur ($ 4,93) en 200 trouwpunten
 3. 90 dagen: 9 Eur ($ 11.09) en 450 trouwpunten
 4. 180 dagen: 16 Eur ($ 19,71) en 800 trouwpunten

Volgens de Real-Debrid-website is het 90-dagenplan het populairst.

Fidelity-punten bieden extra toegang tot de services. Als u 1.000 getrouwheidspunten hebt verzameld, krijgt u 30 dagen gratis toegang tot premium services.

echte debrid prijs voor Kodi

U kunt de betaling uitvoeren met alle belangrijke creditcards en betaalpassen. Je kunt ook Bitcoin en Amazon Pay gebruiken. In de onderstaande afbeelding worden alle beschikbare betalingsmodi weergegeven.

Nu u zich hebt aangemeld voor de services (gratis of premium), laten we ons nu leren hoe we Real Debrid met Kodi kunnen gebruiken.

Hoe Real Debrid op Kodi in te stellen (18 & 17,6)

Real-Debrid instellen op Kodi is vrij eenvoudig. Maar elke stap moet op de juiste manier worden gevolgd. Lees deze handleiding dus aandachtig door.

Notitie: De volgende methode is voor Kodi 17.6 die op Windows 10 wordt uitgevoerd. Ik heb waar nodig gewezen op de verschillen met Kodi 18. Kodi-interface is vrijwel hetzelfde voor alle apparaten, inclusief Amazon Fire TV Stick en daarom werkt deze methode op alle apparaten. Als je een nieuwe Fire Stick-gebruiker bent, kun je als volgt FireStick jailbreaken en Kodi erop installeren.

Kodi-ontwikkelaars hebben de Kodi 18.5 Leia officieel uitgebracht. U kunt Kodi Krypton 17.6 blijven gebruiken. Als je echter wilt upgraden naar Kodi 18, bekijk dan hoe je Kodi bijwerkt en de nieuwste versie van Leia krijgt.

Laten we beginnen!

# 1. Voer Kodi uit op uw apparaat en open Instellingen (tandwielpictogram linksboven zoals in de onderstaande afbeelding)

Kodi thuis

# 2. Selecteer nu ‘Systeeminstellingen’ (of gewoon ‘Systeem’ in Kodi 18)

kodi systeeminstellingen

# 3. Links onderaan, naast het tandwielpictogram, als er ‘Basic’ staat (of iets anders dan ‘Advanced’), blijf dan klikken totdat je ‘Advanced’ ziet (zie de twee afbeeldingen hieronder)

echte debrid Kodi

Kodi geavanceerde systeeminstellingen

# 4. Selecteer nu Add-ons in de linkerzijbalk (tik op aanraakapparaten of beweeg de muis over een computer)

# 5. Selecteer aan de rechterkant ‘Afhankelijkheden beheren’

kodi beheer afhankelijkheden

# 6. Scrol helemaal naar beneden en selecteer ‘URLResolver

Belangrijk!! Sommige add-ons, zoals Exodus Redux, gebruiken ResolveURL afhankelijkheid in plaats van URLResolver.  Je kunt er een of beide vinden.

Als u beide ziet, herhaalt u de stappen 6 tot 17 voor URLResolver voor ResolveURL.

Notitie: Als u URL Resolver niet ziet, moet u Covenant Kodi Addon installeren voordat u deze stap uitvoert. Voor ResolveURL kunt u de add-on Exodus Redux installeren.

echt debrid op Kodi

# 7. Selecteer ‘Configureren’ op het volgende scherm

kodi url resolver configureren

# 8. Selecteer ‘Universal Resolvers’ op het scherm dat verschijnt

kodi universele resolvers

# 9. Blader omlaag totdat u het gedeelte 'Real-Debrid' ziet. Klik in dit gedeelte op 'Prioriteit'

kodi url resolver echte debrid instellingen

# 10. Gebruik de muis, het toetsenbord of de aanraking om de waarde 90 (exact) in te voeren en selecteer 'Gereed'

instellingen voor real debrid kodi url-resolver

# 11. Druk nu op de knop 'OK' aan de rechterkant (deze stap is belangrijk of de prioriteitswaarde wordt opnieuw ingesteld op 100)

bewaar echte debrid kodi-instellingen

# 12. Klik nogmaals op 'Configureren' (zie # 7 bovenstaand)

kodi url resolver configureren

# 13. Selecteer opnieuw 'Universal Resolvers' en blader nog een keer naar beneden naar het gedeelte 'Real-Debrid'. Selecteer 'Mijn account opnieuw (autoriseren)'

Notitie - Voordat u 'Mijn account (opnieuw) autoriseren' selecteert, kunt u het beste naar https://real-debrid.com/device gaan en eerst inloggen als u dat nog niet heeft gedaan. Het bespaart u tijd in de volgende stap omdat het nodig is om snel te presteren.

Kodi echt debrid

# 14. U ziet nu een code op het scherm (zie onderstaande afbeelding) die u moet invoeren op https://real-debrid.com/device

Dit is wat u moet weten:

 • De code blijft slechts 2 minuten (120 seconden) geldig / actief
 • De code kan niet worden gekopieerd en geplakt. U moet dit handmatig invoeren
 • U moet ingelogd zijn op het Real-Debrid-account (degene die u hebt gemaakt tijdens het aanmelden voor de service) op de website om de services op Kodi te autoriseren
 • Deze code is NIET hoofdlettergevoelig

stel echt debrid in op kodi

# 15. Zo ziet de autorisatiepagina op https://real-debrid.com/device eruit. Klik op 'Doorgaan' om door te gaan

Kodi echte debrid setup

# 16. Als de juiste code wordt ingevoerd en binnen 120 seconden, ziet u dit op de webpagina

hoe echt debrid op kodi te gebruiken

# 17. En dit is wat u zult zien op Kodi (rechtsboven) - een melding met de vermelding 'Real-Debrid Resolver Authorized')

Kodi echte debrid autorisatie

Zo voeg je Real Debrid toe aan Kodi 18 Leia of 17.6 Krypton. Nu het klaar is, laat me je zien hoe je Real-Debrid met Kodi kunt gebruiken. Als u problemen ondervindt bij het volgen van een stap, kunt u hieronder reageren.

Voordat je begint met streamen met Kodi Add-ons / builds, wil ik je waarschuwen dat alles wat je streamt op Kodi zichtbaar is voor je ISP en de overheid. Dit betekent dat het streamen van auteursrechtelijk beschermde inhoud (gratis films, tv-shows, sport) u in juridische problemen kan brengen.

Kodi-gebruikers wordt sterk aangeraden om een ​​VPN te verbinden tijdens het streamen. Een VPN voor Kodi omzeilt ISP-beperking, overheidstoezicht en geografische beperking voor populaire add-ons. Ik maak altijd verbinding ExpressVPN op al mijn streaming-apparaten en ik raad je aan hetzelfde te doen.

ExpressVPN is de snelste en veiligste VPN. Het wordt geleverd met een geld-terug-garantie van 30 dagen. Dit betekent dat u het de eerste 30 dagen gratis kunt gebruiken en als u niet tevreden bent met de prestaties (wat zeer onwaarschijnlijk is), kunt u om de volledige terugbetaling vragen.

NOTITIE: We moedigen de schending van de auteursrechten niet aan. Maar wat als u onbedoeld inhoud van een onwettige bron streamt? Het is niet altijd eenvoudig om het verschil te zien tussen een legitieme en illegale bron.

Dus, voordat je begint met streamen op Kodi, kun je als volgt VPN-bescherming krijgen in 3 eenvoudige stappen.

Stap 1: Ontvang het ExpressVPN-abonnement HIER.

Stap 2: Klik HIER om de ExpressVPN-app op uw apparaat te downloaden en te installeren.

Stap 3: Klik op het pictogram Power om een ​​VPN-server te verbinden. Dat is alles. Uw verbinding is nu veilig met de snelste en beste VPN voor Kodi.

connect expressvpn voor kodi

Hoe Real-Debrid op Kodi te gebruiken

Nou, met de meeste add-ons hoeft u eigenlijk niets speciaals of extra's te doen om Kodi Real Debrid te gebruiken nadat u zich hebt aangemeld voor de services en geautoriseerd in de Kodi-applicatie. Het gaat zijn gangetje. Open gewoon de film of het tv-programma dat u wilt bekijken en u zult een aantal nieuwe streams zien. Real-Debrid werkt met het grootste deel van de inhoud en biedt add-ons, waaronder de populaire zoals Covenant, Exodus en nog veel meer.

In de twee onderstaande afbeeldingen ziet u het verschil in het aantal streams voor en na het toevoegen van Real Debrid aan Kodi. We kunnen duidelijk zien dat er nog veel meer streams zijn met Real Debrid (de streambron van Real Debrid bevat ‘RD’)

Voor Real-Debrid op Kodi:

Kodi echt debrid

Na Real-Debrid op Kodi:

echte debrid Kodi

Wat als Real-Debrid niet automatisch is ingeschakeld

In de meeste add-ons is Real Debrid automatisch ingeschakeld en is geen extra wijziging van de instellingen vereist. Exodus en Covenant zijn voorbeelden waarin u eenvoudig toegang krijgt tot de inhoud met Real Debrid-streams die al zijn ingevuld.

Als u de RD-streams echter niet ziet met een bepaalde add-on, moet u deze inschakelen. Dat is precies het geval met de add-on Neptune Rising. Als u Neptune Rising gebruikt (of een andere add-on waarbij RD standaard is uitgeschakeld), moet u het volgende doen:

# 1. Ga vanuit Kodi-startscherm naar Add-ons > Video-add-ons en open Neptune Rising.

# 2. Selecteer ‘Tools’ in de lijst

Neptunus stijgende gereedschappen

# 3. Open INSTELLINGEN: Providers

Neptunus stijgt echt debrid

# 4. Selecteer 'Providers' in de linkerzijbalk. Schakel nu 'Debrid Providers inschakelen' in door de schakelaar naar rechts te verplaatsen. Klik op 'OK' (vergeet dat niet te doen).

gebruik echt debrid met Neptunus die Kodi-addon riskeert

Ga nu je gang en open de film of het tv-programma dat je wilt bekijken. Je zult de nieuwe streams van RD zien.

Hoe Real Debrid te gebruiken met FireStick-apps

Ik ga ervan uit dat je je al hebt aangemeld voor de Real Debrid premium account. Raadpleeg anders dit gedeelte in deze handleiding.

Real Debrid is compatibel met verschillende FireStick-apps van derden. Het instellen van Real Debrid in een app is relatief eenvoudiger om het in te stellen op Kodi.

Voor demonstratiedoeleinden zullen we Real Debrid koppelen aan de Cinema HD V2-app. De stappen werken echter min of meer op dezelfde manier met de andere compatibele apps.

Hier is hoe je het doet:

1: Open de app waarmee u Real Debrid wilt koppelen

Je vindt de optie Real Debrid vaak in de app-instellingen. En u vindt Instellingen in het hoofdmenu.

Hierna volgt een screenshot van Cinema HD, waar we op de menu-optie in de linkerbovenhoek gaan klikken

echt debrid op firestick

2: We klikken nu instellingen in het vervolgkeuzemenu

hoe echt debrid te gebruiken met firestick-apps

3: Mogelijk moet u een beetje naar beneden scrollen om de optie Real Debrid te vinden

Klik erop wanneer u het vindt

klik echt debrid op firestick-app

4: Je zou nu een venster met een code moeten zien

hoe echt debrid op firestick in te stellen

5: Open de link real-debrid.com/device in een mobiele of computerbrowser

Voer de code in die op uw tv wordt weergegeven

U moet mogelijk inloggen op uw Real Debrid-account als u dat nog niet bent

6: Ga terug naar de app op FireStick waar u ziet dat Real Debrid is geautoriseerd

echte debrid firestick geautoriseerd

7: Ga je gang en begin met streamen. U vindt verschillende nieuwe links met "RD" die worden geïdentificeerd als de Real Debrid-links

Afsluiten

Dus dat is zo'n beetje het opzetten van Real-Debrid Kodi. U kunt nu beginnen met het verkennen van de nieuwe streams om uw favoriete films en shows in full-HD-kwaliteit te bekijken. Ik gebruik Real-Debrid al een tijdje en voor het grootste deel vind ik het het geld waard dat ik heb uitgegeven. In slechts enkele zeldzame gevallen heb ik problemen ondervonden waarbij ik sommige streams niet kon laten werken. Maar dan kon ik altijd naar een andere bron springen. RD voegt tenslotte een hele reeks nieuwe streams toe aan mijn add-ons. Ik hoop dat je dit artikel nuttig vond. Als u vragen of suggesties heeft, kunt u ons dit laten weten in het opmerkingengedeelte hieronder. We zullen dat graag erkennen. Veel plezier met streamen!

Max Eddy
Max Eddy Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me