Sådan bruges Kodi | Ultimate Beginner’s Guide for Kodi (2020)

>

Kodi er en enkel, men ikke nøjagtig ligetil medieafspiller. Men da det bruges af millioner over hele verden, er vi helt sikkert tro på, at det skal være et brugervenligt værktøj. Hvad jeg med sikkerhed kan sige, er, at Kodi ikke er arcane. For at fortælle dig sandheden, da jeg først begyndte at bruge Kodi, virkede det uforståelig og lidt overvældende for mig. Det skyldes sandsynligvis, at det har et unikt layout til en medieafspiller og nogle forskellige funktioner. Men det tog mig kun lidt tid at indse, at Kodi er meget enklere, end det ser ud ved første øjekast.

Det kræver ingen særlig teknisk viden eller en indlæringskurve for at forstå og begynde at se film eller shows på Kodi. Det er designet til lægfolk som mig. Jeg er dog enig i, at hvis jeg havde fået lidt hjælp tilbage, da jeg blev introduceret for Kodi, ville jeg have været omkring det lidt hurtigere. Mange af mine læsere har spurgt, om jeg kunne komme med en slags guide for at hjælpe Kodi-begyndere med at fremskynde "at blive bekendt". Så her er jeg med Kodi-guiden til begyndere. I denne guide vil jeg tage dig igennem, hvad der er de mest grundlæggende principper for Kodi. Her dækker jeg alt hvad du har brug for at vide om Kodi for at begynde at streame dit yndlingsindhold på næsten ingen tid.

hvordan man bruger kodi

OBS KODI-brugere: Læs før du fortsætter

Kodi Addons / builds tilbyder ubegrænset streamingindhold, men kan også få dig til juridiske problemer, hvis du fanges streaming af gratis film / tv-shows / sport. Kodi-brugere rådes kraftigt om altid at oprette forbindelse til en VPN, mens de streamer online. En god Kodi VPN skjuler din identitet, omgår regeringsovervågning, geo-blokeret indhold og ISP-throttling (hvilket også hjælper med bufferfri streaming).

Jeg bruger ExpressVPN, som er den hurtigste og mest sikre VPN. Det er meget let at installere på enhver enhed inklusive Amazon FireStick. Du får 3-måneders gratis og sparer 49% på dens årlige planer. Det leveres også med en 30-dages pengene-tilbage-garanti. Hvis du ikke er tilfreds, kan du altid bede om refusion.

Klik HER for at få 3-måneders gratis og spar 49% på ExpressVPN

Læs: Sådan installeres og bruges en Kodi VPN

Hvad er Kodi?

Lad mig dele den enkleste definition af Kodi:

Kodi er en medieafspiller

En medieafspiller er en software, der kan afspille medier på din enhed. Medier er alt, hvad der er video, lyd eller billeder. Men de fleste medieafspillere, inklusive Kodi, er mere udbredt til at afspille videoer og lydbånd. VLC er et klassisk eksempel på en medieafspiller, der bruges i vid udstrækning til video- og lydafspilning.

Med Kodi kan du se videoindhold, såsom film og tv-shows, og afspille lyd som sange.

Kodi er som VLC på mange måder, men med nogle centrale forskelle. Mens VLC bruges mere populært til at afspille medier, der er gemt lokalt på enhedens lager, er Kodi primært til streaming af medier over internettet. Kodi kan også bruges til lokal medieafspilning, men det er ikke det, det er så populært for.

Kodi er en open source, gratis medieafspiller. Det blev første gang frigivet i 2002 som XBMC (Xbox Media Center) og en kun Xbox-applikation. Efterhånden som dette værktøj blev omskrevet som Kodi og blev tilgængeligt på en lang række enheder og OS-platforme. I øjeblikket fungerer Kodi på Android, iOS, Windows PC, Mac, Windows-mobiler, Linux, Amazon FireStick, Raspberry Pi, Android Boxes og mere.

Da Kodi var XBMC, krævede det en smule indsats at konfigurere den på Xbox og krævede en indlæringskurve. Nu er det så meget lettere at installere Kodi på næsten alle platforme og har brugervenlige, brugervenlige applikationer til de fleste enheder.

Kodi er mere populær som en online medieafspiller. Det giver dig mulighed for at streame dit yndlingsindhold gratis. Det giver dig adgang til film, tv-shows, live tv, sport, nyheder, dokumentarer og meget mere. Men Kodi kunne ikke gøre det hele på egen hånd. Det kræver integration af visse plugins til det formål. Disse plugins er mere almindeligt kendt som 'Kodi-tilføjelser'.

Vi lærer mere om Kodi-tilføjelser lidt senere. Først vil jeg vise dig, hvordan du installerer Kodi på forskellige enheder. Når alt kommer til alt skal du have Kodi sat op og kørt og kørt, inden du går videre til næste trin. Så indtil videre, hold fast ved tanken om, at "tilføjelser er det vigtigste aspekt af Kodi."

Sådan installeres Kodi på forskellige enheder

Kodi understøttes på en række enhedsplatforme. Omfanget af denne vejledning tillader mig ikke at dække de detaljerede instruktioner til installation af Kodi på alle enheder. Derfor vil jeg give dig en kort oversigt over installationsproceduren for Kodi på de mere populært anvendte platforme. Jeg vil henvise dig til kilderne, hvorfra du kan få Kodi og kort røre ved installationsmetoderne. Følgende er enhedsplatforme, som vi vil dække:

 1. Amazon FireStick & Fire TV
 2. Android-mobiler & tabletter
 3. Windows-pc
 4. Mac OS
 5. iOS
 6. Android Smart TV & Android TV-bokse

Den sidst udgivne officielle version af Kodi er Kodi 18.5 Leia. Den ældre version, Kodi 17.6 Krypton, er stadig i brug, især af dem, der ikke har opgraderet til Kodi Leia. Leia er dog ikke længere tilgængelig via nogen officielle kanaler.

1. Amazon FireStick & Fire TV

Amazon FireStick er en ekstremt populær medieenhed, der tilsluttes dit tv via HDMI-porten. Denne Android-baserede enhed konverterer øjeblikkeligt ethvert TV til et Smart TV. Afskærmning af et par mindre fysiske forskelle, FireStick & Fire TV er stort set de samme. Derfor gælder den samme installationsmetode for begge.

Amazon Store er ikke vært for Kodi endnu. Derfor skal vi manuelt downloade Kodi APK-filen (fra en betroet kilde) for at installere den på FireStick. Læs vores detaljerede guide til installation af Kodi på FireStick. Denne guide fører dig gennem den nemme trin for trin-installationsprocedure. Bare i tilfælde af at du i stedet vil installere Kodi 17.6, vil vores guide have dig dækket.

Du kan også henvise til vores anden guide til, hvordan du jailbreak Amazon FireStick.

2. Android-mobiler & Tabletter

Denne er let. Kodi er ikke kun populær, men den er også betroet af Google. I modsætning til Amazon FireStick eller Fire TV, behøver du ikke at sideload (eller manuelt installere) Kodi på Android-mobiler & tabletter. Du finder Kodi-appen i Google Play Store.

Kun pålidelige og sikre apps kommer til Play Store. Da Kodi er der, giver det os den sikkerhed, at den er verificeret og sikker.

Sådan kan du installere Kodi på Android:

 • Åbn Play Store
 • Se efter Kodi
 • Følg instruktionerne på skærmen, og installer Kodi

Det er så let!

3. Windows-pc 

Installationsprocessen for Windows 10 og Windows 8.1 & ældre er forskellige. Vi dækker begge som følger. 

3.1 Windows 10

Hvis du har Windows 10, kan du downloade den officielle version af Kodi fra Microsoft Store. Sådan kan du gøre det:

 • Klik på 'Cortana' søgeknap, og skriv 'Kodi' (uden tilbud)
 • Kodi-ikonet vises på søgeresultaterne i 'Start' som 'Trusted Microsoft App'. Klik på Kodi-ikonet
 • Du føres til Microsoft Store. Klik på knappen 'Hent' eller 'Download'
 • Lad Microsoft Store gøre resten for dig
 • Om et minut eller to vil du have installeret Kodi på din Windows 10 PC

3.2 Windows 8.1 & ældre

Hvis du har Windows 8.1 eller en ældre version af Windows, kan du stadig downloade Kodi direkte fra det officielle websted https://kodi.tv

Åbn webstedet, og når du er på startsiden, skal du klikke på 'DOWNLOAD' øverst til højre (eller direkte gå til https://kodi.tv/download)

hvordan man bruger kodi

Rul ned, indtil du ser logoerne for de understøttede enheder / platforme.

Klik på Windows-logoet

hvordan man bruger kodi begynderguide

Sørg for, at du har valgt fanen Anbefalet i næste vindue

Klik på INSTALLER (64 BIT), hvis du har en 64-bit computer. Klik på INSTALLER (32 BIT), hvis du bruger en 32-bit pc.

kodi begyndervejledning

4. Mac OS

Kodi er ikke angivet i Apples App Store, men der er en MacOS-version på Kodis officielle hjemmeside. Du skal have Mac OS 10.8 X eller nyere kørende på en Intel-processor for at Kodi kan fungere. Følg nedenstående trin for at installere Kodi Leia på Mac:

Åbn https://kodi.tv/download i Safari webbrowser (Safari monterer DMG-filen automatisk). Rul ned og klik på 'MacOS'-logoet

begyndervejledning til Kodi

Sørg for, at fanen 'Anbefalet' er valgt i pop op-vinduet. Klik på INSTALLERER (64-BIT)

hvordan man bruger kodi

Følg den sædvanlige proces for at installere appen på din Mac-computer

5. iOS (iPhone, iPad & iPod Touch)

Det officielle websted siger, at du skal jailbreak iOS-enheden for at installere Kodi. Men der er nogle tredjeparts app-butikker, som TweakBox, der er vært for iOS-versionen af ​​appen.

Åben https://www.tweakboxapp.com på din iOS i en hvilken som helst browser (Safari foretrækkes) og download TweakBox app store ved at klikke på knappen Download.

Følg instruktionerne på skærmen for at installere TweakBox. Du bliver bedt om at give visse tilladelser til appen under installationen.

Kør nu TweakBox og klik på fanen 'Apps' øverst. Slå op til Kodi på listen over apps, og klik på Kodi-ikonet. Følg igen instruktionerne på skærmen og installer Kodi på iOS.

6. Android Smart TV & TV-bokse

Android Smart TV og TV Boxes understøtter Google Play Store. Da Kodi Krypton er en officiel post i Play Store, er installationen af ​​appen temmelig ligetil.

 • Tænd for dit tv (hvis du bruger Android TV Box, skal du sørge for, at det er tilsluttet tv'et)
 • Når startskærmen er opladet, skal du klikke på ikonet Play Store (eller Google Play)
 • Slå op til Kodi-appen
 • Følg instruktionerne på skærmen, så får du Kodi om et par minutter

Hvad er Kodi Addons?

Jeg sagde, "addons er det vigtigste aspekt af Kodi", og jeg overdrev ikke. Hvis noget, er jeg måske undervurderende.

Kodis monumentale succes gennem de seneste år hænger sammen med dens evne til at støtte en række addons. Naturligvis er Kodi en kraftfuld medieafspiller med mange funktioner. Men addonerne er dens hjørnesten.

Kodi er en medieafspiller, men hvad er godt for medieafspilleren, når der ikke er noget medie at spille? Addons handler som en bro mellem Kodi, medieafspilleren og mediekilderne på internettet. Med enkle ord giver add-ons grænsefladen mellem Kodi og den enorme pool af medier derude på nettet. Når du køber en DVD-afspiller, har du brug for DVD'er for at se film eller shows. En tilføjelse er Kodi, hvad DVD er til en DVD-afspiller.

Kodi kan afspille videoer og musik fra den lokale enhedslagring. Men enhver medieafspiller kan gøre det. Kodis virkelige potentiale ligger i integrationen med tilføjelser.

Så når du først har Kodi, er den næste ting, du ønsker, addons til at begynde at se dine yndlingsprogrammer, film eller andet, du vil se.

Der er bogstaveligt talt hundreder af Kodi-tilføjelser derude. Nogle er gode, de fleste ikke så meget. Kodi er en open source-platform, og enhver og enhver har friheden til at udvikle addons til det. Ikke underligt, hvorfor der er så mange af dem. Ideen er at finde de bedste Kodi-tilføjelser til det slags indhold, du vil se. Du finder tilføjelser til følgende (og mere):

 • On-demand indhold (film & TV-shows)
 • Live TV
 • Sportsindhold
 • musik

For at bruge en tilføjelse skal du først installere den på Kodi. I det næste afsnit viser jeg dig, hvordan du installerer addons på Kodi.

Sådan installeres Addons på Kodi

Jeg vil gerne have dig et hurtigt kig på listen over de øverste Kodi-tilføjelser. Dette vil give dig en grundlæggende idé om, hvad disse tilføjelser gør. Det vil også hjælpe dig med at vælge de tilføjelser, du ønsker, med din Kodi-opsætning.

Add-on valg og installation er normalt en 6-trins proces som følger:

 1. Bestem, hvilken type indhold du vil se
 2. Vælg det addon, der indeholder indholdet
 3. Find kilden til installation af det valgte tilføjelse fra
 4. Føj den ønskede kilde til Kodi
 5. Installer depotet fra kilden
 6. Installer addon fra depotet

Bare rolig, hvis dette ser lidt overvældende ud, for det er det ikke. Faktisk er det super let. Da jeg først begyndte at bruge Kodi, syntes det også forundrende for mig. Men det tog meget lidt tid at komme omkring det.

Vi har detaljerede, trinvise hjælpelinjer, der hjælper dig med at installere og begynde at bruge forskellige tilføjelser inden for få minutter. Nedenfor er listen over hjælpelinjer.

Addons til film, tv-shows og andet indhold på bestilling:

 • Exodus Redux
 • Den magiske drage
 • Yoda
 • Exodus
 • Venom

Live TV Kodi Addons:

 • Uselvisvis Live
 • Afspillerens Klub IPTV
 • cCloud TV
 • USTVnow Plus

Sports Addons:

 • Sports djævel
 • Sportowa

Sådan bruges Kodi Addons til at se film, shows, live tv osv

Når du har installeret en addon, finder du den i afsnittet Video-addons. Jeg vil først vise dig, hvordan du finder de tilføjelser, du har installeret. Senere vil jeg vise dig, hvordan du bruger dem.

Bemærk, at kun de tilføjelser, der streamer videoindhold, såsom film og shows, kan fås i afsnittet Video-tilføjelser. Men ikke alle tilføjelser er til videoer. Kodi understøtter også flere utility addons. Disse tilføjelser findes i afsnittet Program tilføjelser. Men du behøver ikke at bekymre dig om program tilføjelser. Da du lige er startet med Kodi, vil du kun vide om de videotillægninger, der lader dig se dit yndlingsindhold. Jeg har brugt Kodi i årevis og har fundet lidt brug af andre tilføjelser end dem, der er relateret til videostreaming.  

Få adgang til dine videotillæg

Gå tilbage til Kodi-startskærmen, hvis du ikke allerede er der, ved at trykke gentagne gange på tilbage-knappen.

Klik nu på "Tilføjelser" til venstre

hvordan man bruger kodi-tilføjelser

Klik derefter på 'Video-tilføjelser' til venstre igen. Selv hvis du ikke klikker på videoudvidelser og bare holder musen over det, vises alle dine videostreaming-tilføjelser til højre

kodi brugervejledning

Sådan ser listen over de installerede tilføjelser ud

trin for trin guide til hvordan man bruger kodi

Brug af dine tilføjelser

Når du er ved Video-tilføjelser, kan du se ikonerne for tilføjelserne. Klik på det én gang for at åbne en tilføjelse.

Jeg vil klikke på Exodus Redux addon for at tjene som et eksempel til denne vejledning

hvordan man bruger kodi-tilføjelser

Exodus Redux er en on-demand addon. Så det, du ser næste, er de kategorier, hvor forskellige titler er arrangeret.

hvordan man bruger kodi begynderguide

Når du klikker på en kategori, kan du enten se direkte listen med titler eller underkategorier. Det varierer mellem addons.

Når jeg klikker på kategorien 'Film' i tilføjelsen Exodus Redux, ser jeg underkategorierne som genrer, år, mennesker, sprog, certifikater osv..

Der kan være flere underkategorier i en underkategori. For eksempel inden for underkategorien Genres kan du forvente at finde flere underkategorier som Action, Adventure, Drama, Comedy, Fantasy osv..

Ideen er at klikke igennem kategorierne og underkategorierne, og når du endelig ser listen med titler, skal du bare klikke på den titel, du vil spille. Addon vil begynde at skrabe forskellige servere og hente dig streaminglinkene.

Klik på linket, så er du klar til at begynde at se film eller shows på Kodi.

hvordan man bruger kodi app

Dette er stort set alt hvad du skal gøre.

Hvad er Kodi Builds?

Når du installerer Kodi og kører det for første gang, er det, du ser, standardgrænsefladen med standard Kodi-huden kaldet 'Estuary'.

hvordan man bruger kodi på firestick

Efter installation af Kodi har du også brug for addons for at begynde at se dine foretrukne shows og film. Derfor installerer du forskellige tilføjelser individuelt.

Hvad hvis der var en måde at ændre udseendet på Kodi og få flere forudinstallerede addons med det samme? Det er her Kodi-bygningerne kommer ind i billedet.

Med enkle ord giver Kodi build en makeover til standard Kodi-interface og ændrer det til noget mere spændende med en ny hud. Samtidig forhåndsinstallerer en build flere Kodi-tilføjelser til en lang række indholdstyper, så du ikke behøver at installere dem manuelt.

For at opsummere det, bygger en Kodi:

 • Ændrer udseendet på Kodi
 • Bringer dig flere forudinstallerede tilføjelser

Sådan ser Kodi ud efter installation af en meget populær bygning kaldet 'Titanium Build'.

hvordan man installerer kodi builds

Sådan installeres Kodi Builds

Der er snesevis af Kodi-bygninger derude. Ikke alle af dem er gode. Se på de bedste Kodi builds og vælg hvad du kan lide mest. Du kan prøve forskellige builds på forskellige tidspunkter.

Det kræver lidt at installere en build på Kodi, men det er ikke svært. Vi har de detaljerede, lette og trinvise installationsvejledninger til de mest populære builds. Gå igennem vores installationsvejledninger til følgende builds, og du kan få den, du kan lide inden for få minutter:

 • Titanium Build
 • Misfit Mods Lite
 • Kælderdør-tv
 • Streamline Build
 • Ingen grænser magi
 • One Nation Portal Builds

Sådan bruges en Kodi Build

Bortset fra omarrangering af forskellige elementer og makeover af interface er Kodi med en build ikke meget forskellig fra Kodi uden den. Det er gode nyheder, da det betyder, at det ikke kræver meget at vænne sig til en Kodi-bygning, selvom du er nybegynder.

I denne vejledning bruger jeg Titanium Build som et eksempel. Alle builds er mere eller mindre ens i layout, idet der ikke er tale om et par mindre forskelle. Selv hvis du har nogen anden build, får du gennem dette eksempel den generelle idé om, hvordan du skal gå til at bruge enhver anden build.

Sådan ser hjemmeskærmen på Kodi ud med Titanium Build. Som det er tydeligt, er denne hud langt mere levende og sker end den standard, bløde Kodi-hud.

hvordan man bruger kodi

Som du kan se, er der en menulinje på tværs af midten af ​​Titanium-startskærmen og en kontekstuel undermenubar under den.

Når du vælger et element i hovedmenulinjen, vises relaterede undermenuelementer under det. For eksempel, når jeg vælger Film, ser jeg de relaterede emner Søg, Trending, New Releases osv.

Gå videre og vælg andre indstillinger som tv-shows, IPTV, sport og bemærk, hvordan undermenuerne ændres.

hvordan man bruger kodi builds

Husk, at jeg sagde, at builds leveres med forudinstallerede addons?

Jeg har valgt indstillingen 'Film' i menulinjen. I bunden kan du se listen over filmudvidelser (Gaia osv.). Dette er nogle af de forudinstallerede tilføjelser med Titanium Build.

kodi begyndervejledning

Når jeg vælger TV-serier, vises de tilføjelser, der er vært for tv-shows, i bunden.

Tilsvarende finder du addons til IPTV (live TV), Sport, Kids Zone osv.

hvordan man bruger kodi på firestick

Listen over de tilføjelser, du ser på startskærmen til Titanium, er ikke nødvendigvis komplet. En build kan have flere tilføjelser end den kan indeholde på dens hovedskærm. Hvis du vil udforske flere tilføjelser, er det her, du kan gøre:

Vælg Hovedmenu i menulinjen (vælg bare, klik ikke på den. Klikning åbner et helt andet sæt indstillinger)

hvordan man bruger kodi builds

Klik nu på 'Video-tilføjelser' i undermenuen nedenunder

hvordan man finder kodi builds

Her finder du den komplette liste over de videoudvidelser, der blev forudinstalleret med Titanium Build.

hvordan man bruger kodi

Sådan tilføjes addons til en bygning

En build kommer forudkonfigureret med flere tilføjelser. Men dette garanterer ikke nødvendigvis, at det altid vil have det addon, du ønsker.

Hvis din build ikke pakker dit foretrukne addon, kan du installere det manuelt.

Jeg fortalte dig, hvordan du kunne installere addons på Kodi tidligere i denne guide. Men det handlede om at oprette addons uden build.

Alle builds giver dig mulighed for at installere addons over dem. Den gode nyhed er, at installationsmetoden med en build ikke er meget forskellig i forhold til uden en. Som før tilføj kildeadressen til Kodi, installer repo fra kilden og til sidst installer addon fra repoen.

Læs vores detaljerede vejledning for at lære, hvordan du installerer addons over builds.

# Anbefalet - Hent en Kodi VPN

Før du begynder at bruge Kodi til streaming af dine yndlingsfilm, tv-shows eller sport, vil jeg kraftigt anbefale dig at få en god VPN til Kodi.

For dem, der ikke er opmærksomme, er Kodi VPN et værktøj, der beskytter dine Kodi-strømningsaktiviteter fra de 'nysgerrige' øjne fra 'Big Brother'. Med andre ord, det maskerer internettrafikken fra og til din enhed og sørger for, at regeringen, ISP , hackere eller andre enheder kan ikke logge eller spore dine online aktiviteter.

For at se film og shows på Kodi, skal du først installere tilføjelser. De fleste af disse tilføjelser er tilgængelige via tredjepartsudbydere og giver dig mulighed for at streame dit yndlingsindhold gratis.

Jeg opfordrer ikke mine læsere til at se ophavsretligt beskyttet indhold ved hjælp af ulovlige kilder. Men på samme tid mener jeg også, at alle har ret til deres privatliv, og at retten skal opretholdes i teorien såvel som i praksis.

En Kodi VPN krypterer din internetforbindelse og dirigerer onlinetrafikken via en virtuel, privat server. Som et resultat mislykkes enhver, der muligvis prøver at spore dine internetaktiviteter. ExpressVPN er min anbefalede Kodi VPN, fordi den er hurtig og meget sikker. Den bruger uigenkaldelig krypteringsteknologi til at beskytte dit privatliv og online identitet. ExpressVPN tilbyder 100% anonymitet til Kodi-brugerne.

bedste kodi vpn

Du kan bruge ExpressVPN på en række Kodi-kompatible enhedsplatforme som Android, FireStick, iOS, Mac, Windows osv. Du kan bruge denne VPN med Kodi og alle andre streaming-apps, du muligvis bruger.

Så før du begynder at streame, er her, hvordan du får VPN-beskyttelse i 3 enkle trin.

Trin 1: Få ExpressVPN-abonnement HER.

Trin 2: Klik HER at downloade og installere ExpressVPN-appen på din enhed.

Trin 3: Klik på strømikonet for at forbinde en VPN-server. Det er alt. Din forbindelse er nu sikker med den hurtigste og bedste VPN til Kodi.

tilslut expressvpn til kodi

Afslutter

Dette er stort set alt hvad du har brug for at vide om Kodi som nybegynder. Helt ærligt, for det meste skal du kun bruge de grundlæggende funktioner i Kodi, som jeg har beskrevet i denne vejledning. Jeg har kendt Kodi i årevis, og selv i dag går jeg næppe ud over det grundlæggende. Ved, hvordan du installerer addon på den enhed, du bruger, og lær at opsætte addons, og du vil allerede have taget sig af en hel del. Kodi builds er fantastiske, de giver en visuel appel til grænsefladen og gør dit liv lettere med forudinstallerede addons. Det er godt at have en bygning. Jeg bruger det selv. Det, jeg siger, er, at selv når du tager builds ud af ligningen, kan du stadig bruge Kodi bare med addonerne. Men der er ikke meget, du kan gøre uden addonerne. Jeg vil sandsynligvis sige dette tredje gang i denne guide - tilføjelser er det vigtigste aspekt af Kodi.

Flere Kodi-ressourcer

Sådan stopper du med at buffere på Kodi
Sådan konfigureres Trakt på Kodi
Sådan løses fælles Kodi-problemer
Sådan installeres mere end en Kodi Build

Max Eddy
Max Eddy Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me