Sådan installeres BK Links Byg på Kodi

>

I denne trinvise tutorial lærer du, hvordan du installerer BK Links Build på Kodi 17.6 Krypton. BK Links er en af ​​de bedste Kodi bygger til film / tv-shows og vejer omkring 300MB. Hvis du planlægger at bruge det på ældre Fire Stick, fungerer det muligvis ikke så glat, som du ville forvente. Dog, 2. Gen Amazon Fire Stick med Alexa, PC, Nvidia Shield fungerer fint, og du bør ikke få nogen fryseproblemer.

: BK Links Build er i øjeblikket ikke tilgængeligt i Stream Digital Wizard. Prøv en af ​​de andre builds på vores liste over bedste Kodi Builds.

BK Links er endnu ikke tilgængelig på Kodi Leia 18.0. Jeg håber dog, at udviklerne snart frigiver Leia-iterationen.

hvordan man installerer bk links bygger på kodi

Med BK Links Kodi Build får du flere bedste Kodi Addons forudinstalleret, betyder at du ikke behøver at udføre installationen for hver af disse Addons. Nogle af disse Addons er The Dogs Bollocks, Neptune Rising, Supremacy og mere.

Bemærk: Jeg anbefaler, at du nulstiller Kodi til fabriksindstillingerne, før du installerer nogen Kodi build. Det vil sikre dig, at du får den bedst mulige ydelse med din ønskede Kodi build.

Lad os nu se, hvordan du installerer BK Links, der bygger på Kodi 17.6 Krytpon til FireStick / PC / Nvidia Shield eller andre Kodi-bokse.

Trin til installation af BK Links Build på Kodi 17.6

Jeg vil gerne fortælle, at BK Links ikke er en officiel Kodi-build, og at du bliver nødt til at aktivere installation fra ukendte kilder på din Kodi-app. Uden at aktivere det tillader Kodi ikke installation af Kodi Addon / Build fra tredjepart.

  • Gå til Indstillinger øverst til venstre på din Kodi-startside.
  • Åbn "Systemindstillinger" og vælg "Tilføjelser" på venstre sidepanel.
  • Tænd for "ukendte kilder." Klik på "Ja" for at bekræfte.

Nu, hvor Kodi er klar til at installere BK Links Build, skal du følge trinvis vejledning nedenfor.

Trin 1: Åbn "Indstillinger" på Kodi-hjemmesiden (se gearikonet øverst til venstre på Kodi-hjemmesiden)

kodi-indstillinger

Trin 2: Klik på "Filhåndtering" og åbn "Tilføj kilde"

Tilføj repokilde kodi

Trin 3: Klik på “Ingen”, og skriv http://streamdigital.org/wiz/ og klik derefter på OK. På næste skærm skal du indtaste navnet på mediekilden. Jeg navngiver det “Wiz”Til denne guide kan du navngive det, hvad du vil. Klik på OK, når du har tilføjet navn og URL.

bk links bygger download-link

Trin 4: Gå til Kodi-startsiden > Add-ons > Pakkeinstallatør.

kodi-pakkeinstallatør

Trin 5: Åbn Installer fra zip-fil > Wiz > plugin.program.sdwiz.zip

installer bk links build repo fra zip-fil

Trin 6: Vent et par minutter, så ser du informationsskærmen som vist på billedet herunder. Klik på "Afvis" for at lukke det.

bk links bygger informationsskærm

Trin 7: Klik på "Fortsæt" på den næste pop-up. Du kan også ændre indstillingerne på denne pop-up, før du klikker på Fortsæt.

indstillinger for bk links kodi build

Trin 8: Åbn “Build Menu”

bk links build menu

Trin 9: Klik på “BK Links”

installere bk-links, der bygger på kodi

Trin 10: Du vil se to muligheder for installation her - Fresh Install og Standard Install. Den første mulighed nulstiller Kodi til fabriksindstillinger, og sidstnævnte installerer simpelthen build uden at berøre dine eksisterende data.

Jeg anbefaler “Fresh Install”, da det sikrer den bedste ydelse på Kodi builds. Når du klikker på "Frisk installation", vil det bede din bekræftelse om at nulstille Kodi til fabriksindstillinger. Klik på OK.

friske installere bk-links bygger på kodi

Trin 11: Kodi vil nu downloade BK Links build, som er næsten 300 MB i størrelse.

download bk links bygger på kodi firestick

Trin 12: Når BK Links Build er downloadet, installerer den alle de nødvendige filer og vil derefter bede om at "Force Close". Bare gør det.

kraft tæt kodi

Trin 13: Start af Kodi og BK Links build vil være den første ting, du ser.

hvordan man installerer bk links bygger på firestick eller kodi

Sådan installeres BK Links bygger på Kodi 17.6. Hvis du står over for problemer i installationen af ​​FireStick / PC, tøv ikke med at kommentere nedenfor.

BK Links Build fungerer ikke

Nogle gange får jeg spørgsmål, som BK Links build ikke fungerer på Kodi / FireStick. Nå, den mulige og mest almindelige årsag til, at strømme, der ikke er tilgængelige i BK Links build, er serverproblemet. Det er et spørgsmål om nogen tid, og så snart serverproblemet er løst, skal BK Links build fungere fint. Hvis det imidlertid ikke er serverproblemet, anbefaler jeg dig stærkt at geninstallere BK Links Kodi build efter denne vejledning. Det er en hurtig og bedste løsning.

BK Links Kodi Build installerer ikke

Så længe der ikke er noget serverproblem, skal BK Links build let installeres med guiden ovenfor. De fleste brugere, der står over for installationsproblemer, er dem, der fremstiller skrivefejl i kilde-URL. Jeg foreslår, at du krydser den URL, som du tilføjede i trinet "Tilføj kilde". Det må være http://streamdigital.org/wiz/ ellers fungerer det ikke.

Hvis du stadig ikke er i stand til at installere BK Links build, så lad mig vide det nøjagtige problem i kommentarerne herunder.

BK Links bygger alternativ

Hvis du ikke kan lide BK Links Build af en eller anden grund eller ikke kan få det til at fungere problemfrit, er der flere andre builds, som du kan installere på din enhed. Tjek nedenstående links for nogle af de populære builds.

Sådan installeres No Limits Magic Build
Sådan installeres Slamious Build
Sådan installeres Titanium Build

Dette er ikke de eneste tilgængelige builds som et alternativ til BK Links build. Du kan tjekke den komplette liste over builds her.

Klik her for at hente hemmelige snorestik-tricks direkte til din indbakke.

Max Eddy
Max Eddy Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me