Sådan installeres BOOM Sports Addon på Kodi 17.6 Krypton

>

BOOM er en af ​​de bedste Kodi-tilføjelser, der arbejder i dag. Det er også et godt alternativ, hvis du søger at erstatte Sportsdevil Kodi addon af nogen af ​​dine grunde. Den bedste del af BOOM-tilføjelse er, at udviklere fortsætter med at opdatere det, så det fungerer hele tiden. Den særlige sportsudvidelse har sektioner, herunder fodbold, golf, motorsport, boksemma og mange andre.

Hvis du allerede har brugt BOOM i fortiden, og det stoppede med at fungere for dig. Bare rolig, det skal fungere uden fejl nu. BOOM-teamet ændrede for nylig kilderepoen, og det er grunden til, at brugerne ikke er i stand til at installere det med sin gamle repo. I denne guide viser jeg dig, hvordan du kan installere BOOM addon på Kodi 17.6 Krypton til PC og FireStick.

boom kodi addon installationsvejledning

Før vi starter ...

Dette er meget vigtigt for Kodi-brugere. Hvis du streamer ophavsretligt beskyttet indhold på Kodi, står du sandsynligvis over for DMCA-meddelelser om krænkelse af ophavsretten. Derudover sporer din internetudbyder dine aktiviteter og kan nedsætte din hastighed, hvis du finder det ved hjælp af tredjeparts Kodi-tilføjelser til streaming af uautoriseret indhold. Din bedste beskyttelse er en Kodi VPN, der holder alle dine online aktiviteter anonyme. Jeg kan varmt anbefale dig at få en god Kodi VPN, før du streamer gratis film / tv-shows / sport.

Trin til installation af Boom Kodi Krypton Addon på PC / FireStick

Nu hvor du ved, hvad Boom Kodi Addon er, så lad mig guide dig trin for trin for at installere dette addon på Kodi Krypton. Hvis du står over for fejl under installation eller streaming med BOOM addon, skal du skrive ned i kommentarafsnittet nedenfor.

  Cara Pasang Medusa Kodi Addon

Bemærk: Boom-tilføjelse fungerer ikke lige nu. Det giver fejl “Vi mislykkedes med fejlkode -404.” Jeg vil snart opdatere arbejdsløsningen, hvis jeg finder nogen. I mellemtiden skal du tjekke, hvordan du installerer Mobdro og Kick Off på Kodi.

Trin 1: Start Kodi-app på din pc eller Fire TV / FireStick.

Trin 2: Åbn “Indstillinger” fra øverste venstre hjørne som fremhævet på billedet herunder.

kodi-indstillinger

Trin 3: Åbn “File Manager” fra menuen Indstillinger.

kodi filhåndtering

Trin 4: Dobbeltklik på “Tilføj kilde”

Tilføj repokilde kodi

Trin 5: Tryk på “Ingen”

Klik på ingen kodi

Trin 6: Tilføj nu repokildens URL som http://burrtv.tech/boom/repo/ og tryk på OK.

hvordan man installerer bom på kodi

Trin 7: Omdøb repo-navn fra repo til boom og klik på OK.

boom kodi addon

Trin 8: Bekræft bare, at detaljerne er korrekte, og klik derefter på OK.

installer boom kodi addon

Trin 9: Gå til Kodi-startskærmbilledet, og klik på “Addons” efterfulgt af “Package Installer” som fremhævet på billedet herunder.

kodi-pakkeinstallatør

Trin 10: Åbn "installation fra zip-fil"

installere fra zip-fil kodi

Trin 11: Klik på repository.boom og vent et stykke tid, så det installeres korrekt. Du skal se underretningen i øverste højre hjørne, når lageret er installeret.

Trin 12: Åbn nu "Installer fra depot"

kodi installere fra depotet

Trin 13: Åbn “Boom Repository” her.

boom kodi addon repository

Trin 14: Åbn "Boom" addon listet midt i tre muligheder.

hvordan man installerer boom addon på kodi

Trin 15: Klik på "installer" for at installere Boom Addon på Kodi Krypton. Dette fungerer på samme måde for pc såvel som FireStick og Fire TV.

Trin 16: Gå tilbage til Kodi-startskærmbilledet, og klik på Tilføjelser > Video-tilføjelser. Du skal se Boom Addon her. god fornøjelse.

OBS KODI-brugere: Læs før du fortsætter

Kodi Addons / builds tilbyder ubegrænset streamingindhold, men kan også få dig til juridiske problemer, hvis du fanges streaming af gratis film / tv-shows / sport. Kodi-brugere rådes kraftigt om altid at oprette forbindelse til en VPN, mens de streamer online. En god Kodi VPN skjuler din identitet, omgår regeringsovervågning, geo-blokeret indhold og ISP-throttling (hvilket også hjælper med bufferfri streaming).

  Vai Kodi ir likumīgs un drošs lietošanā?

Jeg bruger ExpressVPN, som er den hurtigste og mest sikre VPN. Det er meget let at installere på enhver enhed inklusive Amazon FireStick. Du får 3-måneders gratis og sparer 49% på dens årlige planer. Det leveres også med en 30-dages pengene-tilbage-garanti. Hvis du ikke er tilfreds, kan du altid bede om refusion.

Klik HER for at få 3-måneders gratis og spar 49% på ExpressVPN

Læs: Sådan installeres og bruges en Kodi VPN

Hvis du står over for problemer i et af ovenstående trin, kan du tjekke videoen herunder.

Video Guide: Sådan installeres BOOM Addon på Kodi 17.6 Krypton

Jeg håber, at du var i stand til at installere Boom Kodi addon på din PC / Fire TV eller FireStick. Hvis du stadig kæmper med et af trinene, tøv ikke med at kommentere nedenfor. Jeg vil meget gerne guide dig. Hvis du stadig ikke er beskyttet, skal du få en Kodi VPN og forblive i sikkerhed.

Relaterede:

  • Bedste Kodi Builds
  • Sådan installeres Covenant Kodi Addon
  • Sådan installeres Kodi på FireStick
  • Sådan ser du FIFA verdensmesterskab på Kodi

Max Eddy
Max Eddy Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me