Sådan installeres Chronos Addon på Kodi

>

Så du har installeret Kodi på din Firestick eller din smart enhed, og du er klar til at se live tv. Problemet er, at download af Kodi alene giver dig ikke øjeblikkelig adgang til live TV, film og musik. Da Kodi simpelthen er en open source-medieafspiller, skal den konfigureres og tilpasses for faktisk at se indhold. For virkelig at nyde Kodi og streame indhold, skal du downloade tilføjelser til det.

Tilføjelser er det, der bringer Kodi til live og giver brugerne mulighed for at se tv-shows, sport, film og mere. Der er tilføjelser, som du kan søge efter og downloade i det officielle Kodi-arkiv, og så er der tredjeparts Kodi-tilføjelser, som ofte er gratis at downloade og installere. Bemærk, at tredjeparts tilføjelser ofte indeholder piratkopieret indhold, så husk at streame ansvarligt! Når det er sagt, vil denne artikel vise dig, hvordan du installerer Chronos Kodi-tilføjelsen.

Chronos addon er funktionelt, men mange streams fungerer ikke

Brug Chronos på Kodi sikkert med en VPN

Før vi dykker ned i installationsprocessen for Chronos Kodi-tilføjelsen, anbefales det stærkt at oprette en VPN, hvis du agter at streame indhold på Kodi. Et virtuelt privat netværk (VPN) giver dig mulighed for sikkert og privat at streame indhold på Kodi ved at holde din identitet og placering skjult for internetudbydere (ISP'er). Hvis internetudbydere er opmærksomme på, at du streamer indhold, har de muligheden for at smøre din forbindelseshastighed og overvåge dine indgående og udgående data. At få en VPN forhindrer internetudbydere i at forstyrre dit indhold og kan også give dig mulighed for at se indhold, der muligvis ikke er tilgængeligt i dit område eller er geo-blokeret.

Der er mange VPN-indstillinger tilgængelige for dig at få, men jeg bruger og anbefaler ExpressVPN for dens hurtigste hastighed og nul-log-politik. Du kan klikke på HER for at få ExpressVPN til Kodi. Det leveres med en 30-dages pengene-tilbage-garanti, hvis du ikke kan lide deres tjenester (hvilket er meget usandsynligt).

Du kan også læse vores artikel om bedste VPN'er til Kodi og grunde til, at du skal bruge en VPN.

Nu hvor du er opmærksom på de risici, der er forbundet med Kodi og fordelene ved en VPN, lad os undersøge installationsprocessen for Chronos på Kodi.

Sådan installeres Chronos Kodi Addon

Chronos er en tredjeparts addon, der kan downloades på Kodi, der giver brugerne mulighed for at streame live TV-programmer og sport. Addonet inkluderer yderligere kategorier såsom Hockey, Koncerter, Film, Radio og mere. Chronos har eksisteret i næsten et år og er tilgængelig gennem et uofficielt Kodi-arkiv, der kaldes Skydarks Repository. For at komme i gang med installationen af ​​Chronos på Kodi, skal du først aktivere ukendte kilder på Kodi. For at gøre det, skal du:

  • Klik på ”Indstillinger” genvej øverst til venstre på startskærmen (Gear-ikon)
  • Vælg Systemindstillinger på Kodi 17.6 eller System på Kodi 18
  • Klik på Add-ons på sidebjælken
  • Rul til "ukendte kilder" og slå den til
  • Vælg “Ja”, når du ser advarselsmeddelelsen

Når du har aktiveret ukendte kilder på Kodi, kan du gå tilbage til startsiden og klikke på ”Indstillinger” ikon igen. Efter at have klikket på ”Indstillinger” (Gearikonet), skal du:

# 1. Åbn Filhåndtering

Chronos kodi addon

# 2. Når du har åbnet filhåndteringen, skal du dobbeltklikke på “Tilføj kilde” fra venstre sidepanel. Dette skulle få en pop-up-skærm til at vises, der læser "Tilføj filkilde." Vælg ”” og Kodi vil derefter bede dig om en web-adresse. Indtast følgende webadresse: http://www.skydarks.com/skydarks/

Når du er færdig, skal du klikke på "OK", og du skal have mulighed for at ændre kildens navn. Når du har indtastet et navn til din mediefil, skal du klikke på 'OK' for at forlade pop op-vinduet.

hvordan man installerer Chronos kodi addon

# 3. Gå tilbage til Kodi-startskærmen, og klik på ”Tilføjelser” fra menuen til venstre. Find add-ons-siden "Åben boks" ikonet til venstre på skærmen og klik på det for at starte det.

kodi-pakkeinstallatør

# 4. Vælg derefter “Installer fra ZIP-fil.”

installere fra zip-fil kodi

# 5. Dette vil bede et nyt vindue om at åbne med navnet "Installer fra zip-fil", hvor du kan se de kilder, du har tilføjet. Her skal du se din "Sky Darks" -fil og skal klikke på den. Når du klikker på filen, ser du en enkelt zip-fil i den, der hedder "repository.skydarks-x.x.x.zip.”Klik på den fil for at installere den.

Chronos kodi addon installation

# 6. Efter installation af zip-filen skal du gå til “Installer fra depot.”

kodi installere fra depotet

# 7. Derfra kan du nu vælge Skydarks Repository. Efter at du har valgt depot, skal du gå til “Video-tilføjelser” og klik på ”Chronos”. På Chronos-siden skal du blot vælge "Installere" (nederst på siden), og du er klar til at begynde at se indhold!

hvordan man installerer Chronos på kodi

Frynsegoder af Chronos Kodi Addon

Chronos Kodi Addon giver brugerne mulighed for at streame en række indhold uden at skulle betale for at få adgang til det. Denne tredjeparts add-ons primære fokus er på live tv og sport, men det tilbyder meget mere indhold end det til sine brugere. I øjeblikket har Chronos 70 live tv-kanaler, men de fleste kanaler kommer fra Canada. Chronos leverer nogle få internationale kanaler fra Østrig og Tyskland, men vær opmærksom på, nogle af dens 70 kanaler fungerer ikke ordentligt. Chronos tilbyder i øjeblikket følgende sportsprogrammer til sine brugere: MLB, UFC og NHL. Ikke at bekymre dig NFL fans! Chronos giver brugerne mulighed for at streame levende sportsgrene som fodbold, basketball og moto-sports.

Med Chronos Kodi Addon vil brugerne være i stand til at nyde musik koncerter fra omkring 400 musikartister og kan endda støde på et par musikdokumentarer. Heldigvis fungerer alle musikrelaterede links korrekt på add-on. Film, skønt en nyere kategori, er også tilgængelig på Chronos med 30 for nylig frigivne film, der i øjeblikket kan streames. Vær opmærksom, når du streamer filmindhold (såvel som tv-programmer), hvor de fleste tredjepartsudvidelser ofte bruger piratkopierede kilder til at erhverve et sådant indhold. Selvom Chronos er en ny tilføjelse i Kodi og er i færd med at erhverve mere indhold, er det hurtigt blevet et populært valg for tilføjelse for brugere!

Relaterede:

Sådan installeres Exodus Redux på Kodi
Sådan installeres Exodus Kodi Addon
Sådan ryddes cache på Kodi
Sådan installeres Venom Kodi Addon

Klik her for at hente hemmelige snorestik-tricks direkte til din indbakke.

Max Eddy
Max Eddy Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me