Sådan installeres flere Kodi Builds på Amazon FireStick

>

Jeg bliver ofte spurgt, om der er en måde at installere flere builds på Kodi på, og efter at have prøvet forskellige teknikker, fandt jeg en måde. Og i denne vejledning vil jeg dele, hvordan man installerer mere end en Kodi-bygning på Kodi-understøttede enheder, herunder Amazon Fire Stick / Fire TV Cube.

Kodi er en cool medieafspiller, der afspiller medierne på din lokale enhed. Men Kodis virkelige potentiale udforskes, når du bruger det med plugins (kaldet tilføjelser) og streamer indholdet over internettet. Der er snesevis af gratis Kodi-addon derude for at hente dig det medie, du ønsker at se. Du kan tænke på addons som broen mellem Kodi på din enhed og den enorme verden af ​​gratis indhold ud på nettet.

Omtale af addons fører os til builds. En Kodi build er også et plugin, men anderledes end et addon i den måde, det fungerer. Addon-administration virker som den primære rolle for enhver build. Builds leveres med forudinstallerede addons, så du ikke behøver at installere dem individuelt. Bygninger giver også en komplet makeover til Kodi, visuelt såvel som funktionelt. Installer en build, og ikke kun får du forudkonfigurerede tilføjelser, men også en helt ny grænseflade til interaktion med Kodi. Nogle Kodi-bygninger er ekstremt populære blandt Kodi-brugere end de andre.

Mange brugere har spurgt mig, om de kunne installere og bruge mere end en build på Kodi. Jeg er glad for, at jeg endelig kunne finde svaret. Lad os diskutere dette yderligere.

Er det muligt at installere flere Kodi Builds?

Ja, det er muligt at installere og bruge flere builds. Men for at gøre det, fungerer den traditionelle metode ikke. Hvad jeg mener er, at du ikke kan installere mere end en build på den samme forekomst af Kodi. Du skal installere en Kodi-gaffel på din FireStick. En gaffel er en 'klon' af Kodi, kan du sige eller en kopi. Jeg vil fortælle dig mere om Kodi gafler senere. Lad mig først fortælle dig, hvorfor du har brug for flere forekomster af Kodi til dette.

Da jeg prøvede at finde ud af, hvordan jeg installerer flere builds, installerede jeg først Supreme Kids build og derefter Titanium Build på Kodi. Først blev jeg overrasket og glad for at se, at Supreme Kids-bygningen ville lade mig implementere Titanium Build. Da jeg relancerede Kodi efter installationen af ​​Titanium, bemærkede jeg imidlertid, at den forrige build var blevet overskrevet fuldstændigt af den. Jeg gik til interfaceindstillinger og fandt, at Supreme Kids 'hud også var blevet fjernet. Jeg kontrollerede også størrelsen på Kodi-dataene og opdagede, at dataene fra den forrige build ikke var blevet slettet. Det er dog min skyld, da jeg ikke valgte Fresh Install før installationen.

Konklusionen er, at Kodi teknisk vil lade dig installere flere builds. Men den sidst installerede build overskriver alle de tidligere builds uden virkelig at slette deres data (indtil du specifikt instruerer det til).

Så dette bringer os tilbage til Kodi-gaffel.

Kodi gaffel er en kopi af Kodi, undertiden med visse tilpasninger. For eksempel er nogle Kodi-gafler forudinstalleret med populære builds, som Titanium, andre har forinstalleret addons.

For at installere flere builds skal du have flere forekomster af Kodi installeret på FireStick. Fire Fire Stick lader dig ikke installere flere forekomster af den samme app. Derfor har du brug for en gaffel. Selvom gaffel praktisk talt er Kodi, behandler din enhed det som en helt anden applikation.

Yderligere, i denne vejledning, lærer vi

  • Sådan installeres Kodi-gaffelen på FireStick
  • Sådan installeres en build på gaffelen

Denne vejledning demonstrerer installationen af ​​Titanium 18.1-gaffel fra Supreme Repository-kilden.

Sådan installeres Kodi Fork på Fire Stick

Følg nedenstående trin for at installere Kodi Fork, Titanium 18.1 på FireStick:

OBS KODI-brugere: Læs før du fortsætter

Kodi Addons / builds tilbyder ubegrænset streamingindhold, men kan også få dig til juridiske problemer, hvis du fanges streaming af gratis film / tv-shows / sport. Kodi-brugere rådes kraftigt om altid at oprette forbindelse til en VPN, mens de streamer online. En god Kodi VPN skjuler din identitet, omgår regeringsovervågning, geo-blokeret indhold og ISP-throttling (hvilket også hjælper med bufferfri streaming).

Jeg bruger ExpressVPN, som er den hurtigste og mest sikre VPN. Det er meget let at installere på enhver enhed inklusive Amazon FireStick. Du får 3-måneders gratis og sparer 49% på dens årlige planer. Det leveres også med en 30-dages pengene-tilbage-garanti. Hvis du ikke er tilfreds, kan du altid bede om refusion.

Klik HER for at få 3-måneders gratis og spar 49% på ExpressVPN

Læs: Sådan installeres og bruges en Kodi VPN

# 1. For at sidelad APK'erne på FireStick skal du bruge en ekstra app. Mens du kunne downloade filerne fra et link gennem en browser, anbefaler jeg Downloader-appen. Denne app giver dig mulighed for hurtigt at downloade APK'erne og sidelæs dem på din FireStick.

For at hente Downloader skal du vælge søgefunktionen på startskærmen til FireStick. Søg efter denne app, og installer den.

# 2. Start Downloader-appen fra DINE APPS & KANALER, når du har installeret det. Åben Indstillinger til venstre og aktiver JavaScript først. Nogle links fungerer ikke korrekt uden at aktivere denne mulighed.

# 3. Klik på indstillingen 'Browser' i højre side af hjemmeskærmen til Downloader

Webbrowser vises til højre. Som standard åbner browseren udviklerens websted aftvnews.com, hver gang du klikker på det. Desværre kan det ikke ændres.

Du skal se en rød, cirkulær markør over browservinduet. Naviger til adresselinjen øverst, og klik indeni den

hvordan man installerer flere kodi builds

# 4. Skærmtastaturet vises med udviklerens webadresse forudbestemt. Klik på knappen 'Ryd' nederst til højre (over 'Gå' og ud for knappen 'Slet') for at tømme feltet

Skriv nu følgende URL:  repo.supremebuilds.com

Bemærk: Hvis du vil indtaste hurtigere og lettere, kan du bruge Amazon Fire TV Remote-appen på din mobil

Klik på 'GO'

hvordan man får mere end en kodi til at bygge på ildsted

# 5. Du bliver omdirigeret til browservinduet. Lad hjemmesiden indlæses.

Klik nu på linket "Forks" på siden

installation af flere kodi builds

# 6. Den næste side viser listen over de tilgængelige Kodi-gafler i dette arkiv. Som jeg allerede sagde, er nogle af gaflerne forudinstalleret med visse builds. Hvis du f.eks. Vil installere Kodi Krypton 17.6 med Titanium Build, skal du klikke på linket "titanium 17.6.apk" (andet fra bunden)

Hvis du imidlertid vil starte med frisk Kodi og installere det valgte build senere, vil du have den Kodi-gaffel, der ikke er forudinstalleret med nogen build.

Derfor installerer vi Titanium 18.1-gaffelen. Denne gaffel giver dig en ren Kodi-skifer med kun et addon forudinstalleret, Supreme Builds Wizard.

Klik Titanium 18.1 apk

installer kodi gaffel på firestick og få flere kodi builds

# 7. Downloaderen vil således begynde at downloade APK-filen Titanium 18.1 gaffel til dit FireStick-lager. Det kan tage et par minutter.

Lad downloaden være færdig

Titanium 18.1 gaffel APK-download på firestick

# 8. Når APK er downloadet, starter Downloader-appen øjeblikkeligt installationsproceduren.

Giv dit samtykke til at installere Titanium 18.1 gaffel ved at klikke på "Install" indstillingen nederst til højre

hvordan man installerer kodi gaffel på firestick

# 9 Igen, vent lidt tid.

Meddelelsen, der siger 'App installeret' betyder, hvad den siger. Titanium 18.1 er installeret på FireStick, og du har nu en Kodi-klon.

Klik ikke på "Åbn" endnu. Vi vender tilbage til Downloader-vinduet og sletter APK-filen.

Klik på 'Udført'

hvordan man installerer mere end en kodi, der bygger på ildsted

# 10 Klik på knappen 'Slet' for at slette Titanium 18.1 APK-filen.

Appen er installeret, du har ikke brug for denne fil længere. Det er en god ide at rydde plads, når du får muligheden.

flere bygger på kodi

# 11 Klik på 'Slet' endnu en gang for at bekræfte din handling.

Slet knap titanium 18.1 gaffel apk

Gå tilbage til FireStick-startskærmen. Tryk og hold på hjemmeknappen på fjernbetjeningen i et par sekunder, indtil menuen vises. Klik på 'Apps' i menuen. Rul nu ned til bunden, hvor du finder Titanium 18.1 gaffelikonet. Som du kan se, kan Kodi og Titanium 18.1 sameksistere på det samme system.

åben anden kodi-app på ildsted

Sådan installeres en Build on Titanium 18.1 Kodi Fork

Titanium 18.1 kopien af ​​den originale Kodi 18 Leia. Det får endda de samme opdateringer som Kodi. Så du kan installere builds på Titanium 18.1 Kodi-gaffel, som du ville installere den på den originale Kodi.

Gå til vores liste over bedste Kodi Builds for at udforske de bedste builds, som vi har valgt for dig. Du finder linket til installationsguiden med hver bygning på denne liste.

Titanium 18.1 Kodi-gaffel leveres også forudinstalleret med Supreme Builds Wizard-tilføjelse. Denne addon har en anstændig samling af populære builds. Dette gør tingene lidt lettere for os. Lad mig vise dig, hvordan du installerer Kodi builds på Titanium 18.1 ved hjælp af Supreme Builds Wizard. Følg nedenstående trin:

Bemærk: Den fremtidige metode kræver ikke, at 'ukendte kilder' er aktiveret i Titanium 18.1

# 1. Kør Titanium 18.1 på FireStick. Du vil bemærke, at grænsefladen er nøjagtigt den samme som den originale Kodi.

Når du kører gaffelen for første gang, kan du muligvis se visse pop op-vinduer. Den første ligner det, du ser på billedet herunder.

Klik på 'Afvis'

Brug kodi gaffel på firestick til at installere flere kodi builds

# 2. Klik på 'Fortsæt' på den næste pop-up (hvis du vil aktivere indstillinger, skal du vælge i overensstemmelse hermed)

hvordan man installerer to kodi builds

# 3. Den næste pop-up beder dig vælge 'Build Menu'. Dette fører dig direkte til listen over de builds, du kan installere fra Supreme Builds Wizard.

I tilfælde af at du klikket på 'Ignorer' på popup'en ved en fejl eller for en eller anden grund, at du ikke ser denne prompt, skal du følge de næste par trin for at få adgang til menuen Build

bygge menu på kodi

# 4. Fra Titanium 18.1-startskærmbilledet skal du klikke på 'tilføjelser' i venstre side, efterfulgt af 'program tilføjelser' på det næste skærmbillede.

Klik på ikonet Supreme Builds Wizard

det øverste bygger guiden ikon

# 5. Vælg og klik på “(Supreme Builds) Builds”

hvordan man installerer flere kodi builds

# 6. Du vil nu være på skærmen Build Menu (den samme skærm, som du ville have set, når du klikker på knappen "Build Menu" i trin 3)

Nu skal du bare vælge det build, du ønsker at installere, og serveren, hvorfra du får det. Du kan vælge enhver server, du kan lide, da den normalt ikke gør nogen forskel. Men det er bedst at vælge den tættest på din fysiske placering.

hvordan man bruger mere end en kodi, der bygger på brandstift

Konklusion

Det er stort set det! Du har lært at installere flere builds ved hjælp af flere forekomster af Kodi. Mens jeg har valgt Titanium 18.1 gaffel, kan du vælge enhver anden fra flere tilgængelige. Hvis du har spørgsmål eller forslag, skal du udfylde os via kommentaredelen nedenfor.

Relaterede:

Sådan installeres Kodi på Fire Stick
Sådan jailbreak Amazon Fire Stick
Bedste Amazon Fire Stick-apps
Bedste VPN til Fire Stick
Sådan installeres Kodi Addons over Builds

Max Eddy
Max Eddy Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me