Sådan installeres IRON MAN på Kodi 17.6 Krypton

>

I denne trin-for-trin-guide vil jeg vise dig, hvordan du installerer Iron Man Addon på Kodi 17.6 Krypton til FireStick og PC. Guiden fungerer også på andre enheder, da Kodi-grænsefladen er den samme for hver enhed.

I denne æra af smarte gadgets udvikler sig Smart TV-apparater som et af de mest lovende enheder. Du kan ikke ringe til et tv, en idiotkasse mere. Hver dag tilføjes flere og flere funktionaliteter for at gøre det smartere. Og den seneste udvikling til dit smart TV er kommet i form af Amazon Fire Stick.

Hvis du nu ejer et Smart TV, er det sikkert at antage, at du skal være bekendt med Amazon Fire Stick. Noget, der har givet en helt ny dimension til hjemmeunderholdning. Med dette kan du få adgang til næsten alt indhold, der er tilgængeligt online i HD- eller FHD-opløsning. Amazon Fire TV huser en masse apps for at få adgang til dette online indhold, hvis mest populære (måske) er Kodi. Siden lanceringen har det været den mest omtalte applikation og har stadig tjent rave anmeldelser. Men der er en lille fangst.

Kodi er en afhængig applikation. Det fungerer ikke alene, og du har brug for tilføjelser, hvis du vil se film, trailere, tv-shows, sange osv..

Siden Kodis fremkomst introduceres nye tilføjelser i en stadig hurtigere hastighed. Og i dag skal vi tale om IRON MAN-tilføjelsen, en af ​​de nyeste tilføjelser til den bedste Kodi-addons-familie. Det fås fra Zero Tolerance (ZT) team, som også understøtter The Dogs Bollocks Kodi Addon.

Men inden vi går i detaljer i, hvordan man installerer Iron Man på Kodi 17.6, lad os først tage et kort kig på, hvad denne tilføjelse kan gøre.

IRON MAN Kodi Addon er bedst egnet til filmelskere. Bortset fra at have film af forskellige genrer som Action, Comedy, Horror, Kids og Family, får du også en mulighed for at se film fra IMDB top 250-listen. (Folk, der så længe ønsket at komme videre med listen, nu er det tid.)

Tiltrækkende som det lyder, når det kommer til film, vil denne tilføjelse få dig dækket til næsten alt. Lad os se på den trinvise installationsproces nu.

Sådan installeres IRON MAN Addon på Kodi 17.6

Bare en hurtig påmindelse, skal du tillade installation fra ukendte kilder, før du installerer en tredjeparts add-on på Kodi. Det ville være bedre, at du tjekker det en gang, før du fortsætter videre. Du finder en mulighed for at tillade installation fra ukendte kilder under Indstillinger->Systemindstillinger->Add-ons.

  วิธีการติดตั้ง Duggz Kodi Build

tillad ukendte kilder kodi

Hvis du gør det for første gang, skal du godkende det ved at trykke på knappen Ja i vinduet Advarsel. Efter at du er færdig med dette, kan du gå til Iron Man Addon-installation.

# 1. Klik på Indstillinger-ikonet på startskærmen til Kodi (venstre rude), og klik på det.

kodi-indstillinger

# 2. Se efter ikonet Filhåndtering - det sidste i indstillingspanelet.

kodi filhåndtering

# 3. Klik på "Tilføj kilde"

Tilføj repokilde kodi

# 4. Dialogboksen Tilføj filkilde vises øjeblikkeligt med “Ingen” vises på skærmen. Klik på det.

Klik på ingen kodi

# 5. Et nyt vindue vises på skærmen, der beder dig om at indtaste stien eller søge efter kildefilen. Indtast URL'en i feltet URL: http://repozip.zerotolerance.gq/ og klik på OK.

# 6. Igen bliver du ført tilbage til dialogboksen Tilføj kilde med den URL, du har indtastet, som erstatter Ingen. Derefter skal du indtaste navnet på mediekilden, så klik på tekstfeltet under det og indtast Nul T i tekstfeltet og klik på OK. Kontroller en gang, at du har udfyldt alle detaljerne korrekt, og tryk derefter på OK igen.

hvordan man installerer iron man på kodi

# 7. Gå nu tilbage til Kodi-startskærmen. Vælg Add-on-option fra panelet til venstre. Klik på Package Installer (det åbne felt) -ikon under tilføjelsesvinduet.

kodi-pakkeinstallatør

# 8. Fra det næste skærmbillede skal du vælge Installer fra zip-filindstillingen for at fortsætte.

installere fra zip-fil kodi

# 9. Der vises en liste over mapper, hvorfra du skal finde Nul T mappe og åbn den.

# 10. Når du har åbnet mappen Zero T, skal du klikke på repository.zt-5.0.zip og vent til meddelelsen om succes succes.

installer Iron Man kodi fra nul tolerance opbevaring

# 11. Enkelt gang Nultolerance-lager er installeret meddelelsen bliver spurgt på skærmen, åbn "Installer fra depot."

kodi installere fra depotet

# 12. Et nyt vindue vises på skærmen med en liste over installerede lagre på din Kodi-app. Du skal finde Zero Tolerance Repository og åbn den.

  Séries TV ne fonctionnant pas sur Kodi: Solutions d'erreur CDATA

nul tolerance opbevaring

# 13. Åbn video-tilføjelser > JERNMAND

jern mand kodi addon

# 14. Installationsvinduet vises øjeblikkeligt. Klik på knappen Installer i nederste højre hjørne.

hvordan man installerer Iron Man Addon på kodi

# 15. Nu vil du se, at IRON MAN-tilføjelsen begynder at downloade. Når downloadprocessen er afsluttet, IRON MAN-tilføjelse er installeret beskeden vises i øverste højre hjørne af skærmen. Dette vil sikre, at installationen er afsluttet, og nu kan du begynde at bruge IRON MAN Kodi Addon.

Før du begynder at streame med Kodi Addons / Builds, vil jeg gerne advare dig om, at alt, hvad du streamer på Kodi, er synligt for din internetudbyder og din regering. Dette betyder, at streaming af ophavsretligt beskyttet indhold (gratis film, tv-shows, sport) kan få dig i juridiske problemer.

Kodi-brugere rådes kraftigt om at oprette forbindelse til en VPN, mens de streamer. En VPN til Kodi vil omgå ISP-throttling, Government Surveillance og geo-begrænsning af populære tilføjelser. Jeg forbinder altid ExpressVPN på alle mine streaming-enheder, og jeg foreslår, at du gør det samme.

ExpressVPN er den hurtigste og mest sikre VPN. Det leveres med en 30-dages pengene-tilbage-garanti. Betydning, du kan bruge det frit de første 30 dage, og hvis du ikke er tilfreds med ydelsen (hvilket er meget usandsynligt), kan du bede om fuld refusion.

BEMÆRK: Vi opfordrer ikke til overtrædelse af lovgivningen om ophavsret. Men hvad nu, hvis du ender utilsigtet med at streame indhold fra en uekte kilde? Det er ikke altid nemt at se forskellen mellem en legitim og ulovlig kilde.

Så, før du begynder at streame på Kodi, her er, hvordan du får VPN-beskyttelse i 3 enkle trin.

Trin 1: Få ExpressVPN-abonnement HER.

Trin 2: Klik HER at downloade og installere ExpressVPN-appen på din enhed.

Trin 3: Klik på strømikonet for at forbinde en VPN-server. Det er alt. Din forbindelse er nu sikker med den hurtigste og bedste VPN til Kodi.

  Hur man installerar Duggz Kodi Build

tilslut expressvpn til kodi

Sådan bruges IRON MAN Kodi-tilføjelsen

  1. Gå til tilføjelsesprogrammerne på Kodi-startskærmen > Video-tilføjelser.
  2. Naviger til IRON MAN Addon.
  3. Hvis du klikker på dette, føres du til det næste vindue med indstillingen Åbn. Klik på det.
  4. Det starter IRON MAN-tilføjelsen, og du kan finde forskellige muligheder for SuperHero-film, IMDB top 250-film, Film efter år osv. På højre panel.
  5. Vælg den, du gerne vil se. Læne sig tilbage. Grib en pakke popcorn. god fornøjelse.

Bemærk: Sørg for, at du ikke krænker nogen ophavsret. Disse tilføjelser skal bruges til at se indhold tilgængeligt på det offentlige domæne. Hvis du bliver fanget af at se copyrightindhold, kan du komme i juridiske problemer.

Iron Man installerer ikke på Kodi

Nogle gange kan det ske, at IRON MAN Kodi Addon ikke kunne installeres på din enhed. Der er ingen grund til at bekymre sig, da det kan løses fuldstændigt.

  • Før du begynder at geninstallere, skal du bare kigge på dit netværk. Undertiden kan et svagt eller ustabilt netværk resultere i download af ufuldstændige installationsfiler.
  • En anden metode er at kontrollere, om du har indtastet den korrekte Repo URL eller ej. Hvis du finder nogen fejl der, skal du straks rette den i stien felt og geninstallere tilføjelsen ved at følge ovenstående trin.
  • Hvis du ikke kan se sådanne fejl, kan du prøve at rydde de midlertidige filer og cache-filer. Dette ville gøre appen frisk, som den var, da den først blev installeret.
  • Ved nogle få lejligheder kan build fail også forårsage installationsfejl. Dette kan skyldes manglende eller ufuldstændigt downloadede filer. Hvis fejlen fortsætter med at gentage sig igen, skal du installere en ny kopi af Addon.

Jeg håber, at guiden, der er nævnt ovenfor, fungerer for dig. Hvis du ikke er i stand til at installere Iron Man Kodi Addon, skal du kommentere nedenfor, så hjælper jeg dig.

Relaterede:

Sådan Jailbreak Fire Stick
Sådan hviler du Kodi på FireStick
Sådan installeres Exodus på Kodi
Sådan installeres Fire TV Guru Build

Max Eddy
Max Eddy Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me