Sådan installeres Medusa Kodi Addon

>

I denne tutorial vil jeg vise dig, hvordan du installerer Medusa addon på Kodi. Du kan bruge instruktionerne til at installere addon på alle Kodi-understøttede platforme. Dette inkluderer Amazon FireStick, iOS & Android mobile enheder, Android TV Boxes, Mac, Window & Linux-computere og mere.

Medusa Kodi addon bringer dig et kæmpe bibliotek med film og tv-shows. Ikke kun finder du de seneste flicks og episoder her, men du kan også udforske en massiv samling af film fra fortiden. Medusa ligner en gaffel af en gang meget populær og nu ikke-funktionel addon Poseidon. Det låner enkelheden og brugervenligheden fra sin forgænger. Det tilbyder dog også flere forbedringer.

Den første ting, du bemærker, er sandsynligvis dens hurtige navigation. Du kan hurtigt gennemse kategorier og håbe fra en mulighed til en anden. Medusa henter også vandløb hurtigt og spiller det valgte link næsten øjeblikkeligt. Det tog mig ikke tid at finde ud af, at det må være en del af vores bedste Kodi Addons-liste. For tiden ser addon godt ud, og jeg håber, at det fortsætter på samme måde længe.

: Denne tilføjelse fungerer ikke længere, da Ukodi-arkivet er nede. Prøv en af ​​de andre tilføjelser fra vores liste over Bedste Kodi-tilføjelser 

Sådan installeres Medusa Addon på Kodi

Den første ting, du vil gøre, er at forberede Kodi til at installere tredjeparts addons som Medusa. Kodis interne sikkerhedsindstilling forhindrer installationen af ​​sådanne tilføjelser.

Aktivér ukendte kilder på Kodi

Følg nedenstående trin:

# 1 Åbn Kodi-appen og gå til Indstillinger (for dette skal du klikke på tandhjulikonet på startskærmen)

hvordan man installerer medusa kodi addon

# 2 Nu vil du klikke på System (Kodi 18) eller Systemindstillinger (Kodi 17.6)

medusa kodi addon

# 3 I det følgende vindue skal du klikke på Add-ons i menuen til venstre

kodi medusa addon

# 4 Naviger nu til højre, og hvis Ukendte kilder er slået fra, klik på dets skifte og tænd det

installer medusa addon på kodi

# 5 Denne advarselsmeddelelse siger, at installation af tredjepartsudvidelser kan være risikabelt. Jeg har dog personlig testet og brugt Medusa addon. Så vær sikker på, at det er sikkert.

Klik Ja

medusa kodi addon

Lad os nu komme i gang med den faktiske installationsproces.

Medusa Kodi Addon: Installationsvejledning

Installationsprocessen kan være lidt lang. Men det er ikke svært på nogen måde. Det eneste, du har brug for for at sikre dig, er, at du følger hvert trin omhyggeligt og i den samme rækkefølge, det er blevet lagt ud. Her er trinnene:

# 1 Åbn Indstillinger igen fra hjemmeskærmen til Kodi

medusa addon

# 2 Vælg Filhåndtering Næste

kodi medusa addon

# 3 Klik Add-kilde (på hver side af skærmen)

trin til at installere medusa addon på kodi

# 4 Klik, hvor du ser

medusa kodi addon

# 5 Skriv denne URL / sti i det tomme rum, som du ser øverst i næste vindue: https://uk1.site/Repo

Kontroller URL'en igen, og hvis den er korrekt, skal du klikke på Okay

medusa kodi addon

# 6 Du vender nu tilbage til dette vindue. Fremhæv det tomme rum med titlen Indtast et navn til denne mediekilde. I dette tomme rum skriver du navnet på den kilde, du vil identificere den med. Det er op til dig, hvad du skriver.

Jeg navngiver det UK1

Klik Okay når du er klar

kodi medusa

# 7 Hvis du bruger Kodi 18 Leia, skal du trykke på tilbage-knappen en gang for at gå tilbage til Indstillinger. Klik Add-ons og spring til trin 10.

Hvis du bruger Kodi Krypton 17.6, skal du følge næste trin

installer medusa addon på kodi

# 8 Gå tilbage til Kodi-startskærmen. Klik Add-ons i venstre menulinje

medusa kodi

# 9 Åbn det bokslignende ikon øverst til venstre. Det kaldes Pakkeinstallatør

installer medusa addon

# 10 Klik Installer fra zip-fil

medusa kodi addon

# 11 Klik UK1 (eller klik på et hvilket som helst andet kildenavn, du valgte i trin 6 tidligere)

hvordan man installerer medusa addon på kodi

# 12 Gå videre og klik på zip-filen repository.uk1-x.x.x.zip

Bemærk: Versionsnummeret for denne zip-fil er blevet erstattet med x.x.x her. Hvis filen opdateres, kan den ændre sig fra det, du ser på billedet

medusa kodi addon

# 13 Vent, indtil du ser uk1 tilføjelse installeret besked øverst til højre i vinduet

hvordan man får kodi medusa addon

# 14 Åbn nu indstillingen Installer fra depot på den samme skærm

kodi medusa addon

# 15 Åben UK1 opbevaringssted

medusa addon på kodi

# 16 Klik Video-tilføjelser Næste

medusa kodi addon

# 17 Klik Medusa

kodi medusa addon

# 18 Klik Installere knappen nederst til højre

hvordan man installerer medusa addon på kodi

# 19 Hvis du bruger Kodi 18 Leia, vil du også se denne prompt med listen over yderligere tilføjelser, der bliver installeret med Medusa. Klik Okay

Bemærk: Hvis du bruger Kodi Krypton, ser du ikke denne popup

medusa addon

# 20 Vent på Medusa-tilføjelser installeret notifikation. Det bør ikke tage mere end et minut

kodi medusa

Store! Medusa Kodi addon er nu installeret på din enhed. Gå videre og nyd det.

Et hurtigt overblik over Medusa Kodi Addon

Lad os først se, hvordan du får adgang til Medusa. Det er faktisk meget let. Gå til hjemmeskærmen til Kodi og gå til Tilføjelser > Video-tilføjelser og klik på Medusa. Hvis du ikke har en masse addons installeret, kan du endda få øje på addon på selve startskærmen.

hvordan man får medusa addon på kodi

Medusa er en on-demand addon, der tilbyder regelmæssige streaming-valg - Film & TV-shows. Som det fremgår af billedet ovenfor, følger det standarddesignet med regelmæssige indstillinger. Klik bare på kategorien Film eller tv-show og se efter, hvad du vil se.

kodi medusa addon

Som de fleste tilføjelser, vil du opdage, at disse hovedkategorier er yderligere opdelt i underkategorier. Når du for eksempel åbner film fra hovedskærmen, finder du underkategorier som genrer, år, skuespiller osv. Disse underkategorier har normalt flere underkategorier inden for.

Medusa Kodi addon har en særlig kategori Critters Corner på hovedskærmen med nogle specielle streaming valg. Det har flere 100 bedste kategorier som 100 All-Time Bests, 100 Best Action, 100 Bedste Adventure, 100 Bedste Biografi og mange flere. Dette afsnit giver dig adgang til film fra fortiden. Jeg fandt filmtitler helt tilbage til 1950'erne. Nu er det noget, du ikke får se meget ofte med mainstream-on-demand-tilføjelser.

medusa addon guide

Denne tilføjelse henter normalt kvalitetslink og giver dig mulighed for at streame i op til 1080p opløsning. Det giver dig også mulighed for at logge ind med din Real-Debrid-konto, der giver dig strømme i højere kvalitet og bufferfri afspilning.

Dom

Medusa er en af ​​de bedre Kodi-tilføjelser, jeg har brugt for nylig. Det ligner en almindelig tilføjelse med regelmæssige kategorier. Den vigtigste ting er dog, at den tager sig af alle de grundlæggende elementer meget effektivt. Det har et stort bibliotek med film & TV-shows. Den bruger flere skrabere til at samle snesevis af links fra forskellige kilder. Det er en hurtig tilføjelse. Navigation er hurtig og smidig, og afspilningen er næsten øjeblikkelig. Hvis du vil se film og shows, er Medusa Kodi addon, hvad du skal prøve.

Relaterede:

Sådan bruges Kodi
Sådan installeres Exodus Redux
Sådan installeres Seren Addon
Sådan installeres Rising Tides

Klik her for at hente hemmelige snorestik-tricks direkte til din indbakke.

Max Eddy
Max Eddy Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me