Sådan installeres Neptune Rising på Kodi

>

I denne guide vil jeg fortælle dig, hvordan du installerer Neptune Rising på Kodi 18.3 / 18.2 Leia og Kodi Krypton 17.6. Billederne i denne vejledning er fra Kodi Krypton, men de gælder også Kodi Leia. Det bedste ved Kodi (tidligere kendt som XBMC) er, at det har nøjagtigt samme interface på alle platforme. Så hvis du bruger pc, Android TV-boks, Nvidia Shield eller Fire TV Stick, fungerer den samme guide for dig.


Neptune Rising er en Kodi-addon, der fungerer som en søgemaskine til film og tv-shows. Det har forskellige sektioner for 80'erne film, nyeste film, gangster film osv. Hvilket er virkelig nyttigt at finde de rigtige ting, du leder efter. Det er en af ​​de ældste løbende tilføjelser. Selvom det fortsat giver strømme, er Neptune Rising ikke den mest pålidelige. Der er flere tilføjelser af bedre kvalitet derude at udforske. Det kan være en god idé at tage et kig på vores bedste liste over Kodi-tilføjelser.

Bemærk: Fire Stick-tricks udelukker ikke krænkelse af ophavsretten. Vi anbefaler brugere at bruge denne tilføjelse til kun at se film / tv-shows, der er tilgængelige i det offentlige domæne. At se ophavsretligt beskyttet indhold uden tilladelse er ulovligt og kan få dig til juridiske problemer.

Nu hvor du ved, hvad Neptune Rising Addon er, så lad os starte med den trinvise installationsvejledning.

: Neptune Rising er et gammelt addon og vedligeholdes sandsynligvis ikke længere af udviklerne. Du kan prøve en af ​​de andre tilføjelser fra vores liste over Bedste Kodi-tilføjelser. 

Sådan installeres Neptune Rising Kodi Addon

Inden vi begynder med de faktiske trin, skal du slå “ukendte kilder” til i din Kodi-app. Hvis du ikke er klar over det, kan det gøres ved at gå til Indstillinger > Systemindstillinger (eller System i Kodi 18)> Add-ons > Ukendte kilder. Når "ukendte kilder" er tændt, skal du følge nedenstående trin.

OBS KODI-brugere: Læs før du fortsætter

Kodi Addons / builds tilbyder ubegrænset streamingindhold, men kan også få dig til juridiske problemer, hvis du fanges streaming af gratis film / tv-shows / sport. Kodi-brugere rådes kraftigt om altid at oprette forbindelse til en VPN, mens de streamer online. En god Kodi VPN skjuler din identitet, omgår regeringsovervågning, geo-blokeret indhold og ISP-throttling (hvilket også hjælper med bufferfri streaming).

Jeg bruger ExpressVPN, som er den hurtigste og mest sikre VPN. Det er meget let at installere på enhver enhed inklusive Amazon FireStick. Du får 3-måneders gratis og sparer 49% på dens årlige planer. Det leveres også med en 30-dages pengene-tilbage-garanti. Hvis du ikke er tilfreds, kan du altid bede om refusion.

Klik HER for at få 3-måneders gratis og spar 49% på ExpressVPN

Læs: Sådan installeres og bruges en Kodi VPN

Trin 1: Klik på ikonet Indstillinger (tandhjul) øverst til venstre på din Kodi-startskærm.

neptune stigende kodi-indstillinger

Trin 2: Åbn File Manager, og dobbeltklik derefter på "Tilføj kilde"

tilføj repokilde til neptune stigende kodi addon

Trin 3: En pop-up boks åbnes. Her skal du klikke på "Ingen" og derefter skrive MRFreeWorld Reop download URL - http://legionworldtv.com/zips/ og skriv "FREEWORLD”I navnefeltet.

hvordan man installerer neptune stigning

Det er her du indtaster navnet

Neptune Rising repo

Trin 4: Gå tilbage til Kodi-startsiden, og klik på "Tilføjelsesprogrammer" -menuen på venstre sidepanel.

neptune stigende film addon

Trin 5: Klik nu på ikonet med bokseform (pakkeinstallatør) øverst til venstre på Kodi-hjemmesiden.

kodi-pakkeinstallatør

Trin 6: Åbn "Installer fra zip-fil." Vælg nu "FREEWORLD”Og klik derefter på repository.mrfreeworld.zip som vist på nedenstående billeder.

hvordan man får Neptune Rising

Neptune Rising kodi addon

Trin 7: Vent et stykke tid, så får du meddelelsen om, at MR FREEWORLD Add-on er installeret. Når det giver besked, kan du gå til næste trin.

kodi neptune stiger

Trin 8: Åbn “Install from Repository” og åbn “MR FREEWORLD”

installere neptun stiger fra Mr Free World Repo

Trin 9: Åbn nu "Video Add-ons" -mappen og vælg "Neptune Rising" Add-on.

Neptune Rising Video-tilføjelser

Neptun stiger

Trin 10: Klik på knappen "Install".

hvordan man installerer neptune stigende kodi addon

Hvis du bruger Kodi Leia, skal du klikke på OK, når popup vises med listen over 'ekstra tilføjelser', der vil blive installeret med Neptune Rising.

Trin 11: Vent et stykke tid, så får du meddelelsen “Neptune Rising Add-on installeret”. Hvis installationen mislykkes på grund af fejl i afhængigheder, har jeg nævnt den i det næste afsnit i denne vejledning. Fortsæt med at læse.

Neptune Rising kunne ikke installere afhængighed

Jeg har modtaget et par forespørgsler om tilføjelse af Neptune Rising, som de står over for fejl "Fejl i at installere en afhængighed." Jeg diskuterede problemet med flere brugere og fandt ud af, at problemet løst for næsten alle bare ved blot at geninstallere tilføjelsen- på. Hvad du skal gøre er - Fjern kilde Repo URL, Fjern MrFreeWorld Repository, afslutte Kodi. Start nu installationsproceduren fra trin 1 i denne vejledning.

Gå til. For at fjerne kilde-repo-URL Indstillinger > Filhåndtering. Vælg kilden, og højreklik, hvis du bruger en computer, tryk længe på, hvis du bruger en berøringsenhed, eller tryk på menuknappen på din FireStick-fjernbetjening. Klik nu Fjern kilde

Gå til. For at fjerne MrFreeWorld-arkivet Kodi-startskærm > Add-ons > Mine tilføjelser >Tilføjelseslager > Hr. Freeworld > Afinstaller

En anden måde at løse afhængighedsfejlen er at installere Covenant-tilføjelsen. Pagt kommer med flere afhængigheder, der normalt mangler i andre tilføjelser.

Hvis du stadig får fejlen, er her min vejledning til at løse, der ikke kunne installeres en afhængighed af Neptune Rising eller andre tilføjelser. Hvis du stadig ikke er i stand til at ordne det, så fortæl mig det i kommentarerne herunder.

Udforsk Neptune Rising Kodi Addon

Nu, hvor du har installeret Neptune Rising på Kodi 17.6, kan du få adgang til tilføjelsen ved at gå til Kodi-hjemmesiden > Add-ons > Video-tilføjelser.

hvordan man bruger neptune stigende kodi addon

Når du har åbnet tilføjelsen, vil du se de forskellige mapper til film, tv-show, IMDB-liste osv. Du kan udforske det efter dine præferencer.

neptune stigende kodi

Hvis du får bufferingsproblemer, kan du her løse problemet med buffering på Kodi.

Neptune Rising Ingen strøm tilgængelig fejl

Som du ved er Neptune Rising bare en søgemaskine, der søger efter strømme fra forskellige kilder. Det er muligt, at nogle af filmene / tv-serien ikke har tilgængelige streams, så i dette tilfælde får du ingen tilgængelige streams. Jeg foreslår, at du prøver at spille et andet show og se, om du stadig får fejlen. Det skal sandsynligvis fungere fint, men hvis du stadig ikke ser nogen tilgængelige strømme, skal du rydde Addon-cachen.

Åbn Neptune Rising Add-on, gå til “Værktøjer” og klik på “Ryd cache.” Klik på “ja”, når det beder om bekræftelse. Genstart nu Kodi, og prøv spillet igen. Jeg håber, at det skal fungere nu.

ryd cache på neptune stigende kodi addon

Hvis det stadig ikke fungerer, kan du prøve andre tilføjelser fra vores bedste liste over Kodi-tilføjelser.

Neptune Rising Buffering-problemer

Buffering på Kodi er et almindeligt, men frustrerende problem, der skal rettes for en jævn streamingoplevelse. Flere brugere har rapporteret om bufferingsproblemer på Neptune Rising Addon. Så hvis du er en af ​​dem, vil jeg foreslå, at du prøver Real Debrid, der tilbyder masser af nye streamingkilder, der fungerer problemfrit, selv når du spiller 1080p fuld HD.

Tjek også, hvordan man får undertekster og opsætter Trakt med Kodi.

Hvis du står over for problemer med at installere Neptune Rising på Kodi / Fire Stick, så fortæl mig det i kommentarerne. Glad for at hjælpe ��

Klik her for at hente hemmelige snorestik-tricks direkte til din indbakke.

Max Eddy Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me