Sådan installeres Planet MMA på Kodi

>

I denne guide viser jeg dig, hvordan du installerer Planet MMA på Kodi 18.4 Leia og Kodi 17.6 Krypton. Guiden fungerer til alle slags Kodi-enheder, herunder Amazon Fire TV Stick, pc'er og smartphones.

Du vil finde en masse Kodi-tilføjelser til film og tv-shows. Du vil også finde et par sportsudvidelser, der dækker en række populære sportsgrene. Men Planet MMA er det eneste addon, der er dedikeret til MMA og tilbyder omfattende dækning af denne sport. Denne addon blev tidligere kendt som UFC Finest. På grund af nogle årsager måtte UFC Finest imidlertid lukkes. Heldigvis er det vendt tilbage med et andet navn og i en helt ny pakke. Ikke kun har grænsefladen for addon set en makeover, det har også tilføjet et antal nye streams fra de seneste begivenheder til de tidligere telekaster. Der er masser af streams til MMA-relaterede tv-shows, spilcoverages, dokumentarer og andre UFC-begivenheder. Det er virkelig en godbid for alle MMA fans derude.

: Planet MMA lukker ned. Prøv andre sportsgrene og wrestling addons på vores liste over bedste Kodi Addons.

I denne guide vil jeg føre dig gennem installationsprocessen for Planet MMA på Kodi. Da Kodi har den samme grænseflade på tværs af alle platforme, er instruktionerne i denne vejledning gældende for FireStick, PC, Android-smartphones, Android TV og alle andre understøttede enheder.

Sådan installeres Planet MMA Kodi Addon

Da Planet MMA er en tredjepart Addon, skal du tillade ukendte kilder, før du kan downloade og installere Planet MMA Kodi Addon.

Sådan tillader du ukendte kilder i Kodi-appen.

  • Åbn indstillinger (tandhjulikon)
  • Klik på "Systemindstillinger" i Krypton eller "System" i Kodi Leia
  • Åbn “Tilføjelser” på venstre sidepanel
  • Tænd for "ukendte kilder" til højre

Nu er du klar til at installere Planet MMA på Kodi. Følg nedenstående trin.

Gå til Indstillinger (tandhjulikon)

kodi-indstillinger

Åbn File Manager > Tilføj kilde

Tilføj repokilde kodi

Klik på "Ingen", og skriv denne One Nation Repo URL: http://onenation.info/Repo/

Skriv “OneNation”I navnefeltet. Du kan vælge et andet navn, men prøv at holde det relevant, så du kan genkende det senere.

hvordan man installerer planet mma kodi addon

Gå tilbage til Kodi-startsiden, og klik på "Tilføjelsesprogrammer" -menuen på venstre sidefelt

Klik på Package Installer (det boksformede ikon øverst til venstre på skærmen)

kodi-pakkeinstallatør

Åbn "Installer fra zip-fil", og klik på "OneNation", som du tilføjede tidligere.

hvordan man installerer planet mma på kodi

Klik på “repository.onenation-x.x.x.zip”Og vent på meddelelse om succes øverst til højre.

installer planet mma kodi

Åbn “Install from Repository” og klik på “OneNation” repo.

installer planet mma fra overherredepot

Klik nu på Video-tilføjelser  > Planet MMA

planet mma wwe bekæmpe kodi addon

Klik på "Install" for at downloade og installere Planet MMA Kodi Addon

hvordan man installerer planet mma kodi addon til at se live wwe-kampe

Klik på OK på prompten med listen over yderligere tilføjelser (kun Kodi Leia)

Vent et par sekunder på meddelelse om succes øverst til højre på din skærm.

Gå tilbage til Kodi-startsiden, så finder du Planet MMA Addon i afsnittet "Tilføjelser".

Før du begynder at streame med Kodi Addons / Builds, vil jeg gerne advare dig om, at alt, hvad du streamer på Kodi, er synligt for din internetudbyder og din regering. Dette betyder, at streaming af ophavsretligt beskyttet indhold (gratis film, tv-shows, sport) kan få dig i juridiske problemer.

Kodi-brugere rådes kraftigt om at oprette forbindelse til en VPN, mens de streamer. En VPN til Kodi vil omgå ISP-throttling, Government Surveillance og geo-begrænsning af populære tilføjelser. Jeg forbinder altid ExpressVPN på alle mine streaming-enheder, og jeg foreslår, at du gør det samme.

ExpressVPN er den hurtigste og mest sikre VPN. Det leveres med en 30-dages pengene-tilbage-garanti. Betydning, du kan bruge det frit de første 30 dage, og hvis du ikke er tilfreds med ydelsen (hvilket er meget usandsynligt), kan du bede om fuld refusion.

BEMÆRK: Vi opfordrer ikke til overtrædelse af lovgivningen om ophavsret. Men hvad nu, hvis du ender utilsigtet med at streame indhold fra en uekte kilde? Det er ikke altid nemt at se forskellen mellem en legitim og ulovlig kilde.

Så, før du begynder at streame på Kodi, her er, hvordan du får VPN-beskyttelse i 3 enkle trin.

Trin 1: Få ExpressVPN-abonnement HER.

Trin 2: Klik HER at downloade og installere ExpressVPN-appen på din enhed.

Trin 3: Klik på strømikonet for at forbinde en VPN-server. Det er alt. Din forbindelse er nu sikker med den hurtigste og bedste VPN til Kodi.

tilslut expressvpn til kodi

Planet MMA Addon fungerer ikke

Planet MMA Kodi addon blev lukket for ikke så længe siden og var helt stoppet med at arbejde. Men udviklerne har genindført det, og nu er det fuldt operationelt. Hvis du forsøgte at bruge Planet MMA i den periode, den blev lukket, ville det ikke have fungeret. Da det er i drift igen, skal du fortsætte med at installere det ved at følge de instruktioner, vi har delt ovenfor. Det skal fungere!

Hvis du har installeret det igen, og det stadig ikke fungerer, kan det sandsynligvis skyldes serverproblemet. Planet MMA er en stabil addon, og serverproblemer er ikke meget hyppige. Men serverproblemer findes heller ikke. Hvis det er den server, der forårsager problemet, er den eneste mulighed at vente på, at den fungerer igen. Den gode nyhed er, at sådanne problemer ofte er midlertidige og hurtigt tages hånd om af udviklerne.

Problemer med tilføjelser er ikke altid serverrelaterede. Undertiden er problemerne lokale og skal rettes på din enhed. For eksempel fungerer Planet MMA ikke, hvis den ikke blev installeret korrekt. Eller der er en chance for, at nogle addon-filer kan være ødelagte. De lokale problemer kan tages hånd om gennem nogle almindelige rettelser.

Når tilføjelsen overhovedet ikke fungerer, skal du afslutte Kodi-applikationen og prøve at genstarte din enhed. Genstart er kendt for at løse en række problemer, selv de tilsyneladende komplicerede. Genstart af enheden opdaterer operativsystemet, rydder rodet i hukommelsen og opdaterer også apps.

Hvis genstart ikke fungerer, ville det være en god ide at afinstallere og geninstallere Planet MMA-appen. Hvis en fil er beskadiget eller ikke er installeret korrekt tidligere, vil geninstallation af appen tage sig af problemet. Gå til Kodi-startskærmen og naviger til tilføjelser > Mine tilføjelser. Vælg Planet MMA-appen herfra, og tryk på knappen 'Afinstaller'. Geninstaller nu appen ved at følge vores instruktioner ovenfor.

Planet MMA installerer ikke på Kodi

I et af installationstrinnene ovenfor skal du indtaste URL'en til kilden eller repoen, hvorfra du vil installere Planet MMA. URL-adressen peger på det sted, hvor depotet gemmes på en server. Det er vigtigt at indtaste URL'en korrekt, ellers peger den ikke på den rigtige serverplacering af repoen. Den mest almindelige årsag til, at en addon ikke ville installere på Kodi, er, at brugere ofte skriver URL'en forkert.

Så prøv at geninstallere appen, og sørg for, at du indtaster URL-adressen nøjagtigt, som den er vist.

Selvfølgelig kan serverproblemer ikke udelukkes, når du oplever installationsproblemer. Hvis problemet er ved serverens ende, vil du sandsynligvis ikke være i stand til at komme forbi det trin, hvor du tilføjer kilden, selv når du indtaster URL'en korrekt. Som et resultat installeres depotet ikke, og i sidste ende vil du ikke kunne få Planet MMA. Som allerede sagt, for serverproblemer er venting den eneste løsning.

Genstart af enheden er også en mulighed, du gerne vil overveje. Det kan løse problemet.

Hvis intet fungerer, skal du muligvis nulstille Kodi til standardindstillingerne fra fabrikken. Hvis du nulstiller Kodi, slettes alle data inklusive dine tilføjelser og indstillinger. Du kan også tage backup af Kodi, så du kan gendanne nogle af dataene. Du kan følge min guide til at installere Kodi på FireStick.

Kunne ikke installere afhængigheder er et andet problem, du måtte støde på. Gå igennem vores guide til Sådan løses mislykkedes installation af en afhængighed for at tage sig af dette problem.

Konklusion

Hvis du er en MMA-fan, vil du elske Planet MMA-oplevelsen på Kodi. Dette er måske det eneste Kodi-addon, der er dedikeret til alt, hvad der er MMA. Fra optagelserne af de høje profilkampe til dokumentarer og UFC-begivenhedsdækning, finder du alt her. Planet MMA blev lukket i et stykke tid, men nu er den i gang og virker stabil. Gå videre og prøv det!

Klik her for at hente hemmelige snorestik-tricks direkte til din indbakke.

Max Eddy
Max Eddy Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me