Sådan installeres Supremacy Addon på Kodi

>

I denne artikel lærer vi, hvordan du installerer Supremacy-addon på Kodi 18.2 / 18.1 Leia og Kodi 17.6 Krypton. Der er et par tilføjelser, der giver dig mulighed for at se dit yndlingsindhold, såsom tv-shows og film gratis. Men som regel er disse Kodi-tilføjelser varianterne eller gaflerne af enten de allerede eksisterende, mere populære tilføjelser eller dem, der nu er fjernet. På den anden side giver Supremacy-tilføjelse dig en frisk oplevelse. Denne tilføjelse er ikke bygget på noget andet tilføjelse, og der er en antydning af nyhed til det.

Supremacy Kodi addon tilbyder også et imponerende katalog over film og tv-shows med flere HD- og SD-streaminglink. Jeg har bemærket, at denne tilføjelse normalt kun henter de kvalitetslink, der sjældent kaster dig ud af strømmen. Jeg har også fundet Supremacy en smule hurtigere end de fleste af sådanne tilføjelser.

: Supremacy Addon er i øjeblikket ikke tilgængelig, da Supremacy Repo er nede. Du kan udforske andre tilføjelser lignende tilføjelser fra vores liste over Bedste tilføjelser til Kodi

Overherredømme er dog ikke kun en on-demand addon. Det er en af ​​de bedste multifunktionsudvidelser, du kan få med muligheder for at streame sportsindhold, live TV, film med et enkelt klik, 3D-film og meget mere.

Det er nemt at installere denne tilføjelse. I denne artikel vil jeg tage dig gennem den enkle installationsproces af Supremacy addon på Kodi. Fortsæt med at læse!

Sådan installeres Supremacy Kodi Addon

Inden du begynder at installere Supremacy på Kodi 18 eller Kodi 17.6, skal du sørge for, at “ukendte kilder” er aktiveret i Kodi-appen. Det er som standard deaktiveret, så hvis du ikke har tændt det tidligere, skal du gøre det nu. Det giver dig mulighed for at installere Kodi Addons såsom Supremacy, som ikke er tilgængelig i det officielle Kodi-arkiv. Følg nedenstående trin for at aktivere "ukendte kilder."

  • Åbn Indstillinger øverst til venstre på skærmen
  • Systemindstillinger (eller System i Leia)
  • Tilføjelser på venstre sidepanel
  • Tænd for ukendte kilder

Lad os nu se, hvordan du installerer Supremacy Addon på Kodi.

# 1. Åbn indstillinger (tandhjulikon)

kodi-indstillinger

# 2. Åbn File Manager (du finder det øverst til venstre i øverste række i Leia)

kodi filhåndtering

# 3. Dobbelttryk på "Tilføj kilde"

Tilføj repokilde kodi

# 4. Klik på "Ingen", og skriv Supremacy repository URL - Arbejder ikke i øjeblikket

# 5. Skriv "overherredømme" i kildefeltet for medienavn, og klik på OK. (Se billedet herunder)

tilføj url til overherredømme repokilde

# 6. Gå til Kodi-startsiden, og åbn menuen "Tilføjelser" på venstre sidefelt

kodi addons menu

# 7. Åbn Package Installer (boksikon) øverst til venstre på skærmen

kodi-pakkeinstallatør

# 8. Klik på "Installer fra zip-fil"

installere fra zip-fil kodi

# 9. Klik på "overherredømme" > ”Repository.supremacy-x, x”

installer overherredømme depot kodi

# 10. Vent til Supremacy Repository installeres og fortsæt til næste trin, når du får succesmeddelelsen øverst til højre.

# 11. Åbn “Install from Repository”

kodi installere fra depotet

# 12. Klik på "Supremacy" > “Video-tilføjelser” > "Overhøjhed"

hvordan man installerer overherredømme kodi addon

# 13. Klik på “Install” -knappen. Det vil downloade og installere Supremacy Addon på Kodi.

Hvis du har Leia, skal du klikke på OK, når der vises en popup med listen over yderligere tilføjelser

hvordan man installerer overherredømme på kodi

# 14. Du kan få adgang til Supremacy Kodi Addon ved at gå til startskærmen > Add-ons > Video-tilføjelser.

Før du begynder at streame med Kodi Addons / Builds, vil jeg gerne advare dig om, at alt, hvad du streamer på Kodi, er synligt for din internetudbyder og din regering. Dette betyder, at streaming af ophavsretligt beskyttet indhold (gratis film, tv-shows, sport) kan få dig i juridiske problemer.

Kodi-brugere rådes kraftigt om at oprette forbindelse til en VPN, mens de streamer. En VPN til Kodi vil omgå ISP-throttling, Government Surveillance og geo-begrænsning af populære tilføjelser. Jeg forbinder altid ExpressVPN på alle mine streaming-enheder, og jeg foreslår, at du gør det samme.

ExpressVPN er den hurtigste og mest sikre VPN. Det leveres med en 30-dages pengene-tilbage-garanti. Betydning, du kan bruge det frit de første 30 dage, og hvis du ikke er tilfreds med ydelsen (hvilket er meget usandsynligt), kan du bede om fuld refusion.

BEMÆRK: Vi opfordrer ikke til overtrædelse af lovgivningen om ophavsret. Men hvad nu, hvis du ender utilsigtet med at streame indhold fra en uekte kilde? Det er ikke altid nemt at se forskellen mellem en legitim og ulovlig kilde.

Så, før du begynder at streame på Kodi, her er, hvordan du får VPN-beskyttelse i 3 enkle trin.

Trin 1: Få ExpressVPN-abonnement HER.

Trin 2: Klik HER at downloade og installere ExpressVPN-appen på din enhed.

Trin 3: Klik på strømikonet for at forbinde en VPN-server. Det er alt. Din forbindelse er nu sikker med den hurtigste og bedste VPN til Kodi.

tilslut expressvpn til kodi

Supremacy Kodi Addon installerer ikke

Kontroller først, at du bruger det nye link - Link fungerer ikke i øjeblikket

Supremacy Kodi addon installation tager bare et par hurtige, enkle trin for det meste. Men nogle brugere har rapporteret, at de løber i problemer under processen.

Installationsproblemerne er usædvanlige, men de kan stadig ske. Den første ting, du vil sikre dig, er, at din enhed, f.eks. PC, Smartphone eller FireStick, er tilsluttet internettet.

Hvis du har problemer med at tilføje kilden, er der en chance for, at den server, som Supremacy-addon-filer befinder sig i, oplever nedetid. Serveren er undertiden nede på tidspunktet for regelmæssig vedligeholdelse. I et sådant tilfælde er den eneste mulighed at vente på, at serveren er tilbage og kører. Heldigvis tager planlagt vedligeholdelse ikke lang tid.

Hvis du har tilføjet kilden, men ikke er i stand til at installere addonet fra den, kan det være problemet med serveren igen. Nogle gange er problemet dog lokalt og kan ofte løses ved at genstarte din enhed og derefter genstarte Kodi. Efter genstart skal du følge installationstrinnene endnu en gang, og hvis Supremacy-serveren kører, skal du være i stand til at installere addon nu.

Overherredømme Kodi Addon fungerer ikke

Hvis du ikke er i stand til at bruge Supremacy-tilføjelsen, kan problemet igen være serveren. Hvis du prøver at køre addon i løbet af den planlagte vedligeholdelsesperiode, hentes ingen strømme. Eller, hvis serveren oplever nedetid af anden grund, er den eneste mulighed at vente på, at den bliver i drift igen.

Hvis Supremacy-addon ikke fungerer overhovedet, på noget tidspunkt, er der en chance for, at installationen ikke blev afsluttet korrekt. Det er sjældent, men ikke umuligt. Heldigvis kan dette let løses. Alt hvad du skal gøre er at gå til tilføjelser > Mine tilføjelser fra Kodi-startskærmen og afinstallerer Supremacy-tilføjelse. Når det er gjort, skal du geninstallere denne tilføjelse ved at følge den installationsproces, vi har beskrevet ovenfor.

Jeg anbefaler, at du først afinstallerer tilføjelsen, før du følger installationsprocessen. En frisk installation tager ofte sig af problemerne. Geninstallation af addon uden først at fjerne den eksisterende installation fjerner undertiden ikke de dårlige, korrupte filer, og derfor kan du fortsætte med at opleve.

Hvis Supremacy fungerer generelt, og det kun er en bestemt film eller show, som ikke ville streame, kan der være et problem med streaminglinkene eller den server, hvor addon forsøger at streame indholdet. Dette sker normalt med det sidst tilføjede indhold eller de meget populære indhold med stor servertrafik. Supremacy Kodi addon giver flere streaminglink til bestemt indhold. Hvis et link ikke fungerer, kan du prøve andre. Der er en rimelig chance for at du finder et link, der faktisk fungerer.

Hver gang du oplever problemer med Supremacy eller andre tilføjelser, er det altid en god ide at genstarte din enhed og derefter genstarte Kodi. Genstart opdaterer systemet og apps og tager ofte sig af add-on relaterede problemer.

Ingen tilgængelige strømme kan rettes ved hjælp af Real Debrid på Kodi. Det er dog en premium-service, og du skal muligvis bruge et par dollars. FireStick-brugere kan også nulstille Kodi til at rette forskellige fejl.

Hvis Supremacy Kodi-addon streamer, men det er til tider langsomt og fryser, kan det være en god idé at læse vores guide til at løse problemer med Kodi-buffering.

Jeg foreslår også, at du tjekker Kodi-log for at få flere oplysninger om fejl.

Hvis du vil prøve alternative Kodi Addons, kan du tjekke nedenstående links:

  • Sådan installeres Exodus Redux Kodi Addon
  • Sådan installeres The Magic Dragon Kodi Addon
  • Sådan installeres Yoda Kodi Addon
  • Sådan installeres Seren Kodi Addon
  • Sådan installeres Venom Addon på Kodi

Du kan også tjekke vores lister over bedste Kodi Addons og bedste Kodi builds.

Konklusion

Hvis du leder efter en ny Kodi-addon til at streame film og shows, anbefaler jeg at prøve Supremacy. Supremacy Kodi addon er et originalt multipurpose addon og ikke en variant af andre tilføjelser. Den finder streaming-links til kvalitet og giver dig mulighed for at se dit yndlingsindhold i fuld HD, 1080 såvel som HD 720. Det har næsten alt indhold, du vil finde, inklusive film, shows, live tv, sport, 3D-film og meget mere . Mens du muligvis gør Supremacy til en backup-tilføjelse til streaming oprindeligt, kan det også blive din primære kilde til alle dine underholdningsbehov. Installer denne tilføjelse i hurtige, lette trin, jeg har delt med dig ovenfor. Hvis du har spørgsmål eller forslag, så fortæl mig det via kommentaredelen nedenfor.

Klik her for at hente hemmelige snorestik-tricks direkte til din indbakke.

Max Eddy
Max Eddy Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me