Sådan kontrolleres Kodi-fejllogg for mere information og hurtig rettelse

>

I denne guide viser jeg dig, hvordan du kontrollerer Kodi-logfilen på Kodi 18.5 & Kodi 17.6. Guiden dækker den manuelle proces for alle de populære Kodi-understøttede enheder. Du får også de detaljerede instruktioner til installation af relevante Kodi-tilføjelser. 

Hvorfor har jeg brug for den Kodi-logfil, du måske spørger? Kodi er en stor medieafspiller, der bruges af millioner over hele verden. Men det er ikke perfekt. Nogle gange støder du på fejl, der ikke ser ud til at gå væk. Du kan derefter søge hjælp i de officielle Kodi-fora eller hos en Kodi-ekspert, du måske kender. Den, der foretager fejlfinding på dit problem, vil sandsynligvis bede dig om Kodi-logfilen. Du har muligvis bemærket meddelelsen "Kontroller loggen for mere information" sammen med fejl på Kodi. Logfilen indeholder oplysninger, der er specifikke for fejlen, og giver os dermed mulighed for at finde mere relevante og nøjagtige løsninger.

I denne vejledning lærer du, hvordan du kontrollerer loggen på Kodi. Først vil du se, hvordan man manuelt finder Kodi-logfilen, der befinder sig i enhedens lager. Senere vil jeg præsentere dig for to Kodi-tilføjelser, der giver dig adgang til Kodi-log-placeringen inden for Kodi-appen. Fortsæt med at læse!

OBS KODI-brugere: Læs før du fortsætter

Kodi Addons / builds tilbyder ubegrænset streamingindhold, men kan også få dig til juridiske problemer, hvis du fanges streaming af gratis film / tv-shows / sport. Kodi-brugere rådes kraftigt om altid at oprette forbindelse til en VPN, mens de streamer online. En god Kodi VPN skjuler din identitet, omgår regeringsovervågning, geo-blokeret indhold og ISP-throttling (hvilket også hjælper med bufferfri streaming).

Jeg bruger ExpressVPN, som er den hurtigste og mest sikre VPN. Det er meget let at installere på enhver enhed inklusive Amazon FireStick. Du får 3-måneders gratis og sparer 49% på dens årlige planer. Det leveres også med en 30-dages pengene-tilbage-garanti. Hvis du ikke er tilfreds, kan du altid bede om refusion.

Klik HER for at få 3-måneders gratis og spar 49% på ExpressVPN

Læs: Sådan installeres og bruges en Kodi VPN

Sådan kontrolleres Kodi-log manuelt

Du kan også kontrollere Kodi-logfilen manuelt. Logfilen er en simpel tekstfil. Derfor kan du åbne det med en hvilken som helst grundlæggende teksteditor / fremviser, såsom Notepad på Windows.

Du skal navigere manuelt til mappen på enhedens lager, hvor logfilen findes. Stien til mappen varierer på tværs af enheder.

Her er listen over Kodi-log-placering efter enheder. I tilfælde af at du ikke kan finde filen, skal du bruge tilføjelsen Kodi Logfile Uploader.

Kontroller Kodi-logfil på Windows

Windows-brugere kan følge stien nedenfor.

Windows Drive (normalt C 🙂 > Brugere > {Username} > AppData > pakker > XBMCFoundation.Kodi_4n2hpmxwrvr6p > LocalCache > Roaming > Kodi > Kodi.log

Find Kodi Log på Mac

Hvis du er en MacBook-bruger, skal du finde Kodi-logfilen på følgende placering.

Brugere > {Username} > Bibliotek > Applikationssupport > Kodi > Kodi.log

Find Kodi Log placering på Android

Enhedsopbevaring > Android > Data > org.xbmc.kodi > filer > .KODI > Midlertidig > kodi.log

  Ako skontrolovať denník chýb Kodi pre viac informácií a rýchle opravy

I Android-enheder er mappen “.kodi” skjult. Du skal først skjule det for at få adgang til logfilen. Alle filhåndteringsapps har en mulighed i indstillingerne for at skjule de skjulte mapper og filer. For eksempel, hvis du bruger ES File Explorer, kan du synliggøre den skjulte mappe og filer ved at slå 'Vis skjulte filer' fra Indstillinger > Skærmindstillinger.

Kontroller loggen for mere information kodi-fejl

Tjek Kodi Log på iOS

privat> Var > mobil > Bibliotek > Indstillinger > Kodi > kodi.log

Kodi-logfil på Linux

Linux-brugere kan kontrollere log ved at følge stien herunder-

Rodmappe > .KODI > kodi.log

Sådan kontrolleres Kodi-log på FireStick

Du kan bruge en hvilken som helst filhåndtering til at få vist Kodi-logfilen, der er gemt på FireStick-lageret. Jeg foretrækker ES File Explorer, som er en af ​​de bedste FireStick-apps til at udforske FireStick-opbevaring.

 • Hent ES File Explorer - Fra skærmbilledet FireStick-hjem skal du vælge søgeikon øverst til højre og skrive 'ES File Explorer' (uden anførselstegn). Vælg ES File Explorer i søgeresultatet, og klik på det ved at trykke på valgknappen på din fjernbetjening. Følg instruktionerne på skærmen for at installere denne app.

hvordan man kontrollerer kodi log på firestick

 • Kør appen fra ‘Dine apps & Afsnit om spil, når det er installeret. Åbn nu indstillingsindstillingen til venstre

firestick kodi log

 • Klik på 'Displayindstillinger'

Tjek loggen for mere information ildsted

 • Rul ned til 'Vis skjulte filer', og aktiver dem ved at markere afkrydsningsfeltet ved siden af

kodi log fil placering firestick

 • Vend tilbage til startskærmen til ES File Explorer. Fremhæv indstillingen 'Lokal' i venstre kolonne, udvid den og klik på den anden indstilling 'Hjem' (den uden hjemmeikonet ved siden af)

firestick kodi log fil placering

 • Åbn nu Android-mappen

kodi-fejl log-firestick

 • Naviger til data > org.xbmc.kodi > filer >  Midlertidig. Du vil se filen 'kodi.log' her.

hvordan man kontrollerer kodi log på firestick

Så dette er, hvordan du kontrollerer Kodi-loggen på din FireStick eller Fire TV-enhed. Hvis du har fået en ny Fire TV Stick og ikke har Kodi på den, skal du følge nedenstående ressourcelink.

 • Sådan Jailbreak FireStick
 • Sådan installeres Kodi på FireStick

Se Kodi Log med 'Log Viewer For Kodi' Addon

Hvis du af en eller anden grund ikke kan navigere til logfilen på dit enhedslager, kan du altid bruge et Kodi-tilføjelsestegn kaldet 'Log Viewer for Kodi'. Denne tilføjelse giver dig mulighed for at se logfilerne inde fra Kodi, uden at du behøver at kigge efter mappen.

Log Viewer for Kodi er tilgængelig i det officielle Kodi Add-on-arkiv. Jeg vil vise dig, hvordan du installerer denne tilføjelse. Her er trinnene.

# 1. Den første ting, du skal gøre, er at klikke på indstillingen 'Tilføjelser' på venstre sidefelt. Du finder den på Kodi-startskærmen.

Kodi-fejllogg

# 2. Klik nu på det åbne boksikon øverst til venstre, der også kaldes Package Installer.

Kodi-log-fremviser

# 3. Åbn indstillingen 'Installer fra depot'

Kodi-log-placering

# 4. Klik på Kodi Add-on Repository på det næste skærmbillede

kodi fejl log

# 5. Rul lidt ned og vælg 'Program tilføjelser'

hvordan man kontrollerer kodi log

# 6. Rul nu ned hele vejen til 'L' sektionen. Der kræves en smule rulning. Vælg 'Log Viewer for Kodi' tilføjelse

hvordan man kontrollerer log på kodi

# 7. Klik blot på knappen "Installer" nederst til venstre på det næste skærmbillede for at installere Kodi Log Viewer-tilføjelse

Kodi-log-fremviser

# 8. Vent på, at tilføjelsen installeres. Det bør ikke tage mere end 30 til 60 sekunder. Når installationen er afsluttet, vises en meddelelse, der siger 'Add-on installeret' øverst til højre

Kodi-log-placering

# 9. Gå nu tilbage til Kodi-startskærmen og naviger til tilføjelser  > Program tilføjelser. Du vil nu se tilføjelsen 'Log Viewer for Kodi' blandt andre programtilsætninger. Klik på det for at åbne tilføjelsen

  Jak korzystać z Kodi | Ultimate Beginner's Guide for Kodi (2020)

Kontroller loggen for mere information kodi-fejl

# 10. Du vil nu se tre indstillinger - Vis log, Vis gammel log og Indstillinger. Du kan se de seneste logfiler i afsnittet 'Vis log'. Hvis du har fundet nogen Kodi-fejl, er dette afsnit, du vil åbne, for at få de nyeste Kodi-logfiler.

Hvis du vil se de ældre logfiler, finder du dem i afsnittet "Vis gammel log".

I afsnittet 'Indstillinger' kan du finjustere nogle indstillinger og tilpasse logvisningen. Vi vil tale om indstillinger senere. Lad os først åbne 'Vis log'

hvordan man kontrollerer kodi log

# 11. Sådan ser din Kodi-log ud. Jeg er ikke sikker på hvorfor, men logfilerne sorteres først efter ældre. I de seneste logfiler skal du rulle ned til bunden. Men du kan ændre, hvordan loggene er sorteret og se de nyeste først.

kodi fejl log

# 12. Kør Log Viewer for Kodi igen, og åbn denne gang 'Indstillinger'

hvor man finder kodi-fejlloggfil

# 13. Dette er, hvad du vil se i afsnittet Indstillinger. Aktivér 'Inverter log (senest først)' for at sortere logfilerne til nyere til ældre. Aktivering af denne indstilling aktiverer også 'Antal linjer, der skal vises'. Du kan få "Alle" linjerne vist eller vælge det ønskede nummer (20, 50 og 100 er de andre indstillinger)

kodi fejldetaljer

Hvis du gerne vil vise Kodi-loggen automatisk, når fejlen er opstået, skal du aktivere 'Vis log, når der opstår en fejl'.

Aktivér 'Brug brugerdefineret tekstfelt' viser loggene i fuldskærmstilstand

Aktivér fejlsøgning for mere information om fejl

Hvis Kodi eller en tilføjelse opfører sig uregelmæssigt, og du søger at få hjælp fra eksperterne, vil du være sikker på, at du giver så mange oplysninger om fejlen som muligt. Dette hjælper problemskytterne på Kodi Support Forum med at forstå problemet bedre og tilbyde mere relevante løsninger.

Fejllogging tilføjer, når det er aktiveret, yderligere oplysninger om fejlen til Kodi-logfilerne. Denne tilføjede information kan være vigtig for at løse problemet. Så før du genererer logfilen ved hjælp af 'Log Viewer for Kodi' eller en anden tilføjelse, ville det være værd at bruge dit øjeblik til at aktivere debuglogging.

Sådan kan du gøre det:

# 1. Åbn menuen Indstillinger ved at klikke på tandhjulikonet øverst til venstre på Kodi-startskærmen

kodi-indstillinger

# 2. Åbn nu 'Systemindstillinger' fra listen over indstillingerne på Kodi 17.6 eller bare 'System' på Kodi 18

kodi-systemindstillinger

# 3. Vælg 'Logging' på venstre sidefelt, så ser du de relaterede indstillinger til højre. Som du kan se på billedet herunder, skal du tænde 'Aktivér fejlfindingslogning' ved at flytte knappen. I det øjeblik du gør det, vil yderligere logoplysninger begynde at vises øverst til venstre i Kodi-vinduet.

kodi fejl log log fil placering

Du behøver ikke at bekymre dig om disse oplysninger. Men det vil tilføje nogle virkelig nyttige data til Kodi-loggen, som udviklerne eller eksperterne på Kodi Support Forum kan bruge til at løse problemet. Alt hvad du skal gøre er at genstarte Kodi efter at have aktiveret denne mulighed og gengive fejlen. Masser af nye detaljer tilføjes til logfilen.

Jeg ved, at dette ekstra overlay oven på hver Kodi-skærm kan være ret irriterende. Det kan muligvis henlede opmærksomheden fra indholdet, mens du ser en film eller andet indhold. Men du behøver ikke at holde 'Enable debug logging' tændt hele tiden. Når du har regenereret fejlen og føjet flere detaljer til loggen, kan du slå den fra igen.

  Kodi 18.5 Leia - nové funkce, návody ke stažení a instalaci

Sådan uploades Kodi-fejllogg direkte til serveren med Kodi LogFile Uploader

Med Log Viewer til Kodi-plugin kan du se logfilerne. Det er godt! Men hvad nu hvis du skulle dele logfilerne på supportforumet eller en ekspert? En måde er naturligvis at finde logfilen på enhedens lager og uploade filen til Kodi supportforum. Dette ser ud som en langtrukket proces, og ofte er brugere ikke i stand til at lokalisere logmappen. Heldigvis er der en lettere måde.

Du kan uploade dine logfiler direkte til serveren og dele URL'en med de berørte personer ved hjælp af tilføjelsen 'Kodi Logfile Uploader'. Denne tilføjelse er også tilgængelig i det officielle Kodi Add-on Repository.

Jeg vil vise dig, hvordan du installerer og bruger Kodi Logfile Uploader. Jeg har deaktiveret Debug Logging, da det skjuler ikonerne øverst, og billederne vil ikke være særlig klare for dig. Så sørg for, at du slår Debug Logging på, før du følger nedenstående trin.

# 1. Åbn tilføjelser igen fra startskærmen, og klik på ikonet Åben pakke øverst til venstre

kodi addon installationsprogram

# 2. Åbn igen indstillingen 'Install from repository' på det næste skærmbillede, og vælg derefter 'Kodi Add-on Repository'

kodi log uploader

# 3. Åbn nu program tilføjelser

hvordan man uploader kodi fejllogg

# 4. Rul ned til afsnittet 'K', og klik på tilføjelsen 'Kodi Logfile Uploader'

kodi logfile uploader

# 5. Klik på 'Install' på det næste skærmbillede (knappen i nederst til højre) og vent som altid, til tilføjelsen skal installeres. Når du ser en tilføjet installeret anmeldelse øverst til højre på din skærm, betyder det, at du er god til at gå.

kodi fejl log

# 6. Gå nu tilbage til startskærmen og naviger til tilføjelser > Program-tilføjelser, og du skal se tilføjelsessymbolet her

hvordan man kontrollerer kodi log

# 7. Åbn tilføjelsen. Først vises en prompt, der spørger, om du vil se logfilen eller uploade den. Klik på 'Vis' for bare at se logfilen. Klik på 'Upload' for at uploade det.

Når du klikker på upload, vises en ny pop-up med en URL. Du kan få adgang til denne URL for at se logfilerne. Del denne URL med beskrivelsen af ​​problemet på Kodi Support Forum.

Kontroller loggen for mere information kodi-fejl

Som du kan se, er der en QR-kode til logfilen. Du skal bare scanne koden med din mobil, så får du linket til at downloade filen på din enhed.

Hver gang du åbner denne tilføjelse, genereres en ny URL med den opdaterede logfil.

# 8. Sådan ser detaljerne i Kodi-fejlloggen ud, når de ses via URL'en:

kodi fejl log

Kodi-fejllogg: Indpakning

Når du støder på en Kodi-fejl, du ikke kan finde løsningen på, kan du søge hjælp fra Kodi Support Forum eller enhver anden Kodi-ekspert, du måske kender. Der er en rimelig chance for, at du bliver spurgt om Kodi-logfilen. Denne fil har alle relevante detaljer om Kodi-fejlen og hjælper med at finde en mere nøjagtig løsning. Du kan navigere til filen kodi.log gennem den sti, jeg har angivet. Hvis du dog synes, at det er lidt længe, ​​kan du installere Log Viewer for Kodi og Kodi Logfile Uploader-tilføjelser.

Begge disse tilføjelser findes i det officielle Kodi Add-on Repository. Du har ikke brug for logfilen hver dag. Men når du får fejlmeddelelsen "Kontroller loggen for mere information", skal du vide, hvordan du får den. Det er det, denne artikel handler om. Jeg håber du fandt det nyttigt. Du er velkommen til at kommentere nedenfor, hvis du har nogle forslag eller spørgsmål. Tak fordi du læste!

Relaterede:

 • Sådan opdateres Kodi
 • Bedste VPN til Kodi
 • Sådan rettes buffering på Kodi
 • Sådan får du Real-Debrid på Kodi
 • Sådan nulstilles Kodi på FireStick

Max Eddy
Max Eddy Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me