Sådan nulstilles Kodi på Amazon FireStick

>

I denne artikel lærer vi, hvordan man nulstiller Kodi 18.5 / 18.4 Leia eller Kodi 17.6 Krypton til standardindstillingerne på FireStick. Kodi er et utroligt medieværktøj, der konverterer din enhed til et mediecenter og giver dig mulighed for at streame dit yndlingsindhold - gratis og betalt (selvfølgelig gratis for det meste). Men denne gratis og open-source platform er ikke blottet for problemer. Især de langvarige brugere, der har flere Kodi-tilføjelser installeret, løber ind i ydelsesproblemer flere gange, end de ønsker.

Der er flere hacks og løsninger, der hjælper med at fremskynde Kodi og løse de ydelseshæmmende fejl. Men der er tidspunkter, hvor ingen af ​​løsningen fungerer, og at nulstille Kodi til standard forbliver som den eneste levedygtige mulighed. Nulstilling af appen giver dig den rene skifer til at begynde med, som om du kørte Kodi for første gang. Men husk, at det også betyder, at du mister alle Kodi-data, f.eks. Dine Addons og indstillinger. Også dette kan tages hånd om, omend til en vis grad.

Denne artikel er også til dem, der bare vil begynde at bruge Kodi fra begyndelsen uden at skulle gennemgå processen med at afinstallere og geninstallere programmet. For eksempel, hvis du har installeret for mange tilføjelser og bygger over tid og ikke bruger de fleste af dem længere, i stedet for at fjerne dem individuelt, kan du feje Kodi rent med en hurtig nulstilling og konfigurere den håndfulde tilføjelse du gerne vil bruge.

Sådan nulstilles Kodi på FireStick

hvordan nulstilles kodi på ildsted

I de kommende sektioner af denne artikel vil vi tale om, hvordan du nulstiller Kodi på FireStick, hvordan du sikkerhedskopierer og gendanner dine data og alt det andet, du muligvis har brug for at vide. Fortsæt med at læse!

Bemærk FireStick-brugere: Læs før du fortsætter

Regeringer og internetudbydere overalt i verden overvåger deres brugers online aktiviteter. Hvis du finder streaming af copyright-indhold på din Fire TV Stick, kan du komme i alvorlige problemer. I øjeblikket er din IP synlig for alle. Jeg anbefaler dig kraftigt at få en god FireStick VPN og skjule din identitet, så din filmvisningsoplevelse ikke tager en dårlig vending.

Jeg bruger ExpressVPN hvilket er den hurtigste og mest sikre VPN i branchen. Det er meget let at installere på enhver enhed inklusive Amazon Fire TV Stick. Det leveres også med en 30-dages pengene-tilbage-garanti. Hvis du ikke kan lide deres service, kan du altid bede om refusion. ExpressVPN har også en særlig aftale, hvor du kan få 3 måneder gratis, og spar 49% på årsplanen.

Her er grundene til, at du skal bruge en VPN hele tiden.

TRIN 1 - Backup Kodi på FireStick

Hvis du har brugt Kodi på FireStick i et stykke tid, har du muligvis allerede installeret nogle tilføjelser, builds og tilpasset flere indstillinger. Når du nulstiller Kodi til standardindstillingerne på FireStick, mister du alle Kodi-data, inklusive alle dine tilføjelser og tilpasninger. Det kan være noget besvær at indstille det igen. Ikke kun det tager tid, du kan måske heller ikke engang huske dine tidligere indstillinger.

Hvis alt hvad du ønsker er blot at komme i gang fra bunden, er der ikke meget, du skal gøre. Nulstil bare Kodi, og du er god til at gå. Hvis du dog vil have Kodi tilbage noget, som det var, anbefaler jeg at tage en sikkerhedskopi, før du nulstiller den.

Bemærk: Der er flere tilføjelser, der lader dig tage sikkerhedskopi og gendanne Kodi. Ingen af ​​dem tilbyder fjolsikre sikkerhedskopieringsløsninger. Af en eller anden grund gendanner addons kun en del af de sikkerhedskopierede data under restaurering. Alligevel er det bedre at hente noget end at miste alt.

Inden du nulstiller Kodi, anbefaler jeg at notere alt, hvad du gerne vil gendannes, så du kan indstille det senere manuelt, hvis alle data ikke gendannes automatisk.

Når det kommer til Kodi-databackup, har vi fundet Ares Wizard den mest effektive. Det gendanner de fleste af de sikkerhedskopierede data og er let at konfigurere og bruge. Du kan lære her, hvordan du installerer Ares Wizard på Kodi.

Når du først har Ares Wizard, er det sådan, du kan sikkerhedskopiere dine Kodi-data.

# 1. Naviger til tilføjelser > Program tilføjelser fra Kodi-startskærmen og åbn Ares Wizard

hvordan man nulstiller Kodi

# 2. Vælg og klik nu på fanen 'Backup' øverst i Ares Wizard-grænsefladen

nulstil Kodi til standard

# 3. Hvis du endnu ikke har valgt den destinationsmappe, hvor sikkerhedskopifilen gemmes, eller du ønsker at ændre den, skal du klikke på 'Vælg destination' under 'Sikkerhedskopi' i venstre kolonne

hvordan man nulstiller Kodi på FireStick

# 4. Klik på "Backup" til venstre i vinduet med indstillinger for Ares Wizard, der dukker op

hvordan man nulstiller Kodi til fabriksindstillinger

# 5. Klik nu på 'Sikkerhedskopi-destinationsmappe' for at vælge den mappe, hvor du vil tage backup af dine Kodi-data

hvordan man nulstiller kodi på brand tv

# 6. Åbn 'rodfilsystem'

nulstil kodi på brand tv-stick

# 7. Klik på 'sdcard'

hvordan man sikkerhedskopierer kodi dara

# 8. Nu kan du vælge en hvilken som helst mappe på din FireStick-enhed, hvor du vil gemme Kodi-backupdata. FireStick har allerede en 'sikkerhedskopier' -mappe, så jeg opbevarer mine sikkerhedskopifiler her. Men du kan vælge en hvilken som helst eksisterende mappe, eller oprette en ny ved at klikke på knappen 'Ny mappe' til højre.

hvordan man sikkerhedskopierer kodi på ildsted

# 9. Jeg oprettede 'kodi' mappe inde i sikkerhedskopier. Kodi-sikkerhedskopimappen findes ikke som standard.

kodi backup

# 10. Åbn nu den 'kodi' mappe, du lige har oprettet i mappen til sikkerhedskopiering (du vil ikke se noget i den, da vi ikke har sikkerhedskopieret Kodi endnu) og klik på 'OK' knappen for at vælge den.

hvordan man nulstiller kodi

# 11. Nu har du en ny backup-destinationsmappe. Klik på 'OK', når du er tilbage til vinduet med indstillinger for Ares Wizard

kodi backup mappe

# 12. Når du er tilbage til Ares Wizard-grænsefladen, skal du se indstillingen 'Opdater' under 'Backup' (det er fordi du har valgt en ny destinationsmappe). Klik på knappen 'Opdater'.

hvordan man sikkerhedskopierer kodi inden nulstilling

# 13. Nu er Ares Wizard opdateret med den nye backup destination. Som du kan se på billedet herunder, kan du vælge hvilke Kodi-data, der skal sikkerhedskopiere, og hvad du skal udelade. Hvis du vil tage sikkerhedskopi af alt, skal du vælge 'Full System Backup'. Hvis du bare ønsker at tage backup af dine tilføjelser, skal du vælge 'Tilføjelser' og lade alt andet ikke være markeret. Når du har valgt, skal du klikke på knappen "Foretag sikkerhedskopi".

hvordan man rydder data om kodi

# 14. Du vil se en meddelelse, der spørger, om du vil springe eller sikkerhedskopiere pakkerne.

Hver gang du opdaterer en tilføjelse eller installerer en ny, downloades en pakke også. Efter opdateringen eller installationen behøver du ikke pakkerne længere, og de fortsætter med at optage plads på dit begrænsede FireStick-lager. Klik altid på 'Ja' for at springe over pakkerne, da du ikke har brug for dem mere.

nulstilling af kodi

# 15. Ares Wizard vil starte sikkerhedskopiering af Kodi. Sådan ser fremskridtene ud.

backup-kodi med ares-guiden

# 16. Når Kodi er sikkerhedskopieret, spørger en pop-up dig, om du vil se de overspringede filer. Klik på 'Nej' for at fortsætte (eller vælg 'Ja', hvis du virkelig vil se de overhoppede filer). Og glem ikke at ignorere den samlede størrelse på de springede filer, denne promp viser. Som du kan se, er antallet forkert (36722318 MB konverteres til 36722 GB, hvilket er næsten 4600 gange den maksimale størrelse på 8 GB på din FireStick-enhed). Det er helt klart en fejl.

ares backup-guide

I det næste afsnit lærer vi, hvordan man nulstiller Kodi. I det følgende afsnit vil vi se, hvordan vi gendanner det.

TRIN 2 - Nulstil Kodi på FireStick

Der er to måder at nulstille Kodi på. Den ene er at rydde Kodi-dataene uden at afinstallere dem. Den anden er at afinstallere appen fra FireStick og fjerne alle de tilknyttede data sammen med den. Vi vil se på begge dele en efter en.

Sådan ser Kodi ud med alle dine installerede tilføjelser 'før' nulstilles.

nulstil kodi på ildsted

Metode nr. 1: Ryd Kodi-data

Vi lærer nu, hvordan man rydder data om Kodi. Denne metode er enklere og næsten ubesværet, da den fjerner behovet for at afinstallere Kodi, som er et ekstra trin. Rydning af data vil holde Kodi på din FireStick, men fjerne alle dine tilføjelser og deres indstillinger, tilpasninger, Kodi-indstillinger og alt andet. Så hvis du vil vide, hvordan du nulstiller Kodi til fabriksindstillinger, skal du blot rydde dataene. Jeg vil vise dig hvordan.

# 1. Brug din fjernbetjening til at vælge 'Indstillinger' i topmenuen på din FireStick-startskærm.

nulstil kodi amazon ildstift

# 2. Naviger nu til menuen 'Programmer' og åbn den ved at trykke på knappen 'Vælg' på din fjernbetjening

firestick-applikationer

# 3. Åbn 'Administrer installerede applikationer'

hvordan man fjerner kodi-data om ildsted

# 4. Du skal nu se listen over alle de installerede applikationer på din FireStick-enhed. Rul ned og vælg Kodi her, og tryk på 'Vælg' på fjernbetjeningen for at få adgang til de tilgængelige indstillinger

hvordan man rydder data om kodi

# 5. Klik på indstillingen 'Ryd data' på det næste skærmbillede. Til højre kan du også se yderligere oplysninger om Kodi på din FireStick inklusive den mængde opbevaring, den spiser. På billedet herunder tager Kodi-appen selv 164 MB plads, mens de tilknyttede data har en størrelse på 125 MB.

hvordan man rydder data om Kodi for ildsted

# 6. Klik på "Ryd data" endnu en gang på det næste skærmbillede for at bekræfte din handling

hvordan man nulstiller kodi

# 7. Tryk på back-knappen på din fjernbetjening bare én gang for at gå tilbage til den forrige menu. Du vil se til højre, at Kodi-dataene er blevet ryddet.

hvordan man fjerner kodi-data

# 8. Vend tilbage til startskærmen og gå til ‘Dine apps & Afsnit om spil. Kør Kodi derfra. Du vil se 'Forberedelse til første kørsel' (se billedet nedenfor). Dette betyder, at alle Kodi-data er blevet ryddet, og du har nulstillet Kodi til standard.

åbn kodi efter nulstilling

# 9. Når du går til afsnittet Tilføjelser fra Kodi-startskærmen, ser du, at alle dine tilføjelser også er blevet fjernet. Kodi er nu så god som ny.

kodi på ildsted

I denne del lærte vi, hvordan man nulstiller Kodi på FireStick ved at rydde dataene. I den næste metode vil vi se, hvordan man fjerner Kodi fra FireStick.

Metode nr. 2: Afinstaller Kodi på FireStick

Den anden måde at nulstille Kodi på FireStick er naturligvis at fjerne det helt og derefter geninstallere det. Dette er en mere længe tegnet proces, men giver de samme resultater. Undertiden tager afinstallation og geninstallation sig af visse problemer, som klare data ikke kan.

Så lad os se, hvordan man afinstallerer Kodi på FireStick.

# 1. Ligesom i den første metode skal du vælge 'Indstillinger' fra startskærmen til FireStick og klikke på 'Programmer' i menuen. Klik nu på 'Administrer installerede applikationer', og vælg derefter 'Kodi fra listen'.

hvordan man afinstallerer kodi på firestick

# 2. Følgende menu vises igen. Denne gang skal du klikke på 'Afinstaller'

afinstaller kodi på brand tv stick

# 3. Klik på 'Fjern' endnu en gang på det næste skærmbillede for at bekræfte din handling.

hvordan man fjerner Kodi fra FireStick

Dette fjerner Kodi fra din FireStick-enhed. Når Kodi geninstalleres, vil alle data blive fjernet.

For at geninstallere Kodi-appen skal du gå her for at lære, hvordan du jailbreak FireStick med Kodi.

TRIN 3 - Gendan sikkerhedskopieret Kodi-data vha. Ares Wizard

Nu, hvor du har nulstillet Kodi, vil du gendanne den sikkerhedskopi, du oprettede i trin 1. Da du sikkerhedskopierede med Ares Wizard, har du brug for Ares Wizard igen for at gendanne dataene.

Under nulstillingsprocessen fjernes alle dine tilføjelser inklusive Ares Wizard. Derfor skal det installeres igen.

Du kan læse dette for at installere Ares Wizard på Kodi.

# 1. Når det er installeret, skal du køre appen og vælge fanen 'Sikkerhedskopi' øverst og klikke på 'Vælg sikkerhedskopieringsfil' i afsnittet 'Gendan' (se billedet nedenfor)

hvordan man nulstiller Kodi til fabriksindstillinger

# 2. Vælg 'Gendan' i Ares Wizard-indstillinger i det venstre menupanel

hvordan man gendanner kodi data backup efter nulstilling

# 3. Klik nu på 'Sikkerhedskopifil' til højre

hvordan man gendanner kodi på ildsted

# 4. Åbn nu 'rodfilsystem' og naviger til den mappe, hvor du sikkerhedskopierede Kodi-data tidligere. I mit tilfælde ville det være rodfilsystem > SD kort > sikkerhedskopier > Kodi.

Klik på sikkerhedskopifilen, hvorfra du vil gendanne dataene

hvordan man geninstallerer kodi på firestick

# 5. Klik derefter på 'OK' for at fortsætte

hvordan nulstilles kodi på ildsted

# 6. Klik nu på 'Opfrisk' i afsnittet 'Gendan' til højre

hvordan man nulstiller kodi

# 7. Klik på knappen 'Gendan sikkerhedskopi' i bunden

hvordan man fjerner kodi fra ildstedet

# 8. Hvis du har ændret nogen indstillinger, siden du geninstallerede Kodi efter nulstillingen og ønsker at bevare dem, skal du vælge de ønskede indstillinger på følgende pop-up og derefter klikke på 'Fortsæt'. Hvis ingen af ​​indstillingerne er valgt, kan dine aktuelle indstillinger muligvis tilsidesættes.

gendanne kodi på ildsted

# 9. Når Kodi-data er gendannet, vil du se bekræftelsen 'Gendan afsluttet'. Klik på 'OK' for at fortsætte.

hvordan man gendanner kodi backup med ares wizard

# 10. For at guisettings.xml skal kunne anvendes korrekt, skal Kodi være lukket. Klik på 'OK' for at gøre det. Dette bringer dig tilbage til FireStick-grænsefladen, hvorfra du kan genstarte Kodi.

gendanne kodi backup

# 11. Gå tilbage til Kodi-startskærmen. Som du kan se, er ikke alle tilføjelserne gendannet. Dette validerer det, jeg sagde tidligere, at dataene kun delvist er sikkerhedskopieret. Desværre er dette det bedste, vi kan gøre. Men det sparer dig stadig tid og kræfter, da du ikke behøver at konfigurere Kodi alt fra bunden.

hvordan nulstilles kodi på ildsted

Hvad med manglende tilføjelser / builds

Som jeg nævnte før, vil Ares Wizard gendanne dataene, men det er muligvis ikke de komplette data, du havde, før du nulstillede Kodi. Så hvis du mangler nogle tilføjelser eller builds, som du har brug for igen, kan du altid geninstallere dem. Du kan kontrollere følgende ressourcelink for at tilføje tilføjelser, builds og apps.

  • Bedste Kodi Addons
  • Bedste Kodi Builds
  • Bedste FireStick-apps

Sådan hviler du Kodi (Video Guide)

Afslutter

Så nu har du lært, hvordan du sikkerhedskopierer Kodi-data, nulstiller Kodi, afinstallerer og geninstallerer Kodi, og hvordan du gendanner Kodi-data på Fire TV / Stick. Nulstilling eller fjernelse af Kodi vil helt sikkert forbedre ydelsen og rydde lidt plads på din FireStick-opbevaring også. Eller, hvis du føler, at din Kodi-app er fortryllet af alle de tilføjelser og bygninger, du ikke engang bruger længere, kan nulstilling af det bare være den rigtige vej at gå.

Relaterede:

Sådan Jailbreak Fire Stick
Sådan installeres Cinema APK på Fire Stick
Sådan opdateres Kodi på Fire Stick
Sådan rettes Kodi-buffering
Sådan installeres VPN på FireStick

Max Eddy
Max Eddy Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me