Sådan rettes Kodi-bufferingsproblemer

>

Glat, kontinuerlig underholdningsoplevelse er det, vi alle nyder. Afbrydelser, i enhver form, er mildest sagt irriterende. Kodi er et underholdningsværktøj, der anvendes af millioner over hele verden til at streame on-demand indhold af høj kvalitet, for det meste gratis. Mens denne platform bygger bro mellem millioner af online streamere og tusinder af streamingkilder, er Kodi-buffering ikke helt ualmindeligt. Efterhånden som flere og flere strømme bliver tilføjet ikke markeret, bliver Kodi-bufferingsproblemer mere udbredt. Heldigvis er der nogle løsninger, der kan løse problemer med Kodi-buffering på Kodi 18.5 og Kodi 17.6, eller i det mindste mindske forekomsterne. Og disse rettelser er også lette at anvende. Fortsæt med at læse!

Kodi er en udbredt populær medieafspiller blandt snøremaskiner over hele verden. Udviklet af XBMC, konverterer denne app øjeblikkeligt din enhed til et mediecenter. Det lader dig ikke kun spille og caste de lokalt lagrede medier gennem forskellige tilføjelser og builds, det giver dig også mulighed for at streame gratis og rigeligt tilgængeligt indhold over nettet. Hvad der er endnu mere utroligt er, at denne service understøttes af en lang række platforme, herunder Fire TV Stick, Android, iOS, Windows Mobile, Windows PC, Mac OS og Linux.

Kodi er unægtelig stor, men har sit eget sæt af problemer. Nogle synes, det er sværere at konfigurere i forhold til andre tjenester som Plex. Hvad jeg har regnet med, er, at når du først vikler dit hoved omkring Kodi, er der en rimelig chance for, at du ikke kan lide nogen anden medieafspiller.

Skønt det ikke er det eneste aspekt, jeg havde i tankerne, mens jeg talte om denne platforms problemer. Det, der plager Kodi mest, er bufferspørgsmålene. Intet kan være mere frustrerende end de hyppige afbrydelser, mens du ser din yndlingsfilm eller tv-show.

Heldigvis er der flere måder at rette op på Kodi-bufferen eller minimere dem. I denne guide lærer vi, hvordan man løser buffering på Kodi Leia 18 og Kodi Krypton 17.6. Fortsæt med at læse!

Sådan rettes Kodi-bufferingsproblemer

hvordan man stopper kodi buffering problemer

Aktivér ukendte kilder på Kodi

Før vi fortsætter, er der en lille ting, man skal tage sig af.

Kodi er designet til at give sikker underholdningsoplevelse. Den bruger mange sikkerhedsfunktioner og protokoller til dette formål.

For at forhindre, at usikre builds og tilføjelser til at snige sig ind, tillader Kodi som standard ikke installation fra ukendte tredjepartskilder. Men ikke alle add-ons fra tredjepart er usikre, især ikke dem, vi vil lære om i denne guide fremover.

For at være i stand til at installere disse tilføjelser, bliver vi nødt til at aktivere ukendte kilder midlertidigt. Sådan kan du gøre det:

Trin 1: Klik på Indstillinger (tandhjulikon) øverst til højre på Kodi-startskærmen.

kodi-indstillinger

Trin 2: Klik derefter på ikonet "Systemindstillinger" (eller blot "System", hvis du bruger Kodi Leia 18)

kodi-systemindstillinger
Trin 3: Klik på 'Tilføjelser' til venstre, og flyt derefter 'Ukendte kilder' -knappen / skift til højre for at aktivere det.

tillad ukendte kilder kodi

Det bliver det! Sørg for, at du deaktiverer ukendte kilder, når du har installeret alle de ønskede tilføjelser.

Hvilke platforme fungerer disse metoder på?

Kodi bruger den samme grænseflade på tværs af alle platforme og enheder (bortset fra et par platformspecifikke tilføjelser). Uanset om du ønsker at løse problemer med buffer i Windows, Android, iOS eller Amazon Fire Stick Kodi, fungerer metoderne herunder på samme måde.

Kodi Buffering Fix: Optimer cache-størrelse

Cache er en hjælpehukommelse, der hjælper med hurtighentning. Mens cache bruges i vid udstrækning i computerenes verden, i videostreaming eller afspilning er det videocachen, der er vigtigst.

Når du streamer en video over internettet, downloades ikke hele videoen i din browser eller app på én gang. I stedet cache og gemt en midlertidig placering (normalt enheds RAM). Du skal have bemærket, at mens du streamer en video, hvis du mister internetforbindelsen, fortsætter videoen med at afspille et stykke tid, før den stopper. Videoen, der afspilles, selv efter at man har mistet internettet, er det, der er cachelagret på det lokale system.

For at afbøde problemer med Kodi-buffering, skal der tages to ting i betragtning. For det første skal du allokere betydelig cachehukommelse til Kodi i RAM. For det andet skal du fortsætte med at rydde cache på Kodi fra de tidligere afspilte videoer, da den unødigt spiser den tildelte plads.

I den følgende tekst lærer vi at ændre Kodi-bufferindstillinger for at rumme optimal cache-plads og også forstå, hvordan man rydder cache i Kodi. Der er fem metoder til at løse Kodi-bufferingsproblemer. Metoder 1 til 4 fungerer på alle enheder inklusive Amazon Fire TV / Stick, mens metode 5 ikke fungerer for FireStick.

OBS KODI-brugere: Læs før du fortsætter

Kodi Addons / builds tilbyder ubegrænset streamingindhold, men kan også få dig til juridiske problemer, hvis du fanges streaming af gratis film / tv-shows / sport. Kodi-brugere rådes kraftigt om altid at oprette forbindelse til en VPN, mens de streamer online. En god Kodi VPN skjuler din identitet, omgår regeringsovervågning, geo-blokeret indhold og ISP-throttling (hvilket også hjælper med bufferfri streaming).

Jeg bruger ExpressVPN, som er den hurtigste og mest sikre VPN. Det er meget let at installere på enhver enhed inklusive Amazon FireStick. Du får 3-måneders gratis og sparer 49% på dens årlige planer. Det leveres også med en 30-dages pengene-tilbage-garanti. Hvis du ikke er tilfreds, kan du altid bede om refusion.

Klik HER for at få 3-måneders gratis og spar 49% på ExpressVPN

Læs: Sådan installeres og bruges en Kodi VPN

Metode 1: Sådan stopper du Kodi-buffering ved hjælp af Ares-guiden

Ares Wizard er et af de mest anvendte Kodi-vedligeholdelses- og diagnosticeringsværktøjer. Lad os lære, hvordan du bruger dette værktøj til at finpusse cacheindstillinger og løse Kodi-bufferingsproblem. Men inden vi går videre, skal du installere Ares Wizard på Kodi.

Nu hvor du har installeret Ares Wizard, så lad os se, hvordan vi kan løse Kodi-bufferingsproblem ved at optimere cachen.

Trin 1: Start Ares Wizard og klik på 'Tweaks' knappen øverst

kodi buffer avancerede indstillinger ares wizard

Trin 2: Klik nu på knappen 'Avanceret indstillinger'

kodi avancerede indstillinger

Der er knappen 'Næste' nederst til højre, som du skal klikke på. Men inden du gør det, skal du ikke glemme at læse ordet 'Forsigtighed' fra udviklerne af denne tilføjelse.

kodi buffering problemer ares wizard

Kort sagt, hvad du har brug for at vide, er, at:

- Der er ikke en enkelt allokering af cache-størrelse, der er perfekt til alle. Det afhænger stort set af den enhed, som du bruger Kodi, og systemspecifikationerne (især RAM-størrelse)

- Du kan placere cachen i enhedens lager (f.eks. En harddisk) eller RAM (hvilket anbefales stærkt)

- Kodi bruger 60 MB RAM til cache-formål. Men hvis du har en masse ekstra RAM, kan du støde op i størrelsen

Trin 3: Nu hvor du forstår ovenstående punkter, skal du klikke på 'Næste'

Nu vil Kodi vise den tilgængelige RAM på dette tidspunkt og foreslå den ideelle allokeringsstørrelse til video-cachehukommelse (hvilket er 1/3 af den tilgængelige RAM). Men det anbefales også at holde margenen på 10%, hvis andre programmer optager hukommelsen yderligere.

For eksempel, hvis du har 900 MB hukommelse, ville 1/3 af det være 300 MB. Margenen på 10% ville være 30 MB. Så den ideelle tildeling til video-cache-hukommelse er 270 MB.

BEMÆRK: For meget hukommelsestildeling til Kodi-cache kan påvirke enhedens samlede ydelse.

Trin 4: Klik på knappen "Generer indstillinger" nederst til venstre

ares wizard avancerede indstillinger for at optimere kodi cache

Trin 5: På den næste skærm er Video Cache-størrelse, hvad du skal ændre, ved at trække skyderen til venstre eller højre (kontroller billedet herunder)

kodi avancerede bufferindstillinger

Som du kan se, havde jeg ekstra 900 MB RAM. Derfor anbefalede Ares Wizard 270 MB til mig.

Ares Wizard tilbyder også 4 buffertilstande, som du kan se i bunden lige over knappen "Anvend disse indstillinger". Dette er, hvad disse tilstande gør:

Mode 1: I denne tilstand buffer Kodi enhver streaming, der er der på internettet, inklusive den fra cloud source og FTP

Mode 2 (anbefales): Dette er standardtilstanden. I denne tilstand vil Kodi forsøge at buffe næsten alt. Det buffer endda filerne, der afspilles fra det lokale lager

Mode 3: I denne tilstand er buffering kun begrænset til webstedsstrømme

Mode 4: Buffering er helt deaktiveret

Hvis du oplever problemer med Kodi-buffering på trods af at have en betydelig RAM-størrelse, skal du sørge for, at tilstand 2 er valgt. Dette er den tilstand, der tilbyder den jævneste afspilning, da den på forhånd cacher en stor del af videoen.

Slet Kodi midlertidige filer ved hjælp af Ares Wizard vedligeholdelse

Hvis Kodi fortsat fryser eller styrter regelmæssigt, er der en rimelig chance for, at du er løbet tør for lagerpladsen. Dette sker normalt med enheder med lav lagerplads. For eksempel, hvis du har en håndholdt Android-enhed med f.eks. 16 GB lagerplads og du bruger Kodi regelmæssigt med forskellige tilføjelser, kan du snart finde dig selv mangel på lagerhukommelse. Udover at finde Kodi-bufferstik, vil det være værd at bruge det til at løse dette problem og have en jævnere og mere ønskelig underholdningsoplevelse.

Trin 1: For at rydde temp-filerne skal du først klikke på knappen Vedligeholdelse øverst. Du skal se en skærm som denne:

vedligeholdelse af ares wizard kodi

Trin 2: Klik nu på følgende knapper en efter en:

- Slet miniaturer

- Slet pakker

Da jeg for nylig havde slettet miniaturebilleder og pakker, er pladsen, de besætter på min opbevaring, mindre. Men sammen spiste de næsten 1 GB plads.

Hvis du har lagrede / gemte cacher, tager de også meget plads. Du kan rydde cache på Kodi og frigøre lagerpladsen væsentligt. Vær dog ikke bange! Sletning af cache påvirker ikke de indstillinger, vi lige har talt om i afsnittet ovenfor.

Metode nr. 2: Fix Kodi Buffering med en VPN

De fleste internetudbydere fremsætter høje krav om, at de leverer højhastigheds-, ubegrænset internet-tjenester til sine kunder. Mens deres løfter holdes for de fleste gennemsnitlige brugere, påvirkes de tunge streamere ofte af båndbreddespjæld. Dette er muligvis ikke ulovligt afhængigt af dit land. Nogle gange har de nogle klausuler i fine udskrifter af Vilkårene & Betingelser, som vi accepterer uden selv at se det; det er hvad de fleste af os gør.

ISP-throttling begrænser eller begrænser internethastigheden faktisk, når en bestemt bruger har overskredet den bestemte dataforbrugsgrænse. Dette, som jeg allerede sagde, sker normalt med de tunge brugere. Hvis du er en der elsker at se film og viser online ved hjælp af tjenester som Kodi, kan du lige så godt falde ind i deres beslag af tunge brugere. De juridiske aspekter af throttling bliver mere og mere uklar, lige siden det blev erklæret for et par måneder siden, at Net Neutrality vil blive dræbt i USA i den kommende tid.

Den bedste måde at forhindre internet-throttling og at undgå Kodi-buffering af problemer i vid udstrækning er at bruge en pålidelig VPN. En god VPN-service gør mere end bare at skjule din identitet i webverdenen. Det maskerer også dine databrugsoplysninger fra din internetudbyder. Med enkle ord, hvis du bruger en VPN, vil din internetudbyder ikke længere kunne se, hvilken slags data du bruger. De ville kun være i stand til at bestemme mængden af ​​data, der bruges.

bedste kodi vpn

Det er rapporteret af flere brugere overalt i verden, at throttling påvirker dem, der mest streamer videoer, downloader fra torrents og deler tunge filer over nettet.

Med en VPN på plads, har du ingen grund til at bekymre dig om ISP-throttling. Nedenfor er tabellen over de top 5 VPN'er i branchen. Jeg bruger personligt ExpressVPN, som er den hurtigste VPN på datoen.

 • Sådan installeres & Brug VPN på FireStick
 • Sådan installeres VPN på enhver streamingenhed

Arkiveret under: Kodi

Søg på dette websted

Top VPN'er

Sådan rettes Kodi-bufferingsproblemerExpressvpn-sidefeltSådan rettes Kodi-bufferingsproblemerSådan rettes Kodi-bufferingsproblemerSådan rettes Kodi-bufferingsproblemerSådan rettes Kodi-bufferingsproblemerSådan rettes Kodi-bufferingsproblemer30-dages pengene-tilbage-garanti Besøg ExpressVPNLæs gennemgang
ipvanish sidebarSådan rettes Kodi-bufferingsproblemerSådan rettes Kodi-bufferingsproblemerSådan rettes Kodi-bufferingsproblemerSådan rettes Kodi-bufferingsproblemerSådan rettes Kodi-bufferingsproblemer7-dages pengene-tilbage-garanti Besøg IPVanishLæs gennemgang
nordvpn sidepanelSådan rettes Kodi-bufferingsproblemerSådan rettes Kodi-bufferingsproblemerSådan rettes Kodi-bufferingsproblemerSådan rettes Kodi-bufferingsproblemerSådan rettes Kodi-bufferingsproblemer7-dages pengene-tilbage-garanti Besøg NordVPN

Post indhold

 • 1 Sådan rettes Kodi-bufferingsproblemer
  • 1.1 Aktivér ukendte kilder på Kodi
 • 2 Kodi Buffering Fix: Optimer cache-størrelse
  • 2.1 Metode 1: Sådan stoppes Kodi-buffering ved hjælp af Ares-guiden
   • 2.1.1 Slet Kodi midlertidige filer ved hjælp af Ares Wizard vedligeholdelse
  • 2.2 Metode nr. 2: Fix Kodi Buffering med en VPN
  • 2.3 Metode 3: Sådan stopper du Kodi Buffering ved hjælp af Supreme Builds Wizard
  • 2.4 Metode nr. 4: Brug Real-Debrid til at ordne Kodi-buffering
  • 2.5 Metode nr. 5: Sådan løses Kodi-bufferingsproblemer ved hjælp af en kode
   • 2.5.1 Trin til Windows PC / Laptop
   • 2.5.2 Trin til andre platforme
 • 3 Sådan rettes Kodi-buffering på pagt / Exodus / Sportsdevil
  • 3.1 Fix Kodi Buffering på Addons ved at rydde cache
 • 4 mulige grunde til langsom streaming / buffering på Kodi
  • 4.1 Årsag 1: Langsom internetforbindelse
   • 4.1.1 Vigtige tip til forbedring af internethastigheden
   • 4.1.2 Hvad hvis jeg har hurtigt internet og problemet stadig vedvarer?
  • 4.2 Årsag 2: Streamingskilde overfyldt
 • 5 afsluttende ord om problemer med Kodi-buffering

Trending guider

 1. Bedste VPN til FireStick
 2. Sådan Jailbreak en FireStick
 3. Sådan installeres Kodi på FireStick
 4. Bedste Kodi Addons
 5. Bedste Kodi Builds
 6. Bedste FireStick-apps
 7. IPTV
 8. Biograf APK
 9. Exodus Redux Addon
 10. Bedste Torrent-websteder

Seneste indlæg

 • 8 bedste Showbox-alternativer (2020)
 • Sådan Jailbreak en FireStick (februar 2020)
 • Bedste Kodi Builds (Opdateret til februar 2020)
 • Bedste Kodi-tilføjelser til at vinde over hele verden [2020]
 • Sådan installeres Eksklusiv Debrid eksklusivt film Kodi Addon

Ansvarsfraskrivelse - Streaming eller download af copyrightindhold er ulovligt.

FireStickTricks.com må ikke på nogen måde kondonere, promovere eller tilskynde til ulovlig brug af Kodi, Fire Stick eller vores guider. Brugere er ansvarlige for deres handlinger. Læs vores fulde ansvarsfraskrivelse.

Max Eddy
Max Eddy Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me