Sådan rettes ‘Mislykkedes at installere en afhængighed’ på Kodi

>

I denne fejlfindingsguide lærer vi at rette fejlmeddelelsen ‘Mislykket installation af en afhængighed’ på Kodi 18.5. Denne meddelelse vises på tidspunktet for installationen af ​​et addon, når de tilknyttede afhængigheder ikke kan installeres.

Kodi er en kraftfuld medieafspiller, der ikke kun afspiller de lokale medier på din enhedsopbevaring, men også streamer onlineindhold fra hele verden. Hvad der gør Kodi virkelig forbløffende er tredjeparts Kodi-tilføjelser. Disse tilføjelser henter streams af dit yndlingsindhold fra forskellige servere, så du kan spille dem online. Men addons fungerer ikke isoleret. De er meget afhængige af de eksterne tjenester, der kaldes ‘afhængigheder’.

Næsten alle tilføjelser kræver afhængigheder for at skrabe internettet og hente vandløbene. Faktisk kræver de fleste af de populære tilføjelser flere afhængigheder. Når du installerer tilføjelser som Exodus Redux, Covenant, Yoda eller noget andet, installeres de nødvendige afhængigheder også (hvis de ikke allerede er installeret). Men hvis mindst en afhængighed ikke installeres, viser Kodi fejlen, ‘kunne ikke installere en afhængighed.’ Når afhængigheden ikke ville installere, kan du heller ikke installere addon.

OBS KODI-brugere: Læs før du fortsætter

Kodi Addons / builds tilbyder ubegrænset streamingindhold, men kan også få dig til juridiske problemer, hvis du fanges streaming af gratis film / tv-shows / sport. Kodi-brugere rådes kraftigt om altid at oprette forbindelse til en VPN, mens de streamer online. En god Kodi VPN skjuler din identitet, omgår regeringsovervågning, geo-blokeret indhold og ISP-throttling (hvilket også hjælper med bufferfri streaming).

Jeg bruger ExpressVPN, som er den hurtigste og mest sikre VPN. Det er meget let at installere på enhver enhed inklusive Amazon FireStick. Du får 3-måneders gratis og sparer 49% på dens årlige planer. Det leveres også med en 30-dages pengene-tilbage-garanti. Hvis du ikke er tilfreds, kan du altid bede om refusion.

Klik HER for at få 3-måneders gratis og spar 49% på ExpressVPN

Læs: Sådan installeres og bruges en Kodi VPN

Rettelse Kunne ikke installere en afhængighed af Kodi

Jeg har fundet denne fejl et par gange, og efter at have prøvet og testet forskellige metoder, har jeg fundet nogle ideer til fejlfinding. Selvom det er svært at sætte fingeren på, hvad der præcist udløser fejlen, er jeg overbevist om, at en af ​​følgende løsninger vil fungere for dig.

1. Ryd Kodi-cachen

Sletning af cachen på Kodi hjælper dig undertiden med at rette fejlen “mislykkedes med at installere en afhængighed.” Sletning af cachen er et bedre alternativ til at rydde hele dataene, da du ikke mister dine eksisterende addons og Kodi-indstillinger.

Den bedste måde at rydde cachen på er gennem Ares Wizard. Hvis du ikke har Ares Wizard endnu, skal du installere den først. Installation af Ares Wizard tager cirka 4-5 minutter, men det er et vidunderligt værktøj at have.

  Kodi'de 'Bağımlılık Yüklenemedi' Nasıl Onarılır

Trin 1: Gå nu videre og start Ares Wizard. Du finder den på Kodi Homescreen > Add-ons > Program tilføjelser.

Trin 2: Når guiden indlæses, skal du klikke på fanen ‘Vedligeholdelse’ øverst.

Kunne ikke installere afhængighed

Trin 3: Klik derefter på ‘Slet cache / temp’ i cache-afsnittet til højre

kodi-installationen mislykkedes

Trin 4: Når cachen er slettet, ser du følgende meddelelse. Klik på ‘OK’ for at fortsætte.

Kunne ikke installere afhængighed

Som du kan se, var cache-størrelsen på mit system kun 1 MB. Det skyldes, at jeg for nylig havde installeret Kodi igen, og jeg har ikke mange addons. Cache-størrelsen vil vokse, og jo større den bliver, jo flere problemer kan det medføre. Dette er grunden til, at sletning af cachen kan hjælpe dig med ‘Fejl ved installation af afhængighedsfejl.’

2. Ryd Kodi-data

Nogle gange er det ikke nok at rydde cachen. Mange gange er ‘Mislykkedes at installere en afhængighed’ mere stædig og forsvinder ikke ved blot at fjerne cachen. Den anden mulighed er at afinstallere Kodi og installere den igen, frisk. For det meste vil det tage sig af problemet. Før du gør det, vil du dog prøve at rydde Kodi-data i stedet. Hvis du rydder dataene, gendannes Kodi til fabriksstandarden og sparer dig tid.

Hvis du modtog fejlmeddelelsen, der ikke kunne installere en afhængighed af FireStick, kan du nulstille Kodi-data på denne enhed fra menuen Indstillinger. Du kan også bruge Ares Wizard til at rydde dataene på alle Kodi-understøttede enheder (inklusive FireStick).

Installer Ares Wizard på Kodi og følg nedenstående trin:

Trin 1: Start Ares-guiden, og klik på fanen “Mere” øverst til højre (venstre til Indstillinger)

Kunne ikke installere afhængighed

Trin 2: Klik nu på “Slet alle data / frisk start” fra sættet med indstillinger på det næste skærmbillede

kodi-afhængigheder ikke opfyldt

Trin 3: Bekræft din handling ved at klikke på ‘Ja’, når følgende prompt vises

kodi-afhængigheder ikke opfyldt

Trin 4: Vælg derefter, om du vil beholde dine favoritter, kilder og tilføjelsesindstillinger, og klik på Fortsæt for at fortsætte

afhængigheden af ​​version kunne ikke være tilfreds

Det kan tage et minut eller to at rydde Kodi-dataene afhængigt af deres størrelse. Når dataene er ryddet, vil Kodi være frisk som ny. Du mister alle dine tilføjelser inklusive Ares Wizard.

3. Fjern og gendan Kodi-databasen

Kodis database holder en masse ting sammen i Kodi, og når den bliver korrupt, begynder du at støde på fejl, du aldrig har set før, såsom den, der er tale om, eller sige “Kodi-installationen mislykkedes.”

At reparere Kodi-databasen kan på magisk vis hjælpe dig med at slippe af med mange sådanne problemer næsten øjeblikkeligt. Den gode ting er, at den korrupte database ikke forhindrer dig i at bruge Kodi. Du ser kun nogle fejl. Derfor kan du løse dette inden for Kodi.

Sådan kan du fjerne og geninstallere Kodi-databasen:

  Beste Kodi-Builds (aktualisiert für Februar 2023)

Trin 1: Gå til Kodi-startskærmbilledet, og klik på ‘Indstillinger’ (tandhjulikonet) øverst til højre

kunne ikke installere en afhængighedsbrandpind

Trin 2: Klik derefter på ‘Filhåndtering’

kodi filhåndtering

Trin 3: Klik på ‘Profilregister’ i næste vindue

kunne ikke installere en afhængighedsbrandpind

Trin 4: Klik derefter på ‘Database’

installer kodi-afhængigheder

Trin 5: Vælg nu ‘Addons27.db’ og tryk på den relevante knap / tast for at få vist den kontekstuelle pop-up-menu (f.eks. Højreklik på Windows PC). Klik på ‘Slet’ på pop op-vinduet

kunne ikke installere afhængighed

Trin 6: Bekræft din handling ved at klikke på ‘Ja’, når du bliver bedt om det

kunne ikke installere afhængighed

Trin 7: Luk nu Kodi og genstart den efter cirka et minut. Prøv at geninstallere det tilføjelse, du forsøgte at installere tidligere, da du løb ind i fejlen ‘mislykkedes installeret afhængighed’.

Bemærk: Når du har startet Kodi igen efter at have fjernet databasen, skal du gå til Tilføjelser > Mine tilføjelser og aktivere dine eksisterende tilføjelser igen.

4. Installer Kodi-afhængigheder manuelt 

Hvis intet ser ud til at fungere, ville det være en god ide at manuelt installere Kodi-afhængigheder ved hjælp af TVAddons-arkivet. Faktisk er det en af ​​de første ting, du kan prøve, da det har tendens til at løse problemet bedre end de andre løsninger.

Dette er, hvad du skal gøre:

Trin 1: Åbn Indstillinger fra Kodi-startskærmen, og klik på ‘Systemindstillinger’ i det næste vindue

Trin 2: På det næste skærmbillede skal du vælge ‘Tilføjelser’, som du ser til venstre og til højre, aktiver “ukendte kilder”

installer kodi-afhængigheder

Trin 3: Klik på ‘Ja’ og bekræft din handling

hvordan man installerer afhængigheder af kodi

Trin 3: Gå tilbage til Kodi-startskærmen, og gå denne gang til Indstillinger > Filhåndtering

kodi filhåndtering

Trin 4: Klik på ‘Tilføj kilde’ i det næste vindue

tilføj kilde på kodi

Trin 5: Klik nu på

Klik på ingen kodi

Trin 6: Indtast nu kildeadressen som http://fusion.tvaddons.co. Skriv URL’en korrekt, da dette er kilden, hvorfra du installerer depotet. Klik på ‘OK’ for at fortsætte

fusion tv addons

Trin 7: Gå videre og skriv et navn i tekstfeltet ‘Indtast et navn til denne mediekilde’. Du kan give det ethvert navn efter eget valg. Jeg vil navngive det ‘fusion’, så jeg let kan identificere mig med det senere. Klik på ‘OK’ igen for at fortsætte.

fusion kodi installationsprogram

Trin 8: Gå tilbage til Kodi-startskærmen, og klik denne gang på ’tilføjelser’ til venstre

kodi addons menu

Trin 9: Klik på ikonet med åben boks øverst til venstre på næste skærm. Denne indstilling kaldes også ‘Package Installer’

kodi-pakkeinstallatør

Trin 10: Klik på ‘Installer fra zip-fil’ næste

installere fra zip-fil på kodi

Trin 11: Klik nu på “fusion” eller på det navn, du har givet kilden tidligere

fusion

Trin 12: Åbn ‘Kodi-repos’

installer kodi-afhængigheder

Trin 13: Klik derefter på ‘engelsk’

hvordan man installerer kodi-afhængigheder

Trin 14: Rul ned og klik på ‘repository.xbmchug-3.0.0.zip’ (versionnummeret kan ændres)

kunne ikke installere afhængighed af kodi

Trin 15: Vent til meddelelsen ‘TV Addons Co repo installeret’ vises øverst til højre på skærmen

kodi afhængighed fejl

Det kan være nødvendigt, at du installerer et par flere afhængigheder fra TVAddons-arkivet. Så her er trinnene, der skal følges:

Trin 1: Gå til Kodi-startskærmen endnu en gang, og naviger derefter til tilføjelser > Pakkeinstallatør > Installer fra zip-fil (trin 9-11 ovenfor)

  A Kodi legális és biztonságos a használata?

Trin 2: Klik på ‘fusion’ (eller det navn, du valgte til kilden tidligere), og åbn ‘kodi-scripts’

Trin 3: Du skal se et par zip-filer her. Den ene indeholder ‘methandler’ i navnet, og den anden indeholder ‘urlresolver’ (se billedet herunder)

hvordan man installerer kodi-afhængigheder

Trin 4: Installer hvert script én efter én ved blot at klikke på det

Du har installeret alle de nødvendige afhængigheder med succes. Prøv nu at installere det samme tilføjelse igen, som kastede fejlmeddelelsen ‘mislykkedes at installere afhængighed’. Der er en rimelig chance for at det løser problemet.

Kodi-afhængigheder ikke opfyldt

‘Kodi-afhængigheder ikke opfyldt’ er en anden almindelig afhængighedsrelateret fejl, og det ville være mig tilladt at ikke røre ved det.

Dette problem opstår ofte, når du prøver at installere eller bruge en addon, der allerede er opdateret til den nyere version af Kodi på en ældre version af Kodi. For eksempel kan jeg muligvis se fejlen, mens jeg forsøger at installere en addon beregnet til Kodi 18 på Kodi 17.6.

Masser af opdaterede tilføjelser arbejder fortsat med de ældre versioner, men det samme kunne ikke siges for dem alle. Heldigvis er dette problem relativt lettere at løse. Alt hvad du skal gøre er at opdatere Kodi til den seneste tilgængelige version.

Bemærk, at Kodi ikke understøtter intern opdatering fra appen. Derfor kræver du for det meste en ny installation. Dette betyder yderligere, at du mister de eksisterende data, dine indstillinger og de installerede tilføjelser.

Bemærk: ‘Afhængigheden af ​​version kunne ikke tilfredsstilles’ er fejlen meget som ‘Kodi-afhængigheder ikke opfyldt’ og kan normalt rettes ved at opdatere Kodi til den nyeste version. Men hvis problemet fortsætter på trods af opdateringen, skal du fejlfinde det med en af ​​de andre metoder, jeg har beskrevet ovenfor.

Kontroller Kodi-logfilen 

Hvis intet fungerer for dig, vil jeg anbefale dig at se Kodi-fejlloggfilen til sidst. Kodi-log vil hjælpe dig med at bestemme, hvad der nøjagtigt forårsager problemet.

Kodi har et par tilføjelser, der hjælper dig med at se loggen og endda uploade den online. Mens du ser loggen, søg efter “fejlmeddelelse” kunne ikke installeres afhængighed. Selv hvis du ikke er i stand til at finde ud af, hvad der er årsagen til problemet, kan du dele logfilen, og Kodi-eksperterne vil være i stand til at hjælpe dig bedre.

Konklusion

Afhængigheder er vel, hvad addonerne afhænger af for at hente strømme til dig på Kodi. Fra min erfaring kan jeg fortælle dig, at forekomsterne af fejlen “ikke installerede en afhængighed” ikke er hyppige. Men når du støder på det, vil du have en løsning praktisk. En eller anden ovenstående fejlfindingsmetode har fungeret for mig på forskellige tidspunkter. Jeg ser ingen grund til, at de ikke skulle løse problemet for dig. Hvis du har spørgsmål eller forslag, så fortæl mig det via kommentaredelen nedenfor.

Max Eddy
Max Eddy Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me