Sådan rettes parfejl – Olpair, TheVideo.me, Tvad.me osv.

>

Hvis du streamer med populære Kodi-addons som Exodus Redux, Yoda osv., Er det meget sandsynligt, at du skal have løbet ind i Kodi-parfejlen, mens du prøver at streame indholdet fra visse kilder. Uanset om du bruger Kodi 18.3 / 18.3 Leia eller Kodi 17.6 Krypton, genereres fejlen, når du åbner streams fra kilder som Olpair (Openload), tvad.me, vidup.me, thevideo.me og et par flere. De beder dig om at afslutte parringsprocessen på deres websted for at tillade afspilning fra deres streams. Der er kun en håndfuld kilder, der forårsager denne fejl, men jeg ved, at den er en smule irriterende. I denne vejledning vil vi diskutere de forskellige metoder til at tage sig af parfejlen i Kodi.

Jeg har set, at alle de populære addons henter streaminglink fra tvad.me, vidup.me og OpenLoad a.k.a Olpair. Men vi vil tage os af det i denne vejledning. Fortsæt med at læse!

olpair fejl i kodi

Hvorfor ser du Olpair, Tvad.me/pair, Vidup.me/pair, thevideo.me/pair-fejl i Kodi?

Sandheden er, at parfejl i Kodi ikke er nøjagtigt en fejl. Det er en forudsætning at streame videoindholdet fra kilderne såsom thevideo.me, Vidup.me, Openload eller Tvad.me.

Openload og andre sådanne kilder, der kræver parring, tilbyder et stort lager af kvalitetsindhold, inklusive dine yndlingsfilm, shows, dokumentarer og hvad der ikke. De leverer indhold af overlegen kvalitet med bedre opløsning og reducerede bufferingsproblemer. Og de gør det gratis.

Men fordi de tilbyder indholdskvalitet i topklasse, modtager de hundreder af tusinder af afspilningsanmodninger på deres servere. Som et resultat bliver deres servere sat sammen. Al trafik, der dirigeres til deres servere, stammer dog ikke fra menneskelige anmodninger. Deres trafik vil blive tilstoppet stort set på grund af automatiske anmodninger genereret af bots og scripts.

Parfejlen i Kodi er faktisk en gate, der kun kunne passeres, når det bekræftes, at det er et menneske, der beder om adgang. Derfor screener de alle anmodninger til deres servere, og kun når du verificerer dig selv som menneske, får du adgang til deres indhold.

Jeg anbefaler at følge parringsprocessen for en bedre streamingoplevelse. Den første metode fortæller dig, hvordan du gør det. Hvis du overhovedet ikke ønsker linkene fra disse kilder, har jeg også den anden metode til dig.

Metode nr. 1: Par din IP-adresse

Jeg kan godt lide denne metode mere. Det giver mig mulighed for at undgå parfejl i Kodi uden at gå glip af kvalitetslinkene fra disse servere. Alt hvad du skal gøre er at parre din IP-adresse på webstedet, og du vil stoppe med at få denne fejlmeddelelse på alle dine enheder, der er forbundet til det samme netværk.

Hvis du f.eks. Har Kodi på din computer og mobil tilsluttet det samme Wi-Fi-netværk, hvis IP-adresse du parrer, vil du slippe af parfejlen i Kodi på begge disse enheder.

Husk, at parring kun forbliver gyldig i 4 timer. Du skal parre igen efter 4 timer.

Opmærksomhed:Parring udsætter din originale IP-adresse for indholdsudbyderen. Det anbefales kraftigt, at du bruger en VPN før parring, så din rigtige IP-adresse ikke udsættes for. Jeg bruger ExpressVPN til at holde mine streamingaktiviteter anonyme, og jeg foreslår, at du gør det samme.

Læs: Bedste VPN til Kodi og hvordan man bruger det 

Lad mig nu vise dig, hvordan du parrer din IP-adresse.

# 1: Når en streamingkilde kræver parring, vises en meddelelse som denne på din skærm - OpenLoad Stream Authorization

olpair fejl i kodi

# 2: Åbn en browser på din mobil eller computer og gå til det link, der er angivet i meddelelsen. Jeg tager OpenLoad Stream-autorisation som et eksempel i denne vejledning.

Åbn linket https://olpair.com

Tip: Hvis du bruger Kodi på en fjernstyret enhed, f.eks. FireStick, Fire TV eller Fire TV Cube, kan du følge metoden nedenfor på en computer, mobil eller tablet, der er tilsluttet det samme Wi-Fi-netværk som din enhed.

# 3: Klik på afkrydsningsfeltet, der læser Jeg er ikke en robot

stream autorisation på openload

# 4: Du vil nu se en bekræftelses popup som denne. Fuldfør bekræftelsesprocessen ved at vælge de rigtige billeder

olpair tvad.me/pair

# 5: Når bekræftelsen er vellykket, vil du se et grønt markering før teksten Jeg er ikke en robot. Klik Par knappen i bunden

# 6: Når din IP-adresse er parret, vil du se Parring vellykket! besked.

tvad.me/par på kodi

Du har taget sig af Olpair Kodi-fejlen. Gå nu tilbage til Kodi og spill streams fra disse kilder. Din IP-adresse forbliver parret i op til 4 timer.

BEMÆRK: Ovenstående trin viste dig at slippe af med Olpair a.ka. OpenLoad Stream autorisation. Hvis du står over for andre parringsproblemer som vist nedenfor, kan du besøge linket, der er angivet mod deres navne, og starte parring på samme måde som vi gjorde med Olpair.

Video.me Stream autorisation - https://thevideo.me/pair eller https://tvad.me/pair

VidUP.me Stream autorisation - https://vidup.me/pair

Er Olpair, Vidup.me, Tvad.me, TheVideo.me, OpenLoad Safe?

Jeg er en Kodi-bruger i flere år. Jeg har testet, prøvet og brugt snesevis af tilføjelser. Jeg kan forsikre dig om, at kilderne som OpenLoad og Tvad.me, der kræver parring, er sikre. Faktisk foretrækker jeg normalt deres strømme frem for andres. De verificerer kun din IP-adresse for at sikre, at kun mennesker har adgang til deres server, og at den ikke er overbelastet med hitforsøg fra bots og scripts.

Når det er sagt, kan disse sider stadig have licenseret eller copyright-indhold. Og når du streamer licenseret eller copyright-indhold, selv utilsigtet, er du altid i fare. Da disse websteder bruger din IP-adresse til parring, er du tydelig eksponeret.

Selv om disse udbydere ikke vil bruge din IP-adresse til nogen ondsindede formål, hvis de er involveret i retssager til hosting af ophavsretligt beskyttet indhold, kan de muligvis videregive deres brugers IP-adresse til de juridiske myndigheder. Dette kan let føre dig til problemer.

Men du kan let undgå dette ved at bruge en Kodi VPN. Som jeg allerede har foreslået, er det det bedste handlingsforløb. Med en VPN dirigeres din internettrafik gennem en anden server. Du får tildelt en helt ny IP-adresse. VPN-tjenesteudbydere bruger uigennemtrængelige krypteringsprotokoller og opretholder nul-log-politik. Dine online aktiviteter kan aldrig spores tilbage til dig.

Jeg bruger og anbefaler ExpressVPN, da det er den sikreste, hurtigste og mest pålidelige VPN-service til Kodi og andre streamingtjenester. Det leveres også med en 30-dages pengene-tilbage-garanti, hvis du ikke kan lide deres service.

Metode 2: Deaktiver hosterne med captchas inden for Kodi

Hvis du ikke ønsker at gennemgå parringsprocessen, kan du undgå parfejl i Kodi ved blot at deaktivere indstillingen Hostere med captchas.

Husk, at ved at gøre det, kan du gå glip af nogle kvalitetsstrømme fra serverne som OpenLoad.

Der er ingen universel indstilling i Kodi til at deaktivere hostere med captchas til alle tilføjelser. Du skal gøre det individuelt for hver tilføjelse.

Følgende er billedet med hostere med captchas aktiveret. Som du kan se, er der masser af links fra OpenLoad. Senere vil jeg dele billedet med hostere med captchas deaktiveret.

vidup.me/par kodi

Jeg bruger Exodus addon i denne vejledning som et eksempel. Men dette fungerer for alle de tilføjelser, der understøtter OpenLoad eller andre servere, der kræver parring. Følg nedenstående trin:

# 1: Gå til Kodi-startskærmen, og åbn tilføjelserne fra tilføjelser > Video tilføjelser 

tvad mig par kodi

# 2: Rul ned, og klik på Værktøj

kodi openload-parringsfejl

# 3: Åbn indstillingen INDSTILLINGER: Afspilning

olpair.com-parring på kodi

# 4: Sørg for det Afspilning valgmulighed vælges til venstre. Rul nu ned i Filhostefiltre afsnit og deaktivere Hostere med captchas ved at skifte skift

tvad.me/pair

Følgende er billedet med hostere med captchas deaktiveret. Når du sammenligner det med det billede, jeg delte tidligere med alle aktiverede streams, kan du se, at alle OpenLoad-streams er væk

vidup.me/pair

Det vil være alt! Gå nu tilbage til den video, du havde til hensigt at afspille. Du vil bemærke, at alle streams fra OpenLoad eller andre sådanne kilder, der krævede parring eller captcha-godkendelse, er fjernet.

Før du begynder at streame med Kodi Addons / Builds, vil jeg gerne advare dig om, at alt, hvad du streamer på Kodi, er synligt for din internetudbyder og din regering. Dette betyder, at streaming af ophavsretligt beskyttet indhold (gratis film, tv-shows, sport) kan få dig i juridiske problemer.

Kodi-brugere rådes kraftigt om at oprette forbindelse til en VPN, mens de streamer. En VPN til Kodi vil omgå ISP-throttling, Government Surveillance og geo-begrænsning af populære tilføjelser. Jeg forbinder altid ExpressVPN på alle mine streaming-enheder, og jeg foreslår, at du gør det samme.

ExpressVPN er den hurtigste og mest sikre VPN. Det leveres med en 30-dages pengene-tilbage-garanti. Betydning, du kan bruge det frit de første 30 dage, og hvis du ikke er tilfreds med ydelsen (hvilket er meget usandsynligt), kan du bede om fuld refusion.

BEMÆRK: Vi opfordrer ikke til overtrædelse af lovgivningen om ophavsret. Men hvad nu, hvis du ender utilsigtet med at streame indhold fra en uekte kilde? Det er ikke altid nemt at se forskellen mellem en legitim og ulovlig kilde.

Så, før du begynder at streame på Kodi, her er, hvordan du får VPN-beskyttelse i 3 enkle trin.

Trin 1: Få ExpressVPN-abonnement HER.

Trin 2: Klik HER at downloade og installere ExpressVPN-appen på din enhed.

Trin 3: Klik på strømikonet for at forbinde en VPN-server. Det er alt. Din forbindelse er nu sikker med den hurtigste og bedste VPN til Kodi.

tilslut expressvpn til kodi

Resumé

Parfejl i Kodi kan let rettes enten ved at parre din IP-adresse på Olpair.com, Vidup.me/pair, Tvad.me/pair, thevideo.me/pair eller ved at deaktivere hosterne med captchas. Jeg anbefaler personligt den første metode, da den giver dig adgang til strømme af bedre kvalitet. Men hvis du bruger Real Debrid på Kodi, henter du muligvis allerede links i overlegen kvalitet. Du har muligvis ikke brug for streams fra de servere, der kræver parring. Fortæl mig det, hvis du har spørgsmål eller feedback gennem kommentarfeltet nedenfor.

Relaterede:

Sådan Jailbreak FireStick
Sådan bruges Trakt på Kodi
Sådan nulstilles Kodi
Sådan rettes buffering på Kodi

Klik her for at hente hemmelige snorestik-tricks direkte til din indbakke.

Max Eddy
Max Eddy Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me