Slik installerer du flere Kodi Builds på Amazon FireStick

>

Jeg blir ofte spurt om det er en måte å installere flere bygg på Kodi på, og etter å ha prøvd forskjellige teknikker fant jeg en måte. Og i denne guiden skal jeg dele hvordan du installerer mer enn ett Kodi-bygg på Kodi-støttede enheter, inkludert Amazon Fire Stick / Fire TV Cube.

Kodi er en kul mediaspiller som spiller media på din lokale enhet. Men det sanne potensialet til Kodi blir utforsket når du bruker det med plugins (kalt tilleggsprogrammer) og strømmer innholdet over internett. Det er dusinvis av gratis Kodi-addons der ute for å hente deg mediene du ønsker å se på. Du kan tenke på tillegg som broen mellom Kodi på enheten din og den enorme verdenen av gratis innhold ute på nettet.

Omtale av addons fører oss til bygg. En Kodi build er også en plugin, men forskjellig fra en addon i måten den fungerer på. Addon-ledelse virker som hovedrollen til enhver build. Byggene kommer med forhåndsinstallerte tillegg slik at du ikke trenger å installere dem individuelt. Builds gir også en komplett makeover til Kodi, både visuelt og funksjonelt. Installer en build, og ikke bare får du forhåndskonfigurerte tillegg, men også et helt nytt grensesnitt for å samhandle med Kodi. Noen Kodi-bygg er ekstremt populære blant Kodi-brukere enn de andre.

Mange brukere har spurt meg om de kunne installere og bruke mer enn ett bygg på Kodi. Jeg er glad jeg endelig kunne finne svaret. La oss diskutere dette nærmere.

Er det mulig å installere flere Kodi Builds?

Ja, det er mulig å installere og bruke flere bygg. Men for å gjøre det, ville den tradisjonelle metoden ikke fungere. Det jeg mener er at du ikke kan installere mer enn ett bygg på samme forekomst av Kodi. Du må installere en Kodi-gaffel på FireStick. En gaffel er en ‘klon’ av Kodi, kan du si, eller en kopi. Jeg vil fortelle deg mer om Kodi-gafler senere. La meg først fortelle deg hvorfor du trenger flere forekomster av Kodi for dette.

Da jeg prøvde å finne ut hvordan jeg skulle installere flere bygg, installerte jeg først Supreme Kids build og deretter Titanium Build på Kodi. Først ble jeg overrasket og glad for å se at Supreme Kids-bygget ville la meg distribuere Titanium Build. Da jeg startet Kodi på nytt etter å ha installert Titanium, la jeg imidlertid merke til at den forrige byggingen hadde blitt fullstendig overskrevet av den. Jeg gikk til grensesnittinnstillinger og fant ut at huden til Supreme Kids også var fjernet. Jeg sjekket også størrelsen på Kodi-dataene og oppdaget at dataene fra forrige bygg ikke hadde blitt slettet. Det er min feil, siden jeg ikke valgte Fresh Install før installasjonen.

Konklusjonen er at Kodi teknisk lar deg installere flere bygg. Men den sist installerte builden vil overskrive alle de tidligere buildene uten virkelig å slette dataene (til du spesifikt instruerer det til).

Så dette bringer oss tilbake til Kodi-gaffelen.

Kodi gaffel er en kopi av Kodi, noen ganger med visse tilpasninger. Noen Kodi-gafler er for eksempel forhåndsinstallert med populære builds, som Titanium, andre har forhåndsinstallert addons.

For å installere flere bygg, trenger du flere forekomster av Kodi installert på FireStick. Fire Fire ville ikke la deg installere flere forekomster av den samme appen. Dette er grunnen til at du trenger en gaffel. Selv om gaffelen praktisk talt er Kodi, behandler enheten din den som en helt annen applikasjon.

Videre, i denne guiden, lærer vi

  • Slik installerer du Kodi-gaffelen på FireStick
  • Slik installerer du et bygg på gaffelen

Denne guiden demonstrerer installasjonen av Titanium 18.1 gaffel fra kilden Supreme Repository.

Slik installerer du Kodi Fork on Fire Stick

Følg trinnene nedenfor for å installere Kodi Fork, Titanium 18.1 på FireStick:

Oppmerksomhet KODI-brukere: Les før du fortsetter

Kodi Addons / builds tilbyr ubegrenset streaminginnhold, men kan også få deg i lovlige problemer hvis du blir fanget av streaming av gratis filmer / TV-serier / Sport. Kodi-brukere anbefales på det sterkeste å alltid koble til et VPN mens de streamer på nettet. En god Kodi VPN skjuler identiteten din, omgår regjeringsovervåkning, geo-blokkert innhold og ISP-throttling (som også hjelper i bufferfri streaming).

Jeg bruker ExpressVPN som er den raskeste og sikreste VPN. Det er veldig enkelt å installere på alle enheter inkludert Amazon FireStick. Du får 3-måneders gratis og sparer 49% på årsplanene. Dessuten kommer det med en 30-dagers pengene-tilbake-garanti. Hvis du ikke er fornøyd, kan du alltid be om refusjon.

Klikk HER for å få 3-måneders gratis og spare 49% på ExpressVPN

Les: Hvordan installere og bruke en Kodi VPN

#1. For å laste inn APK-ene på FireStick trenger du en ekstra app. Mens du kan laste ned filene fra en kobling gjennom en nettleser, anbefaler jeg Downloader-appen. Denne appen lar deg raskt laste ned APK-ene og sidelast dem på FireStick.

For å få Downloader, velg Søkalternativet på startskjermen til FireStick. Søk etter denne appen og installer den.

# 2. Start Downloader-appen fra DINE APPS & KANALER etter at du har installert den. Åpen innstillinger til venstre og aktiver JavaScript først. Noen lenker vil ikke fungere riktig uten å aktivere dette alternativet.

# 3. Klikk på "Nettleser" -alternativet på høyre side av nedlastingshjemmeskjermbildet

Nettleseren vil vises til høyre. Som standard åpner nettleseren utviklerens nettsted aftvnews.com hver gang du klikker på den. Dessverre kan det ikke endres.

Du bør se en rød, sirkulær markør over nettleservinduet. Naviger til adresselinjen øverst og klikk inni den

hvordan du installerer flere kodi builds

# 4. Skjermtastaturet vises med utviklerens nettadresse på forhånd. Klikk på 'Slett' -knappen nederst til høyre (over 'Gå' og ved siden av 'Slett' -knappen) for å tømme feltet

Skriv inn følgende URL:  repo.supremebuilds.com

Merk: For å skrive raskere og enklere kan du bruke Amazon Fire TV Remote-appen på mobilen din

Klikk ‘GO’

hvordan få mer enn en kodi til å bygge på ildsted

# 5. Du blir omdirigert til nettleservinduet. La nettsiden laste inn.

Nå, klikk på ‘Forks’ -koblingen på siden

installere flere kodi builds

# 6. Den neste siden viser listen over Kodi-gafler som er tilgjengelige i dette depotet. Som jeg allerede sa, noen av gaflene er forhåndsinstallert med visse builds. Hvis du for eksempel vil installere Kodi Krypton 17.6 med Titanium Build, klikker du koblingen ‘titanium 17.6.apk’ (andre fra bunnen)

Hvis du imidlertid vil starte med fersk Kodi og installere det valgte bygget senere, vil du ha Kodi-gaffelen som ikke er forhåndsinstallert med noen build.

Derfor vil vi installere Titanium 18.1-gaffelen. Denne gaffelen gir deg en ren Kodi-skifer med bare ett tillegg forhåndsinstallert, Supreme Builds Wizard.

Klikk Titanium 18.1 apk

installer kodi-gaffel på ildstedet og få flere kodi-bygg

# 7. Nedlasteren vil dermed begynne å laste ned Titanium 18.1 gaffel APK-filen til din FireStick-lagring. Det kan ta noen minutter.

La nedlastingen være ferdig

APK-nedlastning for Titanium 18.1 gaffel på ildsted

# 8. Når APK har lastet ned, vil Downloader-appen umiddelbart starte installasjonsprosedyren.

Gi ditt samtykke til å installere Titanium 18.1 Fork ved å klikke på "Install" -alternativet nederst til høyre

hvordan du installerer kodi gaffel på ildstedet

# 9 Igjen, vent litt.

Varslingen som sier "App installert" betyr hva den sier. Titanium 18.1 er installert på FireStick, og du har nå en Kodi-klon.

Ikke klikk på "Åpne" ennå. Vi vil gå tilbake til Downloader-vinduet og slette APK-filen.

Klikk på "Ferdig"

hvordan du installerer mer enn en kodi som bygger på ildsted

# 10 Klikk på 'Slett' -knappen for å slette Titanium 18.1 APK-filen.

Appen er installert, du trenger ikke denne filen lenger. Det er lurt å rydde plass når du får muligheten.

flere bygger på kodi

# 11 Klikk på "Slett" en gang til for å bekrefte handlingen din.

slett knapp titan 18.1 gaffel apk

Gå tilbake til Hjem-skjermen til FireStick. Trykk og hold på Hjem-knappen på fjernkontrollen i noen sekunder til menyen dukker opp. Klikk ‘Apps’ på menyen. Nå blar du ned til bunnen der du finner Titanium 18.1 gaffelikonet. Som du kan se, kan Kodi og Titanium 18.1 sameksistere på samme system.

åpne andre kodi-app på ildsted

Slik installerer du en Build on Titanium 18.1 Kodi Fork

Titanium 18.1 kopien av den opprinnelige Kodi 18 Leia. Det blir til og med de samme oppdateringene som Kodi. Så du kan installere builds på Titanium 18.1 Kodi-gaffel som du ville installere den på den originale Kodi.

Gå til listen over beste Kodi Builds for å utforske toppbyggene vi har valgt for deg. Du finner lenken til installasjonsveiledningen for hvert bygg på denne listen.

Titanium 18.1 Kodi gaffel kommer også forhåndsinstallert med Supreme Builds Wizard addon. Dette tillegget har en anstendig samling av populære bygg. Dette gjør ting litt lettere for oss. La meg vise deg hvordan du installerer Kodi builds på Titanium 18.1 ved hjelp av Supreme Builds Wizard. Følg trinnene nedenfor:

Merk: Metoden som er beskrevet fremover krever ikke at ‘Ukjente kilder’ er aktivert i Titanium 18.1

#1. Kjør Titanium 18.1 på FireStick. Du vil merke at grensesnittet er nøyaktig det samme som den originale Kodi.

Når du kjører gaffelen for første gang, kan du se visse popup-vinduer. Den første ser ut som du ser på bildet nedenfor.

Klikk på 'Avvis'

Bruk kodi gaffel på ildsted for å installere flere kodi builds

# 2. Klikk "Fortsett" på neste popup-vindu (hvis du vil aktivere noen innstillinger, velg deretter)

hvordan du installerer to kodi builds

# 3. Neste pop-up-popup ber deg om å velge ‘Byg-meny’. Dette fører deg direkte til listen over byggene du kan installere fra Supreme Builds Wizard.

I tilfelle du klikket "Ignorer" på popup-en ved en feiltakelse eller av en eller annen grunn at du ikke ser denne ledeteksten, følg de neste trinnene for å få tilgang til Bygg-menyen

bygg meny på kodi

# 4. Fra Titanium 18.1-startskjermbildet, klikk på "Tillegg" på venstre side, etterfulgt av "Programtillegg" på neste skjermbilde.

Klikk på ikonet Supreme Builds Wizard

øverste bygger veiviseren ikon

# 5. Velg og klikk “(Supreme Builds) Builds”

hvordan du installerer flere kodi builds

# 6. Du vil nå være på Build Menu-skjermen (samme skjermbilde som du ville sett når du klikket på "Build Menu" -knappen i trinn 3)

Nå, alt du trenger å gjøre er å velge bygningen du ønsker å installere, og serveren der du får den. Du kan velge hvilken som helst server du liker, da den vanligvis ikke gjør noen forskjell. Men det er best å velge den som er nærmest din fysiske beliggenhet.

hvordan du bruker mer enn en kodi bygd på brannstokk

Konklusjon

Det er vel stort sett det! Du har lært å installere flere bygg ved å bruke flere forekomster av Kodi. Mens jeg har valgt Titanium 18.1 gaffel, kan du velge hvilken som helst annen fra flere tilgjengelige. Hvis du har spørsmål eller forslag, fyll oss ut gjennom kommentarfeltet nedenfor.

I slekt:

Hvordan installere Kodi på Fire Stick
Hvordan jailbreak Amazon Fire Stick
Beste Amazon Fire Stick-apper
Beste VPN for Fire Stick
Slik installerer du Kodi Addons over Builds

Max Eddy
Max Eddy Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me