Slik installerer du Supremacy Addon på Kodi

>

I denne artikkelen lærer vi hvordan du installerer Supremacy addon på Kodi 18.2 / 18.1 Leia og Kodi 17.6 Krypton. Det er noen få tilleggsprogrammer som lar deg se favorittinnholdet ditt, for eksempel TV-serier og filmer gratis. Men vanligvis er disse Kodi-tilleggene varianter eller gafler til enten de allerede eksisterende, mer populære tilleggene eller de som nå er fjernet. På den annen side gir Supremacy-tillegg deg en frisk opplevelse. Dette tillegget har ikke blitt bygd på noe annet tillegg, og det er et snev av nyhet i det.

Supremacy Kodi addon tilbyr også en imponerende katalog over filmer og TV-serier med flere HD- og SD-streamingkoblinger. Jeg har lagt merke til at dette tillegget vanligvis henter bare kvalitetslinkene som sjelden kaster deg ut av strømmen. Jeg har også funnet Supremacy en smule raskere enn de fleste slike tillegg.

: Supremacy Addon er for øyeblikket ikke tilgjengelig ettersom Supremacy Repo er nede. Du kan utforske andre tillegg lignende addons fra vår liste over beste addons for Kodi

Overherredømme er ikke bare en on-demand addon skjønt. Det er en av de beste flerbruks-tilleggene du kan få med alternativer for å streame sportsinnhold, live TV, ett-klikk-filmer, 3D-filmer og mye mer.

Det er enkelt å installere dette tillegget. I denne artikkelen vil jeg ta deg gjennom den enkle installasjonsprosessen til Supremacy addon på Kodi. Fortsett å lese!

Hvordan installere Supremacy Kodi Addon

Før du begynner å installere Supremacy på Kodi 18 eller Kodi 17.6, må du forsikre deg om at “Ukjente kilder” er aktivert på Kodi-appen. Den er deaktivert som standard, så hvis du ikke har slått på den tidligere, må du gjøre det nå. Det vil tillate deg å installere Kodi Addons som Supremacy som ikke er tilgjengelig i det offisielle Kodi-depotet. Følg trinnene nedenfor for å aktivere "Ukjente kilder."

  • Åpne Innstillinger øverst til venstre på skjermen
  • Systeminnstillinger (eller System i Leia)
  • Tillegg på venstre sidefelt
  • Slå på ukjente kilder

La oss se hvordan du installerer Supremacy Addon på Kodi.

#1. Åpne Innstillinger (kuggeikon)

kodi-innstillinger

# 2. Åpne File Manager (du finner den øverst til venstre i øverste rad i Leia)

kodi filbehandler

# 3. Dobbelttrykk på "Legg til kilde"

legg til repokilde kodi

# 4. Klikk på "Ingen" og skriv Supremacy repository URL - Fungerer ikke for øyeblikket

# 5. Skriv "overherredømme" i kildefeltet for medienavn og klikk OK. (Se bildet nedenfor)

legg til supremacy repo kilde url

# 6. Gå til Kodi-hjemmesiden og åpne “Tilleggs-menyen” på venstre sidefelt

kodi addons-menyen

# 7. Åpne Package Installer (boksikon) øverst til venstre på skjermen

kodi pakke installasjonsprogram

# 8. Klikk på "Installer fra zip-fil"

installer fra zip-fil kodi

# 9. Klikk "overherredømme" > “Repository.supremacy-x, x”

installer overmaktsdepository kodi

# 10. Vent til Supremacy Repository installeres og fortsett til neste trinn når du får suksessvarslingen øverst til høyre.

# 11. Åpne "Install from Repository"

kodi installere fra depot

# 12. Klikk “Supremacy” > “Video-tillegg” > “Supremacy”

hvordan du installerer overlegenhet kodi addon

#1. 3. Klikk på "Install" -knappen. Den vil laste ned og installere Supremacy Addon på Kodi.

Hvis du har Leia, klikker du på OK når en popup vises med listen over ekstra tillegg

hvordan du installerer overlegenhet på kodi

# 14. Du får tilgang til Supremacy Kodi Addon ved å gå til startskjermen > Add-ons > Video-tillegg.

Før du begynner å streame med Kodi Addons / Builds, vil jeg advare deg om at alt du streamer på Kodi er synlig for ISP og regjeringen. Dette betyr at streaming av opphavsrettsbeskyttet innhold (gratis filmer, TV-serier, sport) kan føre til juridiske problemer.

Kodi-brukere anbefales på det sterkeste å koble til et VPN mens de streamer. En VPN for Kodi vil omgå ISP-throttling, Government Surveillance og geo-restriksjon på populære tillegg. Jeg kobler meg alltid sammen ExpressVPN på alle streamingapparatene mine, og jeg foreslår at du gjør det samme.

ExpressVPN er den raskeste og sikreste VPN. Det kommer med en 30-dagers pengene-tilbake-garanti. Dette betyr at du kan bruke den fritt de første 30 dagene, og hvis du ikke er fornøyd med ytelsen (som er svært usannsynlig), kan du be om full refusjon.

MERK: Vi oppfordrer ikke til brudd på lovene om opphavsrett. Men hva om du ender opp med å streame innhold fra en uekte kilde? Det er ikke alltid like lett å se forskjellen mellom en legitim og ulovlig kilde.

Så før du begynner å streame på Kodi, slik får du VPN-beskyttelse i tre enkle trinn.

Trinn 1: Få ExpressVPN-abonnement HER.

Steg 2: Klikk HER for å laste ned og installere ExpressVPN-appen på enheten din.

Trinn 3: Klikk på Power-ikonet for å koble til en VPN-server. Det er alt. Forbindelsen din er nå sikker med den raskeste og beste VPN-en for Kodi.

koble expressvpn for kodi

Supremacy Kodi Addon installerer ikke

Forsikre deg først om at du bruker den nye lenken - Link fungerer ikke for øyeblikket

Supremacy Kodi addon-installasjon tar bare noen få raske, enkle trinn for det meste. Men noen brukere har rapportert at de har problemer underveis i prosessen.

Installasjonsproblemene er uvanlige, men de kan fremdeles skje. Det første du vil forsikre deg om er at enheten din, som PC, Smartphone eller FireStick, er koblet til internett.

Hvis du har problemer med å legge til kilden, er det en sjanse for at serveren som Supremacy addon-filer ligger på opplever driftsstans. Serveren er noen ganger nede på tidspunktet for regelmessig vedlikehold. I et slikt tilfelle er det eneste alternativet å vente på at serveren er i gang. Heldigvis tar planlagt vedlikehold ikke lang tid.

Hvis du har lagt kilden til, men ikke har klart å installere addon fra den, kan det være problemet med serveren igjen. Noen ganger er imidlertid problemet lokalt og kan ofte løses ved å starte enheten på nytt og deretter starte Kodi på nytt. Etter omstart, følg installasjonstrinnene en gang til, og hvis Supremacy-serveren kjører, bør du kunne installere addon nå.

Overlegenhet Kodi Addon fungerer ikke

Hvis du ikke kan bruke Supremacy-tillegget, kan problemet igjen være serveren. Hvis du prøver å kjøre addon i løpet av den planlagte vedlikeholdsperioden, vil ingen strømmer bli hentet. Eller, hvis serveren opplever driftsstans av andre årsaker, er det eneste alternativet å vente på at den blir i drift igjen.

Hvis Supremacy addon ikke fungerer i det hele tatt, til enhver tid, er det en sjanse for at installasjonen ikke ble fullført riktig. Det er sjelden, men ikke umulig. Heldigvis kan dette løses enkelt. Alt du trenger å gjøre er å gå til tillegg > Mine tillegg fra Kodi-startskjermen og avinstallerer Supremacy-tillegget. Når det er gjort, installerer du dette tillegget ved å følge installasjonsprosessen vi har lagt ut over.

Jeg anbefaler at du avinstallerer tillegget først før du følger installasjonsprosessen. En fersk installasjon tar ofte vare på problemene. Å installere addonet igjen uten å fjerne den eksisterende installasjonen først noen ganger fjerner ikke de dårlige, korrupte filene, og derfor kan du fortsette å oppleve problemer.

Hvis Supremacy fungerer generelt og det bare er en bestemt film eller show som ikke vil strømme, kan det være et problem med streamingkoblingene eller serveren som addon prøver å streame innholdet fra. Dette skjer vanligvis med det nylig lagt til innholdet eller de veldig populære innholdene med stor servertrafikk. Supremacy Kodi addon gir flere streamingkoblinger til bestemt innhold. Hvis en lenke ikke fungerer, kan du prøve andre. Det er en god sjanse for at du vil finne en lenke som faktisk fungerer.

Når du opplever noen problemer med Supremacy eller et annet tillegg, er det alltid en god idé å starte enheten på nytt og deretter starte Kodi på nytt. Omstart oppdateres systemet og appene, og tar ofte vare på tilleggsproblemer.

Ingen tilgjengelige strømmer kan fikses ved å bruke Real Debrid på Kodi. Imidlertid er det en førsteklasses tjeneste, og du kan trenge å bruke noen få dollar. FireStick-brukere kan også tilbakestille Kodi for å fikse forskjellige feil.

Hvis Supremacy Kodi addon strømmer, men det er tregt og iskaldt til tider, kan det være lurt å lese guiden vår om å fikse problemer med Kodi-buffring.

Jeg foreslår også at du sjekker Kodi-loggen for mer informasjon om feil.

Hvis du vil prøve ut alternative Kodi Addons, sjekk ut lenkene nedenfor:

  • Hvordan installere Exodus Redux Kodi Addon
  • Hvordan installere The Magic Dragon Kodi Addon
  • Hvordan installere Yoda Kodi Addon
  • Hvordan installere Seren Kodi Addon
  • Hvordan installere Venom Addon på Kodi

Du kan også sjekke ut listene våre over de beste Kodi Addons og beste Kodi builds.

Konklusjon

Hvis du er ute etter et nytt Kodi-addon for å streame filmer og show, anbefaler jeg å prøve Supremacy. Supremacy Kodi addon er et originalt flerbruks addon og ikke en variant av noe annet tillegg. Den finner strømningskoblinger av kvalitet og lar deg se favorittinnholdet ditt i full HD, 1080 så vel som HD 720. Det har omtrent alt innhold du vil finne, inkludert filmer, show, live tv, sport, 3D-filmer og mye mer . Selv om du kanskje gjør Supremacy til et backup-addon for streaming i utgangspunktet, kan det også bli din primære kilde for alle underholdningsbehovene dine. Installer dette tillegget i raske, enkle trinn jeg har delt med deg ovenfor. Hvis du har spørsmål eller forslag, gi meg beskjed via kommentarfeltet nedenfor.

Klikk her for å hente Secret Cord-Cutting Tricks direkte til innboksen din.

Max Eddy
Max Eddy Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me