Slik løser du ‘Kunne ikke installere en avhengighet’ på Kodi

>

I denne feilsøkingsguiden vil vi lære å fikse feilmeldingen ‘Mislykket å installere en avhengighet’ på Kodi 18.5. Denne meldingen vises på tidspunktet for installasjonen av et tillegg når de tilhørende avhengighetene ikke kan installeres.

Kodi er en kraftig mediaspiller som ikke bare spiller lokale medier på enhetslageret, men også strømmer onlineinnhold fra hele verden. Det som gjør Kodi virkelig fantastisk er tredjeparts Kodi-tillegg. Disse tilleggene henter strømmer av favorittinnholdet ditt fra forskjellige servere slik at du kan spille dem online. Men addon fungerer ikke isolert. De stoler sterkt på de eksterne tjenestene som kalles ‘avhengigheter’..

Nesten alle tilleggene krever avhengigheter for å skrape internett og hente strømmer. De fleste av de populære tilleggene krever faktisk flere avhengigheter. Når du installerer tillegg som Exodus Redux, Covenant, Yoda eller annet, installeres også de nødvendige avhengighetene (hvis de ikke allerede er installert). Imidlertid, hvis minst en avhengighet ikke klarer å installere, viser Kodi feilen "mislyktes i å installere en avhengighet." Når avhengigheten ikke ville installere, kan du heller ikke installere addon.

Oppmerksomhet KODI-brukere: Les før du fortsetter

Kodi Addons / builds tilbyr ubegrenset streaminginnhold, men kan også få deg i lovlige problemer hvis du blir fanget av streaming av gratis filmer / TV-serier / Sport. Kodi-brukere anbefales på det sterkeste å alltid koble til et VPN mens de streamer på nettet. En god Kodi VPN skjuler identiteten din, omgår regjeringsovervåkning, geo-blokkert innhold og ISP-throttling (som også hjelper i bufferfri streaming).

Jeg bruker ExpressVPN som er den raskeste og sikreste VPN. Det er veldig enkelt å installere på alle enheter inkludert Amazon FireStick. Du får 3-måneders gratis og sparer 49% på årsplanene. Dessuten kommer det med en 30-dagers pengene-tilbake-garanti. Hvis du ikke er fornøyd, kan du alltid be om refusjon.

Klikk HER for å få 3-måneders gratis og spare 49% på ExpressVPN

Les: Hvordan installere og bruke en Kodi VPN

Løsning Kunne ikke installere en avhengighet av Kodi

Jeg har opplevd denne feilen noen ganger, og etter å ha prøvd og testet forskjellige metoder, har jeg kommet med noen ideer om feilsøking. Selv om det er vanskelig å sette fingeren på hva som utløser feilen, er jeg sikker på at en av følgende løsninger vil fungere for deg.

1. Fjern Kodi Cache

Hvis du tømmer hurtigbufferen på Kodi, hjelper det deg noen ganger å fikse feilen ‘klarte ikke å installere en avhengighet.’ Å slette cachen er et bedre alternativ til å tømme hele dataene, da du ikke mister de eksisterende addonene og Kodi-innstillingene..

Den beste måten å tømme hurtigbufferen på er gjennom Ares Wizard. Hvis du ikke har Ares Wizard ennå, installerer du den først. Installasjonen av Ares Wizard tar omtrent 4-5 minutter, men det er et fantastisk verktøy å ha.

Trinn 1: Nå, gå foran og start Ares Wizard. Du finner den på Kodi Homescreen > Add-ons > Programtillegg.

Steg 2: Når veiviseren lastes opp, klikker du kategorien 'Vedlikehold' øverst.

Kunne ikke installere avhengighet

Trinn 3: Klikk deretter "Slett hurtigbuffer / temp" i hurtigbuffer-delen til høyre

kodi-installasjonen mislyktes

Trinn 4: Når hurtigbufferen er slettet, ser du følgende melding. Klikk "OK" for å fortsette.

Kunne ikke installere avhengighet

Som du kan se, var bufferstørrelsen på systemet mitt bare 1 MB. Det er fordi jeg nylig hadde installert Kodi på nytt, og jeg har ikke mange tillegg. Cache-størrelsen vil vokse og jo større den blir, jo flere problemer kan det føre til. Dette er grunnen til at sletting av hurtigbufferen kan hjelpe deg med "Kunne ikke installere avhengighetsfeil."

2. Fjern Kodi-dataene

Noen ganger er det ikke nok å tømme hurtigbufferen. Mange ganger "Mislyktes det å installere en avhengighet" er mer sta og går ikke bort bare ved å fjerne hurtigbufferen. Det andre alternativet er å avinstallere Kodi og installere det på nytt, friskt. For det meste vil den ta seg av problemet. Før du gjør det, vil du prøve å tømme Kodi-data i stedet. Hvis du tømmer dataene, vil Kodi gjenopprettes fra fabrikkstandarden og spare deg for litt tid.

Hvis du mottok feilmeldingen, klarte ikke å installere en avhengighet av FireStick, kan du tilbakestille Kodi-data på denne enheten fra Innstillinger-menyen. Du kan også bruke Ares Wizard til å tømme dataene på alle Kodi-støttede enheter (inkludert FireStick).

Installer Ares Wizard på Kodi og følg trinnene nedenfor:

Trinn 1: Start Ares Wizard og klikk på "More" -fanen øverst til høyre (venstre til Innstillinger)

Kunne ikke installere avhengighet

Steg 2: Nå, klikk på "Slett alle data / Ny start" fra settet med alternativer på neste skjermbilde

kodi-avhengigheter ikke oppfylt

Trinn 3: Bekreft handlingen din ved å klikke "Ja" når følgende ledetekst vises

kodi-avhengigheter ikke oppfylt

Trinn 4: Velg deretter om du vil beholde favorittinnstillingene, kildene og tilleggsinnstillingene, og klikk Fortsett for å fortsette

avhengigheten av versjonen kunne ikke tilfredsstilles

Det kan ta et minutt eller to å fjerne Kodi-dataene avhengig av størrelsen. Når dataene er slettet, vil Kodi være fersk som ny. Du vil miste alle tilleggene dine inkludert Ares Wizard.

3. Fjern og sett Kodi-databasen på nytt

Kodis database holder mange ting sammen i Kodi, og når den blir skadet, begynner du å oppstå feil du aldri hadde sett før, for eksempel den det gjelder eller si "Kodi-installasjonen mislyktes."

Å reparere Kodi-databasen kan på magisk vis hjelpe deg å bli kvitt mange slike problemer nesten umiddelbart. Det gode er at den korrupte databasen ikke hindrer deg i å bruke Kodi. Du ser bare noen feil. Derfor kan du fikse dette fra Kodi.

Slik kan du fjerne og gjenopprette Kodi-databasen:

Trinn 1: Gå til Kodi-startskjermbildet og klikk på 'Innstillinger' (kuggeikonet) øverst til høyre

kunne ikke installere en avhengighetsbrannstokk

Steg 2: Klikk deretter "Filbehandling"

kodi filbehandler

Trinn 3: Klikk på 'Profilkatalog' i neste vindu

kunne ikke installere en avhengighetsbrannstokk

Trinn 4: Klikk deretter "Database"

installer kodi-avhengigheter

Trinn 5: Velg nå ‘Addons27.db’ og trykk på riktig knapp / tast for å få frem den kontekstuelle hurtigmenyen (for eksempel høyreklikk på Windows PC). Klikk på "Slett" på hurtigmenyen

kunne ikke installere avhengighet

Trinn 6: Bekreft handlingen din ved å klikke 'Ja' når du blir bedt om det

kunne ikke installere avhengighet

Trinn 7: Nå, lukk Kodi og start den på nytt etter omtrent et minutt. Forsøk å installere tillegget du prøvde å installere tidligere da du fikk feilen 'mislyktes i å installere avhengighet'.

Merk: Når du har startet Kodi på nytt etter å ha fjernet databasen, går du til tillegg > Mine tilleggsprogrammer og aktivere eksisterende tillegg på nytt.

4. Installer Kodi-avhengighetene manuelt 

Hvis ingenting ser ut til å fungere, ville det være en god ide å installere Kodi-avhengigheter manuelt ved bruk av TVAddons-depotet. Det er faktisk noe av det første du kan prøve, da det pleier å løse problemet bedre enn de andre løsningene.

Dette er hva du trenger å gjøre:

Trinn 1: Åpne Innstillinger fra Kodi-startskjermen og klikk på 'Systeminnstillinger' i neste vindu

Steg 2: På det neste skjermbildet velger du ‘Tilleggsprogrammer’ som du ser til venstre og til høyre, aktiverer ‘Ukjente kilder’.

installer kodi-avhengigheter

Trinn 3: Klikk "Ja" og bekreft handlingen din

hvordan du installerer avhengigheter av kodi

Trinn 3: Gå tilbake til Kodi-startskjermen og naviger til Innstillinger > Filbehandler

kodi filbehandler

Trinn 4: Klikk på "Legg til kilde" i neste vindu

legg til kilde på kodi

Trinn 5: Nå, klikk på

klikk ingen kodi

Trinn 6: Skriv inn kildeadressen som http://fusion.tvaddons.co. Skriv inn nettadressen riktig, da dette er kilden der du vil installere depotet. Klikk "OK" for å fortsette

fusion tv addons

Trinn 7: Gå inn og skriv inn et navn i tekstfeltet 'Angi et navn for denne mediekilden'. Du kan gi det hvilket som helst navn du ønsker. Jeg vil kalle det ‘fusion’, slik at jeg lett kan identifisere seg med det senere. Klikk "OK" igjen for å fortsette.

fusion kodi installasjonsprogram

Trinn 8: Gå tilbake til Kodi-startskjermbildet, og klikk denne gangen "Tillegg" til venstre

kodi addons-menyen

Trinn 9: Klikk på ikonet for åpen boks øverst til venstre på neste skjermbilde. Dette alternativet kalles også 'Package Installer'

kodi pakke installasjonsprogram

Trinn 10: Klikk "Installer fra zip-fil" neste

installer fra zip-fil på kodi

Trinn 11: Klikk nå på "fusion" eller navnet du ga kilden tidligere

fusjon

Trinn 12: Åpne ‘Kodi-repos’

installer kodi-avhengigheter

Trinn 13: Neste klikk "engelsk"

hvordan du installerer kodi-avhengigheter

Trinn 14: Bla ned og klikk på 'repository.xbmchug-3.0.0.zip' (versjonsnummeret kan endres)

kunne ikke installere avhengighet av kodi

Trinn 15: Vent til varselet om "TV Addons Co repo installert" vises øverst til høyre på skjermen

kodi avhengighetsfeil

Det kan hende du må installere noen flere avhengigheter fra TVAddons-depotet. Så her er trinnene som følger:

Trinn 1: Gå til Kodi-startskjermen en gang til, og naviger deretter til tillegg > Pakkeinstallatør > Installer fra zip-fil (trinn 9-11 ovenfor)

Steg 2: Klikk på "fusion" (eller navnet du valgte for kilden tidligere) og åpne "kodi-scripts"

Trinn 3: Du bør se et par zip-filer her. Den ene inneholder ‘methandler’ i navnet, og den andre inneholder ‘urlresolver’ (se bildet under)

hvordan du installerer kodi-avhengigheter

Trinn 4: Installer hvert skript en etter en ved å klikke på det

Du har installert alle nødvendige avhengigheter. Nå kan du prøve å installere det samme tillegget på nytt som kastet feilmeldingen ‘mislyktes i å installere avhengighet’. Det er en god sjanse for at det løser problemet.

Kodi-avhengigheter ikke oppfylt

"Kodi-avhengigheter ikke oppfylt" er en annen vanlig avhengighetsrelatert feil, og det er påkrevd at jeg ikke berører den.

Dette problemet oppstår ofte når du prøver å installere eller bruke et tillegg som allerede er oppdatert for den nyere versjonen av Kodi på en eldre versjon av Kodi. For eksempel kan jeg se feilen mens jeg prøver å installere en addon ment for Kodi 18 på Kodi 17.6.

Mange oppdaterte tillegg fortsetter å jobbe med de eldre versjonene, men det samme kunne ikke sies for dem alle. Heldigvis er dette problemet relativt enklere å fikse. Alt du trenger å gjøre er å oppdatere Kodi til den nyeste tilgjengelige versjonen.

Vær oppmerksom på at Kodi ikke støtter intern oppdatering fra appen. Derfor vil du for det meste kreve en ny installasjon. Dette betyr videre å miste eksisterende data, innstillingene dine og de installerte tilleggene.

Merk: ‘Avhengigheten av versjonen kunne ikke tilfredsstilles’ er feilen omtrent som ‘Kodi-avhengigheter ikke oppfylt’ og kan vanligvis rettes ved å oppdatere Kodi til den nyeste versjonen. Men hvis problemet vedvarer til tross for oppdateringen, kan du feilsøke det med en av de andre metodene jeg har beskrevet ovenfor.

Sjekk Kodi-loggfilen 

Hvis ingenting fungerer for deg, vil jeg anbefale deg å se Kodi-feilloggfilen til slutt. Kodi-loggen vil hjelpe deg med å finne ut hva som er årsaken til problemet.

Kodi har noen få tillegg som hjelper deg med å se loggen og til og med laste den opp online. Mens du ser på loggen, søk etter feilmelding "mislyktes i å installere avhengighet". Selv om du ikke kan finne ut hva som er årsaken til problemet, kan du dele loggfilen, og Kodi-ekspertene vil kunne hjelpe deg bedre.

Konklusjon

Avhengigheter er vel det addonene er avhengige av for å hente strømmer til deg på Kodi. Fra min erfaring kan jeg fortelle deg at forekomstene av feilen "ikke klarte å installere en avhengighet" ikke er hyppige. Men når du støter på det, vil du ha en løsning praktisk. Den ene eller den andre ovenfor feilsøkingsmetode har fungert for meg til forskjellige tider. Jeg ser ingen grunn til at de ikke skulle løse problemet for deg. Hvis du har spørsmål eller forslag, gi meg beskjed gjennom kommentarfeltet nedenfor.

Max Eddy Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me