Slik løser du parfeil – Olpair, TheVideo.me, Tvad.me, etc.

>

Hvis du streamer med populære Kodi-tillegg som Exodus Redux, Yoda osv., Er det veldig sannsynlig at du må ha kjørt inn Kodi-parfeilen mens du prøver å streame innholdet fra visse kilder. Enten du bruker Kodi 18.3 / 18.3 Leia eller Kodi 17.6 Krypton, genereres feilen når du åpner strømmer fra kilder som Olpair (Openload), tvad.me, vidup.me, thevideo.me og noen flere. De ber deg om å fullføre sammenkoblingsprosessen på nettstedet deres for å tillate avspilling fra deres strømmer. Det er bare en håndfull kilder som forårsaker denne feilen, men jeg vet at den er litt irriterende. I denne guiden vil vi diskutere de forskjellige metodene for å ta vare på parfeilen i Kodi.

Jeg har sett at alle de populære tilleggene henter streamingkoblinger fra tvad.me, vidup.me og OpenLoad a.k.a Olpair. Men vi vil ta vare på det i denne guiden. Fortsett å lese!

olpair-feil i kodi

Hvorfor ser du Olpair, Tvad.me/pair, Vidup.me/pair, thevideo.me/pair-feil i Kodi?

Sannheten er at parfeil i Kodi ikke akkurat er en feil. Det er en forutsetning å streame videoinnholdet fra kildene som thevideo.me, Vidup.me, Openload eller Tvad.me.

Openload og andre slike kilder som krever sammenkobling tilbyr et stort inventar av kvalitetsinnhold, inkludert favorittfilmene dine, showene, dokumentarene og hva ikke. De gir innhold av ypperste kvalitet, med bedre oppløsning og reduserte bufferingsproblemer. Og de gjør det gratis.

Men fordi de tilbyr innholdskvalitet i ypperste klasse, mottar de hundretusener avspillingsforespørsler på serverne sine. Som et resultat blir serverne deres fastkjørte. All trafikk som blir sendt til serverne deres stammer ikke fra menneskelige forespørsler. Trafikken deres vil bli tilstoppet, hovedsakelig på grunn av automatiske forespørsler generert av bots og skript.

Parfeilen i Kodi er faktisk en port som bare kunne passeres når det er bekreftet at det er et menneske som ber om tilgang. Derfor viser de alle forespørslene til serverne sine, og bare når du bekrefter deg som menneske, får du tilgang til innholdet.

Jeg anbefaler å følge sammenkoblingsprosessen for en bedre streamingopplevelse. Den første metoden vil fortelle deg hvordan du gjør det. Imidlertid, hvis du ikke ønsker koblingene fra disse kildene i det hele tatt, har jeg også den andre metoden for deg.

Metode nr. 1: Passer din IP-adresse

Jeg liker denne metoden mer. Det lar meg unngå parfeilen i Kodi uten å gå glipp av kvalitetslinkene fra disse serverne. Alt du trenger å gjøre er å koble IP-adressen din på nettstedet, og du vil slutte å få disse feilmeldingene på alle enhetene dine koblet til det samme nettverket.

Hvis du for eksempel har Kodi på datamaskinen og mobilen din koblet til det samme Wi-Fi-nettverket som du kobler sammen IP-adressen, vil du bli kvitt parfeilen i Kodi på begge disse enhetene.

Husk at sammenkoblingen bare er gyldig i 4 timer. Du må koble deg sammen igjen etter at 4 timer har gått.

Merk følgende:Sammenkobling eksponerer din opprinnelige IP-adresse for innholdsleverandøren. Det anbefales på det sterkeste at du bruker en VPN før du kobler deg sammen, slik at din virkelige IP-adresse ikke blir utsatt. Jeg bruker ExpressVPN for å holde streamingaktivitetene mine anonyme, og jeg foreslår at du gjør det samme.

Lese: Beste VPN for Kodi og hvordan du bruker det 

La meg nå vise deg hvordan du kobler sammen IP-adressen din.

# 1: Når en strømningskilde krever sammenkobling, vises en melding som denne på skjermen din - OpenLoad Stream Authorization

olpair-feil i kodi

# 2: Åpne en nettleser på mobilen eller datamaskinen din og gå til lenken i meldingen. Jeg tar OpenLoad Stream autorisasjon som et eksempel i denne guiden.

Åpne lenken https://olpair.com

Tips: Hvis du bruker Kodi på en fjernstyrt enhet, for eksempel FireStick, Fire TV eller Fire TV Cube, kan du følge metoden nedenfor på en datamaskin, mobil eller nettbrett koblet til det samme Wi-Fi-nettverket som enheten din.

# 3: Klikk i avmerkingsruten som leser Jeg er ikke en robot

stream autorisasjon på openload

# 4: Du vil nå se en bekreftelses popup som denne. Fullfør bekreftelsesprosessen ved å velge de riktige bildene

olpair tvad.me/pair

# 5: Når bekreftelsen er vellykket, vil du se et grønt avkrysningsmerke før teksten Jeg er ikke en robot. Klikk Par knappen på bunnen

# 6: Når IP-adressen din er sammenkoblet, vil du se Paringen vellykket! beskjed.

tvad.me/par på kodi

Du har tatt vare på Olpair Kodi-feilen. Gå tilbake til Kodi og spill strømmer fra disse kildene. IP-adressen din vil være sammenkoblet i opptil 4 timer.

MERK: Trinnene ovenfor viste deg å bli kvitt Olpair a.ka. OpenLoad Stream autorisasjon. Hvis du står overfor andre sammenkoblingsproblemer som vist nedenfor, kan du gå til lenken som er gitt mot navnene deres, og sette i gang sammenkoblingen på samme måte som vi gjorde med Olpair.

Video.me Stream autorisasjon - https://thevideo.me/pair eller https://tvad.me/pair

VidUP.me Stream autorisasjon - https://vidup.me/pair

Er Olpair, Vidup.me, Tvad.me, TheVideo.me, OpenLoad Safe?

Jeg er Kodi-bruker i flere år. Jeg har testet, prøvd og brukt dusinvis av tillegg. Jeg kan forsikre deg om at kildene som OpenLoad og Tvad.me som krever sammenkobling er trygge. Faktisk foretrekker jeg vanligvis deres strømmer fremfor andres. De verifiserer IP-adressen din bare for å sikre at bare mennesker har tilgang til serveren sin, og at den ikke er overbelastet med treffforsøk fra bots og skript.

Når det er sagt, kan disse nettstedene fremdeles ha lisensiert eller opphavsrettsbeskyttet innhold. Og når du streamer lisensiert eller copyright-innhold, selv utilsiktet, er du alltid i faresonen. Siden disse nettstedene bruker din IP-adresse for sammenkobling, er du tydelig eksponert.

Selv om disse leverandørene ikke vil bruke IP-adressen din til andre skadelige formål, kan de, hvis de er involvert i noen søksmål for vertskap med copyright-innhold, røpe brukerens IP-adresse til de juridiske myndighetene. Dette kan lett føre til problemer.

Men du kan enkelt unngå dette ved å bruke en Kodi VPN. Som jeg allerede har antydet, er det den beste handlingen. Med en VPN dirigeres internetttrafikken din via en annen server. Du får tildelt en helt ny IP-adresse. VPN-tjenesteleverandører bruker ugjennomtrengelige krypteringsprotokoller og opprettholder policy for null logg. Dine online aktiviteter kan aldri føres tilbake til deg.

Jeg bruker og anbefaler ExpressVPN siden det er den tryggeste, raskeste og mest pålitelige VPN-tjenesten for Kodi og andre strømmetjenester. Det kommer også med en 30-dagers pengene-tilbake-garanti i tilfelle du ikke liker tjenesten deres.

Metode 2: Deaktiver hosterne med captchas i Kodi

Hvis du ikke vil gå gjennom sammenkoblingsprosessen, kan du unngå parfeilen i Kodi ved å deaktivere alternativet Hosters med captchas.

Husk at du ved å gjøre det kan gå glipp av noen kvalitetsstrømmer fra serverne som OpenLoad.

Det er ingen universell innstilling i Kodi for å deaktivere Hosters med captchas for alle tillegg. Du må gjøre det hver for seg.

Følgende er bildet med hostere med captchas aktivert. Som du kan se, det er mange lenker fra OpenLoad. Senere vil jeg dele bildet med Hosters med captchas deaktivert.

vidup.me/par kodi

Jeg bruker Exodus addon i denne guiden som et eksempel. Men dette fungerer for alle tilleggene som støtter OpenLoad eller andre servere som krever sammenkobling. Følg trinnene nedenfor:

# 1: Gå til Kodi-startskjermen og åpne addonene fra tillegg > Video addons 

tvad meg par kodi

# 2: Bla ned og klikk Verktøy

kodi openload-parringsfeil

# 3: Åpne alternativet INNSTILLINGER: Avspilling

olpair.com sammenkobling på kodi

# 4: Sørg for avspilling alternativet er valgt til venstre. Bla nå nedover i Filvert filtre delen og deaktiver den Hosters med captchas ved å bytte veksle

tvad.me/pair

Følgende er bildet med vertshjem med captchas deaktivert. Når du sammenligner det med bildet jeg delte tidligere med alle strømmer aktivert, kan du se at alle OpenLoad-strømmer er borte

vidup.me/pair

Det var alt! Gå tilbake til videoen du hadde tenkt å spille. Du vil merke at alle strømmer fra OpenLoad eller andre slike kilder som krevde parring eller captcha-autorisasjon, er fjernet.

Før du begynner å streame med Kodi Addons / Builds, vil jeg advare deg om at alt du streamer på Kodi er synlig for ISP og regjeringen. Dette betyr at streaming av opphavsrettsbeskyttet innhold (gratis filmer, TV-serier, sport) kan føre til juridiske problemer.

Kodi-brukere anbefales på det sterkeste å koble til et VPN mens de streamer. En VPN for Kodi vil omgå ISP-throttling, Government Surveillance og geo-restriksjon på populære tillegg. Jeg kobler meg alltid sammen ExpressVPN på alle streamingapparatene mine, og jeg foreslår at du gjør det samme.

ExpressVPN er den raskeste og sikreste VPN. Det kommer med en 30-dagers pengene-tilbake-garanti. Dette betyr at du kan bruke den fritt de første 30 dagene, og hvis du ikke er fornøyd med ytelsen (som er svært usannsynlig), kan du be om full refusjon.

MERK: Vi oppfordrer ikke til brudd på lovene om opphavsrett. Men hva om du ender opp med å streame innhold fra en uekte kilde? Det er ikke alltid like lett å se forskjellen mellom en legitim og ulovlig kilde.

Så før du begynner å streame på Kodi, slik får du VPN-beskyttelse i tre enkle trinn.

Trinn 1: Få ExpressVPN-abonnement HER.

Steg 2: Klikk HER for å laste ned og installere ExpressVPN-appen på enheten din.

Trinn 3: Klikk på Power-ikonet for å koble til en VPN-server. Det er alt. Forbindelsen din er nå sikker med den raskeste og beste VPN-en for Kodi.

koble expressvpn for kodi

Sammendrag

Parfeil i Kodi kan enkelt løses enten ved å koble IP-adressen din på Olpair.com, Vidup.me/pair, Tvad.me/pair, thevideo.me/pair eller ved å deaktivere Hosters med captchas. Jeg personlig anbefaler den første metoden, ettersom den gir deg tilgang til strømmer av bedre kvalitet. Imidlertid, hvis du bruker Real Debrid på Kodi, kan du allerede hente koblinger av overlegen kvalitet. Det er ikke sikkert du trenger strømmer fra serverne som krever sammenkobling. Gi meg beskjed hvis du har spørsmål eller tilbakemeldinger gjennom kommentarfeltet nedenfor.

I slekt:

Hvordan Jailbreak FireStick
Hvordan bruke Trakt på Kodi
Hvordan tilbakestille Kodi
Hvordan fikse buffring på Kodi

Klikk her for å hente Secret Cord-Cutting Tricks direkte til innboksen din.

Max Eddy
Max Eddy Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me