Televisio-ohjelmat eivät toimi Kodilla: CDATA Error Solutions

>

Tässä viestissä tarjoamme ratkaisuja CDATA-virheeseen, joka on vaikuttanut moniin Kodi-käyttäjiin yrittäessään katsoa televisio-ohjelmia useiden Kodi-lisäosien, kuten Exodus Redux, kautta..

TV-ohjelmat eivät toimi kodi-lisäosissa cdata-virheen vuoksi

Olemme tarjonneet kiertotapoja ja ratkaisuja lukijoillemme vastauksena kommentteihin eri viesteistä viime päivinä. Ajattelimme kuitenkin, että olisi sopivaa kirjoittaa tämä viesti, joka kokoaa kaikki mahdolliset ratkaisut yhteen paikkaan.

Suurin osa Kodi-lisäosista lähtee televisio-ohjelmien sisällöstä TVDB: ltä, joka on keskitetty tietokanta televisio-ohjelmille. TVDB koki äskettäin raaputushäiriön, jonka vuoksi siihen vaikutti monia lisäyksiä.

Vaikka TVDB on nyt korjannut virheen, kehittäjien on päivitettävä lisäyksensä. Kun kehittäjät päivittävät lisäosat, TV-ohjelmat alkavat toimia uudelleen.

Sillä välin tässä on joitain kiertotapoja, jotka ovat toimineet meille.

Huomio KODI-käyttäjille: Lue ennen kuin jatkat

Kodi-lisäosat / rakennukset tarjoavat rajoittamattoman suoratoistosisällön, mutta voivat myös viedä sinut oikeudellisiin ongelmiin, jos kiinni streaming ilmaisista elokuvista / TV-ohjelmista / Urheilu. Kodi-käyttäjiä kehotetaan ehdottomasti yhdistämään VPN-verkko aina suoratoiston aikana. Hyvä Kodi VPN piilottaa henkilöllisyytesi, ohittaa hallituksen valvonnan, geosuojatun sisällön ja ISP: n kurkistuksen (mikä auttaa myös puskuritonta suoratoistoa).

Käytän ExpressVPN: tä, joka on nopein ja turvallisin VPN. Se on erittäin helppo asentaa mihin tahansa laitteeseen, mukaan lukien Amazon FireStick. Saat 3 kuukautta ilmaiseksi ja säästät 49% vuosisuunnitelmissa. Sen mukana tulee myös 30 päivän rahat takaisin -takuu. Jos et ole tyytyväinen, voit aina pyytää palautusta.

Napsauta TÄSTÄ saadaksesi 3 kuukauden ilmaiseksi ja säästää 49% ExpressVPN: ssä

Lue: Kodi VPN: n asentaminen ja käyttö

Kuinka katsella televisio-ohjelmia Kodi Addons -sivustolla

# 1: Käytä Kodi-lisäosia, jotka on jo päivitetty

Kun kirjoitan tämän oppaan, vain kourallinen lisäosa on päivittänyt koodinsa (ja Exodus Redux ei ole yksi niistä).

  Was ist Kodi, wie funktioniert es und alles andere, was zählt?

Kaksi lisäystä, jotka on päivitetty kokonaan ja suoratoistavia TV-ohjelmia, ovat The Crew ja Numbers.

Voit asentaa nämä lisäosat seuraavista linkeistä:

  • Asenna Crew Addon Kodiin
  • Asenna Numbers Addon Kodi -sovellukseen

Jos sinulla on jo nämä lisäosat, mutta ne eivät edelleenkään toimi sinulle, todennäköisesti sinulla ei ole päivitettyä versiota.

Näitä lisäosia ei tarvitse poistaa. Noudata vain asianmukaisissa oppaissa olevia säännöllisiä asennusohjeita. Lisäosat päivitetään.

# 2: Käytä TV-ohjelmia TV-kalenterin kautta

Olemme jo tarjonneet tätä ratkaisua kommenttien kautta (viite: https://www.firesticktricks.com/exodus-redux.html#comment-7543).

Jotkin lisäosista, joita ei ole vielä päivitetty kirjoittaessani tätä opasta (kuten Exodus Redux). Joillakin heistä on TV-kalenteri-vaihtoehto TV-sarjat-luokassa, josta voit käyttää ja suoratoistaa televisio-ohjelmia.

Avaa lisäosa ja siirry kohtaan TV-ohjelmat > TV-kalenteri. Etsi televisio-ohjelma, jota haluat katsoa, ​​ja aloita suoratoisto.

Vaihtoehtoinen ratkaisu: Käytä APK: ita lisäysten sijasta

Jos käytät Kodia Android-pohjaisissa laitteissa (kuten FireStick, Mobile, Android TV Box, Smart TV jne.), Olisi hyvä idea käyttää joitain APK: ita Kodi-lisäysten sijaan..

Itse asiassa olen yhä vakuuttunut nykyään siitä, että APK: t ovat paljon luotettavampia kuin Kodi-lisäosat. Tässä on joitain suosituista APK-sovelluksista / sovelluksista, joita voit käyttää katsomaan suosikki TV-ohjelmasi:

  • CatMouse APK
  • Elokuvateatteri HD
  • UnlockMyTV
  • CyberFlix TV

Bonusvinkki!

Käytätpä The Crew- ja Numbers Kodi -lisäosia tai ehdottamiamme APK: ita, suosittelen todella Real Debrid -sovelluksen käyttöä.

Real Debrid antaa sinulle pääsyn tonneille korkealaatuisia suoratoistolinkkejä, joita et löydä normaalisti. Se lisää huomattavasti mahdollisuuksiasi suoratoistaa TV-ohjelmia ja parantaa yleistä katselukokemustasi.

Katso lisätietoja Real Debrid -sovelluksen asettamisesta ja käytöstä Kodin ja APK: n avulla -oppaasta.

Käärimistä

Joten nämä ovat ratkaisut, joiden avulla voit palata takaisin TV-ohjelmien katseluun. Kuten totesin, The Crew- ja Numbers-lisäosat on jo päivitetty. He suoratoivat televisio-ohjelmia. Jos sinulla on Exodus Redux tai jokin muu lisäys TV-kalenterin kanssa, käytä sitä kiertotapana. Käytä vaihtoehtoisesti APK: ita lisäysten sijasta, jos sinulla on Android-laite.

  Como instalar o Lobo Build no Kodi

Related:

Kuinka Jailbreak Fire Stick
Kuinka korjata Kodi-puskurointi
Kuinka nollata Kodi Firestickissä
Yleiset Kodi-virheet ja ratkaisut

Max Eddy
Max Eddy Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me