Televizijske oddaje ne delujejo na Kodi: Rešitve za napake CDATA

>

V tej objavi ponujamo rešitve za napako CDATA, ki je prizadela številne uporabnike Kodija, medtem ko so poskušali gledati televizijske oddaje prek več Kodijevih dodatkov, kot je Exodus Redux.

TV prikazuje, da ne delujejo na kodi addons zaradi napake cdata

V zadnjih dneh smo našim bralcem ponudili rešitve in rešitve prek odgovorov na komentarje o različnih objavah. Vendar smo mislili, da bi bilo primerno napisati to objavo, ki na enem mestu zbira vse možne rešitve.

Večina oddaj Kodi izvira vsebino TV-oddaje iz TVDB, centralne baze podatkov za TV-oddaje. TVDB je pred kratkim doživela strgalo, zaradi česar so bili prizadeti številni dodatki.

Čeprav je TVDB odpravil napako, razvijalci posodabljajo svoje dodatke. Ko razvijalci posodobijo dodatke, bodo televizijske oddaje znova začele delovati.

Vmes je tu nekaj rešitev, ki so nam uspela.

Pozor uporabnikov KODI: Pred nadaljevanjem preberite

Kodi Addons / builds ponuja neomejeno pretakanje vsebine, vendar pa bi vas lahko tudi spravil v pravne težave, če bi vas ujeli pretakanje brezplačnih filmov / TV oddaj / športa. Uporabnikom Kodija priporočamo, da med pretakanjem prek spleta vedno povežejo VPN. Dober Kodi VPN skriva vašo identiteto, zaobide vladni nadzor, geoblokirano vsebino in utesnitev ponudnika internetnih storitev (kar pomaga tudi pri brezžičnem pretakanju).

Uporabljam ExpressVPN, ki je najhitrejši in najbolj varen VPN. Zelo enostavno ga je namestiti na katero koli napravo, vključno z Amazon FireStick. Dobite 3 mesece brezplačno in prihranite 49% pri svojih letnih načrtih. Priložena je tudi 30-dnevna garancija za vračilo denarja. Če niste zadovoljni, lahko vedno zahtevate vračilo.

Kliknite TUKAJ, če želite dobiti 3-mesečno brezplačno in prihraniti 49% na ExpressVPN

Preberite: Kako namestiti in uporabljati Kodi VPN

Kako gledati TV oddaje na Kodi Addonsu

# 1: Uporabite Kodi dodatke, ki so že posodobljeni

Medtem ko pišem ta vodnik, je le peščica dodatkov posodobila svoje kode (in Exodus Redux ni eden izmed njih).

Dva dodatka, ki sta bila v celoti posodobljena in pretočna TV-oddaja, sta The Crew in Numbers.

Te dodatke lahko namestite z naslednjih povezav:

  • Namestite Crew Addon na Kodi
  • Namestite The Numbers Addon na Kodi

Če že imate te dodatke in še vedno ne delujejo za vas, verjetno nimate posodobljene različice.

Teh dodatkov ni treba odstraniti. Preprosto upoštevajte redna navodila za namestitev v ustreznih vodnikih. Dodatki bodo posodobljeni.

# 2: Dostop do TV-sporedov prek TV koledarja

To rešitev smo že ponudili s komentarji (ref: https://www.firesticktricks.com/exodus-redux.html#comment-7543).

Ob pisanju tega priročnika je nekaj dodatkov, ki jih je treba še posodobiti (na primer Exodus Redux). Nekateri od njih imajo možnost TV koledarja v kategoriji TV oddaje, od koder lahko dostopate do televizijskih oddaj in jih pretakate.

Odprite dodatek in se pomaknite do TV oddaje > TV koledar. Poiščite TV-oddajo, ki jo želite gledati, in začnite pretakanje.

Nadomestna rešitev: Namesto Addonov uporabite APK-je

Če Kodi uporabljate v napravah s sistemom Android (kot so FireStick, Mobile, Android TV Box, Smart TV itd.), Bi bila odlična ideja, da namesto Kodijevih dodatkov uporabite nekaj APK-jev..

Pravzaprav sem v teh dneh vedno bolj prepričan, da so APK-ji veliko bolj zanesljivi od Kodijevih dodatkov. Tu je nekaj priljubljenih APK-jev / aplikacij, s katerimi lahko gledate svoje priljubljene TV-oddaje:

  • CatMouse APK
  • Kino HD
  • OdkleniMyTV
  • CyberFlix TV

Bonus nasvet!

Ne glede na to, ali uporabljate dodatke The Crew in Numbers Kodi ali APK-je, ki smo jih predlagali, toplo priporočam uporabo Real Debrid-a.

Real Debrid vam bo omogočil dostop do visokokakovostnih pretočnih povezav, ki jih običajno ne boste našli. To bo znatno povečalo vaše možnosti za uspešno predvajanje televizijskih oddaj in izboljšalo vašo splošno izkušnjo gledanja.

Upoštevajte naš vodnik o tem, kako nastaviti in uporabljati Real Debrid s Kodi in APK-ji za več informacij.

Zavijanje

Torej, to so rešitve, s katerimi se lahko spet vrnete k gledanju TV oddaj. Kot sem že rekel, dodatki Crew in Numbers so že posodobljeni. Prenašajo televizijske oddaje. Če imate možnost Exodus Redux ali kateri koli drug dodatek z možnostjo TV koledarja, ga uporabite kot rešitev. Če imate napravo Android, namesto dodatkov uporabite APK-je in namesto dodatkov.

Sorodno:

Kako zapreti požarno palico
Kako popraviti Kodi pufranje
Kako ponastaviti Kodi na Firestick
Pogoste napake in rešitve Kodi

Max Eddy
Max Eddy Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me