Több telepítésű Kodi telepítése az Amazon FireStick webhelyen

>

Gyakran kérdeznek tőlem, hogy lehet-e többféle telepítést telepíteni a Kodi-ra, és miután kipróbáltam a különböző technikákat, találtam egy utat. És ebben az útmutatóban meg fogom osztani, hogy hogyan telepítsen egynél több Kodi-t Kodi támogatott eszközökre, beleértve az Amazon Fire Stick / Fire TV Cube-t.

A Kodi egy kiváló médialejátszó, amely a médiát játssza le a helyi eszközön. De a Kodi valódi potenciálját feltárják, ha pluginokkal (kiegészítőknek nevezik) és a tartalom interneten keresztül történő streamingjével használják. Több tucat ingyenes Kodi-kiegészítő található odakinn, hogy letölthesse a megtekinteni kívánt médiát. Gondolhat az addonokra, mint hídra a készüléken található Kodi és az interneten elérhető ingyenes tartalom hatalmas világa között.

A kiegészítők említése építkezéshez vezet. A Kodi build szintén egy plugin, de működése szempontjából különbözik a kiegészítőktől. Úgy tűnik, hogy az addon menedzsment minden építkezés elsődleges szerepe. Az összeállításokhoz előre telepített kiegészítők tartoznak, így nem kell külön-külön telepítenie azokat. Az épületek vizuálisan és funkcionálisan is teljes átalakítást nyújtanak a Kodi számára. Telepítsen egy összeállítást, és nem csak előre konfigurált kiegészítőket fog kapni, hanem egy teljesen új felületet is, amellyel kölcsönhatásba léphet a Kodi-val. Néhány Kodi konstrukció rendkívül népszerű a Kodi felhasználók körében, mint a többi.

Sok felhasználó azt kérdezte tőlem, telepíthetők-e és használhatók-e egynél több Kodi-ra épített verzió. Örülök, hogy végre megtaláltam a választ. Beszéljünk tovább erről.

Lehetséges-e több Kodi építés telepítése?

Igen, telepíthető és használható többféle verzió. De ehhez a hagyományos módszer nem működne. Amit értem, hogy egynél több telepítést nem telepíthet a Kodi ugyanazon példányára. Telepítenie kell a Kodi villát a FireStick eszközére. A villát mondhatjuk, Kodi „klónja”, vagy replikája. Később többet fogok mondani a Kodi villákról. Először hadd mondjam el, miért van szüksége több Kodi példányra ehhez.

Amikor megpróbáltam kitalálni, hogyan telepítsen több összeállítást, először telepítettem a Supreme Kids build-t, majd a Titanium Build-et a Kodi-ra. Eleinte meglepett és örültem annak, hogy a Legfelsõbb Gyerekek építése engedte, hogy a Titanium Build-et telepítsem. Amikor azonban a Titanium telepítése után újraindítottam a Kodi-t, észrevettem, hogy az előző összeállítást teljesen felülírta. Megkerestem az Interfész beállításokat, és megállapítottam, hogy a Supreme Kids bőrét is eltávolították. Megvizsgáltam a Kodi adatok méretét is, és rájöttem, hogy az előző összeállítás adatait nem törölték. Ez azonban az én hibám, mivel a telepítés előtt nem választottam a Friss telepítést.

A következtetés az, hogy a Kodi technikailag több telepítést is telepíthet. De az utoljára telepített összeállítás felülírja az összes korábbi összeállítást anélkül, hogy ténylegesen törölnék azok adatait (amíg Ön kifejezetten nem utasítja).

Tehát ez visszahoz minket a Kodi villahoz.

A Kodi villája a Kodi másolata, néha bizonyos testreszabásokkal. Például egyes Kodi villák előre telepítve vannak a népszerű építményekkel, például a titánnal, mások előre telepítve vannak.

Több összeállítás telepítéséhez több Kodi példányra van szüksége a FireStick-re telepítve. A Fire Stick azonban nem engedi, hogy ugyanazon alkalmazás több példányát telepítse. Ezért van szüksége villára. Annak ellenére, hogy a villa gyakorlatilag Kodi, a készülék teljesen más alkalmazásként kezeli.

Továbbá, ebben az útmutatóban megtanuljuk

  • Hogyan telepíthetem a Kodi villát a FireStick fájlra
  • Hogyan telepítsünk egy építést a villára

Ez az útmutató bemutatja a Titanium 18.1 villák telepítését a Legfőbb tároló forrásából.

Hogyan telepítsük a Kodi villát a Fire Stick-re

Kérjük, kövesse az alábbi lépéseket a Kodi Fork, Titanium 18.1 telepítéséhez a FireStick fájlra:

Figyelem a KODI felhasználók számára: Olvassa el a folytatás előtt

A Kodi Addons / build-ek korlátlan streaming tartalmat kínálnak, de jogi problémákba is kerülhetnek, ha ingyenes filmek / TV-műsorok / sport streaming-t észlelnek. A Kodi felhasználóinak erősen javasoljuk, hogy mindig csatlakoztasson egy VPN-t online streaming közben. Egy jó Kodi VPN elrejti személyazonosságát, megkerüli a kormányzati megfigyelést, a földrajzilag blokkolt tartalmat és az ISP fojtását (ami szintén segít a puffermentes streamingben)..

Az ExpressVPN-t használom, amely a leggyorsabb és legbiztonságosabb VPN. Nagyon könnyű telepíteni bármilyen eszközre, beleértve az Amazon FireStick alkalmazást. 3 hónap ingyenes, és 49% -ot spórol meg éves terveiben. Ugyancsak 30 napos pénz-visszafizetési garanciával jár. Ha nem elégedett, akkor mindig kérhet visszatérítést.

Kattintson a HERE gombra, hogy 3 hónapot ingyenesen kapjon, és 49% -ot spóroljon meg az ExpressVPN-en

Olvassa el: A Kodi VPN telepítése és használata

# 1. Az APK-k oldalra történő töltéséhez a FireStick-en egy további alkalmazásra van szüksége. Miközben böngészőn keresztül letöltheti a fájlokat egy linkből, ajánlom a Downloader alkalmazást. Ez az alkalmazás lehetővé teszi az APK-k gyors letöltését és oldalra történő feltöltését a FireStick-re.

A Downloader letöltéséhez válassza a Keresés lehetőséget a FireStick kezdőképernyőjén. Keresse meg ezt az alkalmazást, és telepítse.

# 2. Indítsa el a Downloader alkalmazást az Ön alkalmazásából & A CHANNELS telepítése után. Nyisd ki Beállítások a bal oldalon és engedélyezze a JavaScriptet első. Egyes linkek nem fognak megfelelően működni, ha ezt a lehetőséget nem engedélyezik.

# 3. Kattintson a Downloader kezdőképernyőjének jobb oldalán található „Böngésző” opcióra

A webböngésző megjelenik a jobb oldalon. Alapértelmezés szerint a böngésző minden alkalommal, amikor rákattint, megnyitja a fejlesztő webhelyét az aftvnews.com. Sajnos ezt nem lehet megváltoztatni.

A böngészőablak felett piros, kör alakú kurzort kell látnia. Keresse meg a tetején található címsort, és kattintson rá

Hogyan telepítsünk több kodi építést

# 4. A képernyőn megjelenő billentyűzet megjelenik a fejlesztő webhelyének előzetesen feltöltött URL-jével. A mező kiürítéséhez kattintson a jobb alsó sarokban található „Törlés” gombra (a „Go” felett és a „Delete” gomb mellett)

Írja be a következő URL-t:  repo.supremebuilds.com

Jegyzet: A gyorsabb és könnyebb gépeléshez használhatja az Amazon Fire TV Remote alkalmazást mobiltelefonján

Kattintson a 'GO'

hogyan lehet egynél több kodi építkezni a tűzállóra

# 5. A rendszer átirányítja a böngészőablakba. Hagyja betölteni a weboldalt.

Most kattintson az oldal „Forks” linkre

több kodi építkezés telepítése

# 6. A következő oldalon megjelenik az ebben a lerakatban elérhető Kodi villák listája. Mint már mondtam, a villák némelyike ​​előre gyártottan van beépítve bizonyos épületekkel. Például, ha a Kodi Krypton 17.6-at a Titanium Build-rel szeretné telepíteni, kattintson a „titán 17.6.apk” linkre (alulról második)

Ha azonban el szeretné kezdeni a friss Kodi-val, és később telepítené a kiválasztott összeállítást, akkor azt a Kodi villát fogja használni, amelyhez nincs előre telepítve egyetlen.

Ezért telepítjük a Titanium 18.1 villát. Ez a villás tiszta Kodi palát biztosít Önnek, csak egy előre telepített kiegészítővel, a Supreme Builds varázslóval.

kettyenés Titán 18,1 apk

telepítse a kodi villát a tűzoltóra, és több kodi összeállítást szerezzen

# 7. A letöltő így elkezdi letölteni a Titanium 18.1 villás APK fájlt a FireStick tárolójára. Néhány percig is eltarthat.

Hagyja jóváhagyni a letöltést

Titán 18,1 villás APK letöltés a tűzoltón

# 8. Amikor az APK letöltött, a Downloader alkalmazás azonnal megkezdi a telepítési eljárást.

A jobb alsó sarokban található „Telepítés” opcióra kattintva adja meg a Titanium 18.1 villának telepítését

Hogyan telepítsük a kodi villát a tűzoltóra

# 9 Ismét várjon egy kicsit.

Az „alkalmazás telepítve” üzenet azt jelenti, amit mond. A Titanium 18.1 telepítve van a FireStick-en, és most már Kodi-klónod van.

Még ne kattintson a „Megnyitás” elemre. Visszatérünk a Downloader ablakhoz, és töröljük az APK fájlt.

Kattintson a "Kész" gombra.

hogyan telepítsen egynél több kodi a firestickre

# 10 Kattintson a „Törlés” gombra a Titanium 18.1 APK fájl törléséhez.

Az alkalmazás telepítve van, nincs többé szüksége ehhez a fájlhoz. Jó ötlet a helyet szabadítani, amikor csak lehetősége van.

több épít a kodira

# 11 Kattintson még egyszer a „Törlés” gombra a művelet megerősítéséhez.

törlés gomb titán 18.1 villával apk

Menjen vissza a FireStick kezdőképernyőjére. Tartsa nyomva néhány másodpercig a távirányító otthon gombját, amíg a menü meg nem jelenik. Kattintson a menü „Alkalmazások” elemére. Most görgessen le az aljára, ahol megtalálja a Titanium 18.1 villát. Mint láthatja, a Kodi és a Titanium 18.1 ugyanabban a rendszerben létezhetnek.

nyissa meg a második kodi alkalmazást a tűzön

Hogyan építsünk egy épületet a titánra 18.1 Kodi Fork

Titán 18.1 az eredeti Kodi 18 Leia másolata. Még ugyanazokat a frissítéseket kapja, mint a Kodi. Tehát telepítheti az építményeket a Titanium 18.1 Kodi villára, mint ahogyan azt az eredeti Kodi-ra telepíti.

Keresse meg a Legjobb Kodi Építményeink listáját, és fedezze fel az Ön által legjobban kiválasztott legfontosabb építményeket. Ezen a listán megtalálható a telepítési útmutató linkje az egyes összeállításokhoz.

A Titanium 18.1 Kodi villája előre telepítve van a Supreme Builds Wizard kiegészítővel. Ez a kiegészítő rendes gyűjteménye a népszerű építményeknek. Ez megkönnyíti a dolgokat számunkra. Hadd mutassam meg, hogyan telepítsük a Kodi a Titanium 18.1-re épülő verzióját a Supreme Builds varázsló segítségével. Kövesse az alábbi lépéseket:

jegyzet: Az előzőekben ismertetett módszerhez nincs szükség az „Ismeretlen források” engedélyezésére a Titanium 18.1-ben

# 1. Futtassa a Titanium 18.1-et a FireStick-en. Észre fogja venni, hogy a felület pontosan ugyanaz, mint az eredeti Kodi.

Amikor először futtatja a villát, előfordulhat, hogy előugró ablakok jelennek meg. Az első úgy néz ki, mint amit az alábbi képen látsz.

Kattintson a „Elvetés” elemre.

Használja a kodi villát a tűzoltón a több kodi összeállítás telepítéséhez

# 2. Kattintson a „Folytatás” elemre a következő felbukkanó képernyőn (ha engedélyezni kívánja a beállításokat, válassza ennek megfelelőt)

hogyan telepítsünk két kodi építést

# 3. A következő felbukkanó kéri, hogy válassza az 'Építési menü' menüpontot. Ez közvetlenül eljuttatja a Supreme Builds varázslóval telepíthető építmények listájához.

Ha véletlenül rákattintott az „Ignore” elemre a felugró ablakban, vagy bármilyen okból nem látja ezt a felszólítást, akkor kövesse a következő néhány lépést az Építés menü eléréséhez

épít menü menüben

# 4. A Titanium 18.1 kezdőképernyőn kattintson a bal oldali „Kiegészítők” elemre, majd a következő képernyőn válassza a „Program kiegészítők” lehetőséget..

Kattintson a Supreme Builds varázsló ikonra

legfelsõbb varázsló ikonra

# 5. Válassza ki és kattintson a „(Supreme Builds) Builds” elemre.

Hogyan telepítsünk több kodi építést

# 6. Mostantól az Összeállítás menü képernyőjén lesz (ugyanaz a képernyő, mint amit a 3. lépésben az „Összeállítás menü” gombra kattintva láthatott volna)

Most csak annyit kell tennie, hogy kiválasztja a telepíteni kívánt összeállítást és a kiszolgálót, ahonnan megkapja. Választhat bármilyen szervert, amely tetszik, mivel ez általában nem változtat. De a legjobb, ha a legmegfelelőbbet választja a fizikai helyzetéhez.

hogyan lehet egynél több kodi felépíteni a tűzoltóra

Következtetés

Nos, ez elég sok! Megtanulta a többféle telepítés telepítését a Kodi több példányával. Míg a Titanium 18.1 villát választottam, számos rendelkezésre álló közül választhat másikat. Ha bármilyen kérdése vagy javaslata van, töltse ki minket az alábbi megjegyzés szakaszban.

Összefüggő:

Hogyan telepíthetem a Kodi-t a Fire Stick-re
Hogyan kell börtönbe menni az Amazon Fire Stick-re
A legjobb Amazon Fire Stick alkalmazások
A legjobb VPN Fire Stick-hez
A Kodi Addons telepítése a Builds alatt

Max Eddy
Max Eddy Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me