Top 6 bedste Kodi-alternativer til brug i 2020

>

I denne artikel opretter jeg de bedste Kodi-alternativer til streaming af film, shows og mere. Disse alternativer tilbyder streamingindstillinger til en række medieenheder, herunder FireStick, PC, Mobiles og mere.

Kodi er et utroligt medieværktøj, der tilbyder mange funktioner og understøtter hundreder af tilføjelser og snesevis af builds. Jeg har ikke set mange medieafspillere så alsidige og så involverede som Kodi. Kodi er imidlertid ikke den mest brugervenlige applikation og kræver lidt af en læringskurve for at vænne sig til. Det kan endda være lidt overvældende for nogle brugere.

Heldigvis er Kodi ikke den eneste medietjeneste. Der er mange flere, og nogle er endda meget lettere at bruge. Du kan bruge dem som Kodi-alternativer. Faktisk ville det være en god ide at bruge dem sammen med Kodi. Du har masser at streame, mens du får fat i Kodi-appen.

Bedste Kodi-alternativer

Lad os se på nogle af de bedste Kodi-alternativer.

Opmærksomhed brugere: Læs før du fortsætter

Regeringer og internetudbydere overalt i verden overvåger deres brugers online aktiviteter. Hvis du finder streaming af copyright-indhold online, kan du komme i alvorlige problemer. I øjeblikket er din IP synlig for alle. Jeg anbefaler dig kraftigt at få en god VPN og skjule din identitet, så din filmvisningsoplevelse ikke tager en dårlig vending.

Jeg bruger ExpressVPN hvilket er den hurtigste og mest sikre VPN i branchen. Det er meget let at installere på enhver enhed inklusive Amazon Fire TV Stick. Det leveres også med en 30-dages pengene-tilbage-garanti. Hvis du ikke kan lide deres service, kan du altid bede om refusion. ExpressVPN har også en særlig aftale, hvor du kan få 3 måneder gratis, og spar 49% på årsplanen.

Her er grundene til, at du skal bruge en VPN hele tiden.

1. Stremio

bedste kodi-alternativer

Stremio deler nogle ligheder med Kodi. Dette kvalificerer det som et af de bedste alternativer til Kodi. For det første er Stremio også en medie-service på tværs af platforme, der giver dig mulighed for at streame film, shows, live tv og mere. Det er gennem de officielle kanaler på mange enheder og på de andre, det kan let sidelastes.

Ligesom Kodi understøtter Stremio også officiel og uofficiel videostreaming og utility addons. Den ene store forskel er imidlertid, at i modsætning til Kodi, er Stremio-tilføjelser ikke installeret lokalt. Addonerne installeres online og er bundet til din Stremio-konto. Når du installerer en Stremio-tilføjelse på en enhed, er den tilgængelig på tværs af alle enheder, som du er logget ind på med den samme konto. Du behøver ikke at installere det individuelt på hver enhed.

I modsætning til Kodi behøver du ikke manuelt at søge efter Stremio-tilføjelser. Afsnittet med tilføjelser i appen viser alle de understøttede tilføjelser. Du kan installere dem med et enkelt klik.

Stremio er også mere brugervenligt end Kodi. Du har brug for lidt indlæringskurve med Kodi, men med Stremio kan du komme i gang med det samme.

Udvalgt indhold vises på appens startskærm. Hvis du vil udforske mere, kan du gå til afsnittet Opdag. I kategorien Mit bibliotek kan du nemt administrere og vedligeholde dit bibliotek. Biblioteket synkroniseres på tværs af alle Stremio-enheder. Du kan også logge på din Trakt-konto for at hente dine streaming-data fra andre apps og tjenester.

Stremio er selvfølgelig ikke så alsidig som Kodi. Der er kun en masse tredjepartsudvidelser, mens Kodi har hundreder af dem. Stremio-interface er heller ikke rigtig tilpasselig. Der er ingen skins eller temaer at vælge imellem. Hvis du alligevel leder efter en platform, der er let at bruge til at streame dit yndlingsindhold, gør Stremio jobbet meget godt.

Sådan installeres Stremio på FireStick & Android-boks

2. Plex

det bedste kodi-alternativ

Plex er et andet godt alternativ til Kodi. Den sande styrke ved Plex ligger i dens klient-server-design, som giver dig adgang til alle dine medier på alle dine enheder fra en central serverplacering. I stedet for at stole på andre, giver Plex dig mulighed for at oprette din egen medieserver.

Den måde, Plex fungerer på, er enkel. Alt hvad du skal gøre er at konfigurere din computer (eller en Nas-enhed) som en server og få adgang til det lokale medie på serveren eksternt på enhver klientenhed efter eget valg. Plex-klient understøttes på en lang række enhedsplatforme, herunder Android, Amazon Fire TV, computere, iOS, Android TV Boxes og mere. Klienten og serveren behøver ikke engang at være tilsluttet det samme trådløse netværk. Klientenheden kan få adgang til serveren hvor som helst i verden, så længe begge er tændt og tilsluttet internettet.

Plex understøtter også forskellige officielle og uofficielle plugins, der mere populært benævnes Plex-kanaler. Plex-kanaler er meget som Kodi-tilføjelser, men de er installeret på serveren og tilgængelige for alle de tilsluttede klienter. De uofficielle kanaler giver dig mulighed for at se ubegrænset film, shows, live tv osv.

Grundlæggende tjenester er gratis, men at købe en Plex Pass (premium Plex-plan) giver ekstra fordele, inklusive mobilsynkronisering, download af medier på klientenheden, Live TV & DVR, upload af kamera, automatisk fototagging og mere. Plex er bestemt et af de bedste Kodi-alternativer, især hvis du er interesseret i at streame lokale medier på tværs af enheder.

3. Emby

top kodi alternativer

Ligesom Plex tilbyder Emby også et klientserver-design og giver dig adgang til dine personlige medier fra enhver klientenhed efter eget valg. Faktisk deler Emby og Plex adskillige ligheder. For eksempel giver begge dig let adgang til servermediet gennem enhver klient. Begge understøttes på en lang række enheder. De giver dig mulighed for at streame live tv og tilbyde nemme DVR-styringsfunktioner.

Emby har en brugervenlig grænseflade, der giver dig mulighed for at starte streaming på kort tid. Du kan nemt administrere og organisere dine personlige medier også. Tjenesten understøttes af et stærkt samfund, der er klar til at hjælpe og besvare dine spørgsmål, når som helst du ønsker.

Ligesom Plex og Kodi leverer Emby ikke noget indhold. Det er en aggregator, der henter indholdet fra forskellige kilder. Det understøtter også forskellige officielle og uofficielle plugins, der giver dig adgang til en lang række online medier.

Emby tilbyder også premium-abonnementer, der giver dig mulighed for at nyde specielle funktioner, såsom mobil synkronisering, offline medier, DVR, cloud-synkronisering, coverartikler og mere.

På grund af årsagerne her og mere har vi valgt Emby som et af de bedste alternativer til Kodi.

4. Medieportal

apps som kodi

Media Portal er et open source-medieværktøj designet til at konvertere din pc til et mediehub. Det forbindes let til de eksterne enheder, såsom dit tv, DVD-afspillere, projektorer, Blue-ray-afspillere og giver dig mulighed for at organisere medierne på en mere brugervenlig måde. Aktuelt kun tilgængelig på Windows, Media Portal kan køre på selv på moderat udstyrede enheder. Det betyder, at det ikke er en ressourceintensiv værktøj.

Denne medietjeneste er tilgængelig i to versioner, Media Player 1 og Media Player 2. Media Player 1 er den ældre, stabile version, mens Media Player 2 stadig er under udvikling. Udviklerne hævder imidlertid, at MP2 er stabil og arbejdes på for yderligere forbedringer.

Media Portal understøtter en bred vifte af plugins, der giver dig mulighed for at se film, shows, live tv, lytte til radioen og meget mere. Hvis pc er din primære underholdningsenhed, er Media Portal bestemt et af de mest levedygtige Kodi-alternativer til dig.

5. Popcorn Time

top kodi alternativ

Popcorn Time er et andet Kodi-alternativ, du gerne vil se på. Det er en tredjeparts streamingtjeneste, der giver dig mulighed for at se ubegrænsede, gratis film og tv-shows. Det var oprindeligt kun tilgængeligt på Android-mobiler og Android-baserede tv-enheder. Nu understøttes det også på Windows PC, Mac og iOS. Du kan downloade Windows-appen fra det officielle websted.

Da Popcorn Time er en tredjepartstjeneste, er det bedst at bruge det med en VPN. Dette vil sikre dig, at ingen af ​​dine streamingaktiviteter overvåges eller logges. Du har muligvis også brug for en VPN for at downloade appen, da dens downloadlink er blokeret i nogle lande.

Popcorn Time ejer ikke noget indhold. Det fungerer som en indholdssamler. Det har en utrolig enkel og brugervenlig grænseflade. Indholdet er velorganiseret for let adgang.

Sådan installeres Popcorn Time på FireStick

6. Universal Media Server

bedste kodi-alternativer

Hvis du leder efter en enkel medieløsning, der let streamer medier til en række DLNA-enheder, skal du prøve Universal Media Server. Uanset om du bruger en spillekonsol, et tv eller en simpel smartphone, fungerer denne medietjeneste sammen med alle. Selv hvis du ikke har en DLNA-understøttet enhed, kan du bruge webgrænsefladen og streame uden besvær.

Brugergrænsefladen til UMS er usædvanlig enkel. Uanset om du har brugt et sådant program før, skal det ikke tage dig for lang tid at få fat på dette værktøj.

Universal Media Server understøtter en bred vifte af videoformater og tilbyder automatisk justering af bitrate for at matche din forbindelseshastighed. Værktøjet understøttes af et aktivt team af udviklere, der kontinuerligt leverer nye opdateringer og softwareudvidelser. Jeg er overbevist om, at det er et af de bedste Kodi-alternativer.

Afsluttende ord

Selvom jeg har leveret disse top Kodi-alternativer, må jeg sige, at Kodi forbliver min personlige favorit. Kodi er meget tilpasselig og understøtter hundredvis af fantastiske plugins (tilføjelser og builds). Hvad Kodi mangler er brugervenlighed (kun indtil du kommer omkring det). Det er her disse alternativer til Kodi kommer ind i billedet. Se og lad os vide, hvilken der er din favorit gennem kommentarfeltet nedenfor.

Relaterede:

Bedste Terrarium TV-alternativer
Bedste Showbox-alternativer
Sådan installeres Kodi på FireStick

Max Eddy
Max Eddy Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me