Topp 6 beste Kodi-alternativer å bruke i 2020

>

I denne artikkelen stiller jeg opp de beste Kodi-alternativene for streaming av filmer, show og mer. Disse alternativene tilbyr strømningsalternativer for en rekke medieenheter inkludert FireStick, PC, Mobiles og mer.


Kodi er et utrolig medieverktøy som tilbyr mange funksjoner og støtter hundrevis av tillegg og dusinvis av builds. Jeg har ikke sett mange mediaspillere så allsidige og så involverte som Kodi. Kodi er imidlertid ikke den mest brukervennlige applikasjonen og krever litt av en læringskurve for å bli vant til. Det kan til og med være litt overveldende for noen brukere.

Heldigvis er Kodi ikke den eneste medietjenesten. Det er mange flere, og noen er enda mye enklere å bruke. Du kan bruke dem som Kodi-alternativer. Det ville faktisk være en god idé å bruke dem sammen med Kodi. Du vil ha mye å streame mens du får tak i Kodi-appen.

Beste Kodi-alternativer

La oss se på noen av de beste Kodi-alternativene.

Oppmerksomhetsbrukere: Les før du fortsetter

Regjeringer og Internett-leverandører over hele verden overvåker brukernes online aktiviteter. Hvis du finner streaming av copyright-innhold på nettet, kan du få alvorlige problemer. For øyeblikket er IP-en din synlig for alle. Jeg anbefaler deg på det sterkeste å få en god VPN og skjule identiteten din, slik at filmvisningsopplevelsen din ikke tar en dårlig vending.

jeg bruker ExpressVPN som er den raskeste og sikreste VPN i bransjen. Det er veldig enkelt å installere på alle enheter inkludert Amazon Fire TV Stick. Dessuten kommer det med en 30-dagers pengene-tilbake-garanti. Hvis du ikke liker tjenesten deres, kan du alltid be om refusjon. ExpressVPN har også en spesiell avtale der du kan få 3 måneder gratis og spar 49% på årsplanen.

Dette er grunnene til at du må bruke en VPN hele tiden.

1. Stremio

beste kodi-alternativer

Stremio deler noen likheter med Kodi. Dette kvalifiserer det som et av de beste alternativene til Kodi. For det første er Stremio også en medietjeneste på tvers av plattformer som lar deg streame filmer, show, live TV og mer. Det er gjennom de offisielle kanalene på mange enheter og på de andre, det kan lett sidelastes.

Akkurat som Kodi støtter Stremio også offisiell og uoffisiell videostreaming og tilleggsutstyr. Imidlertid er den ene store forskjellen at i motsetning til Kodi, er Stremio-tillegg ikke installert lokalt. Tilleggene er installert online og er bundet til Stremio-kontoen din. Når du installerer et Stremio-tillegg på en enhet, er det tilgjengelig på alle enheter du har logget på med samme konto. Du trenger ikke å installere det individuelt på hver enhet.

I motsetning til Kodi, trenger du ikke å slå opp Stremio-tillegg manuelt. Tilleggsseksjonen i appen viser alle støttede tillegg. Du kan installere dem med et enkelt klikk.

Stremio er også mer brukervennlig enn Kodi. Du trenger litt læringskurve med Kodi, men med Stremio kan du komme i gang med en gang.

Utvalgt innhold vises på startskjermen til appen. Hvis du vil utforske mer, kan du gå til Discover-delen. I kategorien Mitt bibliotek kan du enkelt administrere og vedlikeholde biblioteket. Biblioteket er synkronisert på tvers av alle Stremio-enhetene. Du kan også logge på Trakt-kontoen din for å hente streaming-data fra andre apper og tjenester.

Stremio er selvfølgelig ikke så allsidig som Kodi. Det er bare en haug med tredjeparts tillegg, mens Kodi har hundrevis av dem. Stremio-grensesnittet kan heller ikke tilpasses. Det er ingen skinn eller tema å velge mellom. Imidlertid, hvis alt du leter etter en brukervennlig plattform for å streame favorittinnholdet ditt, gjør Stremio jobben veldig bra.

Slik installerer du Stremio på FireStick & Android-boksen

2. Plex

det beste kodi-alternativet

Plex er et annet flott alternativ til Kodi. Den virkelige styrken til Plex ligger i klient-server-designen, som lar deg få tilgang til alle mediene på alle enhetene dine fra en sentral serverplassering. I stedet for å stole på andre, lar Plex deg lage din egen medieserver.

Måten Plex fungerer på er enkel. Alt du trenger å gjøre er å konfigurere datamaskinen din (eller en Nas-enhet) som en server og få tilgang til lokale medier på serveren eksternt på hvilken som helst klientenhet du ønsker. Plex-klienten støttes på et bredt spekter av enhetsplattformer, inkludert Android, Amazon Fire TV, datamaskiner, iOS, Android TV-bokser og mer. Klienten og serveren trenger ikke en gang å være koblet til det samme trådløse nettverket. Klientenheten har tilgang til serveren hvor som helst i verden, så lenge begge er slått på og koblet til internett.

Plex støtter også forskjellige offisielle og uoffisielle plugins, mer populært omtalt som Plex Channels. Plex-kanaler er ganske like Kodi-tillegg, men de er installert på serveren og tilgjengelig for alle tilkoblede klienter. De uoffisielle kanalene lar deg se ubegrensede filmer, show, live TV osv.

Grunnleggende tjenester er gratis, men å kjøpe en Plex Pass (premium Plex-plan) gir ekstra fordeler, inkludert mobil synkronisering, nedlasting av media på klientenheten, Live TV & DVR, opplasting av kamera, automatisk fototagging og mer. Plex er definitivt et av de beste Kodi-alternativene, spesielt hvis du er interessert i å streame lokale medier på tvers av enheter.

3. Emby

topp kodi alternativer

Akkurat som Plex tilbyr Emby også et klient-server-design og lar deg få tilgang til dine personlige medier fra hvilken som helst klientenhet du ønsker. Faktisk deler Emby og Plex flere likheter. For eksempel gir begge deg enkel tilgang til servermediet gjennom hvilken som helst klient. Begge støttes på et bredt spekter av enheter. De lar deg streame live-TV og tilbyr enkle DVR-administrasjonsfunksjoner.

Emby har et brukervennlig grensesnitt som lar deg starte streaming på kort tid. Du kan enkelt administrere og organisere dine personlige medier også. Tjenesten støttes av et sterkt samfunn som er klare til å hjelpe og svare på spørsmålene dine når du vil.

Som Plex og Kodi, gir Emby ikke noe innhold. Det er en aggregator som henter innholdet fra forskjellige kilder. Den støtter også forskjellige offisielle og uoffisielle plugins som gir deg tilgang til et bredt spekter av online medier.

Emby tilbyr også premiumabonnement som lar deg glede deg over spesielle funksjoner som mobilsynkronisering, offline medier, DVR, skysynkronisering, omslagsbilder og mer.

På grunn av årsakene som er oppført her og mer, har vi valgt Emby som et av de beste alternativene til Kodi.

4. Media Portal

apper som kodi

Media Portal er et medieverktøy med åpen kildekode designet for å konvertere PCen til et mediehub. Den kobles enkelt til de eksterne enhetene som TV-en, DVD-spillere, projektorer, Blue-ray-spillere og lar deg organisere media på en mer brukervennlig måte. For øyeblikket bare tilgjengelig på Windows, kan Media Portal kjøres på selv på moderat utstyrte enheter. Det betyr at det ikke er et ressurskrevende verktøy.

Denne medietjenesten er tilgjengelig i to versjoner, Media Player 1 og Media Player 2. Media Player 1 er den eldre, stabile versjonen mens Media Player 2 fortsatt er i utvikling. Imidlertid hevder utviklerne at MP2 er stabil og jobbes med for ytterligere forbedringer.

Media Portal støtter et bredt spekter av plugins som lar deg se på filmer, show, live TV, lytte til radioen og mye mer. Hvis PC er din primære underholdningsenhet, er Media Portal absolutt et av de mest levedyktige Kodi-alternativene for deg.

5. Popcorn Time

topp kodi alternativ

Popcorn Time er et annet Kodi-alternativ du ønsker å se på. Det er en tredjeparts streamingtjeneste som lar deg se ubegrensede, gratis filmer og TV-serier. Den var opprinnelig bare tilgjengelig på Android-mobiler og Android-baserte TV-enheter. Nå støttes den også på Windows PC, Mac og iOS. Du kan laste ned Windows-appen fra det offisielle nettstedet.

Siden Popcorn Time er en tredjepartstjeneste, er det best å bruke den med en VPN. Dette vil sørge for at ingen av streamingaktivitetene dine blir overvåket eller logget. Du kan også trenge en VPN for å laste ned appen da nedlastingslenken er blokkert i noen land.

Popcorn Time eier ikke noe innhold. Det fungerer som en innholdssamler. Det har et utrolig enkelt og brukervennlig grensesnitt. Innholdet er godt organisert for enkel tilgang.

Slik installerer du Popcorn Time på FireStick

6. Universal Media Server

beste kodi-alternativer

Hvis du er ute etter en enkel medieløsning som enkelt kan strømme media til en rekke DLNA-enheter, bør du prøve Universal Media Server. Enten du bruker en spillkonsoll, en TV eller en enkel smarttelefon, vil denne medietjenesten fungere med alt. Selv om du ikke har en DLNA-støttet enhet, kan du bruke nettgrensesnittet og streame uten problemer.

Brukergrensesnittet til UMS er usedvanlig enkelt. Enten du har brukt en slik applikasjon før eller ikke, bør det ikke ta deg for lang tid å få tak i dette verktøyet.

Universal Media Server støtter et bredt spekter av videoformater og tilbyr automatisk justering av bitrate for å matche tilkoblingshastigheten din. Verktøyet støttes av et aktivt team av utviklere som kontinuerlig gir nye oppdateringer og programvareforbedringer. Jeg er trygg på at det er et av de beste Kodi-alternativene.

Avsluttende ord

Selv om jeg har gitt disse topp Kodi-alternativene, må jeg si at Kodi forblir min personlige favoritt. Kodi er svært tilpassbar og støtter hundrevis av fantastiske plugins (tilleggsprogrammer og builds). Det Kodi mangler er brukervennlighet (bare til du kommer rundt det). Det er her disse alternativene til Kodi kommer inn i bildet. Ta en titt og la oss vite hvilken som er din favoritt gjennom kommentarfeltet nedenfor.

I slekt:

Beste Terrarium TV-alternativer
Beste Showbox-alternativer
Hvordan installere Kodi på FireStick

Max Eddy Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me