TV emisije ne rade na Kodi: CDATA Rješenja o pogreškama

>

U ovom postu pružamo rješenja za CDATA grešku koja je zahvatila mnoge Kodijeve korisnike dok pokušavaju gledati TV emisije putem nekoliko Kodi dodataka, kao što je Exodus Redux.

TV emisija ne radi na kodi dodacima zbog pogreške cdata

Zadnjim danima našim čitateljima nudimo rješenja i rješenja putem odgovora na komentare na različite postove u posljednjih nekoliko dana. Međutim, mislili smo da bi bilo prikladno napisati ovaj post koji na jednom mjestu sastavlja sva moguća rješenja.

Većina Kodijevih adsona izvori sadržaj TV emisije s TVDB-a, centralne baze podataka za TV emisije. TVDB je nedavno doživio grebanje zbog oštećenja zbog kojeg su pogođeni mnogi dodaci.

Iako je TVDB sada ispravio pogrešku, programeri su na tome da ažuriraju svoje dodatke. Jednom kada programeri ažuriraju dodatke, TV emisije ponovo će početi raditi.

U međuvremenu, evo nekih zaobilaženja koja su nam pomogla.

Pažnja korisnika KODI: Pročitajte prije nego što nastavite

Kodi Addons / gradi nudi neograničen streaming sadržaja, ali mogao bi vas uvesti i u pravne probleme ako vas uhvate streaming free Filmovi / TV emisije / Sport. Korisnicima Kodi-a savjetuje se da uvijek povezuju VPN tijekom strujanja putem Interneta. Dobar Kodi VPN sakriva vaš identitet, zaobilazi vladin nadzor, geoblokirani sadržaj i protupožarno stanje davatelja internetskih usluga (što također pomaže u međusobnom međusobnom prijenosu).

Koristim ExpressVPN koji je najbrži i najsigurniji VPN. Vrlo je lako instalirati na bilo koji uređaj, uključujući Amazon FireStick. Dobivate 3 mjeseca besplatno i uštedite 49% na svojim godišnjim planovima. Također, dolazi s 30-dnevnom garancijom povrata novca. Ako niste zadovoljni, uvijek možete zatražiti povrat novca.

Kliknite OVDJE da biste dobili 3 mjeseca besplatno i uštedjeli 49% na ExpressVPN-u

Pročitajte: Kako instalirati i koristiti Kodi VPN

Kako gledati TV emisije na Kodi Addonsu

# 1: Koristite Kodi dodatke koji su već ažurirani

Dok pišem ovaj vodič, samo je nekolicina dodataka ažurirala svoje kodove (a Exodus Redux nije jedan od njih).

Dva dodatka koji su u potpunosti ažurirani i koji emitiraju TV emisije su The Crew i Numbers.

Te dodatke možete instalirati sa sljedećih veza:

  • Instalirajte Crew Addon na Kodi
  • Instalirajte Brojeve Addon na Kodi

Ako već imate te dodatke, a i dalje ne rade za vas, vjerojatno nemate ažuriranu verziju.

Ne morate deinstalirati te dodatke. Jednostavno slijedite redovne upute za ugradnju u odgovarajućim vodičima. Dodaci će se ažurirati.

# 2: Pristupite TV emisijama putem TV kalendara

To rješenje već smo ponudili putem komentara (ref: https://www.firesticktricks.com/exodus-redux.html#comment-7543).

Nekoliko je dodataka koji se još trebaju ažurirati dok pišem ovaj vodič (kao što je Exodus Redux). No neki od njih imaju opciju TV kalendar u kategoriji TV emisije odakle možete pristupiti i prenositi TV emisije.

Otvorite addon i idite na TV emisije > TV kalendar. Potražite TV emisiju koju želite gledati i započnite streaming.

Alternativno rješenje: Upotrijebite APK-ove umjesto Addona

Ako Kodi koristite na Android-ovim uređajima (kao što su FireStick, Mobile, Android TV Box, Smart TV itd.), Bila bi sjajna ideja upotrijebiti neke APK-ove umjesto Kodi dodataka.

U stvari, ovih dana postajem sve uvjereniji da su APK-i mnogo pouzdaniji od Kodijevih dodataka. Evo nekoliko popularnih APK-ova / aplikacija koje možete koristiti za gledanje svojih omiljenih TV emisija:

  • CatMouse APK
  • Kino HD
  • UnlockMyTV
  • CyberFlix TV

Bonus tip!

Bez obzira koristite li dodatke Crew i Numbers Kodi ili APK-ove koje smo predložili, toplo preporučujem upotrebu Real Debrid-a.

Real Debrid omogućit će vam pristup visokokvalitetnim linijama za strujanje koje inače nećete naći. Uvelike će povećati vaše šanse za uspješno gledanje televizijskih emisija i poboljšati cjelokupno iskustvo gledanja.

Slijedite naš vodič o tome kako postaviti i koristiti Real Debrid s Kodi i APK-ovima za više informacija.

Završavati

Dakle, ovo su rješenja koja će vas vratiti na ponovno gledanje TV emisija. Kao što rekoh, dodaci Crew i Numbers već su ažurirani. Prenose TV emisije. Ako imate Exodus Redux ili bilo koji drugi dodatak s opcijom TV Calendar, koristite to kao zaobilazno rješenje. Alternativno, koristite APK-ove umjesto dodataka ako imate Android uređaj.

Povezano:

Kako doći do bjekstva od požara
Kako popraviti Kodi puferiranje
Kako resetirati Kodi na Firestick
Uobičajene pogreške kodija i rješenja

Max Eddy
Max Eddy Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me