TV-program fungerar inte på Kodi: CDATA-fellösningar

>

I det här inlägget tillhandahåller vi lösningarna på CDATA-felet som har påverkat många Kodi-användare när de försöker titta på TV-program via flera Kodi-tillägg, till exempel Exodus Redux.

tv-program fungerar inte på kodi-tillägg på grund av cdata-fel

Vi har erbjudit lösningar och lösningar till våra läsare via svaret på kommentarer till olika inlägg under de senaste dagarna. Vi trodde dock att det skulle vara lämpligt att skriva detta inlägg som sammanställer alla möjliga lösningar på ett ställe.

De flesta Kodi-tilläggskällor känner till TV-programinnehållet från TVDB, en centraliserad databas för TV-program. TVDB upplevde en skrapande glitch nyligen på grund av att många addons drabbades.

Medan TVDB nu har fixat felet är det upp till utvecklarna att uppdatera sina tillägg. När utvecklarna har uppdaterat tillägg kommer TV-program att börja fungera igen.

Under tiden är här några av de lösningar som har fungerat för oss.

Observera KODI-användare: Läs innan du fortsätter

Kodi Addons / builds erbjuder obegränsat strömningsinnehåll, men kan också få dig till lagliga problem om du fångar strömmande gratis filmer / TV-program / sport. Kodi-användare rekommenderas starkt att alltid ansluta ett VPN när de strömmar online. En bra Kodi VPN döljer din identitet, kringgår regeringens övervakning, geo-blockerat innehåll och ISP-strypning (vilket också hjälper till med buffertfri strömning).

Jag använder ExpressVPN som är den snabbaste och säkraste VPN. Det är väldigt enkelt att installera på alla enheter inklusive Amazon FireStick. Du får tre månader gratis och sparar 49% på de årliga planerna. Dessutom kommer det med en 30-dagars pengarna-tillbaka-garanti. Om du inte är nöjd kan du alltid be om återbetalning.

Klicka HÄR för att få 3-månaders gratis och spara 49% på ExpressVPN

Läs: Hur du installerar och använder ett Kodi VPN

Hur man tittar på TV-program på Kodi Addons

# 1: Använd Kodi-tillägg som redan har uppdaterats

När jag skriver denna guide är det bara en handfull addons som har uppdaterat sina koder (och Exodus Redux är inte en av dem).

De två tillägg som har uppdaterats och strömmande TV-program är Crew och Numbers.

Du kan installera dessa tillägg från följande länkar:

  • Installera Crew Addon på Kodi
  • Installera Numbers Addon på Kodi

Om du redan har dessa tillägg och de fortfarande inte fungerar för dig är det troligt att du inte har den uppdaterade versionen.

Det finns inget behov att avinstallera dessa tillägg. Följ bara de vanliga installationsinstruktionerna i respektive guider. Tilläggarna kommer att uppdateras.

# 2: Åtkomst till TV-program genom TV-kalendern

Vi har redan erbjudit denna lösning via kommentarer (ref: https://www.firesticktricks.com/exodus-redux.html#comment-7543).

Det finns några tillägg som ännu inte ska uppdateras när jag skriver denna guide (som Exodus Redux). Vissa av dem har dock alternativet TV-kalender inom kategorin TV-program där du kan komma åt och strömma TV-program.

Öppna tillägget och navigera till Tv program > TV-kalender. Sök efter TV-serien du vill titta på och börja strömma.

Alternativ lösning: Använd APK istället för Addons

Om du använder Kodi på Android-baserade enheter (som FireStick, Mobile, Android TV Box, Smart TV, etc.), skulle det vara en bra idé att använda några APK istället för Kodi-tillägg.

I själva verket blir jag mer och mer övertygad i dag att APK: erna är mycket mer pålitliga än Kodi-addon. Här är några av de populära APK-apparna / apparna du kan använda för att titta på dina favorit-TV-program:

  • CatMouse APK
  • Cinema HD
  • UnlockMyTV
  • CyberFlix TV

Bonustips!

Oavsett om du använder Crew och Numbers Kodi-tillägg eller APK: er som vi föreslog, rekommenderar jag starkt att du använder Real Debrid.

Real Debrid ger dig tillgång till massor av högkvalitativa streaminglänkar, som du inte hittar normalt. Det kommer att öka dina chanser att framgångsrikt strömma TV-program kraftigt och förbättra din övergripande tittarupplevelse.

Följ vår guide om hur du konfigurerar och använder Real Debrid med Kodi och APK för mer information.

Avslutar

Så det här är lösningarna för att få dig tillbaka till att titta på TV-program igen. Som sagt, tillägget Crew and Numbers har redan uppdaterats. De strömmar tv-program. Om du har Exodus Redux eller något annat tillägg med alternativet TV-kalender, använd det som en lösning. Alternativt använder du APK istället för tillägg om du har en Android-enhet.

Relaterad:

Hur man Jailbreak en Fire Stick
Hur man fixar Kodi-buffring
Hur du återställer Kodi på Firestick
Vanliga Kodi-fel och lösningar

Max Eddy
Max Eddy Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me