Tv-programma’s werken niet op Kodi: CDATA-foutoplossingen

>

In dit bericht bieden we de oplossingen voor de CDATA-fout die veel Kodi-gebruikers heeft getroffen tijdens het kijken naar tv-shows via verschillende Kodi-add-ons, zoals Exodus Redux.

tv-programma's werken niet op Kodi-add-ons vanwege cdata-fout

We hebben onze lezers de afgelopen dagen tijdelijke oplossingen en oplossingen geboden via het antwoord op reacties op verschillende berichten. We dachten echter dat het passend zou zijn om dit bericht te schrijven dat alle mogelijke oplossingen op één plaats verzamelt.

De meeste Kodi-add-ons betrekken de inhoud van het tv-programma van TVDB, een gecentraliseerde database voor tv-programma's. TVDB ondervond onlangs een schraapfout waardoor veel add-ons werden getroffen.

Hoewel TVDB de fout nu heeft opgelost, is het aan de ontwikkelaars om hun add-ons bij te werken. Nadat de ontwikkelaars de add-ons hebben bijgewerkt, zullen tv-programma's weer werken.

In de tussentijd zijn hier enkele oplossingen die voor ons hebben gewerkt.

Aandacht KODI-gebruikers: Lees voordat u doorgaat

Kodi-add-ons / builds bieden onbeperkte streaming-inhoud, maar kunnen je ook in juridische problemen brengen als je wordt betrapt op het streamen van gratis films / tv-shows / sport. Kodi-gebruikers wordt sterk aangeraden om altijd een VPN te verbinden tijdens het online streamen. Een goede Kodi VPN verbergt uw identiteit, omzeilt overheidstoezicht, geo-geblokkeerde inhoud en ISP-beperking (wat ook helpt bij buffervrije streaming).

Ik gebruik ExpressVPN, de snelste en veiligste VPN. Het is heel eenvoudig te installeren op elk apparaat inclusief Amazon FireStick. U krijgt 3 maanden gratis en bespaart 49% op de jaarplannen. Het komt ook met een 30-dagen geld-terug-garantie. Als u niet tevreden bent, kunt u altijd om terugbetaling vragen.

Klik HIER om 3 maanden gratis te krijgen en 49% te besparen op ExpressVPN

Lees: Hoe een Kodi VPN te installeren en gebruiken

Hoe tv-programma's te bekijken op Kodi-add-ons

# 1: Gebruik de Kodi-add-ons die al zijn bijgewerkt

Terwijl ik deze gids schrijf, hebben slechts een handvol add-ons hun codes bijgewerkt (en Exodus Redux is daar niet een van).

De twee add-ons die volledig zijn bijgewerkt en tv-shows streamen zijn The Crew and Numbers.

U kunt deze add-ons installeren via de volgende links:

  • Installeer The Crew Addon op Kodi
  • Installeer de Numbers-add-on op Kodi

Als u al deze add-ons hebt en ze nog steeds niet voor u werken, heeft u waarschijnlijk niet de bijgewerkte versie.

Het is niet nodig om deze add-ons te verwijderen. Volg gewoon de reguliere installatie-instructies in de respectieve handleidingen. De add-ons worden bijgewerkt.

# 2: Toegang tot tv-programma's via de tv-agenda

We bieden deze oplossing al aan via opmerkingen (ref: https://www.firesticktricks.com/exodus-redux.html#comment-7543).

Er zijn een aantal add-ons die nog moeten worden bijgewerkt terwijl ik deze handleiding schrijf (zoals Exodus Redux). Sommigen van hen hebben echter de optie Tv-kalender in de categorie Tv-programma's van waaruit u tv-programma's kunt openen en streamen.

Open de add-on en navigeer naar Tv shows > Tv kalender. Zoek naar het tv-programma dat je wilt bekijken en begin met streamen.

Alternatieve oplossing: gebruik APK's in plaats van add-ons

Als u Kodi gebruikt op Android-apparaten (zoals FireStick, Mobile, Android TV Box, Smart TV, enz.), Zou het een goed idee zijn om enkele APK's te gebruiken in plaats van de Kodi-add-ons.

Ik raak tegenwoordig steeds meer overtuigd dat de APK's veel betrouwbaarder zijn dan de Kodi-add-ons. Hier zijn enkele van de populaire APK's / apps die u kunt gebruiken om uw favoriete tv-programma's te bekijken:

  • CatMouse APK
  • Cinema HD
  • UnlockMyTV
  • CyberFlix TV

Bonustip!

Of je nu The Crew and Numbers Kodi-add-ons of de APK's gebruikt die we hebben voorgesteld, ik raad het gebruik van Real Debrid aan.

Real Debrid geeft je toegang tot duizenden streaming-links van hoge kwaliteit, die je normaal niet zult vinden. Het vergroot je kansen op het succesvol streamen van tv-programma's en verbetert je algehele kijkervaring.

Volg onze gids voor het instellen en gebruiken van Real Debrid met Kodi en APK's voor meer informatie.

Afsluiten

Dit zijn dus de oplossingen om je weer tv-programma's te laten kijken. Zoals ik al zei, zijn de add-ons The Crew and Numbers al bijgewerkt. Ze streamen tv-shows. Als je Exodus Redux of een andere add-on hebt met de optie TV Calendar, gebruik dat dan als een oplossing. U kunt ook APK's gebruiken in plaats van add-ons als u een Android-apparaat hebt.

Verwant:

Hoe een Fire Stick te jailbreaken
Hoe Kodi-buffering op te lossen
Hoe Kodi op Firestick te resetten
Veelvoorkomende Kodi-fouten en -oplossingen

Max Eddy
Max Eddy Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me