TV-serier fungerer ikke på Kodi: CDATA Error Solutions

>

I dette innlegget tilbyr vi løsningene på CDATA-feilen som har berørt mange Kodi-brukere mens de prøver å se TV-serier via flere Kodi-tillegg, for eksempel Exodus Redux.

TV-serier fungerer ikke på kodi addons på grunn av cdata-feil

Vi har tilbudt løsninger og løsninger til leserne våre via svaret på kommentarer til forskjellige innlegg de siste dagene. Vi trodde imidlertid at det ville være passende å skrive dette innlegget som samler alle mulige løsninger på ett sted.

De fleste Kodi-tilleggene kilder TV-innhold fra TVDB, en sentralisert database for TV-serier. TVDB opplevde en skrapende feil nylig på grunn av at mange tillegg ble rammet.

Mens TVDB nå har løst feilen, er det opp til utviklerne å oppdatere tilleggene sine. Når utviklerne oppdaterer addonene, vil TV Shows begynne å fungere igjen.

I mellomtiden er her noen av løsningene som har fungert for oss.

Oppmerksomhet KODI-brukere: Les før du fortsetter

Kodi Addons / builds tilbyr ubegrenset streaminginnhold, men kan også få deg i lovlige problemer hvis du blir fanget av streaming av gratis filmer / TV-serier / Sport. Kodi-brukere anbefales på det sterkeste å alltid koble til et VPN mens de streamer på nettet. En god Kodi VPN skjuler identiteten din, omgår regjeringsovervåkning, geo-blokkert innhold og ISP-throttling (som også hjelper i bufferfri streaming).

Jeg bruker ExpressVPN som er den raskeste og sikreste VPN. Det er veldig enkelt å installere på alle enheter inkludert Amazon FireStick. Du får 3-måneders gratis og sparer 49% på årsplanene. Dessuten kommer det med en 30-dagers pengene-tilbake-garanti. Hvis du ikke er fornøyd, kan du alltid be om refusjon.

Klikk HER for å få 3-måneders gratis og spare 49% på ExpressVPN

Les: Hvordan installere og bruke en Kodi VPN

Slik ser du på TV-show på Kodi Addons

# 1: Bruk Kodi-tilleggene som allerede er oppdatert

Mens jeg skriver denne guiden, er det bare en håndfull tillegg som har oppdatert kodene sine (og Exodus Redux er ikke en av dem).

De to tilleggene som har blitt fullstendig oppdatert og strømmet TV-show er The Crew and Numbers.

Du kan installere disse tilleggene fra følgende lenker:

  • Installer Crew Addon på Kodi
  • Installer Numbers Addon på Kodi

Hvis du allerede har disse tilleggene, og de fremdeles ikke fungerer for deg, er det sannsynlig at du ikke har den oppdaterte versjonen.

Det er ikke nødvendig å avinstallere disse tilleggene. Bare følg de vanlige installasjonsinstruksjonene i de respektive guider. Tilleggene vil bli oppdatert.

# 2: Få tilgang til TV-show gjennom TV-kalenderen

Vi har allerede tilbudt denne løsningen via kommentarer (ref: https://www.firesticktricks.com/exodus-redux.html#comment-7543).

Det er noen tillegg som ennå ikke skal oppdateres når jeg skriver denne guiden (for eksempel Exodus Redux). Noen av dem har imidlertid alternativet TV-kalender i kategorien TV-serier hvor du kan få tilgang til og strømme TV-show.

Åpne addon og naviger til TV-programmer > TV-kalender. Søk etter TV-showet du vil se og begynn å strømme.

Alternativ løsning: Bruk APK-er i stedet for Addons

Hvis du bruker Kodi på Android-baserte enheter (for eksempel FireStick, Mobile, Android TV Box, Smart TV, osv.), Ville det være en god idé å bruke noen APK-er i stedet for Kodi-tilleggene.

Faktisk blir jeg mer og mer overbevist i disse dager om at APK-ene er langt mer pålitelige enn Kodi-tilleggene. Her er noen av de populære APK-ene / appene du kan bruke til å se på favoritt-TV-programmene dine:

  • CatMouse APK
  • Kino HD
  • UnlockMyTV
  • CyberFlix TV

Bonustips!

Enten du bruker The Crew og Numbers Kodi-tillegg eller APK-ene vi foreslo, vil jeg anbefale å bruke Real Debrid.

Real Debrid vil gi deg tilgang til mange streamingkoblinger av høy kvalitet, som du ikke finner normalt. Det vil øke sjansene dine for å streame TV-show og øke den generelle seeropplevelsen.

Følg guiden vår om hvordan du konfigurerer og bruker Real Debrid med Kodi og APK-er for mer informasjon.

Pakk inn

Så dette er løsningene for å få deg tilbake til å se på TV-serier igjen. Som sagt tilskuddene til mannskapet og numrene er allerede oppdatert. De streamer TV-serier. Hvis du har Exodus Redux eller et annet tillegg med alternativet TV-kalender, kan du bruke det som en løsning. Alternativt kan du bruke APK-er i stedet for tillegg hvis du har en Android-enhet.

I slekt:

Hvordan Jailbreak a Fire Stick
Hvordan fikse Kodi-buffering
Slik tilbakestiller du Kodi på Firestick
Vanlige Kodi feil og løsninger

Max Eddy
Max Eddy Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me