TV-serier fungerer ikke på Kodi: CDATA-fejlløsninger

>

I dette indlæg leverer vi løsningen på CDATA-fejlen, der har påvirket mange Kodi-brugere, mens de forsøger at se tv-udsendelser via flere Kodi-tilføjelser, såsom Exodus Redux.

tv-shows, der ikke fungerer på kodi-tilføjelser på grund af cdata-fejl

Vi har tilbudt løsninger og løsninger til vores læsere via svaret på kommentarer til forskellige indlæg i de sidste par dage. Vi troede dog, det ville være passende at skrive dette indlæg, der samler alle mulige løsninger et sted.

De fleste Kodi-tilføjelser kilder tv-indholdet fra TVDB, en centraliseret database for tv-shows. TVDB oplevede for nylig en skraberende fejl, som mange addons blev påvirket af.

Mens TVDB nu har rettet fejlen, er det op til udviklerne at opdatere deres tilføjelser. Når udviklerne har opdateret addonerne, begynder TV Shows at arbejde igen.

I mellemtiden er her nogle af de løsninger, der har fungeret for os.

OBS KODI-brugere: Læs før du fortsætter

Kodi Addons / builds tilbyder ubegrænset streamingindhold, men kan også få dig til juridiske problemer, hvis du fanges streaming af gratis film / tv-shows / sport. Kodi-brugere rådes kraftigt om altid at oprette forbindelse til en VPN, mens de streamer online. En god Kodi VPN skjuler din identitet, omgår regeringsovervågning, geo-blokeret indhold og ISP-throttling (hvilket også hjælper med bufferfri streaming).

Jeg bruger ExpressVPN, som er den hurtigste og mest sikre VPN. Det er meget let at installere på enhver enhed inklusive Amazon FireStick. Du får 3-måneders gratis og sparer 49% på dens årlige planer. Det leveres også med en 30-dages pengene-tilbage-garanti. Hvis du ikke er tilfreds, kan du altid bede om refusion.

Klik HER for at få 3-måneders gratis og spar 49% på ExpressVPN

Læs: Sådan installeres og bruges en Kodi VPN

Sådan ser du tv-shows på Kodi Addons

# 1: Brug de Kodi-tilføjelser, der allerede er opdateret

Mens jeg skriver denne vejledning, er det kun en håndfuld addons, der har opdateret deres koder (og Exodus Redux er ikke en af ​​dem).

De to tilføjelser, der er blevet fuldstændigt opdateret og streaming af tv-show, er besætningen og numrene.

Du kan installere disse tilføjelser fra følgende links:

  • Installer Crew Addon på Kodi
  • Installer numrene Addon på Kodi

Hvis du allerede har disse tilføjelser, og de stadig ikke fungerer for dig, er det sandsynligt, at du ikke har den opdaterede version.

Det er ikke nødvendigt at afinstallere disse tilføjelser. Følg blot de regelmæssige installationsinstruktioner i de respektive guider. Tilføjelserne bliver opdateret.

# 2: Få adgang til tv-shows gennem tv-kalenderen

Vi har allerede tilbudt denne løsning via kommentarer (ref: https://www.firesticktricks.com/exodus-redux.html#comment-7543).

Der er nogle tilføjelser, der endnu ikke skal opdateres, da jeg skriver denne vejledning (f.eks. Exodus Redux). Nogle af dem har dog indstillingen TV-kalender i kategorien TV-show, hvorfra du kan få adgang til og streame tv-shows.

Åbn addon og naviger til TV-shows > TV-kalender. Søg efter det tv-show, du vil se, og start streaming.

Alternativ løsning: Brug APK'er i stedet for Addons

Hvis du bruger Kodi på Android-baserede enheder (såsom FireStick, Mobile, Android TV Box, Smart TV osv.), Ville det være en god ide at bruge nogle APK'er i stedet for Kodi-tilføjelserne.

Faktisk bliver jeg mere og mere overbevist i disse dage om, at APK'erne er langt mere pålidelige end Kodi-tilføjelserne. Her er nogle af de populære APK'er / apps, du kan bruge til at se dine foretrukne tv-shows:

  • CatMouse APK
  • Biograf HD
  • UnlockMyTV
  • CyberFlix TV

Bonus tip!

Uanset om du bruger The Crew og Numbers Kodi-tilføjelser eller de APK'er, vi foreslog, vil jeg varmt anbefale at bruge Real Debrid.

Real Debrid vil give dig adgang til tonsvis af streaming-links af høj kvalitet, som du normalt ikke finder. Det vil øge dine chancer for succesfuldt streaming af tv-show og forbedre din samlede seeroplevelse.

Følg vores vejledning om, hvordan du konfigurerer og bruger Real Debrid sammen med Kodi og APK'er for at få flere oplysninger.

Afslutter

Så dette er løsningen for at få dig tilbage til at se tv-shows igen. Som sagt, tilføjelserne Crew and Numbers er allerede blevet opdateret. De streamer tv-shows. Hvis du har Exodus Redux eller et andet tilføjelse med indstillingen TV-kalender, skal du bruge det som en løsning. Alternativt skal du bruge APK'er i stedet for tilføjelser, hvis du har en Android-enhed.

Relaterede:

Sådan Jailbreak en Fire Stick
Sådan rettes Kodi-buffering
Sådan nulstilles Kodi på Firestick
Almindelige Kodi-fejl og -løsninger

Max Eddy
Max Eddy Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me