Kuinka asentaa Covenant Addon Kodiin

>

Tässä oppaassa esittelen sinulle kuinka asentaa Covenant Kodi 18.5 Leia ja vanhemmille versioille. Lisäosa on nyt asennettavissa Covenantin reposta.

Covenant Kodi -lisäosa on päivitetty uusimpaan versioon 1.1.33 tammikuusta 2020 alkaen. Tämä on ensimmäinen päivitys useiden kuukausien aikana. Näyttää siltä, ​​että uudet kehittäjät ovat elvyttäneet lisäyksen. Se toimii hyvin nyt. 

Covenant on myös saatavana nyt kahden säilytystilan kautta - Covenant ja cy4Root. Olen toimittanut molemmat linkit oppaaseen.

Exodus Kodi Addon hallitsi Kodi-lisäosien maailmaa pitkään. Exoduksen lakkaaminen johti Exodus-haarukoiden kuormituksen syntymiseen. Kaikista näistä haaruista erottui vain liitto. Se oli Exoduksen todellinen perillinen ja seuraaja monessa suhteessa, mikä teki siitä parhaan Exodus-vaihtoehdon. Ensinnäkin, sekä Exoduksen että Covenantin oli kehittänyt sama kehittäjä Lambda, mikä tekee siitä virallisen haarukan. Covenant jopa urheilee samaa käyttöliittymää kuin edeltäjänsä.

Covenant ei vain täyttänyt Exoduksen kenkiä, vaan se oli myös monessa suhteessa parempi kuin Exodus. Se oli paljon vakaampi ja tarjosi paljon muita ominaisuuksia. Lambda oli jopa lopettanut Exoduksen päivittämisen, mikä teki Covenantista parhaan vaihtoehdon Exodukselle.

Exodus nousi myöhemmin ylös ja molemmat nämä lisäosat toimivat yhdessä hyvin jonkin aikaa. Ne eivät ole enää niin suosittuja kuin aiemmin, varsinkin kun monet uudet ja paremmin toimivat on-demand-lisäosat syntyivät. Silti monet Kodi-käyttäjät etsivät edelleen Covenantia ja Exodusta. Hyvä uutinen on, että molemmat lisäykset on päivitetty vasta äskettäin ja toimivat nyt hyvin.

Jos olet asentanut Kodi FireStick- tai PC-tietokoneellesi, sanoisin, että Covenant on edelleen pakollinen kokeileva lisäosa.

Tässä oppaassa näytämme sinulle kuinka asentaa Covenant Kodi 18 Leia -sovellukseen joissain erittäin helppo seurata vaiheita. Huomaa, että voit myös asentaa minkä tahansa muun video-lisäosan / tai minkä tahansa muun Kodi-lisäosan.

Kuinka asentaa Covenant Kodiin

Käytämme Covenant-arkistoa asentaaksemme Covenant-lisäosan Kodiin. Tässä on vaiheet:

Huomio KODI-käyttäjille: Lue ennen kuin jatkat

Kodi-lisäosat / rakennukset tarjoavat rajoittamattoman suoratoistosisällön, mutta voivat myös viedä sinut oikeudellisiin ongelmiin, jos kiinni streaming ilmaisista elokuvista / TV-ohjelmista / urheilusta. Kodi-käyttäjiä kehotetaan ehdottomasti yhdistämään VPN-verkko aina suoratoiston aikana. Hyvä Kodi VPN piilottaa henkilöllisyytesi, ohittaa hallituksen valvonnan, geosuojatun sisällön ja ISP: n kurkistuksen (mikä auttaa myös puskuritonta suoratoistoa).

Käytän ExpressVPN: tä, joka on nopein ja turvallisin VPN. Se on erittäin helppo asentaa mihin tahansa laitteeseen, mukaan lukien Amazon FireStick. Saat 3 kuukautta ilmaiseksi ja säästät 49% vuosisuunnitelmissa. Sen mukana tulee myös 30 päivän rahat takaisin -takuu. Jos et ole tyytyväinen, voit aina pyytää palautusta.

Napsauta TÄSTÄ saadaksesi 3 kuukauden ilmaiseksi ja säästää 49% ExpressVPN: ssä

Lue: Kodi VPN: n asentaminen ja käyttö

VAIHE 1: Käynnistä Kodi ja napsauta Avaa Asetukset-valikko.

Lataa Covenant Kodi

VAIHE 2: Klikkaus Järjestelmäasetukset (Kodi Leia -käyttäjät napsauttavat järjestelmä)

kodi-liiton lisäys

VAIHE 3: Vasemmalla napsauttamalla Lisäosia

VAIHE 4: Napsauta samalla ruudulla Tuntemattomat lähteet Indonesialainen

asenna covenant kodi addon

VAIHE 5: Klikkaus Joo pyydettäessä

liiton lisäys kodi

VAIHE 6: Napsauta nyt avaa File Manager alla olevan kuvan osoittamalla tavalla (Kodi Leidassa tämä vaihtoehto on ylimmässä rivissä)

Liittolainen Kodi

VAIHE 7: Napsauta nyt Lisää lähde.

kuinka asentaa Covenant Kodi

VAIHE 8: Kun napsautat Avaa Lisää lähde, ruutu tulee näkyviin. Napsauta vain . Nyt uusi valikko aukeaa, jossa sinua pyydetään antamaan polun nimi / URL. Kirjoita vain https://covenant01.github.io/zip ruutuun kuten alla olevassa kuvassa ja napsauta kunnossa

Vaihtoehtoinen linkki (jos yllä oleva linkki ei toimi): https://cy4root2.github.io/zip

liiton kodi-lisäosa

VAIHE 9: Seuraavassa vaiheessa laita liitto medialähteen nimessä alla esitetyllä tavalla (tai muulla haluamallasi lähteen nimellä). Tarkista ristiin huolellisesti ennen kuin jatkat. Napsauta sitten vain OK.

kodi-liiton lisäys

VAIHE 10: Napsauta nyt askelpalautinta useita kertoja palataksesi takaisin päävalikkoon. Avaa nyt Lisäosat-valikko.

Lataa Covenant Kodi

VAIHE 11: Avaa nyt paketin asennusohjelma (avoimen laatikon kuvake vasemmassa yläkulmassa, kuten alla).

Liittolainen Kodi

VAIHE 12: Nyt Valitse avoin asennus zip-tiedostosta.

asenna Covenant Kodi

VAIHE 13: Nyt etsi ja valitse liitto (tai mikä tahansa muu aiemmin lisäämäsi lähteen nimi) ja avaa repository.covenant-x.x.zip. Asennus alkaa. Odota arkiston asentamista

Huomautus: Jos olet käyttänyt vaihtoehtoista linkkiä https://cy4root2.github.io/zip, napsauta sitten zip-tiedostoa repository.cy4root-master.zip

liiton lisäys kodi

VAIHE 14: Palaa nyt takaisin päävalikkoon, napsauta Avaa Lisäosat ja napsauta sitten avata paketin asennusohjelma kuten aiemmin. Napsauta tällä kertaa avaa Asenna arkistosta alla olevan kuvan osoittamalla tavalla.

kuinka asentaa Covenant Kodiin

VAIHE 15: Valitse nyt Liittovarasto ja valitse sitten Video-lisäosat.

Huomautus: Valitse cy4root-arkisto jos käytit vaihtoehtoista linkkiä

Liittolainen Kodi

VAIHE 16: Selaa nyt vain löytääksesi liiton. Kun olet löytänyt sen, avaa se napsauttamalla.

Liittolainen Kodi

VAIHE 17: Napsauta nyt Asentaa seuraavalla näytöllä

Kodi Leiden käyttäjille ponnahdusikkuna tulee näkyviin napsauttamalla Asenna. Napsauta OK jatkaaksesi

Lataa Covenant Kodi

VAIHE 18: Onnittelut. Kaikki on valmis ja olet nyt asentanut Covenantin Kodiisi tällä menetelmällä. Nauti nyt Covenantin tarjoamasta mahtavasta mediasta valtavalla valtamerellä ja nauti siitä tietokoneellasi tai Amazon Fire TV: ssä.

Kodi-liitto

Toivomme, että tämä ohjeopas auttoi. Voit pudottaa kaikki alla olevan kommenttikentän kyselyt, jos sinulla on ongelmia jonkin vaiheen jälkeen tai muuten. Samalla voit myös katsoa luetteloomme parhaista Kodi-lisäosista.

Huomaa - Jos sinulla on puskurointiongelmia, toimi seuraavasti, kuinka korjataan Covenant-puskurointi Kodiin.

Liitto Kodi Addon ei toimi

Covenant Addonia ei enää päivitetä, ja jos yrität saada sitä Colossus-reposta, se ei toimi, koska tämä repo on suljettu. Käyttäjät voivat kuitenkin edelleen asentaa ja käyttää Covenantia Covenantin reposta, kuten yllä olevassa oppaassa esitetään. Testaan ​​ja päivitän tätä artikkelia muutaman päivän välein. Jos sinulla on vaikeuksia asentaa sitä tämän oppaan avulla, kommentoi alla olevaa.

Kodi Covenant Addon: virtaja ei ole saatavana

Yleisin ongelma, johon Kodi-käyttäjät kohtaavat, on ”No Streams Available” monille suosituille lisäosille. Myös nämä asiat vaivaavat liittoa, mutta onneksi ratkaisu löytyy. Voit hankkia Real Debrid -sovelluksen Kodista, joka tarjoaa tonnia uusia suoratoistolähteitä teräväpiirtoisena. Sinun ongelmasi No Streams Available on poissa ikuisesti. Suosittelen kuitenkin Kodi VPN: n hankkimista, koska Real Debrid pitää kaikkien käyttämämme tietojen lokia.

Related:

  • Paras VPN Kodille
  • Kuinka asentaa Exodus Redux Kodiin
  • Paras Kodi rakentaa
  • Kuinka päivittää Kodi FireStickissä

Max Eddy
Max Eddy Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me