Kuinka asentaa Equinox Build Kodiin

>

Tämä opas vie sinut läpi Equinox Build on Kodi -sovelluksen asennusprosessin. Ohjeet toimivat kaikissa Kodi-laitteissa, mukaan lukien Windows, Mac, Android TV & Laatikot, Amazon FireStick, Fire TV Cube, Android & iOS-matkapuhelimet ja muut.


Equinox Kodi Build on yksi harvemmista rakennuksista, jotka ovat olleet kentällä Kodi-lisäosien ja rakennusten tuhoamisen jälkeen. Tämä rakennus on ollut olemassa useita kuukausia, ja sitä päivitetään edelleen säännöllisesti. Tämä kertoo minulle, että tämä rakennus on täällä jäädäkseen.

Tämä yksinkertainen, vaivaton rakenne tarjoaa joukon esitäytettyjä video-lisäosia tunnin suoratoistoa varten. Haluatpa katsoa suoraa televisiota tai on-demand-elokuvia & osoittaa, Equinox Kodi Build tarjoaa kaiken. Löydät myös erityisen osion urheilu- ja dokumenttielokuvista.

Napsauta tätä lukeaksesi vastuuvapauslausekkeemme ennen jatkamista.

Kuinka asentaa Equinox Kodi Build

Equinox Kodi build asennetaan ulkoisesta lähteestä, joka ei ole osa virallista Kodi-lisäosavarastoa. Tällaiset kolmannen osapuolen rakennukset voidaan asentaa vain, kun tuntemattomien lähteiden niminen suojausasetus on käytössä.

Joten ensimmäinen asia, joka meidän on tehtävä, on ottaa tämä vaihtoehto käyttöön, jos se on poistettu käytöstä. Näin teet sen:

Ota tuntemattomat lähteet käyttöön

1. Kodin aloitusnäytössä on asetukset -kuvaketta vasemmassa yläkulmassa. Napsauta tätä kuvaketta.

kodi päiväntasaus rakentaa

2. Seuraava valikko sisältää seuraavat vaihtoehdot. Napsauta ja avaa Järjestelmäasetukset

kuinka asentaa equinox rakentaa kodi

3. Seuraavasta näytöstä löydät Tuntemattomat lähteet että Lisäosia välilehti vasemmalla. Joten napsauta Lisäosia

Kun teet niin, näet tuntemattomat lähteet oikealla. Siinä on kytkin. Jos kytkin on pois päältä, sinun on siirrettävä se oikealle ja kytkettävä se päälle.

kodi päiväntasaus rakentaa

4. Kodi heittää seuraavan viestin näytölle. Tämä varoitus kertoo, että tuntemattomien lähteiden pitäminen käytössä voi vahingoittaa laitetta. Mutta se ei ole ongelma, kun asennat kokeiltua Equinox Kodi Build -sovellusta.

Joten mene eteenpäin ja napsauta Joo 

kuinka saada Equinox kodi rakentamaan

Kun Tuntemattomat lähteet -vaihtoehto on käytössä, voit asentaa haluamasi määrän kolmansien osapuolien lisäyksiä ja rakennuksia. Aloitetaan siis Koodin Equinox-rakennuksen kanssa.

Huomio KODI-käyttäjille: Lue ennen kuin jatkat

Kodi-lisäosat / rakennukset tarjoavat rajoittamattoman suoratoistosisällön, mutta voivat myös viedä sinut oikeudellisiin ongelmiin, jos kiinni streaming ilmaisista elokuvista / TV-ohjelmista / Urheilu. Kodi-käyttäjiä kehotetaan ehdottomasti yhdistämään VPN-verkko aina suoratoiston aikana. Hyvä Kodi VPN piilottaa henkilöllisyytesi, ohittaa hallituksen valvonnan, geosuojatun sisällön ja ISP: n kurkistuksen (mikä auttaa myös puskuritonta suoratoistoa).

Käytän ExpressVPN: tä, joka on nopein ja turvallisin VPN. Se on erittäin helppo asentaa mihin tahansa laitteeseen, mukaan lukien Amazon FireStick. Saat 3 kuukautta ilmaiseksi ja säästät 49% vuosisuunnitelmissa. Sen mukana tulee myös 30 päivän rahat takaisin -takuu. Jos et ole tyytyväinen, voit aina pyytää palautusta.

Napsauta TÄSTÄ saadaksesi 3 kuukauden ilmaiseksi ja säästää 49% ExpressVPN: ssä

Lue: Kodi VPN: n asentaminen ja käyttö

Equinox Build: Asennusvaiheet

Vaihe 1: Avata asetukset Kodin kotinäytöltä

kodi-asetus

Vaihe 2: Avaa seuraavan ikkunan vaihtoehdoista Tiedostonhallinta

Tiedostonhallinta

Vaihe 3: Klikkaus Add-source seuraavaksi, kuten näet seuraavasta kuvasta

lisää lähde kodi

Vaihe 4: Tämä on seuraava näyttö. Sinun on syötettävä lähdepolku Equinox Kodi Build -sovellukselle. Klikkaus

päiväntasaus kodi rakentaa

Vaihe 5: Kun seuraava ikkuna tulee näkyviin, kirjoita lähdepolku http://genietv.co.uk/repo/

Ole varovainen kirjoittaessasi tätä linkkiä. Jos kirjoitusvirhe on, rakennus ei asennu. Klikkaus kunnossa aina kun olet valmis

asenna päiväntasaus rakentaa kodi

Vaihe 6: Kun olet takaisin tässä ikkunassa, kirjoita edelliselle vaiheelle lisäämäsi lähteen nimi. Se voi olla mikä tahansa nimi, jonka kanssa haluat tunnistaa lähteen.

Valitaan henkiolento. Klikkaus kunnossa

päiväntasaus rakentaa

Olet lisännyt lähteen. Nyt asennamme GenieTV-arkiston lähteestä.

Vaihe 7: Klikkaus Lisäosia Kodin kotinäytöllä

päiväntasaus rakentaa kodi

Vaihe 8: Avata Pakettien asentaja tai kuvake, joka näyttää avoimelta ruudulta

kodi-paketin asentaja

Vaihe 9: Valita Asenna zip-tiedostosta

asenna zip-tiedostosta

Vaihe 10: Klikkaus henkiolento seuraavassa näytössä (tai napsauta nimeä, jonka olet lisännyt yhdessä yllä olevista vaiheista)

kodi rakentaa

Vaihe 11: Avaa zip-tiedosto repository.GenieTV.zip

kuinka ladata equinox rakentaa kodi

Vaihe 12: Odota GenieTV Repo -lisäosa on asennettu ilmoitusta. Se tulee näkyviin Kodi-näytön oikeassa yläkulmassa

lisää päiväntasaus kodi

Olet asentanut GenieTV Repon. Asennetaan nyt Genie Wiz.

Vaihe 13: Klikkaus Asenna arkistosta samalla kun pysyt samassa ikkunassa

päiväntasaus rakentaa

Vaihe 14: Klikkaus GenieTV Repo seuraavassa ikkunassa

kodi päiväntasaus rakentaa

Vaihe 15: Avata Ohjelman lisäosat

päiväntasaus rakentaa kodi

Vaihe 16: Klikkaus GENIE WIZ

päiväntasaus rakentaa kodi

Vaihe 17: Klikkaa Asentaa -painike (se on oikeassa alakulmassa)

kuinka asentaa genie wiz

Vaihe 18: Genie Wiz on nyt asennettuna. Tämä kestää yleensä useita minuutteja. Joten ole kärsivällinen. Näet asennuksen etenemisen Kodi-näytöllä. Kun Wiz on asennettu, Genie Wiz -lisäosa on asennettu ilmoitus tulee näkyviin (jälleen oikeassa yläkulmassa)

asenna päiväntasausrakenne

Heti kun Wiz on asennettu, näet kolme taaksepäin ponnahdusikkunaa. Meidän on jätettävä huomiotta ja päästävä eroon näistä ponnahdusikkunoista.

Vaihe 19: Ensimmäinen ponnahdusikkuna on jonkin verran kehittäjän huomautus. Lue se, jos haluat tai napsauta vain erottaa

päiväntasaus kodi rakentaa

Toinen ponnahdusikkuna näyttää luettelon tietyistä asetuksista. Jos haluat muuttaa jotain asetusta, valitse se. Tai voit halutessasi muuttaa mitään asetuksia.

Vaihe 20: Klikkaus Jatkaa seuraavassa ponnahdusikkunassa

kodi päiväntasaus rakentaa

Vaihe 21: Klikkaus Jättää huomiotta

Huomaa: En napsauttanut Rakenna-valikkoa, koska näytän sinulle kuinka siirtyä Genin Wiz -rakenteiden luetteloon Kodin päänäytöltä. 

asenna päiväntasaus rakentaa kodi

Vaihe 22: Palatkaamme nyt Kodi-aloitusnäyttöön. Sieltä mene Lisäosia > Ohjelman lisäosat. Kuten huomaat, Genie Wiz -lisäkuvake on täällä. Napsauta tätä ohjattua toimintoa ja avaa se.

kuinka saada Equinox kodi rakentamaan

Vaihe 23: Klikkaus (Genie Wiz) Rakentaa seuraavassa ikkunassa

kuinka asentaa kodi equinox build

Vaihe 24: Napsauta kohtaa Krypton Builds Päiväntasaus V1 (v2.8 3/5/18)

Huomautus: Tämä on versio, kun kirjoitan tämän oppaan. Saatat nähdä toisen version myöhemmin. Sillä ei ole merkitystä. Napsauta vain sitä!

Lataa equinox rakentaa

Vaihe 25: Nyt sinun on päätettävä, haluatko jatkaa Uusi asennus tai Vakioasennus

Olen käyttänyt Kodia useita vuosia ja olen kokenut, että tuore asennus tarjoaa paremman suorituskyvyn, kun rakennus asennetaan. Kyllä, se pyyhkii kaikki olemassa olevat Kodi-tietosi ja palauttaa sovelluksen oletusasetuksiin, mutta se on parasta. Rakennukset toimivat parhaiten, kun heille annetaan puhdas Kodi asennusta varten.

Voit kuitenkin kokeilla Vakioasennusta ja nähdä kuinka se toimii sinulle.

Mennään Uusi asennus toistaiseksi

tuore asentaa päiväntasaus kodi rakentaa

Vaihe 26: Koska olet palauttamassa Kodi oletusasetuksiin, Genie Wiz haluaa varmistaa, että se mitä aiot tehdä.

Klikkaus Jatkaa

päiväntasaus rakentaa

Genie Wiz alkaa ladata ja asentaa Equinox Kodi -rakennetta. Tämä saattaa kestää muutaman minuutin. Sinun tarvitsee vain odottaa asennuksen valmistumista.

Varmista myös, että laitteesi on edelleen yhteydessä Internetiin, kun Kodi Equinox Build -sovellusta ladataan

Lataa equinox rakentaa kodi

Vaihe 27: Muutaman minuutin kuluttua, kun rakennus on vihdoin asennettu, Genie Wiz kehottaa kysymään, haluatko pakottaa Sulje tai Lataa profiili uudelleen

Menemme mukaan Pakota sulkeminen

Reload Profile aikoo kaataa Kodi joka tapauksessa

päiväntasaus kodi rakentaa

No, tällä tavalla asennat Equinox Build -sovelluksen Kodiin.

Ennen kuin aloitat suoratoiston Kodi Addons / Builds -sovelluksella, haluaisin varoittaa sinua, että kaikki Kodilla suoratoistamasi näkyy Internet-palveluntarjoajallesi ja hallituksellesi. Tämä tarkoittaa, että tekijänoikeudella suojatun sisällön (ilmaiset elokuvat, TV-ohjelmat, urheilu) suoratoisto voi viedä sinut oikeudellisiin ongelmiin.

Kodi-käyttäjiä kehotetaan ehdottomasti yhdistämään VPN-verkko suoratoiston aikana. Kodin VPN ohittaa Internet-palveluntarjoajien kurituksen, hallituksen valvonnan ja suosittujen lisäosien maantieteellisen rajoittamisen. Olen aina yhteydessä ExpressVPN kaikissa suoratoistolaitteissani ja ehdotan, että teet saman.

ExpressVPN on nopein ja turvallisin VPN. Siihen kuuluu 30 päivän rahat takaisin -takuu. Tarkoittaa, voit käyttää sitä vapaasti ensimmäisen 30 päivän ajan ja jos et ole tyytyväinen suoritukseen (mikä on erittäin epätodennäköistä), voit pyytää täyden hyvityksen.

HUOMAUTUS: Emme kannusta tekijänoikeuslakien rikkomiseen. Mutta entä jos lopulta suoratoistat sisältöä laittomasta lähteestä tahattomasti? Ei ole aina helppoa erottaa legitiimin ja laittoman lähteen eroa.

Joten, ennen kuin aloitat suoratoiston Kodilla, tässä on miten saada VPN-suojaus kolmella yksinkertaisella vaiheella.

Vaihe 1: Hanki ExpressVPN-tilaus TÄSSÄ.

Vaihe 2: Klikkaus TÄSSÄ ladata ja asentaa ExpressVPN-sovellus laitteeseesi.

Vaihe 3: Napsauta virtakuvaketta kytkeäksesi VPN-palvelin. Siinä kaikki. Yhteytesi on nyt turvallinen Kodin nopeimmalla ja parhaalla VPN-yhteydellä.

Yhdistä expressvpn kodille

Hieman hävitetty Equinox Kodi -rakennuksesta

Nyt kun olet asentanut Equinox Build -sovelluksen, kannattaa ehkä aloittaa sen käyttö heti. Mene oikealle eteenpäin ja avaa Kodi uudelleen. Kun teet niin, normaalin teeman sijasta, jonka aina näet, tämä on Kodi-aloitusnäyttö, johon olet tyytyväinen

kodi päiväntasaus rakentaa ihoa

Tämä teema näyttää paljon tapahtumalta kuin Kodi, joka käyttää vain sinisen ja mustan yhdistelmää.

Huomautus: Jos rakennus on liian hidas, se saattaa päivittää lisäosia. Tämä tapahtuu yleensä ensimmäisen ajon aikana. Se nopeutuu, kun kaikki lisäykset päivitetään. Joten on parasta odottaa hetki ennen kuin aloitat Equinox Build -sovelluksen käytön.

Puhutaan ensin käyttöliittymästä.

Equinox Kodi build -asettelu näyttää tutulta, koska siinä on myös valikkopalkki, joka kulkee alas näytön leveydeltä. Mutta siinä on huomattava ero. Valikkopalkki näyttää vain yhden kohteen kerrallaan.

Kuten yllä olevasta kuvasta näet, lanseerauksen oletusvaihtoehto on GenieTV, rakennuksen sisäinen suora TV-palvelu. Päävalikon alla on alavalikko. Tämä alavalikko näyttää päävalikossa valittuun kohtaan liittyvät vaihtoehdot.

Voit selata päävalikkopalkkia painamalla joko vasenta tai oikeaa navigointinäppäintä (tai pyyhkäisemällä vasemmalle tai oikealle, jos käytät kosketuslaitetta)

Kun painan oikeaa navigointinäppäintä (tai pyyhkäisemällä oikealle), seuraava vaihtoehto Elokuvat näytetään päävalikossa yhdessä siihen liittyvien alivalikon asetusten kanssa..

Mene pidemmälle, ja näet lisää vaihtoehtoja.

miltä equinox kodi -rakenne näyttää

Tutustu Equinox Build -sovelluksen aloitusnäytön eri vaihtoehtoihin nähdäksesi kaiken, mitä sillä on tarjota.

Katsotaanpa nyt esiasennettuja lisäosia. Video Lisäosat -vaihtoehto löytyy Lisäosat-valikon alavalikosta. Napsauta sitä ja tässä on luettelo lisäyksistä, jotka löydät

kuinka käyttää päiväntasaajan rakentaa kodi

Voit vierittää alas ja löytää lisää. Näen, että on lisävarusteita elokuville ja ohjelmille, urheilulle, musiikille, aikuisille suunnatulle sisällölle ja muulle.

Yhteenveto

Luulen, että olen ottanut teidät läpi melkein kaiken, mitä mahdollisesti voisin liittyä Equinox Kodi Build -tapahtumaan. Koko erä paljastuu, kun tutkit rakennusta itse. Joten mene eteenpäin ja anna se laukaus. Löydät lisää rakennuksia myös parhaiden Kodi-rakennusluetteloomme.

Related:

Kuinka Jailbreak Firestick
Kuinka päivittää Kodi Firestickissä
Kuinka korjata Kodi-puskurointi

Max Eddy Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me