Kuinka asentaa Kodi Amazon FireStick -sovellukseen

>

Tässä vaihe vaiheessa esittelen sinulle kuinka asentaa Kodi 18.5 Leia FireStickiin 2 minuutin sisällä. Sama opas toimii myös Firestick 4K, Fire TV ja Fire TV Cube -sovelluksissa. Aloitetaan lyhyellä johdannolla ennen asennuksen aloittamista.

kuinka asentaa kodi tulipaloonAmazon Fire TV / Stick on jo ottanut videon suoratoistomarkkinat myrskyn kautta. Siitä lähtien, kun se tuli tapahtumapaikalle, se on myynyt kuin kukkeja, uskomattoman helppokäyttöisyytensä ja suosittujen viihdepalvelujen, kuten Netflix, BBC iPlayer, Hotstar, Amazon Prime Video ja monet muut, tuen ansiosta. Kaiken kaiken lisäksi Amazon FireStick sisältää Alexa-tuen. Joten makaa sohvalla ja aloita selaaminen kaikessa vain äänelläsi. Sinun ei tarvitse edes nostaa sormiasi nyt. Eikö se ole siistiä!!!

Kuitenkin niin houkuttelevalta kuin miltä se voi kuulostaa, on vain yksi pieni ongelma. Vaikka suuri määrä multimediasisältöä on saatavana ilmaiseksi, premium-sisältöön sisältyy premium-hintalappu. Tämä häiritsee ehdottomasti useimpia käyttäjiä ja suurin syy siihen, miksi käyttäjät asentavat Kodin Firestickiin. Kodi on yksi parhaimmista Amazon Fire Stick -sovelluksista, joka avaa uuden ilmaisen multimediasisällön, jota ei ehkä edes ole saatavilla alueellasi, tai mukana tulee kohtuuton hintalappu.

Jos käytät jo Kodia Fire TV: ssä tai Fire Stickissä ja etsit vain yksinkertaista päivitystä kohtaan 18.5 Leia, sinun kannattaa lukea tämä - kuinka Kodi päivitetään FireStickissä.

Huomautus: Emme rohkaise käyttämään mitään ohjelmistoja / laitteistoja / palveluita laittoman sisällön käyttämiseen. Ole hyvä tuomari toiminnoistasi.

Kuinka asentaa Kodi FireStickiin

Kodi for Fire Stick tarjoaa paljon suoratoistomahdollisuuksia. Kodin tarjoama multimediasisältö on todella hämmästyttävä. Jos olet päättänyt jailbreak Amazon Fire Stick, olet juuri oikeassa paikassa. Olet oppimassa Kuinka asentaa Kodi FireStickiin mahdollisimman monella tavalla.

Huomio FireStick-käyttäjät: Lue ennen kuin jatkat

Hallitukset ja Internet-palveluntarjoajat ympäri maailmaa seuraavat käyttäjän käyttäjien verkkotoimintaa. Jos löydät Fire TV Stickistä tekijänoikeudella suojattua sisältöä, saatat joutua vakavaan ongelmaan. Tällä hetkellä IP-osoitteesi on kaikkien nähtävissä. Suosittelen, että hankit hyvän FireStick VPN: n ja piilotat henkilöllisyytesi, jotta elokuvien katselukokemus ei vie huonoa käännettä.

käytän ExpressVPN mikä on alan nopein ja turvallisin VPN. Se on erittäin helppo asentaa mihin tahansa laitteeseen, mukaan lukien Amazon Fire TV Stick. Sen mukana tulee myös 30 päivän rahat takaisin -takuu. Jos et pidä heidän palvelustaan, voit aina pyytää palautusta. ExpressVPN: llä on myös erikoistarjous, jossa voit saat 3 kuukautta ilmaiseksi ja säästät 49% vuosisuunnitelmassa.

Tässä on syitä, miksi sinun on käytettävä VPN: ää koko ajan.


Lukea:
Kuinka asentaa ja käyttää FireStick-parhainta VPN-verkkoa

VAIHE 1: Valmista FireStick-tiedostosi Kodi-asennusta varten

Ensinnäkin, jos olet juuri ostanut Fire TV: n tai FireStick-tiedostosi, asenna Fire Stick ensimmäistä kertaa seuraavasti. Nyt kun olet asentanut Stick-levysi onnistuneesti, valmista se Kodi-asennukseen. Sinun on tehtävä neljä mukautusta. Ota ADB-virheenkorjaus käyttöön, kytke sovellukset PÄÄLLE tuntemattomista lähteistä, poista käytöstä laitteiden käytötiedot ja poista käytöstä kerätä sovellusten käytön tiedot. Voit tehdä kaiken tämän helposti noudattamalla näitä vaiheita:

# 1: Siirry vain asetukset Fire TV / Stick -laitteellasi. Valitse sitten Oma palo-TV / laite ja valitse Kehittäjävaihtoehdot

kuinka asentaa kodi tulipaloon

# 2: Nyt sinun on tehtävä kaksi asiaa. Ensinnäkin, Ota ADB-virheenkorjaus käyttöön (valinnainen) ja kytke sitten virta päälle Sovellukset tuntemattomista lähteistä (pakollinen)

tulipalo kodi

# 3: Siirry nyt kohtaan asetukset ja avaa Asetukset > Tietosuoja-asetukset. Kytke nyt vain virta Laitteen käyttöä koskevat tiedot ja Kerää sovelluksen käyttöä koskevat tiedot

amazon firestick kodi

Amazon Fire TV on nyt valmis. Nyt olemme askeleen lähempänä Kodi-asennusta.

VAIHE 2: Hanki Downloader-sovellus

Tämä on ylivoimaisesti suosituin, helpoin ja nopein tapa asentaa Kodi Fire TV Stick -sovellukseen. Jos noudatat kaikkia vaiheita huolellisesti, kuluu vain 2 minuuttia. Downloader on uskomaton sovellus, ja se on saatavana ilmaiseksi Amazon App Storesta. Se tekee Kodi-asennusprosessista erittäin sujuvan ja kätevän.

Siirry vain Amazon App Storeen ja etsi “Downloader" sitä varten. Siirry Amazon Kauppaan valitsemalla Hae -vaihtoehto FireStick-aloitusnäytön vasemmassa yläkulmassa.

kuinka asentaa kodi amazon-tulenkestävään tilaan

Kun olet ladannut ja asentanut Downloader-sovelluksen Fire TV: hen tai Fire Stickiin, olemme vain yhden askeleen päässä asentaaksesi Kodi.

VAIHE 3: Asenna Kodi FireStickiin

Tässä vaiheessa opimme lataamaan ja asentamaan Kodi 18.5 Leia -sovelluksen Amazon Fire TV Stick -sovellukseen. Niille, jotka eivät ole tietoisia, Leia 18.5 on viimeisin vakaa versio päivämäärän mukaisena.

# 1. Käynnistä juuri asentanut Downloader-sovellus ja napsauta URL-ruutua (missä se sanoo) http: //)

ASENNA KODI FIRESTICK

# 2: Nyt ponnahdusikkuna tulee näkyviin

Asentaa Kodi Leia 18.5, tulla sisään https://www.firesticktricks.com/kapk napsauta GO.

# 3: Tämä aloittaa latausprosessin.

kuinka asentaa kodi tulipaloon

# 5: Kun lataus on valmis, napsauta “Asentaa

käynnistä kodi 18.o tulipisteellä

# 6: Odota, että lataus on valmis

Kuinka asentaa kodi 18.0 Firestickiin

# 7: Näkyviin tulee sovelluksen asennusviesti, kun Kodi on asennettu. Klikkaus AVATA käynnistää Kodi-sovellus. Jos haluat avata sen myöhemmin, napsauta TEHTY

asenna kodi tulipaloon

Et löydä Kodi-sovellusta aloitusnäytöltäsi, joten suunna vain asetukset -> Sovellukset -> Hallitse asennettuja sovelluksia -> Kodi -> Tuoda markkinoille

Voit myös painaa Koti näppäintä / painiketta kaukosäätimessä 5 sekunnin ajan ja napsauta sovellukset ponnahdusikkunassa avataksesi Kodi.

Kuinka käyttää Kodia FireStickissä

Nyt kun olet asentanut Kodi, on aika, että tiedät kuinka sitä käytetään Fire Stick -laitteessa turvalliseen ja järkevään viihteeseen. Kodin avulla sinulla on pääsy valtavaan ilmaisen sisällön maailmaan elokuvista televisio-ohjelmiin ja paljon muuhun.

Mutta ennen kuin aloitat Kodin käyttämisen Fire TV / Stick -laitteellasi, haluaisin varoittaa sinua, että kaikki mitä Kodissa virtaat, on näkyvissä Internet-palveluntarjoajallesi ja hallituksellesi. Jos joudut katsomaan tekijänoikeuksien alaista sisältöä (ilmaiset elokuvat, TV-ohjelmat, urheilu), saatat joutua vakaviin juridisiin ongelmiin.

Onneksi on olemassa tapa jatkaa suosikkisisällön nauttimista Kodin kautta tarvitsematta huolehtia siitä, kuka ehkä etsii. Sinun on käytettävä luotettavaa VPN-palvelua, joka peittää kaikki Internet-toiminnot web-snoopista. VPN auttaa sinua ohittamaan Internetin kuristamisen, online-valvonnan ja sisällön maantieteelliset rajoitukset.

Minä henkilökohtaisesti käytän ja suosittelen ExpressVPN. Se on nopein VPN, mikä on tärkein sujuvan suoratoistokokemuksen kannalta.

Emme koskaan mainosta tai rohkaise tekijänoikeuksien loukkauksia. Emme myöskään halua, että päädyt lailliseen vaivaan. Lisäksi uskomme oikeuteen yksityisyyteen ja olemme sen vahva kannattaja.

Joten ennen kuin aloitat Kodin käyttämisen Fire TV: ssä / Stickissä, katsotaan kuinka ExpressVPN: n avulla voit pitää streaming-toiminnot piilossa uteliailta silmiltä.

Vaihe 1: Klikkaus TÄSSÄ tilata ExpressVPN-palvelu. Rahat takaisin -takuu on 30 päivän täysi, ilman kysymyksiä. Jos et ole tyytyväinen siihen (mikä en näe syytä), voit pyytää täyden hyvityksen 30 päivän kuluessa..

Vaihe 2: Käynnistä Fire TV / Stick ja siirry suurennuslasiin (hakukuvake). Löydät sen äärimmäiseltä vasemmalta. Aloita nyt kirjoittamalla ”Expressvpn” (ilman lainausmerkkejä) hakupalkkiin ja valitsemalla ExpressVPN, kun se näkyy hakutuloksissa

asenna expressvpn-Firestick

Vaihe 3: Napsauta “Get” ladataksesi ja asentaaksesi ExpressVPN-sovelluksen Fire TV / Stick -sovellukseen

hanki vpn jailbroken firestick

Vaihe 4: Kun olet asentanut, käynnistä ExpressVPN-sovellus ja kirjaudu sisään sähköpostitunnuksella / salasanalla, jotka olet luonut ostaessasi ExpressVPN-tilausta.

kirjaudu expressvpn tulipaloon

Vaihe 5: Napsauta nyt Virta-kuvaketta muodostaaksesi yhteyden VPN-palvelimeen (katso alla oleva kuva). Voit myös muuttaa haluamasi sijainnin napsauttamalla Valitse sijainti alla olevan kuvan osoittamalla tavalla. Siinä kaikki. Yhteytesi on nyt suojattu nopeimmalla ja parhaalla FireStick-VPN: llä.

kytke expressvpn tulitikkuun

Voit lukea lisää ExpressVPN: n käytöstä FireStickin kanssa.

Nyt kun online-toimintasi ovat yksityisiä, on aika oppia, mitä seuraavaksi tehdä Kodin kanssa Fire TV Stick -sovelluksella. Kuten aiemmin mainitsin, et löydä sisältöä Kodista, koska se on yksinkertainen mediasoitin. Elokuvien, TV-ohjelmien tai urheilun suoratoistoon on asennettava eri Kodi-lisäosat / rakennukset. Jos olet täysin aloittelija, tässä on vaiheittaiset aloitusoppaani Kodin käytöstä.

Mietitkö miten saada parhaat Kodi-lisäosat tai -rakennukset Fire TV / Stick -sovellukseen? Katso alla olevat linkit, joiden avulla voit asentaa suosittuja lisäosia ja rakennuksia, jotka toimivat hyvin ja vetävät laadukkaita virtauksia.

 • Kuinka asentaa Exodus Redux
 • Kuinka asentaa Venom Addon
 • Kuinka asentaa FEN Addon
 • Kuinka asentaa Titanium Build
 • Kuinka asentaa No Limits Magic Build

Lue myös: FireStick-johdon leikkaamisen opas ilmaisiin elokuviin, televisioon, urheiluun & Lisää

Video-opas Kodin asentamiseen Amazon FireStick -sovellukseen

Kodi on asennettu onnistuneesti Fire Stickiin. Jos tämä menetelmä ei toimi, voit kokeilla muita alla annettuja menetelmiä.

Kuinka saada Kodi FireStickin avulla Vaihtoehtoiset menetelmät

Downloader on luotettava sovellus, ja sinun ei yleensä tarvitse olla vaikeuksia asentaa Kodia FireStickiin sen kautta. Mutta jos sinulla on premium-tilaus suositusta tiedostonhallintasovelluksesta nimeltä ES File Explorer, kannattaa ehkä käyttää sitä sen sijaan.

ES File Explorer ei tue enää kolmansien osapuolien sovellusten ilmaista sivulatausta. Tarvitset premium-tilauksen, joka maksaa sinulle 9,99 dollaria kuukaudessa. Toisaalta Downloader on sataprosenttisesti ilmainen. Jos olet jo asentanut Kodi FireStickiin käyttämällä Downloader-menetelmää (kuten yllä), voit ohittaa tämän osan).

Asenna Kodi FireStickiin käyttämällä ES File Explorer -sovellusta

Saat lisätietoja ES File Explorer -sovelluksesta asennusoppaasta & Käytä ES File Explorer FireStickissä.

Kodi asennetaan Amazon Fire TV Stick -sovellukseen seuraavasti:

 1. Käynnistä Amazon Fire TV Stick
 2. Mene asetukset > Oma palo-TV
 3. Avata Kehittäjävaihtoehdot
 4. Kiihottua Sovellukset tuntemattomista lähteistä
 5. Siirry Fire Stick -sivulle ja siirry ”Hae”-Kuvaketta näytön vasemmassa yläkulmassa.
 6. Kirjoita ”ES File ExplorerJa napsauta sitä, kun se näkyy hakutuloksissa.
 7. Asenna ES File Explorer -sovellus FireStickiin seuraamalla näytön ohjeita
 8. Kun sovellus on asennettu, käynnistä se. Siirry nyt oikeaan kohtaan, jossa näet useita kuvakkeita. Valitse ja napsauta Downloader-kuvaketta
 9. Klikkaus +Uusi pohjalla
 10. Ponnahdusikkuna tulee näkyviin. Tulla sisään https: // www.firesticktricks.com/kapk Polku-osiossa ja valitsemasi nimi Nimi-osiossa
 11. Klikkaus Lataa nyt
 12. Odota, kunnes Kodi ladataan FireStickistä
 13. Klikkaus Avaa tiedosto
 14. Klikkaus Asentaa pyydettäessä
 15. Klikkaus Asentaa uudelleen
 16. Siinä kaikki. Kodi on nyt asennettu FireStick / Fire TV: hen.

Kuinka asentaa Kodi FireStickiin AppStarterilla

Jos et jollain tavoin pysty asentamaan Kodi APK: ta Amazon Fire TV Stick -sovellukseen yllämainituilla menetelmillä, sinun tulisi kokeilla tätä. AppStarter sallii kolmansien osapuolien sovellusten asentamisen ja tekee siten Kodi-asennusprosessista melko yksinkertaisen ja sujuvan.

Lienee tarpeetonta sanoa, sinun on jälleen kerran kytkettävä PÄÄLLE sovellukset tuntemattomista lähteistä ja poistettava käytöstä Kerättävä sovellusten käytötiedot ensimmäisessä menetelmässä mainitulla tavalla. Kun olet tehnyt tämän, asenna Downloader-sovellus yllä esitetyllä tavalla ensimmäisessä menetelmässä.

Tämän jälkeen voit vain asentaa Kodi Fire Stick -sovellukseen AppStarter-ohjelmalla seuraavien ohjeiden avulla:

VAIHE 1: Käynnistä Downloader-sovellus

VAIHE 2: Napsauta URL-ruutua, jossa se sanoo http: //

firestick kodi auttaa

VAIHE 3: Nyt uusi ikkuna tulee näkyviin. Tulla sisään https: //firesticktricks.com/as4.apk ja napsauta MENNÄ

kuinka ladata kodi firestickistä

VAIHE 4: Kun AppStarter on ladattu, napsauta “Asentaa.”

Kuinka asentaa kodi 18 leia Firestickiin

VAIHE 5: Käynnistä se, kun AppStarter on asennettu.

VAIHE 6: Asenna Kodi ensin siirtymällä kohtaan “päivitykset”AppStarterin vasemmassa reunassa. Napsauta nyt “Asentaa”Oikealla puolella, missä se näyttää Kodi.

kuinka asentaa kodi amazon fire tv: hen

Kudos kun olet onnistuneesti purkanut Amazon Fire Stickin ja asentanut Kodi siihen AppStarterilla. Jos tämä temppu ei myöskään toimi, etkä pysty purkamaan Amazon Fire Stick -tapahtumaa, voit siirtyä seuraavaan tapaan.

Asenna Kodi Amazon Fire TV -muistikortille FileLinked-sovelluksella

FileLinked on tehokas tiedostonjako-työkalu, jota voit käyttää myös lataamaan sovelluksia sivulle FireStick. Näin voit asentaa Kodi FireStickiin FileLinked-sovelluksen avulla.

VAIHE 1: Ensimmäinen asia, jonka haluat tehdä, on asentaa FileLinked FireStickiin

VAIHE 2: Käynnistä FileLinked

VAIHE 3: Kun näet seuraavan näytön, kirjoita koodi 54780130 ja napsauta Jatkaa

arkistoitu kodi-koodi tulipaloon

VAIHE 4: Klikkaa ladata -kuvake sen asennettavan Kodi-version vieressä

kodi-asennus tulipaloon

VAIHE 5: Kun lataus on valmis, napsauta Toista-painiketta ladatun tiedoston version vieressä. Asenna Kodi FireStickiin noudattamalla näytön ohjeita

kuinka asentaa kodi tulipaloon

FAQ

Onko Kodi turvassa & oikeudellinen?

Kodi on sinänsä sataprosenttisesti turvallinen ja laillinen. Voit ladata Kodin eri laitteiden virallisista sovelluskaupoista, kuten Google Play Kaupasta Androidille ja Microsoft Store Windows 10: lle. Nämä sovelluskaupat eivät koskaan ylläpitäisi vaarallista ja laitonta sovellusta. Muista kuitenkin, että Kodi sallii tiettyjen ulkopuolisten lisäosien lisäämisen, jotka saattavat suoratoistaa tekijänoikeuksien alaista sisältöä. Tällaisen sisällön suoratoisto ei ole laillista.

Mitä voit katsella Kodilla?

Voit katsella elokuvia, TV-ohjelmia, urheilua, suoraa TV: tä, dokumentteja, lasten sisältöä, animea ja melkein mitä tahansa mitä ajattelet.

Muista, että Kodi ei isännöi mitään omaa sisältöä. Sinun on lähdettävä sisältöä Kodi-lisäosien kautta. Kaikille videoille, joita haluat suoratoistaa, on kirjaimellisesti satoja lisäyksiä. Kodi tukee sekä virallisia lisäosia että ulkopuolisia lisäosia. Voit myös käyttää Kodi-rakennuksia parannettuun kokemukseen.

Voitko asentaa Kodi Fire TV Cube -sovellukseen?

Kyllä, voit asentaa Kodi Fire TV Cube -sovellukseen. Kaikilla Fire TV -laitteilla (FireStick 2nd Gen, Fire Stick 4K ja Fire TV Cube) on sama käyttöliittymä ja navigointijärjestelmä. Tässä oppaassa käytetyt Kodin asennusohjeet koskevat myös Fire TV Cubea.

Mikä on uusin versio Kodista Firestickille?

Kodi Leia 18.5 on uusin versio Kodista. Tämä versio julkaistiin marraskuussa 2019 ja tarjosi pieniä virhekorjauksia ja kosmeettisia muutoksia.

johtopäätös

Tämä se on. Toivon, että sinulla oli sujuva kokemus yllä mainittujen ohjeiden kanssa. Istu nyt ja nauti Kodin tarjoamasta upeasta multimediasisällöstä. Suosittelemme kuitenkin, että pysyt varovaisena pääsemällä laittomaan tai laittomaan sisältöön. Jos olet uusi Kodi, tässä on aloittelijani opas Kodin käytöstä. Katso myös, miten real-debrid-sovellusta voidaan käyttää laadun suoratoistolinkkien vetämiseen ja välttää Kodi-puskurointiasioita. Jos kohtaat virheitä tulevaisuudessa, voit nollata Kodi FireStickissä ja se on yhtä hyvä kuin uusi.

Olen kokeillut ja testannut kaikki nämä Kodi-asennustavat ja toimivat täydellisesti.

Jos tiedät jonkin muun paremman tavan asenna Kodi FireStickiin tai jos sinulla on ongelmia jonkin näiden vaiheiden jälkeen, pudota kyselysi alla oleviin kommentteihin.

Max Eddy
Max Eddy Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me