Kuinka asentaa Kodi -yhteistyö Rakenna Kodi-ohjelmaan

>

Tässä oppaassa aion näyttää, kuinka asentaa Kodi Collusion -sovellus Kodi 18 Leia -sovelluksen pohjalta. Oppaan asennusvaiheet koskevat kaikkia Kodi-tuettuja laitteita, mukaan lukien FireStick, Windows / Mac PC, Android ja muut.

Yksi syy, miksi pidän parempana Kodi-rakennuksia, on se, että niissä on esiasennetut lisäosat ja ne säästävät minulta vaivaa asentaa ne erikseen. Kodi Collution -tyyppiset rakennukset on varustettu parhailla lisäosilla pyydettävää sisältöä varten sekä suoraa televisiota varten. Olen ollut hiljaa muutamalla rakennuksella ja näyttää siltä, ​​että olen löytänyt pitäjän.

Kodi-yhteistoiminta rakentaa pakkaamaan tonnia suosittuja lisäosia ja lisää monia uusia toimintoja Kodiin. Se lisää myös uutta visuaalista elämää Kodin muuten vaaleaan, oletusrajapintaan. Salainen yhteistyö on myös osa parhaita Kodi-rakennuksiamme ja ansaitsevasti. Pieni muotoilu ja nopea nopeus olivat välitön piirtäminen ja näyttää siltä, ​​että aion pysyä Kodi-yhteistyössä ainakin hetkeksi.

Kodi Collapse Build -toiminto on lopetettu. Voit kokeilla yhtä muista rakenteista luetteloltamme.

kodi-salaisen asennusoppaan

Kodi Collusion on kevyt rakenne, mikä tekee siitä täydellisen FireStickille ja muille suoratoistolaitteille, joilla on rajoitettu tallennustila. Aion nyt jakaa vaiheet Kodi Collusion -rakennuksen asentamiseksi. Jatka lukemista!

Kodi Collusion Build -asennusopas

Ensimmäinen asia, jonka haluat tehdä, on antaa Kodille asentaa kolmannen osapuolen rakennuksia, kuten Kodi Collusion. Se vaatii joitain muutoksia suojausasetuksiin. Tässä on vaiheet:

# 1. Avaa Kodi-aloitusnäytön Asetukset-valikko. Se on cog-kuvake, joka on sijoitettu vasemman yläkulman Kodi-logon alle. Napsauta nyt seuraavan näytön Järjestelmäasetukset

kuinka asentaa kodi salainen rakennus

# 2. Valitse seuraavan näytön vasemmasta sarakkeesta Lisäosat ja napsauta sitten Tuntematon lähteet -vaihtoehtoa oikealla

kodi tuntemattomat lähteet

# 3. Tässä on varoitusviesti, jonka näet. Ohita tämä viesti ja napsauta Kyllä. Asennamme Kodi Collusion Build -sovelluksen, joka on 100% turvallinen

kodi tuntemattomien lähteiden varoitus

Nyt Kodi on valmis asentamaan Kodi-salaisen rakennuksen. Jaamme asennusprosessin seuraaviin kolmeen vaiheeseen:

  1. Lisää lähde Kodi -sovellukseen asentaaksesi One Nation Portal Repository -sovelluksen
  2. Asenna One Nation Portal -varasto lisätystä lähteestä
  3. Asenna Kodi Collusion Build One Nation Portal -tallennustilasta

Mennään läpi kunkin osan yksi kerrallaan

Huomio: Kodi Builds tuo rajoittamattoman suoratoistosisällön, mutta voi myös saada sinut oikeudellisiin ongelmiin. Kodi-käyttäjien on käytettävä VPN: ää piilottaakseen henkilöllisyytensä elokuvien / TV-ohjelmien / urheilun suoratoiston aikana. Lisäksi monet suositut lisäosat ovat maantieteellisesti estettyjä ja vaativat VPN: n toimiakseen.

Minä henkilökohtaisesti käytän ja suosittelen ExpressVPN mikä on Kodille paras VPN. Voit saada 3 kuukauden ilmaiseksi ja säästää 49% vuosisuunnitelmistaan.

Vaihe 1: Lisää lähde Kodi -sovellukseen asentaaksesi One Nation Portal -tallennustilan

Lisäämme nyt URL-osoitteen Kodiin, joka osoittaa sen palvelimelle, jolta myöhemmin asennamme One Nation Portal -repo -palvelun. Noudata alla olevia vaiheita:

# 1. Napsauta Asetukset-kuvaketta Kodi-aloitusnäytössä vielä kerran

kodi-asetukset

# 2. Napsauta tällä kertaa seuraavassa näytössä Asetukset-kohdassa Tiedostonhallinta-vaihtoehto

järjestelmän asetukset kodi

# 3. Jatka nyt ja napsauta Lisää lähde. Saatat joutua vierittämään hiukan alas löytääksesi tämän vaihtoehdon

kodi yhteistyö rakentaa

# 4. Napsauta Ei mitään, kun näet ikkunan, jonka otsikko on Lisää tiedostolähde.

kodi-salaisen arkiston

# 5. Kirjoita URL-osoite http://www.onenation.info/Portal/ kuten alla olevassa kuvassa ja napsauta OK.

Kirjoita aina oikea URL-osoite välttääksesi ongelmia asennuksen aikana myöhemmissä vaiheissa

yhden kansakunnan arkisto

# 6. Kirjoita nyt lähteen nimi Kirjoita tämän medialähteen nimi -kenttään ja napsauta OK. Se voi olla mikä tahansa valitsemasi nimi, jonka kanssa haluat tunnistaa tämän lähteen. Jotta siitä tulisi lähde, nimeän sen tässä oppaassa OneNationiksi.

kodi salainen yhden kansakunnan latauslinkki

Vaihe 2: Asenna One Nation Portal -varasto lisätystä lähteestä

# 1. Lähde on siten lisätty. Palaa nyt Kodi-aloitusnäyttöön ja napsauta vasemmassa sarakkeessa Lisäosat

kodi addons -valikko

# 2. Korosta nyt ja napsauta seuraavan näytön vasemmassa yläkulmassa olevaa Paketin asennusohjelma -vaihtoehtoa

kodi-lisäosien asennusohjelma

# 3. Mene eteenpäin ja napsauta Asenna zip-tiedostosta

kuinka asentaa kodi salainen rakennus

# 4. Napsauta OneNation (tai aiemmin lähteelle valitsemasi nimeä)

kodi-yhteistyö rakentaa asennusoppaan

# 5. Napsauta plugin.program.onenationporal-1.0.7.zip-tiedostoa. Tässä ZIP-tiedostonimen numerot 1.0.7 edustavat versionumeroa. Tämä voi vaihdella, jos uusi versio julkaistaan ​​tulevaisuudessa.

asenna yhden kansakunnan ohjattu toiminto

# 6. Odota 'One Nation Portal -lisäosan asennus' -ilmoitusta. Ilmestyminen voi kestää 1-2 minuuttia

yhden maan portaalin lisäosa

# 7. Nyt sinun pitäisi nähdä seuraava ponnahdusikkuna, jossa kysytään, haluatko ottaa käyttöön jonkin luetelluista asetuksista. Jos haluat ottaa asetuksen käyttöön, mene eteenpäin ja tarkista se. Kun olet valinnut, mitä haluat ottaa käyttöön, napsauta alareunassa olevaa Jatka-painiketta. Jään kaiken oletusasetuksiin ja napsautin Jatka-painiketta heti.

yhden maan portaalin asetukset

# 8. Toinen ikkuna aukeaa. Voit siirtyä suoraan Rakennusvalikkoon tai sivuuttaa sen ja siirtyä valikkoon myöhemmin. Lyön ”Ignore” -painiketta toistaiseksi, jotta voin näyttää sinulle, kuinka päästä siihen Kodi-aloitusnäytöltä.

kodi-salaisen yhteistyön valikko

Sinun on napsautettava uudelleen Jatka ja Ohita uudelleen, jotta pääset eroon näistä ponnahdusikkunoista.

One Nation Portal -varasto on onnistuneesti asennettu. Nyt opimme asentamaan Kodi Collusion Build -ohjelman tästä reposta.

Vaihe 3: Asenna Kodi Collusion Build One Nation Portal -tallennustilasta

Ainoa mitä sinulla on jäljellä on Kodi Collusion Build -sovelluksen asennus. Asenna tämä rakenne seuraavasti:

# 1. Palaa Kodi-aloitusnäyttöön ja siirry Lisäosat-kohtaan> Ohjelman lisäosat. Näet One Nation Portal -kuvakkeen täällä (katso kuva alla). Napsauta tätä kuvaketta jatkaaksesi

avaa yhden maan portaali

# 2. Napsauta '(OneNation Portal) rakentaa -vaihtoehto

yhden maan portaali rakentaa

# 3. Kuten alla olevasta kuvasta voi nähdä, Kodi Collusion -kokoonpano on jo julkaistu tulevaa Kodi 18 Leia -versiota varten. Kodi Leidin vakaa versiota ei kuitenkaan ole vielä julkaistu. Jos olet yksi harvoista, joilla on pääsy Leia-versioon, mene eteenpäin ja napsauta tämän version Kodi-yhteistyörakennetta. Jos ei, siirry seuraavaan vaiheeseen

Kuinka asentaa kodi-yhteistoiminta kodi 18: een

# 4. Vieritä alas ja napsauta Kodi-Collapse -versiota Krypton Builds -kohdassa (kuva alla)

kuinka asentaa kodi-yhteistoiminta kodi 17.6-kryptoniin

# 5. Sinulle esitetään kaksi asennusvaihtoehtoa - tuore ja vakio.

Valitsemalla Tuore, Kodi palautetaan ensin tehdasasetuksiin ja poistetaan kaikki olemassa olevat lisäykset, asetukset jne. Vakioasennuksella säilytetään joitain lisäyksiä ja asetuksia. Aion valita 'tuore', koska minulla ei ole mitään säilytä. Mutta se on täysin valinta.

kodi salainen tuore asennusopas

# 6. Kodi kysyy nyt, haluatko palauttaa Kodi-asetukset oletusasetuksiin. Napsauta Jatka

palauta kodi rakennuksen asennusta varten

# 7. Kodi Collusion -rakennuksen asennus alkaa nyt. Tämän rakenteen asentaminen voi viedä 3–4 minuuttia.

lataa kodi-yhteistyö rakentaa

# 8. Kun rakennus on asennettu, näet seuraavan viestin. "Lataa profiili" -vaihtoehto ei todellakaan tee paljon. Joten aion napsauttaa Pakota sulje -painiketta.

pakota sulje kodi-sovellus

Kodi suljetaan nyt. Kodi Collusion Build on asennettu onnistuneesti. Käynnistä Kodi uudelleen ja Kodin kotinäyttö vaihtuu tähän

näin kodi-salainen iho näyttää

Pidän todella tästä käyttöliittymästä. Se näyttää siistiltä! Mene eteenpäin ja tutustu tähän rakennukseen. Täältä löydät kourallisen esiasennettuja lisäosia, kuten Deceit, Seren, Limitless.

Napsauta 'Elokuvat' ja näet seuraavat vaihtoehdot (kuva alla). Samalla tavalla voit tutkia muita valikkokohteita.

kuinka käyttää kodi-salaista rakennusta

Joten näin asennamme Kodi-salakohteen, joka perustuu Kodiin.

Ennen kuin aloitat suoratoiston Kodi Addons / Builds -sovelluksella, haluaisin varoittaa sinua, että kaikki Kodilla suoratoistamasi näkyy Internet-palveluntarjoajallesi ja hallituksellesi. Tämä tarkoittaa, että tekijänoikeudella suojatun sisällön (ilmaiset elokuvat, TV-ohjelmat, urheilu) suoratoisto voi viedä sinut oikeudellisiin ongelmiin.

Kodi-käyttäjiä kehotetaan ehdottomasti yhdistämään VPN-verkko suoratoiston aikana. Kodin VPN ohittaa Internet-palveluntarjoajien kurituksen, hallituksen valvonnan ja suosittujen lisäosien maantieteellisen rajoittamisen. Olen aina yhteydessä ExpressVPN kaikissa suoratoistolaitteissani ja ehdotan, että teet saman.

ExpressVPN on nopein ja turvallisin VPN. Siihen kuuluu 30 päivän rahat takaisin -takuu. Tarkoittaa, voit käyttää sitä vapaasti ensimmäisten 30 päivän ajan ja jos et ole tyytyväinen suoritukseen (mikä on erittäin epätodennäköistä), voit pyytää täyden hyvityksen.

HUOMAUTUS: Emme kannusta tekijänoikeuslakien rikkomiseen. Mutta entä jos lopulta suoratoistat sisältöä laittomasta lähteestä tahattomasti? Ei ole aina helppoa erottaa legitiimin ja laittoman lähteen eroa.

Joten, ennen kuin aloitat suoratoiston Kodilla, tässä on miten saada VPN-suojaus kolmella yksinkertaisella vaiheella.

Vaihe 1: Hanki ExpressVPN-tilaus TÄSSÄ.

Vaihe 2: Klikkaus TÄSSÄ ladata ja asentaa ExpressVPN-sovellus laitteeseesi.

Vaihe 3: Napsauta virtakuvaketta kytkeäksesi VPN-palvelin. Siinä kaikki. Yhteytesi on nyt turvallinen Kodin nopeimmalla ja parhaalla VPN-yhteydellä.

Yhdistä expressvpn kodille

johtopäätös

Kodi Collusion build -sovelluksessa kootaan kourallinen suosittuja lisäosia, joten sinun ei tarvitse asentaa niitä erikseen. Tämä opas on yritys, jonka avulla voit asentaa tämän rakenteen nopeasti ja helposti. Jos sinulla on kysyttävää tai ehdotuksia, ota meihin yhteyttä seuraavan kommenttiosion kautta.

Related:

Kuinka asentaa OneNation Portal Kodi Builds
Kuinka asentaa No Limits Magic Build
Kuinka asentaa Titanium Build
Kuinka asentaa Kodi
Paras Kodi VPN
Lisäosien asentaminen Buildsiin

Napsauta tätä saadaksesi salaisen johdon leikkaamisen temput suoraan postilaatikkoosi.

Max Eddy
Max Eddy Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me