Kuinka asentaa Morpheus TV FireStickiin

>

Terrarium -televisiokehittäjät ilmoittivat päivän lopun tämän uskomatonta sovellusta varten, josta meillä oli niin rakastettu. Se on isku, jota käsittelemme edelleen. Mutta suoratoistomaailmassa sovelluksen lopettaminen ei ole jotain uutta. Monet sovellukset tulevat valokeilaan, muuttuvat suosituiksi, ja jonain päivänä ne otetaan pois. Terrarium-TV: n laskeminen on toistaiseksi suuri menetys, mutta olen varma, että löydämme tavan siirtyä eteenpäin.

Onneksi on olemassa monia Terrarium TV -vaihtoehtoja, joiden avulla voit katsella suosikki jaksoitasi ja elokuvasi. Tässä oppaassa opitaan asentamaan Morpheus TV FireStick / Fire TV / Fire TV Cube -sovellukseen; yksi parhaimmista terarium-TV-vaihtoehdoista.

Morpheus TV on tilaussovellus, aivan kuten Terrarium TV. Siinä on vaikuttava mediakirjasto ja siinä on kiinteitä, korkealaatuisia kaapimia, jotka tarjoavat sinulle parhaat suoratoistettavat linkit. Tämä kevyt sovellus on helppo FireStick-resursseissa, tarjoaa sujuvan suorituskyvyn ja siinä on käyttäjäystävällinen käyttöliittymä.

Vastuuvapauslauseke: Morpheus TV -kehittäjä on ilmoittanut sovelluksen tuen loppumisesta. Kun suoritat sovelluksen ensimmäistä kertaa asennuksen jälkeen, näet ilmoituksen Projekti lopetettu. Sanotaan kuitenkin myös, että voit suoratoistaa olemassa olevia elokuvia ja esityksiä niin kauan kuin kaapimia on saatavana. 

Jos et halua mennä hylätyn sovelluksen mukana, ehdotan, että hankit sen Morph TV -nimisen kloonin, jota päivitetään säännöllisesti tuoreen sisällön ja sujuvan suoratoistokokemuksen suhteen.. 

Vaiheet Morpheus TV: n asentamiseen FireStickiin

Morpheus TV: n asennus FireStick-, Fire TV- tai Fire TV Cube -sovellukseen vie vain muutaman minuutin. Ensimmäinen asia, joka sinun on tehtävä, on varmistaa Sovellukset tuntemattomista lähteistä on kytketty päälle laiteasetuksissa hyväksyäksesi kolmannen osapuolen APK-sovellukset, kuten Morpheus TV. Tässä on vaiheet:

1. Kytke virta FireStick-laitteeseen ja valitse pääruudusta asetukset päällä.

Kuinka asentaa Morpheus TV tulisijalle

2. Kun näet seuraavat vaihtoehdot, mene eteenpäin ja avaa Laite

laite asetuksissa: morpheus tv

3. Napsauta seuraavaksi Kehittäjävaihtoehdot

kehittäjävaihtoehdot tulipalo

4. Jos Sovellukset tuntemattomista lähteistä on pois päältä, napsauta sitä kytkeäksesi sen päälle

Morpheus TV

Voit nyt aloittaa asennuksen. Annan näyttää kuinka.

Huomio FireStick-käyttäjät: Lue ennen kuin jatkat

Hallitukset ja Internet-palveluntarjoajat ympäri maailmaa seuraavat käyttäjän käyttäjien verkkotoimintaa. Jos löydät Fire TV Stickistä tekijänoikeudella suojattua sisältöä, saatat joutua vakavaan ongelmaan. Tällä hetkellä IP-osoitteesi on kaikkien nähtävissä. Suosittelen, että hankit hyvän FireStick VPN: n ja piilotat henkilöllisyytesi, jotta elokuvien katselukokemus ei vie huonoa käännettä.

käytän ExpressVPN mikä on alan nopein ja turvallisin VPN. Se on erittäin helppo asentaa mihin tahansa laitteeseen, mukaan lukien Amazon Fire TV Stick. Sen mukana tulee myös 30 päivän rahat takaisin -takuu. Jos et pidä heidän palvelustaan, voit aina pyytää palautusta. ExpressVPN: llä on myös erikoistarjous, jossa voit saat 3 kuukautta ilmaiseksi ja säästät 49% vuosisuunnitelmassa.

Tässä on syitä, miksi sinun on käytettävä VPN: ää koko ajan.

Muista, että et voi ladata ja ladata APK-tiedostoja suoraan FireStick-selaimen kautta, kuten muiden Android-laitteiden tapaan. Siksi tarvitset sovelluksen, joka helpottaa tällaista lataamista.

Downloader on paras sivunlataussovellus FireStickille. Joten mene eteenpäin ja asenna ensin Downloader laitteellesi. Voit tehdä sen Amazon Storesta (käyttämällä FireStick-aloitusnäytön hakutoimintoa).

Kun sinulla on Downloader, avaa se ja noudata seuraavia ohjeita:

Vaihe 1: Mitä sinun pitäisi nyt nähdä, on Downloader-aloitusnäyttö Koti välilehti vasemmalla.

Napsauta oikealla puolella olevaa URL-kenttää

kuinka saada Morpheus TV käyttämällä Downloader-sovellusta

Vaihe 2: Kirjoita nyt seuraava URL http://bit.ly/morp166 ja napsauta MENNÄ 

morpheus tv tulisija

Vaihe 3: Sinut ohjataan Downloader-sovelluksen Selain-osioon, jossa seuraava verkkosivu avautuu. Vieritä alas ja napsauta LATAA MORPHEUS TV.APK nappi.

Lataa morpheus tv apk tulipaloon

Vaihe 4: Odota Morpheus TV APK: n lataamista FireStickistä

Morpheus tv apk: n asentaminen tulipaloon

Vaihe 5: Kun APK-tiedosto on ladattu, Downloader-sovellus aloittaa asennuksen yksinään. Tässä on seuraava ikkuna, joka sinun täytyy nähdä. Vieritä alas näytön oikeassa alakulmassa ja paina Asentaa

kuinka asentaa morpheus tv tulipaloon

Morpheus TV: n asentaminen FireStickiin kestää noin minuutin. Kun se on valmis, Sovellus asennettu ilmoitus tulee näkyviin.

Vaikka voit suorittaa Morpheus TV -sovelluksen heti tästä ikkunasta napsauttamalla AVATA, Ehdotan napsauttaa TEHTY ja palaa Downloader-käyttöliittymään poistaaksesi Morpheus TV APK: n.

Kun sovellus on asennettu, APK-tiedostoa ei enää tarvita. Voit säästää tilaa poistamalla sen.

kuinka saada morpheus tv tulelle

Klikkaus Poistaa

morpheus tv elokuville

Klikkaus Poistaa uudelleen

Poista morpheus tv apk tulipunasta

Olet asentanut Morpheus TV: n onnistuneesti FireStickiin ja poistanut myös APK-tiedoston.

Morpheus TV: n tutkiminen

Mene eteenpäin ja avaa sovellus. Jos et näe sitä FireStick-aloitusnäytössä, siirry kohtaan Sovellukset & Kanavat-osio. Löydät sovelluksen sieltä.

Kun suoritat sovelluksen ensimmäistä kertaa asennuksen jälkeen, olet tyytyväinen Projekti lopetettu viesti. Kuten jo totesin, Morpheus TV -sovellus on lopetettu. Mutta tämä tarkoittaa vain, että uusia raapioita ja sisältöä ei lisätä. Niin kauan kuin olemassa olevat kaapimet toimivat, voit jatkaa tällä hetkellä saatavilla olevien elokuvien ja esitysten katsomista.

Klikkaus kunnossa

morpheus tv alas

Seuraava ikkuna tarjoaa sinulle valikon, joka sisältää vaihtoehdot Elokuvat, TV-ohjelmat, lataukset ja asetukset.

miten Morpheus TV: tä käytetään

Kun napsautat Elokuvat, näet uuden vaihtoehdon: trendi, suosittu, haku jne.

Mene eteenpäin ja kaivaa syvemmälle napsauttamalla mitä tahansa valintasi vaihtoehtoa. Löydät kaikki Morpheus-TV-elokuvien otsikot täältä.

kuinka katsella elokuvia Morpheus TV: ssä

Jos napsautat TV-sarjoja sovelluksen päänäytössä, seuraava valikko tulee näkyviin.

katsella televisio-ohjelmia Morpheus TV: ssä

Morpheus TV: n käyttäminen FireStick-kotinäytöltä

Voit aina käyttää sovelluksiasi Oma sovellukset -osiosta & Kanava-alue, johon pääset painamalla pitkään Koti -painiketta kaukosäätimessäsi ja napsauttamalla sitten sovellukset.

Omassa sovelluksessa & Kanavat-osiossa huomaat, että vain ylärivien sovellukset näkyvät aloitusnäytöllä. Äskettäin asennetut sovellukset sijoitetaan alareunaan. Joten ne eivät välttämättä näy aloitusnäytössä.

Jos haluat siirtää Morpheus TV: n FireStick-aloitusnäyttöön, voit tehdä tämän seuraavasti:

  • Valitse Morpheus TV-kuvake sovelluksistasi & kanavat
  • Paina FireStick-kaukosäätimen valikkopainiketta. Se on painike, jossa on kolme vaakaviivaa
  • TV-ruudun oikeassa alakulmassa näet nyt valikon. Klikkaus Liikkua ja siirrä Morpheus TV -kuvake manuaalisesti yhteen ylärivistä. Tai napsauta Siirry eteen asettaaksesi kuvakkeen ensimmäisen rivin ensimmäiseen kohtaan.

Paketoida

Morpheus TV on helposti yksi käyttökelpoisimmista vaihtoehdoista Terrarium TV: lle. Tämä tilaussovellus tuo sinulle suosikkielokuvasi ja -sovelluksesi vain muutamalla painikkeen napsautuksella. Olen löytänyt Morpheus TV: n nopeammin kuin useimmat muut samaan luokkaan kuuluvat sovellukset. Se noutaa myös linkit nopeammin. Valitettavasti myös Morpheus TV on lopetettu, koska sen kehittäjä ei voi enää tukea sitä. Mutta hyvä asia on, että se jatkaa purojen hakemista, kunnes kaavin on saatavilla. Uskon, että sovelluksen pitäisi olla hyvä vielä muutaman kuukauden ajan.

Related:

Kuinka vangita FireStick
Parhaat sovellukset FireStickille
Kuinka asentaa Cinema APK
Kuinka asentaa Titanium TV

Max Eddy
Max Eddy Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me