Kuinka asentaa SportsDevil Kodiin

>

Tässä oppaassa esitän sinulle kuinka asentaa SportsDevil-lisäosa Kodi 18 Leia- ja Kodi Krypton 17.6 -versioihin. Tässä annettuja ohjeita voidaan käyttää SportsDevilin asentamiseen kaikkiin Kodi-tuettuihin laitteisiin, mukaan lukien, mutta rajoittumatta, Amazon FireStick, iOS & Android-matkapuhelimet, Windows & mac. 

SportsDevilä pidettiin kerran urheilun ystävien ja harrastajien Pyhänä Graalina. Olipa NFL, NBA, NHL, English Premier League, Kriketti, Jalkapallo, Jääkiekko, UFC tai mikä tahansa muu tärkeä urheilulaji, SportsDevil suoratoisti kaiken. Jokaisella oli jotain. Lisäosa elää nyt vain menneisyytensä jäänteitä. Saatat kuitenkin löytää riittävästi urheiluvirtoja pitämään sinut liimautuneena. Voit käyttää suoraa suoratoistoa melkein mitä tahansa suurta urheilutapahtumaa käyttämällä tätä Kodi-lisäosaa. Voit katsella videoita eri kuvanlaatuilla, kuten 480p, 720p, 1080p.

Internet-palveluntarjoajasi saattaa estää monia SportsDevilin verkkosivustoista, joten tarvitset hyvän VPN: n Kodille sen kiertämiseksi (Huomaa, että emme koskaan kannusta lukijaitamme pääsemään laittomiin asioihin, joten pääsy niihin omalla vastuulla. Voit tarkistaa lisätietoja Kodiin liittyvistä juridisista kysymyksistä täällä.)

SporstDevil voidaan asentaa Kodiin joko suoraan asentamalla repo lähdepolulta tai lataamalla zip-tiedosto. Molemmat nämä menetelmät on esitetty tässä oppaassa.

: Monet videot eivät suoratoistu eri kategorioissa. Kuitenkin monet heistä pelaavat edelleen. 

Vastuuvapauslauseke: Tämä opetusohjelma on ehdottomasti koulutustarkoituksiin, emmekä kannusta lisäosien käyttöä laittomaan käyttöön tai luvattoman sisällön käyttöä millään tavalla. Joten lukijoiden harkintaa suositellaan.

Kuinka asentaa SportsDevil Kodi Addon FireStickiin ja PC: hen

SportsDevil on edelleen erittäin suosittu Kodi-lisäosa ja se voidaan ladata monista säilytystiloista. Asennamme tässä opetusohjelmassa SportsDevil EzzerMacs-repo-ohjelmalla, mutta voit vapaasti käyttää mitä tahansa.

Huomio KODI-käyttäjille: Lue ennen kuin jatkat

Kodi-lisäosat / rakennukset tarjoavat rajoittamattoman suoratoistosisällön, mutta voivat myös viedä sinut oikeudellisiin ongelmiin, jos kiinni streaming ilmaisista elokuvista / TV-ohjelmista / Urheilu. Kodi-käyttäjiä kehotetaan ehdottomasti yhdistämään VPN-verkko aina suoratoiston aikana. Hyvä Kodi VPN piilottaa henkilöllisyytesi, ohittaa hallituksen valvonnan, geosuojatun sisällön ja ISP: n kurkistuksen (mikä auttaa myös puskuritonta suoratoistoa).

Käytän ExpressVPN: tä, joka on nopein ja turvallisin VPN. Se on erittäin helppo asentaa mihin tahansa laitteeseen, mukaan lukien Amazon FireStick. Saat 3 kuukautta ilmaiseksi ja säästät 49% vuosisuunnitelmissa. Sen mukana tulee myös 30 päivän rahat takaisin -takuu. Jos et ole tyytyväinen, voit aina pyytää palautusta.

Napsauta TÄSTÄ saadaksesi 3 kuukauden ilmaiseksi ja säästää 49% ExpressVPN: ssä

Lue: Kodi VPN: n asentaminen ja käyttö

Asennuksen edellytys

Sinun on otettava käyttöön tuntemattomat lähteet Kodi-asetuksissa, jotta SportsDevil, joka on kolmannen osapuolen lisäosa, voidaan asentaa. Noudata näitä vaiheita:

  • Napsauta Kodi asetukset aloitusnäytöltä (vasen ylhäältä)
  • Klikkaus järjestelmä jos käytät Kodi Leia tai Järjestelmäasetukset sivustolla Kodi Krypton
  • valita Lisäosia vasemmalla ja oikealla puolella Tuntemattomat lähteet
  • Klikkaus Joo pitää vaihtoehto päällä

Kun olet valmis, asenna SportsDevil Kodi Addon seuraavien ohjeiden mukaan.

VAIHE 1: Käynnistä Kodi tietokoneellasi tai Amazon Fire TV: ssä ja avaa asetukset valikko alla olevan kuvan osoittamalla tavalla.

urheilupaholainen Kodi

VAIHE 2: Jatka nyt Tiedostonhallinta.

kodi sportsdevil

VAIHE 3: Napsauta nyt avaa Lisää lähde.

sportsdevil repo

VAIHE 4: Heti kun napsautat Avaa Lisää lähde, ponnahdusikkuna tulee näkyviin. Klikkaus  siinä ikkunassa. Kirjoita seuraavaan ikkunaan seuraava URL-osoite, kuten näet alla olevassa kuvassa: - http://www.lvtvv.com/repo/

Käytä linkkiä http://ezzer-mac.com/repo

Kodilin lähde ei ole enää saatavilla

sportsdevil kodi addon

VAIHE 5: Seuraavassa ponnahdusvalikossa sinulta kysytään medialähteen nimeä. Kirjoita vain Kodil kuten alla. Varmista, että olet asettanut kaiken oikein, koska se on erittäin tärkeää, ja napsauta sitten kunnossa.

kuinka asentaa sportsdevil addon kodi

VAIHE 6: Nyt arkisto ladataan. Palaa nyt Kodi-päävalikkoon painamalla askelpalaketta muutaman kerran ja avaa Lisäosia valikko.

kodi sportsdevil

VAIHE 7: Napsauta nyt avaa Pakettien asentaja (avoimen laatikon kuvake vasemmassa yläkulmassa, kuten alla).

SportsDevil Kodi

VAIHE 8: Napsauta nyt avaa Asenna zip-tiedostosta.

urheilupaholainen Kodi

VAIHE 9: Valitse nyt Kodil tai mikä tahansa muu aiemmin valitsemasi lähteen nimi, jota seuraa repository.kodil-1.3.zip repository.EzzerMacsWizard.zip

kodi addon sportsdevil

VAIHE 10: Tämä käynnistää EzzerMacs-arkiston asennuksen. Asennus vie vain muutaman sekunnin. Palaa nyt edelliseen valikkoon ja valitse tällä kertaa Asenna arkistosta sijasta  Asenna zip-tiedostosta.

kuinka asentaa sportsdevil kodiin

VAIHE 11: Napsauta nyt avaa Kodilin arkisto EzzerMacs Wizard Repository ja valitse sitten Video-lisäosat. Täällä näet paljon lisäosia, joten vieritä vain alaspäin, kunnes löydät SportsDevilin.

SportsDevil Kodi

VAIHE 12: Napsauta Avaa SportsDevil. Valitse seuraavassa valikossa Asentaa. Muutama varoitus saattaa esiintyä, mutta sivuuta niitä. Jos et ole kytkenyt asennusta päälle tuntemattomista lähteistä, sinut siirretään asetusvalikkoon, kytke vain se päälle ja siirry takaisin tänne. Kun napsautat asennusta, asennus alkaa.

kodi sportsdevil

(Vain Kodi Leia) Kun olet napsauttanut Asenna, sinun on napsautettava kunnossa seuraavassa näkyvissä olevassa ponnahdusikkunassa

VAIHE 13: Tämä aloittaa asennuksen. Kun se on asennettu, voit vain siirtyä Lisäosat-valikkoon ja löytää SportsDevilin videon lisäosat -osiosta. Avaa nyt vain ja nauti urheilumaailmasta SportsDevilillä tietokoneellasi tai Amazon Fire TV: ssä.

kodi sportsdevil

Tämä oli yksi tapa asentaa SportsDevil Kodiin. Tämä on suosituin menetelmä. Lisäosien asentamiseen Kodiin on kuitenkin vielä yksi tapa. Se on suorempi ja lyhyempi, mutta se ei toimi FireStickissä.

Ennen kuin aloitat suoratoiston Kodi Addons / Builds -sovelluksella, haluaisin varoittaa sinua, että kaikki Kodilla suoratoistamasi näkyy Internet-palveluntarjoajallesi ja hallituksellesi. Tämä tarkoittaa, että tekijänoikeudella suojatun sisällön (ilmaiset elokuvat, TV-ohjelmat, urheilu) suoratoisto voi viedä sinut oikeudellisiin ongelmiin.

Kodi-käyttäjiä kehotetaan ehdottomasti yhdistämään VPN-verkko suoratoiston aikana. Kodin VPN ohittaa Internet-palveluntarjoajien kurituksen, hallituksen valvonnan ja suosittujen lisäosien maantieteellisen rajoittamisen. Olen aina yhteydessä ExpressVPN kaikissa suoratoistolaitteissani ja ehdotan, että teet saman.

ExpressVPN on nopein ja turvallisin VPN. Siihen kuuluu 30 päivän rahat takaisin -takuu. Tarkoittaa, voit käyttää sitä vapaasti ensimmäisen 30 päivän ajan ja jos et ole tyytyväinen suoritukseen (mikä on erittäin epätodennäköistä), voit pyytää täyden hyvityksen.

HUOMAUTUS: Emme kannusta tekijänoikeuslakien rikkomiseen. Mutta entä jos lopulta suoratoistat sisältöä laittomasta lähteestä tahattomasti? Ei ole aina helppoa erottaa legitiimin ja laittoman lähteen eroa.

Joten, ennen kuin aloitat suoratoiston Kodilla, tässä on miten saada VPN-suojaus kolmella yksinkertaisella vaiheella.

Vaihe 1: Hanki ExpressVPN-tilaus TÄSSÄ.

Vaihe 2: Klikkaus TÄSSÄ ladata ja asentaa ExpressVPN-sovellus laitteeseesi.

Vaihe 3: Napsauta virtakuvaketta kytkeäksesi VPN-palvelin. Siinä kaikki. Yhteytesi on nyt turvallinen Kodin nopeimmalla ja parhaalla VPN-yhteydellä.

Yhdistä expressvpn kodille

Kuinka asentaa SportsDevil Kodi (PC) -sovellukseen

Käytä yllä olevaa menetelmää saadaksesi SportsDevil PC: lle. Seuraava menetelmä ei enää toimi.

VAIHE 1: Tämä menetelmä sisältää arkiston lataamisen suoraan ZIP-tiedostosta. Lataa tämä Zip-tiedosto tältä linkiltä http://www.lvtvv.com/repo/repository.kodil-1.3.zip ja muista hakemisto, johon tallensit zip-tiedoston.

VAIHE 2: Käynnistä nyt Kodi tietokoneellasi tai Fire TV: llä ja avaa Lisäosia Valikko alla olevan kuvan mukaisesti.

kuinka asentaa sportsdevil kodiin

VAIHE 3: Nyt suuntaan Pakettien asentaja (vasemmassa yläkulmassa oleva avoimen ruudun kuvake, kuten alla) ja avaa se.

SportsDevil Kodi

VAIHE 4: Napsauta nyt avaa Asenna ZIP-tiedostosta Siirry hakemistoon, johon olet tallentanut zip-tiedoston, ja valitse se. Tämä asentaa Kodilin arkiston automaattisesti Kodiisi. Kun asennus on valmis, näet oikeassa yläkulmassa ponnahdusviestin, jossa sanotaan, että lisäosa on päivitetty.

SportsDevil Kodi

VAIHE 5: Palaa nyt vaiheeseen 3 ja avaa Pakettien asentaja. Napsauta tällä kertaa avaa Asenna arkistosta.

kuinka asentaa sportsdevil kodiin

VAIHE 6: Napsauta nyt avaa Kodil säilytyspaikka ja valitse sitten Video-lisäosat. 

Kodi SportsDevil

VAIHE 7: Vieritä nyt, kunnes löydät SportsDevilin, ja asenna se yllä olevan menetelmän mukaisesti noudattamalla vain ohjeita.

kodi SportsDevil

VAIHE 8: Voila, Sports Devil on asennettu onnistuneesti Kodiisi. Istu nyt ja nauti NFL-, NBA-, kriketti-, jääkiekko-, UFC- tai muista tärkeimmistä urheilulajeista Amazon Fire -televisiossa tai tietokoneessa.

kuinka asentaa sportsdevil kodiin

Voit käyttää mitä tahansa edellä mainituista kahdesta menetelmästä Sportsdevilin asentamiseen Kodi 18 Leia- tai Kodi 17.6 Krypton -sovellukseen. Kun se on valmis, urheilutapahtumien valtameri on käytettävissänne. Voit vain istua sohvalla ja nauttia suosikkiurheilustasi. Mutta kaiken tämän vuoksi sinun tulisi harkita Kodi VPN -sovelluksen asettamista korkeimmalle prioriteetille.

Kuten mikä tahansa ohjelmisto, Kodi ei myöskään ole vapaa virheistä. Yleisimmät käyttäjien ilmoittamat ongelmat ovat puskurointi ja hidas suoratoisto. Jos sinulla on ongelmia, Kodi-puskurointi korjataan seuraavasti.

Video: Kuinka asentaa Sportsdevil Kodi Addon

Jos sinulla on ongelmia Sportsdevil-lisäosan asentamisessa Kodiin, katso alla oleva video.

SportsDevil-asennus epäonnistui

On olemassa muutamia syitä, miksi lisäosien asennus voi epäonnistua, ja meidän on tarkasteltava kutakin yksitellen peruskäytöstä alkaen.

Vianmäärityksen tärkein osa on paikallisten ongelmien määrittäminen ja poistaminen. Joten varmista, että laitteella on Internet-yhteys. Yritä ajaa mitä tahansa muuta Internetiä käyttävää sovellusta tai avaa verkkosivusto selaimessa. Jos yhteyttä ei ole, ratkaise Internet-ongelmat ennen kuin jatkat SportsDevil-asennusta. Jos Internet toimii kunnolla ja lisäosaa ei vieläkään asenneta, meidän on tutkittava muita ratkaisuja.

Usein ongelma on palvelimessa, jossa arkisto sijaitsee. Olemme oppineet asentamaan Sports Devil EzzerMacsin arkistosta, joka on ylivoimaisesti yksi nykyään eniten käytettyjä säilytystiloja. Mutta tiedetään olevan myös seisokkeja. Joten jos et voi lisätä EzzerMacs-arkistoa lähteeksi asennusprosessin aikana, on todennäköistä, että palvelimessa on ongelma. Ja kun palvelinongelmia on, parasta mitä voit tehdä on odottaa sen toimivuutta uudelleen.

Suosittelen myös laitteen uudelleenkäynnistämistä, joka myös käynnistää Kodi ja päivittää järjestelmätiedostot. Monta kertaa yksinkertainen uudelleenkäynnistys ratkaisee ongelman.

Jos mikään ei näytä toimivan ja olet varma, että palvelin toimii hyvin, saatat joutua nollaamaan Kodi ja asentamaan Sports Devil -lisäosan uudelleen. Kodi-asetusten palauttaminen tyhjentää kaikki tietosi ja lisäosat. Mutta voit pelastaa osan siitä varmuuskopioimalla Kodi-tiedot.

SportsDevil ei toimi

SportsDevil-palvelinta ylläpidetään EzzperMacs-arkistossa, ja tässä lähteessä on yleensä luotetut lisäosat. Mutta jokaisella Kodi-lisäosalla on mahdollisuus joutua ongelmiin, riippumatta siitä, kuinka harvinaisia ​​se voi olla.

Jos SportsDevil ei toimi asennuksen jälkeen, ensimmäiseksi kannattaa tarkistaa, että laitteellasi on edelleen Internet-yhteys.

Jos Internet todella toimii ja SportsDevil ei ole, kyseessä voi olla jälleen palvelinongelma. Ja kuten aiemmin totesin, jos palvelin on syyllinen, odottaminen on ainoa ratkaisu.

Jos olet odottanut tarpeeksi kauan, että se ei todennäköisesti ole palvelinongelma, kannattaa kokeilla paikallista vianetsintää.

Poistu Kodista ja käynnistä laite uudelleen. Käynnistäminen uudelleen ratkaisee monia ongelmia ja todennäköisesti myös SportsDevil korjataan.

Jos se ei auta, poista SportsDevil-ohjelmisto siirtymällä Kodi-aloitusnäyttöön > Lisäosia > Videon lisäosat ja asenna se sitten uudelleen. On mahdollista, että jotkut tiedostot voivat olla vioittuneita tai vioittuneita. Asenna tämä lisäosa noudattamalla samaa asennusprosessia, jonka olen jo kuvannut.

Ja kun mikään niistä ei toimi, Kodin palauttaminen voi olla viimeinen keino.

Jos saat erityisen virheviestin, suosittelen ottamaan kuvakaappauksen ja jakamaan sen kommenttiosioon. Yritän parhaani ratkaista ongelma. Voit myös tarkistaa ja jakaa Kodi-lokitiedoston. Se auttaa selvittämään ongelman tarkan syyn.

Related:

  • Paras Kodi rakentaa
  • Kuinka vangita Amazon FireStick
  • Kuinka asentaa Exodus Redux Kodiin

Napsauta tätä saadaksesi salaisen johdon leikkaamisen temput suoraan postilaatikkoosi.

Max Eddy
Max Eddy Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me