Kuinka asentaa uusimmat elokuvat HD FireStickiin

>

Tässä opetusohjelmassa opit asentamaan uusimman elokuvan HD APK: n FireStickiin. Uusimmat elokuvat HD on viihdesovellus elokuville ja TV-ohjelmille.

Tähän mennessä on olemassa suuri mahdollisuus, että jo tiedät, että Terrarium TV: tä ei ole enää saatavilla virallisesti. Voit käyttää Terrarium TV: n patched-versiota, mutta sitä ei päivitetä koskaan uuteen sisältöön. Se oli uskomaton sovellus äkillisesti ja surullisesti. Mutta kaikki ei ole menetetty. Olen pyrkinyt löytämään hyviä Terrarium TV -vaihtoehtoja ja löytänyt joukon toteuttamiskelpoisia vaihtoehtoja.

Uusimmat elokuvat HD tarjoaa laajan valikoiman elokuvia ja TV-ohjelmia. Se on kevyt sovellus, joka pysyy helposti FireStick-laitteessasi. Siksi ajattelin antaa sille mahdollisuuden Terrarium-TV-vaihtoehtona. Sovellus ei ole täysin yhteensopiva FireStick-kaukosäätimen kanssa. Jos kuitenkin käytät sitä hiirenvaihtimen kanssa, sinulla on kunnollinen kokemus. Katsotaanpa nyt, kuinka asennetaan Uusin elokuvat HD FireStickiin.

Uusimmat HD-elokuvat: FireStickin asennusohjeet

Ennen kuin voit asentaa minkä tahansa sovelluksen FireStickiin Amazon Kaupan ulkopuolelta, sinun on sallittava se Sovellukset tuntemattomista lähteistä. Jotta voit asentaa Uusin elokuvat HD -sovelluksen, sinun on tehtävä seuraava:

1. Kytke virta FireStick-laitteeseen ja valitse sen jälkeen kun se latautuu asetukset vaihtoehto yläreunan valikkopalkista (FireStick-aloitusnäytössä)

Kuinka asentaa uusimmat elokuvat HD FireStickiin

2. Siirry nyt vaihtoehtoon Laite ja avaa se

Asenna uusimmat elokuvat HD FireStickiin

3. Napsauta seuraavaksi Kehittäjävaihtoehdot 

Uusimmat HD-elokuvat FireStickillä

4. Jos Sovellukset tuntemattomista lähteistä on tällä hetkellä kytketty pois päältä, sinun on kytkettävä se päälle. Napsauta vaihtoehtoa kytkeäksesi sen päälle

Napsauta tuntemattomien lähteiden sovelluksia tulipisteellä

5. Valitse nyt Kiihottua kun seuraava ikkuna ilmestyy varoituksella, että tuntemattomista lähteistä tulevat kolmannen osapuolen sovellukset voivat vahingoittaa laitettasi. Tämä pätee sovelluksiin, joita ei ole testattu, mutta ei uusimpaan elokuviin HD. Se on turvallinen sovellus.

Kuinka saada uusimmat HD-elokuvat FireStickillä

Olet asentanut FireStick-laitteen onnistuneesti sallimaan kolmansien osapuolten sovellukset tuntemattomista lähteistä. Aloitetaan nyt asennusprosessi.

Huomio FireStick-käyttäjät: Lue ennen kuin jatkat

Hallitukset ja Internet-palveluntarjoajat ympäri maailmaa seuraavat käyttäjän käyttäjien verkkotoimintaa. Jos löydät Fire TV Stickistä tekijänoikeudella suojattua sisältöä, saatat joutua vakavaan ongelmaan. Tällä hetkellä IP-osoitteesi on kaikkien nähtävissä. Suosittelen, että hankit hyvän FireStick VPN: n ja piilotat henkilöllisyytesi, jotta elokuvien katselukokemus ei vie huonoa käännettä.

käytän ExpressVPN mikä on alan nopein ja turvallisin VPN. Se on erittäin helppo asentaa mihin tahansa laitteeseen, mukaan lukien Amazon Fire TV Stick. Sen mukana tulee myös 30 päivän rahat takaisin -takuu. Jos et pidä heidän palvelustaan, voit aina pyytää palautusta. ExpressVPN: llä on myös erikoistarjous, jossa voit saat 3 kuukautta ilmaiseksi ja säästät 49% vuosisuunnitelmassa.

Tässä on syitä, miksi sinun on käytettävä VPN: ää koko ajan.

Minkä tahansa sovelluksen sivulataaminen FireStickillä on ensisijaisesti kaksiosainen prosessi - ensimmäisessä osassa lataat sovelluksen APK: n, toisessa osassa asennat kyseisen APK: n. Seuraavat vaiheet kattavat molemmat osat yhdessä uusimman elokuvan HD APK: n kanssa.

Nyt sitä mennään:

6. Mene eteenpäin ja asenna Downloader-sovellus Amazon Storesta. Tarvitset tätä sovellusta, koska sen avulla voit ladata ja ladata uusimman elokuvan HD APK: n FireStick-laitteeseesi. APK: ta ei voi ladata suoraan Fire TV: n tai FireStickin selaimesta.

Tämän sovelluksen asentaminen vie vain muutaman minuutin. Valitse vain hakuvaihtoehto FireStick-aloitusnäytössä ja etsi Downloader-sovellusta

7. Suorita Downloader-sovellus, kun olet asentanut sen. Tällainen tämän sovelluksen aloitusnäyttö näyttää.

Kuten näet, vasemmalla puolella on sivupalkki, jossa on joukko vaihtoehtoja. Ylävaihtoehto Koti on jo valittu. Sinun tarvitsee vain siirtyä oikealle puolelle ja napsauttaa URL-osoitteen tekstikenttää

lataa uusimmat elokuvat hd tulenkestävältä

8. Näet nyt uuden ikkunan, jossa on kirjaimet ja numerot. Kirjoita tällä näppäimistöllä seuraava URL: https://www.firesticktricks.com/nmhd

Kun olet valmis, paina MENNÄ -painiketta tai paina vain FireStick-kaukosäätimen Toista / Tauko-painiketta

uusimmat elokuvat hd apk

9. Lataaja alkaa muodostaa yhteyden palvelimeen, johon URL osoittaa. Muutamassa hetkessä uusimmat elokuvat HD APK alkaa ladata FireStick-laitteellesi

uusimmat elokuvat hd apk lataa firestickistä

Latauksen ei pitäisi kestää yli minuutin, koska Newest Movies HD on pieni sovellus.

10. Napsauta seuraavaksi Asentaa aloittaaksesi sovelluksen asentamisen FireStickiin

Kuinka asentaa uusimmat elokuvat hd firestick

Kun Uusin elokuvat HD -sovellus on asennettu, sinulle ilmoitetaan seuraavassa ikkunassa sanomalla: Sovellus asennettu

Pohjassa on kaksi vaihtoehtoa. Kuten odotettiin, Avata -painike käynnistää Uusin elokuvat HD -sovelluksen. Aion kuitenkin napsauttaa Tehty. Tämän avulla voin siirtyä Downloader-sovellukseen ja poistaa uusimman elokuvan HD APK-tiedoston.

Miksi poistan tämän tiedoston? Koska sovellus on nyt asennettu. APK-tiedostosta ei ole hyötyä. On hyvä käytäntö puhdistaa FireStick-tallennustila aina kun saat mahdollisuuden. Tällä tavoin se pysyy siistinä.

Hanki uusimmat elokuvat hd tulitikulla

Kun näet seuraavan FireStick-näytöllä, napsauta Poistaa

firestick uusimmat elokuvat hd

Napsauta uudelleen Poistaa

uusimmat elokuvat hd fire tv

Ole hyvä! Uusin Movies HD APK -sovellus on asennettu onnistuneesti FireStick-laitteeseesi. Seuraavaksi opimme käyttämään tätä sovellusta ja käyttämään sitä.

Uusimmat HD-elokuvat HDStickillä: Kuinka käyttää

Tiesit todennäköisesti jo tietäsi laitteesi ympärillä ja siitä, kuinka pääset käyttämään äskettäin asentamasi sovelluksia. Mutta paljon lukijoillani on vaikeuksia sovellusten löytämisessä asennuksen jälkeen. Joten anna minun tutkia nopeasti, kuinka pääset käyttämään uusinta elokuvaa HD (tai mitä tahansa sovellusta) FireStickissä.

Kaikille asennetuille ja pilvi-sovelluksille pääsee nimeltä osiosta Omat sovelluksesi & Pelit. Päästäksesi sinne, toimi seuraavasti:

 • Paina pitkään laitteen kaukosäätimen Koti-painiketta (noin 3-4 sekuntia)
 • Kun ponnahdusikkuna tulee näkyviin, napsauta ensimmäistä vaihtoehtoa sovellukset
 • Tässä se on luettelo kaikista asennetuista FireStick-sovelluksista
 • Mene luettelon alaosaan ja suorita Uusin elokuvat HD -sovellus

Huomasitko, että juuri asentamasi Uusin elokuvat HD -sovellus on Sovellustesi alaosassa & Pelilista? Tästä syystä et löydä sovellusta FireStick-aloitusnäytöltä.

2-3 ylimmän rivin sovellukset näkyvät aloitusnäytössä. Joten, jos haluat käyttää Uusin elokuvat HD -sovellusta aloitusnäytöltä, sinun on tehtävä seuraava:

 • Valitse Uusin elokuvat HD -sovellus sovelluksistasi & Pelit
 • Paina pitkään valita -painiketta kaukosäätimessä tai paina kaukosäätimen valintanäppäintä ja napsauta Liikkua -vaihtoehto, joka näkyy näytön oikeassa alakulmassa olevassa ponnahdusvalikossa
 • Siirrä sovellus ylimmälle riville (tai jollekin kolmesta ensimmäisestä rivistä)
 • Vapauta sovellus painamalla Valitse-painiketta uudelleen
 • Palaa nyt FireStickin aloitusnäyttöön ja ajaa sieltä Uusin elokuvat HD -sovellus

Kuinka käyttää uusinta elokuvaa HD-sovellusta

Uusimmalla Elokuvat HD -sovelluksella on säännöllinen näköinen ja tuttu käyttöliittymä. Se on sellainen käyttöliittymä, joka on yleinen tällaisten sovellusten keskuudessa. Joten, jos olet käyttänyt Terrarium TV: tä tai vastaavia, sinun ei pitäisi olla mitään vaikeuksia tämän sovelluksen käyttämisessä.

Suorita sovellus ja tämä on mitä näet. Jos sovelluksen uusi versio on saatavana, kehote asentaa uusi versio ilmestyy näkyvästi sovelluksen aloitusnäytön yläosaan. Suosittelen päivityksen asentamista nopeasti, koska se ei vain päästä eroon ärsyttävästä kehotuksesta, vaan antaa sinulle myös sovelluksen päivitetyn version..

Kuinka käyttää uusinta elokuvaa HD FireStickissä

Sovelluksen päänäyttö näyttää uusimmat lisätyt otsikot ja myös eri kategorioiden suositut otsikot. Oletusnäyttö avautuu TV-ohjelmiin.

Vasemmassa yläkulmassa on valikko, jolla voit vaihtaa elokuvien välillä & TV-ohjelmat. Valikossa on myös muita vaihtoehtoja, kuten Uusi päivitys, Sarjakuvat, Tarkkailulista, Viimeisin julkaisu, Historia ja paljon muuta.

Voit myös siirtyä sovelluksen asetuksiin valikossa

Kuinka käyttää uusimpia elokuvia hd-sovellus palo-tv-tikulla

Sovelluksen oikeassa yläkulmassa on hakuvaihtoehto (linssikuvake). Napsauta tätä kuvaketta etsiäksesi elokuvia tai ohjelmia avainsanoilla. Voit esimerkiksi kirjoittaa elokuvan tai näyttelijän nimen etsiäksesi siihen liittyvää videosisältöä

Uusimmat elokuvat HD on Amazon FireStick -etäyhteensopiva sovellus. Mutta olen huomannut, että joskus se ei vastaa hyvin kauko-ohjauksen komentoihin. Säästä itsellesi turhautumista ja tehdä asioista sujuvampaa, suosittelen hiirenvaihtoa tämän sovelluksen kanssa. Mouse Toggle tekee elämästäsi paljon helpompaa uusimpien elokuvien HD avulla.

Käämitys

Uusimmat elokuvat HD ei ole paras tilaussovellus FireStickille, koska se ei ole todella hyvä kaukosäätimen kanssa. Sillä on kuitenkin vankka kokoelma elokuvia ja esityksiä, ja se toimii hyvin, jos sinulla on hiiri vaihtaa. Siksi olen asettanut sen yhdeksi vaihtoehdoksi Terrarium TV: lle. Jos et pidä tästä sovelluksesta, voit kokeilla joitain muitakin. Tässä on suositeltu luettelomme:

 • FreeFlix HQ
 • Kodi
 • Morph TV
 • OneBox HD
 • Showbox-vaihtoehdot

Napsauta tätä saadaksesi salaisen johdon leikkaamisen temput suoraan postilaatikkoosi.

Max Eddy
Max Eddy Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me