Kuinka käynnistää / käynnistää FireStick tai Fire TV uudelleen

>

Tässä oppaassa opit käynnistämään FireStick ja muut Amazon Fire TV -laitteet uudelleen.

Voi olla monia syitä, miksi haluat käynnistää FireStick-laitteen uudelleen. Jos sinulla on esimerkiksi suorituskykyongelmia jopa laitteen muistin tyhjentämisen jälkeen, FireStick / Fire TV: n uudelleenkäynnistäminen voisi olla suuri apu.

Joskus FireStick-sovellukset jäätyvät eikä anna sinun palata takaisin kotiikkunaan. Tällöin uudelleenkäynnistäminen on ainoa vaihtoehto, jolla laite saadaan toimimaan normaalisti uudelleen.

Olet ehkä asentanut päivityksen tai todennäköisesti uuden sovelluksen, joka vaatii uudelleenkäynnistyksen ennen voimaantulon alkamista.

Joten mikä tahansa syysi, anna minun auttaa sinua eri tavoilla käynnistää FireStick uudelleen.

Tärkeä muistiinpano!! Jos käytät VPN: ää FireStickissä, laitteen käynnistäminen uudelleen aiheuttaa sen sammuttaa. Siksi varmista, että olet kytkeä uudelleen VPN: ään uudelleenkäynnistyksen jälkeen.

kuinka käynnistää tulipalo uudelleen

Tapa 1: Kuinka käynnistää FireStick uudelleen asetusten avulla

FireStick-asetuksissa on Käynnistä uudelleen -vaihtoehto, jonka avulla voit käynnistää laitteen nopeasti uudelleen. Se on luultavasti yksinkertaisin tapa käynnistää Amazon FireStick uudelleen. Jotta tämä menetelmä toimisi, kaukosäätimen on kuitenkin toimittava ja sinun on voitava navigoida FireStick-laitteessa.

Jos laite on jäätynyt tai jumittunut ja et vastaa tavallisiin etäkomentoihin (kuten takaisin-painikkeen painallus), voit käyttää kahta muuta tapaa, jotka olen myöhemmin antanut tässä oppaassa.

Olettaen, että kaukosäädin toimii normaalisti eikä laite ole jäätynyt, käynnistä FireStick seuraavasti:

1- FireStick-aloitusikkunan päältä löydät valikon vaihtoehdot (siirry koti-ikkunaan kaukosäätimen Koti-näppäimellä).

valita asetukset

kuinka käynnistää palo-tv uudelleen

2- Siirry nyt ja siirry kohtaan Oma palo-TV ja napsauta sitä

Kuinka käynnistää Amazon Firestick uudelleen

3 - Vieritä nyt vähän alas ja valitse Uudelleenkäynnistää

Käynnistä tulisija

4- Napsauta pyydettäessä Uudelleenkäynnistää uudelleen

kuinka käynnistää palo-tv-tikku uudelleen

5- FireStick alkaa nyt uudelleen. 'Sammutus' -viesti tulee näkyviin myös ruudulle

Näin käynnistät FireStickin uudelleen Asetukset-asetusten avulla.

Huomio FireStick-käyttäjät: Lue ennen kuin jatkat

Hallitukset ja Internet-palveluntarjoajat ympäri maailmaa seuraavat käyttäjän käyttäjien verkkotoimintaa. Jos löydät Fire TV Stickistä tekijänoikeudella suojattua sisältöä, saatat joutua vakavaan ongelmaan. Tällä hetkellä IP-osoitteesi on kaikkien nähtävissä. Suosittelen, että hankit hyvän FireStick VPN: n ja piilotat henkilöllisyytesi, jotta elokuvien katselukokemus ei vie huonoa käännettä.

käytän ExpressVPN mikä on alan nopein ja turvallisin VPN. Se on erittäin helppo asentaa mihin tahansa laitteeseen, mukaan lukien Amazon Fire TV Stick. Sen mukana tulee myös 30 päivän rahat takaisin -takuu. Jos et pidä heidän palvelustaan, voit aina pyytää palautusta. ExpressVPN: llä on myös erikoistarjous, jossa voit saat 3 kuukautta ilmaiseksi ja säästät 49% vuosisuunnitelmassa.

Tässä on syitä, miksi sinun on käytettävä VPN: ää koko ajan.


Lue: Asennus & käytä VPN Fire Stickissä

Tapa 2: Käynnistä FireStick uudelleen suoraan kaukosäätimellä

Jos FireStick-näyttösi on juuttunut estämään sinua navigoimasta oikein ja käyttämästä asetuksia, voit käynnistää järjestelmän suoraan kauko-ohjaimella painikkeiden yhdistelmällä. Se on kova uudelleenkäynnistys, joka pakottaa kaikki käynnissä olevat sovellukset. Käytä tätä menetelmää vain, kun ensimmäinen menetelmä ei toimi.

Näin teet sen:

- Pidä valita ja Toista / keskeytä näppäimet kaukosäätimessä yhdessä noin 5 sekunnin ajan

kauko-pikakuvake tulipalon käynnistämiseen

- FireStick aloittaa uudelleenkäynnistyksen heittämättä mitään vahvistuskehotetta näytölle, kuten ensimmäisessä menetelmässä

Tapa 3: Irrota virtalähde ja käynnistä FireStick uudelleen

Tämä on toinen tapa pakottaa FireStick uudelleen käynnistämään. Käytä sitä vain, kun kaksi ensimmäistä menetelmää eivät toimi.

Tämä FireStick-käynnistysmenetelmä on kätevä, kun FireStick-näyttösi on jäädytetty, eikä se vastaa etäkomentoihin. Se on hyödyllinen myös silloin, kun Amazon FireStick -kaukosäädin ei toimi ollenkaan.

Sinun tarvitsee vain irrottaa FireStick- tai Fire TV -laite virtalähteestä. Olisi hyvä odottaa noin minuutti ennen laitteen kytkemistä takaisin virtalähteeseen.

Tämä voi olla helpoin tapa käynnistää FireStick uudelleen, jos virtalähde on helpon matkan päässä.

Käärimistä

Joten näin voit käynnistää FireStickin uudelleen. Menetelmiä on uskomattoman helppo seurata. Käynnistyksen jälkeen FireStick saattaa viedä muutaman minuutin käynnistykseen.

Related:

Kuinka perustaa Amazon Fire Stick
Kuinka korjata toimimaton FireStick Remote
Kuinka nollata Kodi FireStickissä
Parhaat FireStick-asetukset
Parhaat vinkit ja temppuja palotikkuun

Max Eddy
Max Eddy Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me