Kuinka korjata FireStick-etäongelmat

>

Jos Firestick-kaukosäädin ei toimi tai pariliitos, olet oikealla sivulla.

Eräänä iltana katselin yhtä suosikki elokuvasi FireStick-laitteellani. Olin melkein elokuvan puolivälissä, kun päätin ottaa lyhyen tauon ja valita juoman jääkaapista. Pysätin Fire Stick -kauko-ohjaimen televisiosta keskeyttääksesi elokuvan, mutta mitään ei tapahdu. Painoin painikkeita toistuvasti, mutta laite ei reagoinut ja elokuva vain jatkoi toistoaan. Vedin pistokkeen virtalähteestä siinä toivossa, että uudelleenkäynnistäminen voi vain tehdä tempun.

FireStick käynnisti uudelleen normaalisti, mutta kaukosäädin ei toiminut. Kesti vielä muutama minuutti ymmärtääkseni, että Fire Stick -kauko-ohjaimessa oli jotain vikaa. Jos olet joutunut samanlaisiin ongelmiin ja Amazon Fire Stick -kaukosäädin ei toimi, sinun kannattaa korjata se. Joten, tässä on katsauksen löytämiinni eri syihin ja niiden ratkaisuihin. Jatka lukemista! 

FireStick Remote ei toimi

Olen kuvannut yleiset syyt, jotka aiheuttavat ongelmia FireStick / Fire TV / Fire TV Cube -kaukosäätimen kanssa. Käytä niitä yksitellen ja olen varma, että kaukosäädin toimii taas.

firestick-kaukosäädin ei toimi

1. Tarkista Fire Stick -kaukoparistot

Amazon Fire Stick Remote on yksi nälkäinen lisävaruste. Kun olen käyttänyt FireStickiä jonkin aikaa ja joutunut vastaamaan paristojen tyhjennysongelmiin enemmän kuin vain muutaman kerran, voin turvallisesti sanoa, että jos kaukosäädin ei toimi, on olemassa suuri mahdollisuus, että paristot ovat tyhjentyneet.

Akku tyhjenee ilman mitään varoitusta. Jos Fire Stick -kauko-ohjaimesi lakkaa toimimasta yhtäkkiä (ärsyttävästi keskellä yötä, kun sinulla ei ole edes mitään vara-akkuja), panen panostuksen paristoon.

Rehellisesti, en ole vielä varma, miksi kaukosäädin kuluttaa niin paljon akkuvirtaa. Joskus akku tyhjenee vain muutamassa viikossa. Fire Stick -kaukosäädin käyttää Alexaa, äänentunnistus- ja äänikomennotekniikkaa. Jotkut saattavat haluta selvittää Alexan syyt. Mutta ei ole niin, että kaukosäädin kuuntelee aina. Sinun on pidettävä kaukosäätimen Alexa-painiketta painettuna, jotta se voi aloittaa kuuntelun.

Syistä huolimatta ainoa todennäköinen ratkaisu on käyttää laadukkaita alkaliparistoja ja pitää varaosat käden ulottuvilla. Alkaliparistot ovat ylivoimaisesti parhaita ja pitävät Fire Stick -kaukosäätimensi pisimpänä. Älä kuitenkaan osta vain mitään alkalista. Osta merkkituotteita maineikkaalta valmistajalta.

Viikko sitten olen ehkä ehkä suositellut ladattavaa alkaliparistoa vain, jos en olisi kohdannut ongelmaa kaivokseni kanssa. Yksi kaukosäätimen paristoista vuotaa ulos ja liittimeen on kertynyt valkoista jäännöstä. Jopa upouusi akku ei toiminut, ennen kuin kaavin valkoisen materiaalin irti.

  Kuinka asentaa Plex FireStickiin ja Android TV Boxiin

Joten, anna anteeksi, jos en ole niin varma ladattavista akkuista. Tämä tuo minut myös siihen, että olisi hyvä idea poistaa paristot ja tarkistaa, onko liittimien paristovuodoista jäljellä olevia saostumia. Niiden puhdistaminen saattaa vain saada Fire Stick -kaukosäätimen toimimaan uudelleen.

Ja on vielä yksi asia, jonka unohdin melkein kertoa. Luultavasti jo tiedät, että akkujen plus- ja plusmerkit ovat plus- ja plusmerkit. Paristolokeron liittimillä on myös + ja – sivut. Akun + -puoli tulee kohdistaa liitännän + -puoleen (ja miinus-arvot kohdistuvat automaattisesti). Olen asettanut paristot väärälle tielle ja huomasin taistelevani kaukosäätimen kanssa hetkeksi.

Jos Amazon Fire Stick -kaukosäädin ei vieläkään toimi, vaikka puhdistat akkuliittimet ja käytät uusia paristoja, jatka lukemista lisää ratkaisuja!

2. Parititko jo FireStick-kaukosäätimen?

Yleensä FireStick-kaukosäädin tulee valmiiksi pariksi laitteen kanssa. Jos sitä ei ole muodostettu pariksi, se on tehtävä automaattisesti. Tai jos uusi / korvaava FireStick-kaukosäädin ei toimi, on mahdollista, että sitä ei ole paritettu oikein.

Pariliitos on yksinkertainen. Noudata alla olevia vaiheita.

  1. Kytke FireStick television HDMI-porttiin.
  2. Käynnistä sekä FireStick että televisio.
  3. Kun FireStick käynnistyy, pidä kaukosäätimen Koti-painiketta painettuna vähintään 10 sekuntia.
  4. Tämä yhdistää Amazon FireStick -kauko-ohjaimen ja sen on aloitettava toiminta.

Jos se ei pari, paina kotipainiketta uudestaan ​​10-20 sekunnin ajan. Monissa tapauksissa käyttäjien piti toistaa prosessi useita kertoja onnistuneen pariliitoksen muodostamiseksi.

amazon-tulitikku kaukosäätimellä

FireStick voidaan kytkeä korkeintaan 7 Bluetooth-laitteeseen, kaukosäätimet mukaan lukien. Jos olet jo kytkenyt 7 laitetta, sinun on irrotettava ainakin yksi niistä. Voit tehdä sen seuraavasti:

  • Valitse Asetukset FireStick-aloitusnäytöstä. Asetukset-vaihtoehto on ylävalikkopalkissa
  • Avaa ohjaimet & Bluetooth-laitteet seuraavassa näytössä
  • Näet luettelon kaikista kytketyistä laitteista. Valitse vain laite, jonka haluat purkaa parin, ja noudata näytön ohjeita.

Muista myös, että jos kaukosäädin ei muodosta paria FireStick-laitteesi kanssa ensimmäisessä yrityksessä, yritä uudelleen. Yleensä se yhdistetään ensimmäistä kertaa, mutta harvoissa tapauksissa se voi kestää 2–3 yritystä. Jos ongelma jatkuu, sinun on kokeiltava seuraavaa ratkaisua nro 3 kaukosäätimen nollaamiseksi ja korjaamiseksi. Se on toiminut monille käyttäjille.

3: FireStick-painikkeet eivät toimi

Painikkeet eivät yleensä toimi, kun kaukosäädin ei ole muodostanut paria oikein FireStick-laitteesi kanssa. Pidä Koti -painiketta kaukosäätimessä vähintään 10 sekunnin ajan, jotta pariliitos muodostuu uudelleen.

  Kuinka asentaa Exodus Redux ja Exodus Kodi Addon

Jos se ei vieläkään toimi, nollaa kaukosäädin ja muodosta pariliitos FireStickin kanssa seuraavien ohjeiden mukaan:

Huomaa: Seuraavat vaiheet ÄLÄ palauta FireStick-laitteen tehdasasetuksia. He vain palauttavat ja irrottavat parin kaukosäätimestäsi ja muodostavat parin uudelleen FireStick-laitteen kanssa

1- Irrota FireStick-virtalähde (irrota adapteri pistorasiasta tai FireStick-laitteesta).

2 – Pidä nyt seuraavia painikkeita (kaikkia yhdessä) vähintään 20 sekuntia:
– Takaisin nappi
– Valikkopainike
– Navigointirenkaan vasen osa

firestick-kaukosäätimen painikkeet eivät toimi

3 – Poista paristot FireStick-kaukosäätimestä

4- Kytke virta FireStick-laitteeseen ja odota, kunnes näet television aloitusnäytön

5- Aseta paristot takaisin FireStick-kaukosäätimeesi

6- Odota 1-2 minuuttia

7- FireStick-kaukosäätimen on oltava jo muodostettu pariksi. Jos sitä ei ole muodostettu pariksi, pidä Koti -painiketta vähintään 10 sekunnin ajan

4. Onko Fire Stick Remote Remote -yhteensopiva?

Tämä kysymys ei ole tarkoitettu niille, joilla on ongelmia kaukosäätimen kanssa. Puhun erikseen ostettavista kaukosäätimistä. On olemassa kohtuullinen valikoima talon sisäisiä ja muiden valmistajien kaukosäätimiä, jotka toimivat FireStickin kanssa & Palo-TV-laitteet.

FireStick tukee myös Amazonin ja muiden valmistajien peliohjaimia, joita voidaan käyttää kaukosäätiminä vuorovaikutuksessa laitteen kanssa. Jokainen Amazonin virallinen tuote, joka ilmaisee selvästi sen yhteensopivuuden FireStickin kanssa, toimii laitteen kanssa. Mutta jos aiot ostaa kolmannen osapuolen kaukosäätimen tai peliohjaimen, varmista, että olet varma, että se on suunniteltu toimimaan Fire TV- tai FireStick-laitteen kanssa..

Kaukosäätimestä löytyy myös halpoja jäljennöksiä, joissa on sama suunnittelu ja asettelu. Nämä tuotteet siirtyvät helposti alkuperäisiksi, mutta lopulta eivät toimi. Ennen kuin ostat Amazon Fire Stick kaukosäätimen, tarkista myyjän aitous.

5. Onko FireStick-kaukosäädin vaurioitunut? 

Jos sinulla on alkuperäinen tuote, olet myös asettanut uudet paristot ja kokeillut kaikkia muita ratkaisuja, luultavasti on aika harkita mahdollisuutta, että kaukosäädin vahingoittuu.

Jos näin on, ainoa vaihtoehto on ostaa korvaava kaukosäädin. Hyvä uutinen on, että korvaavat kaukosäätimet eivät maksa paljon. Voit ostaa niitä noin 10 dollarilla. Mene ja etsi se Amazonista. Löydät paljon vaihtoehtoja. Voit myös löytää räätälöidyn kaukosäätimen, erillisillä erillisillä painikkeilla Netflixille ja muille sovelluksille. Joillakin kaukosäätimillä on myös äänenvoimakkuuden hallinta.

Muista, että mukautetut kaukosäätimet eivät ole välttämättä Amazonista. Osta tuote, jolla on korkea arvosana (vähintään 4) ja positiiviset arvostelut.

6. Amazon Fire TV Remote App – varmuuskopio 

Amazon Fire TV -kaukosäädin ei vielä toimi? Tai, että paristot loppuivat juuri keskiyöllä, eikä varaakkuja ole.

  Kuinka korjata FireStick / Fire TV: n ylikuumenemisongelma

Tämän ei tarvitse tehdä FireStick-laitteestasi hyödytöntä. Voit silti hallita laitetta Amazon Fire TV Remote App -sovelluksella.

amazon firestick remote ei toimi

Tämä sovellus muuntaa älypuhelimesi kaukosäätimeksi ja antaa sinun olla vuorovaikutuksessa FireStickin kanssa aivan kuten tekisit fyysisen kaukosäätimen kanssa.

Amazon Fire TV Remote Remote -sovellus on saatavana sekä Android- että iOS-alustoille. Jatka ja lataa sovellus ja aseta se FireStick- tai Fire TV -laitteesi kanssa. Varmista vain, että älypuhelin ja FireStick-laite on kytketty samaan Wi-Fi-verkkoon.

7. Muut yleiset ratkaisut

On myös muita syitä, jotka voivat aiheuttaa etäongelmia. Nämä ovat yleensä epätodennäköisiä, mutta minun mielestäni olisi turhaa mainita niitä.

  • Amazon Fire Stickin etäisyys laitteesta on huomioitava tekijä. Kaukosäädin toimii hyvin, kun se on 10 jalkaa laitteesta. Jos sinulla on iso huone tai eteinen, tuo kaukosäädin lähemmäksi televisiota kantaman sisällä.
  • FireStick-kaukosäädin muodostaa yhteyden laitteeseen Bluetoothin välityksellä, ei infrapunasäteitä. Tämä tarkoittaa, että kaukosäätimen ja FireStickin ei tarvitse olla toistensa näköyhteydessä. Laitteen pitäminen kaapin sisällä tai kotelossa voi kuitenkin estää signaaleja. On hyvä idea tuoda se esiin ulkona nähdäksesi, onko se ongelman aiheuttanut
  • Yritä olla pitämättä paljon sähkölaitteita FireStickin lähellä, koska se voi häiritä signaalia.

Huomio FireStick-käyttäjät: Lue ennen kuin jatkat

Hallitukset ja Internet-palveluntarjoajat ympäri maailmaa seuraavat käyttäjän käyttäjien verkkotoimintaa. Jos löydät Fire TV Stickistä tekijänoikeudella suojattua sisältöä, saatat joutua vakavaan ongelmaan. Tällä hetkellä IP-osoitteesi on kaikkien nähtävissä. Suosittelen, että hankit hyvän FireStick VPN: n ja piilotat henkilöllisyytesi, jotta elokuvien katselukokemus ei vie huonoa käännettä.

käytän ExpressVPN mikä on alan nopein ja turvallisin VPN. Se on erittäin helppo asentaa mihin tahansa laitteeseen, mukaan lukien Amazon Fire TV Stick. Sen mukana tulee myös 30 päivän rahat takaisin -takuu. Jos et pidä heidän palvelustaan, voit aina pyytää palautusta. ExpressVPN: llä on myös erikoistarjous, jossa voit saat 3 kuukautta ilmaiseksi ja säästät 49% vuosisuunnitelmassa.

Tässä on syitä, miksi sinun on käytettävä VPN: ää koko ajan.

johtopäätös

Kaikki tähän mennessä kokenut Fire Stick -etäongelmat ovat aina liittyneet akkuihin. Kaukosäädin tyhjentää akun nopeammin kuin haluan. Siksi pidän aina varaosia. Olen myös asentanut puhelimeen Amazon Fire TV Remote Remote -sovelluksen varmuuskopiona. Tässä artikkelissa olen yrittänyt kattaa kaikki mahdolliset syyt, jotka voivat saada sinut etäisiin aiheisiin, ja kaikki mahdolliset ratkaisut. Jos sinulla on uusia tai erilaisia ​​kokemuksia, haluaisin, että jaat sen kanssamme alla olevassa kommenttiosassa. Kiitos, että luit!

Related:

Kuinka Jailbreak FireStick
Kuinka päivittää Kodi FireStickissä
Paras VPN FireStickille
Parhaat Amazon Fire Stick -sovellukset

Max Eddy
Max Eddy Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me