Kuinka korjata tulipalon puskurointiongelmat

>Tässä viestissä keskustellaan eri vaihtoehdoista puskuroinnin korjaamiseksi FireStickissä. Tässä oppaassa olevat vianetsintävaiheet toimivat FireStick 4K: llä, Fire TV Cube: lla sekä vanhemmilla Fire TV -laitteilla.

kuinka korjata puskurointi tulipalonFireStick on yksi maailman suosituimmista suoratoistolaitteista. Se on uskomattoman helppo asentaa ja käyttää. Se tukee monia mahtavia sovelluksia Amazon Storesta sekä useita kolmansien osapuolien sovelluksia. Kaiken kaikkiaan FireStick tarjoaa uskomattoman suoratoistokokemuksen.

Monilla käyttäjillä on kuitenkin myös puskurointiongelmia FireStick-laitteen kanssa. Tällaisten käyttäjien osuus on pieni. Koska miljoonilla käyttäjillä on FireStick, tämä pieni osuus on kuitenkin huomattava määrä.

Jos FireStick-laitteesi puskuroi jatkuvasti, tässä artikkelissa käsitellään useita mahdollisia syitä ja ratkaisuja.

Huomio FireStick-käyttäjät: Lue ennen kuin jatkat

Hallitukset ja Internet-palveluntarjoajat ympäri maailmaa seuraavat käyttäjän käyttäjien verkkotoimintaa. Jos löydät Fire TV Stickistä tekijänoikeudella suojattua sisältöä, saatat joutua vakavaan ongelmaan. Tällä hetkellä IP-osoitteesi on kaikkien nähtävissä. Suosittelen, että hankit hyvän FireStick VPN: n ja piilotat henkilöllisyytesi, jotta elokuvien katselukokemus ei vie huonoa käännettä.

käytän ExpressVPN mikä on alan nopein ja turvallisin VPN. Se on erittäin helppo asentaa mihin tahansa laitteeseen, mukaan lukien Amazon Fire TV Stick. Sen mukana tulee myös 30 päivän rahat takaisin -takuu. Jos et pidä heidän palvelustaan, voit aina pyytää palautusta. ExpressVPN: llä on myös erikoistarjous, jossa voit saat 3 kuukautta ilmaiseksi ja säästät 49% vuosisuunnitelmassa.

Tässä on syitä, miksi sinun on käytettävä VPN: ää koko ajan.

Lukea: Kuinka asentaa ja käyttää VPN Fire Stickiin

Mikä aiheuttaa puskuroinnin FireStickissä

Puskurointiin liittyvä ongelma voi johtua useista tekijöistä. Tässä on joitain yleisimmistä syistä, miksi puskurointi tapahtuu FireStickissä:

 • Hidas Internet-yhteys: On suositeltavaa, että sinulla on vähintään 10 Mbps 1080p ja 20 Mbps 4K streaming. Jos Internet-yhteytesi on hidas, koet puskurointiasioita
 • ISP kuristus: Internet-palveluntarjoajasi voi hidastaa yhteysnopeuttasi ajoittain, jos he havaitsevat liian paljon suoratoistoa
 • Modeemi kaukana FireStickistä: Jos FireStick on sijoitettu liian kaukana Wi-Fi-modeemista, signaalin voimakkuus on heikko ja aiheuttaa puskurointiongelmia
 • Tyhjä RAM-muisti: Ei ole harvinaista, että FireStick-muisti loppuu. Taustalla voi olla käynnissä monia tarpeettomia sovelluksia
 • Varastoinnin loppuminen: Jälleen kerran, se on yleinen FireStick-käyttäjien keskuudessa. Laitteessa on vain 8 Gt tilaa, josta käyttöjärjestelmä on jo käyttänyt suuren osan
 • FireStick-ylikuumeneminen: Jos FireStick ylikuumenee, se saattaa aiheuttaa puskurointiongelmia
 • Vanhentunut Firestick-käyttöjärjestelmä: Saatat kohdata puskurointiongelmia FireStickissä, jos se toimii vanhentuneessa käyttöjärjestelmässä

Kuinka korjata FireStick-puskurointiongelmat

Nyt kun olemme tarkastelleet joitain yleisimpiä tekijöitä, jotka aiheuttavat puskurointia FireStickissä, etsitään ratkaisuja. Sieltä he tulevat.

1. Käynnistä FireStick uudelleen

Jos et todellakaan voi sormettaa tarkkaan syyhun, joka aiheuttaa FireStick-puskurointiongelman, ratkaisu voi olla yksinkertainen temppu kuin uudelleenkäynnistäminen..

Itse asiassa uudelleenkäynnistäminen on yksi alkeisimmista vianetsintämenetelmistä, ja sen pitäisi olla yksi ensimmäisistä, jotka yritetään. Se voi ratkaista monia ongelmia.

Tässä on vaiheet:

 • Siirry FireStickiin asetukset

Firestick-puskurointikysymys

 • Klikkaus Oma palo-TV

Kuinka korjata puskurointi tulipunalla

 • Klikkaus Uudelleenkäynnistää

Kuinka korjata puskurointi tulipunalla

 • Klikkaus Uudelleenkäynnistää vahvistaa

Korjaa tulipalon puskurointi

2. Pidä huolta Internet-nopeudesta

Sinulla on todennäköisesti nopea laajakaista, ja Internet-nopeus ei ole sinulle ongelma. Suosittelen kuitenkin Internet-nopeuden tarkistamista ensimmäisenä vianetsintävaiheena.

Jos osoittautuu, että saatat todella toivottua Internet-nopeutta FireStickillä, olet ottanut tämän huolen pois tieltä.

Ja jos puskurointiongelmien takana on hidas Internet-yhteys, voit aina tavoittaa Internet-palveluntarjoajasi selvittääksesi syyn tai saatat jopa saada uuden yhteyden kokonaan.

Mikä tahansa nopeus, joka on yli 10 Mbit / s, on tarpeeksi hyvä suoratoistoon jopa 1080p-tarkkuudella

Jos suoratoistat 4K-videoita, suositellaan vähintään 20 Mbit / s.

Näin voit tarkistaa internetin nopeuden Firestickillä

Jos Firestick ei saa haluttua Internet-nopeutta, sinun on tehtävä seuraavaksi-

Tarkista ja paranna Wi-Fi-signaalin voimakkuutta

Signaalin voimakkuus on avainasemassa sujuvassa suoratoistokokemuksessa. Signaalin voimakkuus on vahvempi, kun modeemi on lähellä FireStick-laitetta, ja heikompi, kun se on kaukana.

Näin voit tarkistaa signaalin voimakkuuden FireStickissä ja toimia vastaavasti:

 • Siirry asetukset FireStick-aloitusnäytöltä

Firestick-puskurointikysymys

 • Klikkaus verkko seuraavassa ikkunassa

Kuinka korjata puskurointi tulipunalla

 • Korosta Wi-Fi-osoitteesi / nimesi
 • Oikealta löydät tilan kohdasta Signaalin voimakkuus

Firestick-puskurointikysymys

Jos sanotaan erittäin hyvä, saat oikeat Wi-Fi-signaalit. Jos se sanoo huono tai heikko, on ongelma.

Yleensä modeemin tulee olla 20-30 metrin etäisyydellä laitteesta parhaan signaalinvoimakkuuden saavuttamiseksi. Jos modeemisi on tätä pidempi, kannattaa ehkä harkita Wi-Fi-laajennusohjelman ostamista. Kuten nimestä voi päätellä, Wi-Fi-laajennus laajentaa modeemisi peittoaluetta antaen sen olla tehokas suuremmalla alueella.

Sinun on myös varmistettava, että modeemin lähellä ei ole liian paljon sähkölaitteita, jotka voivat häiritä signaalia.

Ja, jos mahdollista, aseta modeemi hiukan korkeammalle (6 jalkaa tai korkeampi) paremman signaalin peiton varmistamiseksi.

Käytä Ethernet-kaapelia langalliseen liitäntään

Käytä amazon ehternet -sovitinta puskuroinnin estämiseksiLangallinen yhteys on yleensä paljon nopeampi kuin langaton yhteys. Ensinnäkin sen ei tarvitse luottaa reitittimen läheisyyteen laitteeseen. Ethernet-johto on kytketty suoraan FireStick-laitteeseesi.

Toiseksi, reitittimen ja laitteen välillä ei ole esteitä. Monet sähköiset ja tietyt mekaaniset esteet yleensä heikentävät Wi-Fi-signaalia.

Voit hallita tai jopa korjata puskurointia FireStickissä langallisen yhteyden avulla. FireStick-järjestelmän langallista liitettävyyttä varten voit ostaa Amazon Ethernet -sovittimen Amazon Fire TV -laitteille osoitteesta Amazon.com.

Internet- / LAN-johto ja FireStick-virtalähteesi virtajohto menevät Ethernet-sovittimeen. Ja sitten yksi ethernet-sovittimen kaapeli kytketään FireStick-laitteeseesi.

Huomaa, että sinun ei tarvitse ostaa Ethernet-sovitinta, jos jo saavutat huomattavaa verkonopeutta Wi-Fi-yhteytesi kautta.

3. Käytä VPN: tä estääksesi puskuroinnin

Suositellaan parempaan nopeuteen samoin kuin yksityisyyteen

yksityinen suoratoisto

Internetin kuristus on yleinen käytäntö Internet-palveluntarjoajien keskuudessa. Internet-palveluntarjoajasi voi hidastaa Internet-yhteyttäsi, kun havaitaan tietyn tason ylittäviä suoratoistoja. Seurauksena voi olla puskurointi FireStickissä.

Onneksi tämä voidaan helposti välttää käyttämällä VPN: tä FireStickille. Hyvä  VPN ei vain estä Internet-palveluntarjoajaasi kuristusnopeudesta, mutta hyötyy siitä monella tavalla, kuten:

 • Piilota streaming-toiminnot hallituksen valvonnasta ja Internet-palveluntarjoajista
 • Anonyymi torrent-lataus
 • Suojaa hakkereiden henkilökohtaiset tiedot
 • Poista maantieteellisesti rajoitetun sisällön estäminen (mukaan lukien Netflix, BBC iPlayer, Prime Video, Hulu, HBO jne.)

Kokemukseni mukaan ExpressVPN on paras VPN FireStickille. Se käyttää parasta salaustekniikkaa ja on myös nopein VPN.

Tällä hetkellä ExpressVPN tarjoaa 49% alennuksen vuosisuunnitelmaansa. Tämän lisäksi saat 3 kuukautta ilmaiseksi tämän suunnitelman avulla. Ja se tarjoaa myös ehdoton 30 päivän rahat takaisin -takuu.

Tässä on mitä voit tehdä saadaksesi ExpressVPN ja välttääksesi puskurointia FireStickissä:

 • Napsauta tätä ja rekisteröidy ExpressVPN-palveluun
 • Kun sinulla on ExpressVPN-tili, käynnistä FireStick ja valitse hakuvaihtoehto aloitusnäytön vasemmasta yläkulmasta

Korjaa tulipalon puskurointi

 • Etsi ExpressVPN ja napsauta sitä hakuehdotuksissa. Asenna ExpressVPN noudattamalla näytön ohjeita

Firestick-puskurointikysymys

 • Avaa ExpressVPN ja kirjaudu sisään tilin kirjautumistiedoilla, jotka olet luonut kirjautumisen aikana

Kuinka korjata puskurointi tulipunalla

 • Yhdistä VPN-palvelimeen ja aloita suoratoisto

Kuinka korjata tulipalon puskurointi

4. Poista FireStick-muisti

FireStickillä on RAM-koko - 1 Gt FireStick 2nd Gen: llä ja 1,5 Gt FireStick 4K: lla. Se ei ole aivan paljon, mutta riittää suoratoistolaitteelle. Tällaisella pienellä muistilla on kuitenkin taipumus tarttua liian nopeasti.

Matala RAM-tila on yksi FireStickissä koettavan puskuroinnin syyllisistä. Saatat yllättyä tietäessäsi, että jotkut sovellukset jatkavat RAM-muistin tallentamista, jopa kun suljet ne.

Voit tyhjentää RAM-muistitilaa sulkemalla vain taustasovellukset. Mutta miten löydät, mitkä sovellukset tosiasiallisesti toimivat taustalla? Kaikkien asennettujen sovellusten pakottaminen erikseen on työlästä ja aikaa vievää.

Onneksi on olemassa sovellus, jonka avulla voit selvittää taustasovellukset ja sulkea ne. Sitä kutsutaan Taustasovellukset ja prosessiluettelo. Voit saada tämän ilmaisen sovelluksen Amazon Storesta.

Tässä on vaiheita Taustasovellusten lataamiseksi & Prosessiluettelosovellus ja sulje sen taustalla olevat sovellukset käyttääksesi sitä:

 • Siirry Hae vaihtoehto FireStick-aloitusnäytössä

Korjaa tulipalon puskurointi

 • Etsi Taustasovellukset ja prosessiluettelo -sovellus ja asenna se näytön ohjeiden mukaan

Kuinka korjata tulipalon puskurointi

 • Avaa sovellus. Tämä kehote näkyy ensimmäistä kertaa.
 • Poista valinta 'Avaa sovellus käynnistettäessä', jos et halua sovelluksen avautuvan automaattisesti aina, kun käynnistät FireStick-tiedoston uudelleen.
 • Klikkaus Sain sen! nappi

Puskurointi Amazon tulikolla

 • Näet luettelon kaikista taustalla olevista sovelluksista. Klikkaus Sulje kaikki sovellukset vasemmassa yläkulmassa

Kuinka korjata puskurointi tulipunalla

 • Näet luettelon ensimmäisen sovelluksen seuraavan ikkunan. Mene eteenpäin ja napsauta Pakkopysähdys
 • Kun olet valmis, paina kaukosäätimen takaisin-painiketta.

Korjaa tulipalon puskurointi

 • Näet samat vaihtoehdot seuraavalle sovellukselle luettelossa. Klikkaus Pakkopysähdys uudelleen.
 • Toista tämä, kunnes olet tappanut kaikki taustasovellukset

Huomautus: Älä pakota taustalla olevaa ExpressVPN (tai muuta VPN) -painiketta väkisin. VPN toimii taustalla tarjoamalla suojausta. VPN-palvelun sulkeminen voimassa voi johtaa siihen, että menetät yhteyden turvalliseen VPN-palvelimeen. VPN-sovellukset eivät kuitenkaan vie paljon tilaa.

5. Tyhjennä välimuisti / streaming-sovelluksen tiedot

Suoratoisto-sovellusten välimuistin tyhjentäminen voi auttaa sinua puskuroinnissa FireStickissä. Monet käyttäjät ovat ilmoittaneet, että kolmansien osapuolien sovellukset, kuten Cinema APK, Cyberflix TV, Ola TV, BeeTV jne., Toimivat paremmin, kun ne ovat tyhjentäneet välimuistin..

Voit myös tyhjentää sovellustiedot palauttaaksesi sovelluksen täysin tehdasasetuksiin.

Tässä on vaiheet:

 • Siirry FireStickiin asetukset aloitusnäytöltä

kuinka korjata tulipalon puskurointiongelmia

 • Klikkaus Sovellukset

tulipalon puskurointi

 • Avata Hallitse asennettuja sovelluksia

tulipalo puskurointi ongelma korjata

 • Sinun on nyt näytettävä tämä luettelo asennetuista sovelluksista
 • Siirry eteenpäin ja napsauta suoratoistosovellusta puskurointia koskevilla ongelmilla

Napsauta sovellusta, jonka aiheena on puskurin puskurointi-ongelma

 • Löydät sovellustiedot ja välimuistitiedot tämän ikkunan oikeasta osasta

Voit tehdä yhden seuraavista:

 • Puhdas data: Se tyhjentää kaikki sovellukseen liittyvät tiedot (mukaan lukien kaikki sisäänkirjautumistiedot) ja palauttaa sovelluksen tehdasasetuksiin. Se myös tyhjentää välimuistin
 • Tyhjennä välimuisti: Jos haluat vain tyhjentää välimuistin ja pitää jäljellä olevat tiedot ennallaan, valitse tämä vaihtoehto sen sijaan

tyhjennä välimuisti lopettaa puskurin puskurin

6. Säädä yksityisyysasetuksiasi

Amazon seuraa ja kerää tietojasi markkinoinnin ja parantamisen varjolla. Se todennäköisesti vaarantaa yksityisyytesi. Mutta se ei ole vain sitä.

Jotta voit seurata ja kerätä tietojasi jatkuvasti, FireStick-käyttöjärjestelmän on pidettävä tietyt prosessit käynnissä taustalla. Tämä voi hidastaa FireStick-tiedostosi ja aiheuttaa lopulta puskurointiongelmia.

Näin voit poistaa tietojen seurannan ja tiedonkeruun käytöstä:

 • Avaa Firestick asetukset aloitusnäytöltä

Firestick-puskurointikysymys

 • Klikkaus Asetukset seuraavalla näytöllä

Kuinka korjata puskurointi tulipunalla

 • Klikkaus Tietosuoja-asetukset

Korjaa tulipalon puskurointi

 • Sammuta seuraavat vaihtoehdot: Laitteen käyttöä koskevat tiedot ja Kerää sovelluksen käyttöä koskevat tiedot

Kuinka korjata tulipalon puskurointi

 • Paina nyt takaisin-painiketta kerran ja napsauta Tietojen seuranta

Puskurointi Amazon tulikolla

 • Sammuttaa Tietojen seuranta

Firestick-puskurointikysymys

7. Tarkista ja päivitä FireStick-käyttöjärjestelmä

Se on harvinaista, mutta ei ennenkuulumatonta. Vanhentunut FireStick-käyttöjärjestelmä voi olla syy puskurointiongelmiin.

Yleensä FireStick päivittää itsensä automaattisesti aina, kun uusi käyttöjärjestelmäversio on saatavana. Joskus se ei kuitenkaan välttämättä ole.

Joten tässä on vaiheet OS-päivitysten tarkistamiseksi ja asentamiseksi:

 • Siirry FireStickiin asetukset

Firestick-puskurointikysymys

 • Avata Oma palo-TV

Kuinka korjata puskurointi tulipunalla

 • Klikkaus Noin

Korjaa tulipalon puskurointi

 • Klikkaus Tarkista päivitykset

Puskurointi Amazon tulikolla

 • Odota muutama sekunti. FireStick kertoo, tarvitaanko päivityksiä vai onko laite jo päivitetty

Kuinka korjata tulipalon puskurointi

8. Vältä FireStick-ylikuumenemista

Ylikuumeneminen voi aiheuttaa laitteen toimintahäiriöitä. Se voi myös aiheuttaa puskurointi- tai suoratoisto-ongelmia FireStickissä. Siksi on tärkeää, että pidät FireStick-laitteesi ylikuumenemasta.

Tässä on yksityiskohtainen opas kuinka korjata FireStick-lämmitysongelma.

Vaikka FireStick -laitteesi voi toimia useita tunteja ilman mitään ongelmia, suosittelen, että annat sille aika ajoin jonkin verran lepoa.

Älä jätä sitä päälle päälle yön yli. Irrota se virtalähteestä.

Jos epäilet, että FireStick on toiminut yli, irrota se virtalähteestä ja anna sen jäähtyä vähintään 30 minuutin ajan..

9. Käytä Real-Debrid-sovellusta kolmannen osapuolen sovelluksiin

Real Debrid on premium-palveluntarjoaja, joka toimii laajan valikoiman kolmansien osapuolten FireStick-sovellusten ja Kodi-lisäosien kanssa.

Normaalisti sovellukset ja lisäosat muodostavat yhteyden julkisiin palvelimiin. Tällaiset palvelimet sallivat pääsyn melkein kenelle tahansa. Seurauksena on, että heillä on runsaasti liikennettä. Tämä puolestaan ​​aiheuttaa palvelimen hidastumista, seisokkeja ja puskurointiongelmia FireStickissä.

Toisaalta Real-Debrid on maksullinen palvelu. Se rajoittaa palvelimen pääsyä premium-käyttäjille. Siksi Real Debridin virrat ovat paljon nopeampia ja luotettavia.

Voit integroida Real-Debridin melkein kaikkiin suosittuihin sovelluksiin, kuten Cinema HD APK, CyberFlix TV, BeeTV ja muut..

Lue: Real Debridin asentaminen ja käyttö

Käärimistä

Toivon, että tämä artikkeli auttaa, jos sinulla on puskurointiongelmia FireStickissä. Olemme yrittäneet sisällyttää kaikki mahdolliset skenaariot ja ratkaisut. Jos kuitenkin epäilet jotain tärkeätä, ota meihin yhteyttä alla olevan kommenttiosion kautta.

Max Eddy
Max Eddy Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me