Kuinka piilottaa IP-osoitteesi

>

Kuinka piilotan IP-osoitteeni? Olemme saaneet lukuisia sellaisia ​​kysymyksiä lukijoiltamme, jotka haluavat tietää, kuinka piilottaa IP-osoite. Siksi ajattelimme, että nyt olisi hyvä aika kirjoittaa tämä viesti. Tässä opetusohjelmassa esitetyt menetelmät sisältävät sekä ilmaisia ​​että maksettuja ratkaisuja. Voit käyttää tarpeitasi parhaiten sopivaa.

Mikä tarkalleen on IP-osoite?

IP on Internet Protocol. Tämä protokolla määrää, kuinka tiedonsiirto tapahtuu Internet-yhteytesi ja Internetin välillä. Vielä yksinkertaisemmin sanottuna IP auttaa sinua yhdistämään laitteesi Internetiin.

Aivan kuten talosi osoite on ainutlaatuinen, IP-osoite on ainutlaatuinen Internet-yhteytesi kanssa. Kun yrität käyttää verkkosivustoa, IP-osoitteesi ilmoittaa verkkosivustolle, mihin laitteeseen tiedot on lähetettävä.

Koska IP-osoite on ainutlaatuinen Internet-yhteydellä, se on myös verkon ja lopulta sinut tunniste. ISP: lläsi on henkilökohtaisia ​​tietojasi, kuten SSN, talosi osoite, sähköpostiosoite jne. IP-osoitteesi avulla se voi selvittää, missä verkkosivustoissa olet käynyt ja millaista sisältöä olet selaillut..

Miksi minun on piilotettava IP-osoitteeni?

IP-osoitteesi piilottamiseen on monia syitä. Tässä on joitain yleisimmistä syistä, miksi käyttäjät haluavat piilottaa IP-osoitteen.

1- Yhdistä Internetiin yksityisesti ja nimettömästi

Yksityisyyden loukkaukset ovat yleistyneet näinä aikoina kuin koskaan ennen. Emme oikeasti tiedä, kuka saattaa seurata online-toimintaamme. Emme edes tiedä, pitääkö palveluntarjoajamme henkilökohtaisia ​​tietojamme turvassa vai jaammeko ne hallituksen kanssa vai myymme ne korkeimman tarjouksen tekijälle. IP-osoitteesi piilottaminen kuulostaa järkevältä toiminnalta.

2 - Piilota maantieteellinen sijaintisi

IP-osoitteesi on sidottu Internet-yhteyteesi, jonka Internet-palveluntarjoaja tarjoaa. Kun ostat Internet-palveluita, sinun on annettava henkilökohtaiset tietosi, kuten SSN, kotiosoite, sähköpostiosoite jne.

Sinulle osoitettu IP-osoite on ainutlaatuinen ja sitä voidaan käyttää henkilökohtaisten tietojen ja sijainnin noutamiseen.

Piilottamalla IP-osoitteeni piilotan myös sijaintini.

3 - Poista geo-ja IP-rajoitetun sisällön esto

Tietyt verkkosivustot ja suoratoistosisältö on rajoitettu tietyille alueille. Niitä voidaan käyttää millä tahansa kyseisiltä alueilta peräisin olevalla IP-osoitteella. Kaikille alueen ulkopuolella oleville IP-osoitteille on rajoitettu pääsy niihin.

IP-osoitteesi piilottaminen ja IP-osoitteen hankkiminen alueelta, josta haluat käyttää verkkosivustoja ja muuta sisältöä, on hieno tapa kiertää tällaisia ​​rajoituksia..

Sieltä syntyy tarve piilottaa IP-osoitteesi. Joten tässä on monia tapoja tehdä se.

Kuinka piilottaa IP-osoite

Luetteloin neljä tapaa (kolme ovat ilmaisia), jolla voit piilottaa alkuperäisen IP-osoitteesi ja selata Internetiä väärennetyllä. Ensimmäinen menetelmä on turvallisin ja suositeltu useimmille käyttäjille. Voit kuitenkin tehdä valintasi vaatimusten luonteen perusteella.

1. Käytä VPN-palvelua - nopein ja luotettavin

Minusta ei ole epäilystäkään siitä, että VPN: n käyttö on paras tapa piilottaa IP-osoitteeni. Huipputason VPN-palveluntarjoajat tarjoavat huippuluokan suojausprotokollia, jotka tekevät Internet-yhteydestäsi täysin haavoittumattoman kyberuhkille ja hakkerointiyrityksille.

miten piilottaa IP-osoite vpn

VPN-palvelut tarjoavat myös IP-vuodonsuojauksen ja varmista, että alkuperäistä IP-osoitettasi ei koskaan vapauteta, kun olet yhteydessä Internetiin.

Tapa, jolla virtuaalinen yksityinen verkko toimii, on melko yksinkertainen. Se peittää IP-osoitteesi ja antaa sinulle täysin uuden IP-osoitteen palvelimelta, johon olet yhteydessä. Tämä mahdollistaa täydellisen online-nimettömyyden sinulle.

Kaikesta Internet-liikenteestä, joka on lähtöisin VPN-liitetystä laitteesta, VPN-sovellus salaa ensin. Liikenne reititetään sitten sen VPN-palvelimen kautta, johon olet valinnut yhteyden. Kun liikenne osuu VPN-palvelimeen, se vie palvelimen henkilöllisyyden ja IP-osoitteesi piilotetaan. Kun liikenne palaa laitteeseesi, se kulkee taas saman palvelimen kautta. Salaus varmistaa, että edes Internet-palveluntarjoajasi ei pääse tukahduttamaan verkkotoimintasi.

Haluatpa suoratoistaa yksityisesti, estääksesi maantieteellisesti rajoitettujen verkkosivustojen ja sisällön estämisen, suojata torrenttitoimintasi tai pitää online-toiminnot piilossa valvonnasta, VPN on täydellinen tapa siirtyä.

Olen käyttänyt useita VPN-sovelluksia. ExpressVPN on se, joka erottuu selvästi joukosta. Sen tiedetään olevan nopein VPN. Se ei kuitenkaan ole ainoa syy, miksi suosittelen sitä. ExpressVPN: llä on valtava verkko, joka sisältää yli 3000 palvelinta 160 paikassa ja yli 90 maassa.

Jokainen palvelin on yksilöivä IP-osoite. Tämä tarkoittaa, että ExpressVPN: llä on yli 3000 ainutlaatuista vaihtoehtoa piilottaa IP-osoitteeni. Voit lukea Expressvpn-arvosteluuni saadaksesi lisätietoja sen ominaisuuksista.

2. Piilota IP välityspalvelimella - hidas ja epäluotettava

Voit ajatella välityspalvelinta mini-VPN: nä tai todennäköisesti VPN: n voimakkaasti poistetusta versiosta.

Aivan kuten VPN, he kanavoivat verkkoliikennettä palvelimensa kautta, jolloin voit piilottaa IP-osoitteesi. Hyvä asia on, että useimmat välityspalvelimet, kuten hide.me, ovat ilmaisia. Monet heistä ovat verkkopohjaisia. Sinun ei tarvitse ladata mitään sovellusta laitteeltasi. Käy vain välityspalvelimen verkkosivustolla ja kirjoita URL, jota haluat käyttää.

piilota IP-osoitteesi välityspalvelimella

Liikenteen tunneloinnin suhteen välityspalvelimen työskentelytapa on hyvin erilainen kuin VPN. Vaikka VPN pystyy ohjaamaan kaiken lähtevän Internet-liikenteen palvelimesi kautta, välityspalvelin piilottaa vain tietyt toiminnot. Annan teille esimerkin, jonka pitäisi tehdä asiat selkeämmiksi:

Laitteeseesi asennettu VPN-asiakasohjelma hallitsee Internet-liikenteesi täysin tukevien salausprotokollien avulla. Toisaalta välityspalvelimen avulla sinun on kerrottava, minkä tietyn online-toiminnan haluat ohjata välityspalvelimen kautta. Oletetaan, että on olemassa verkkosivusto, jolla et halua alkuperäisiä IP-jalanjälkeäsi. Menet välityspalvelulle, valitset palvelimen ja annat heille verkkosivun URL-osoitteen. Välityspalvelin ohjaa pyyntönsä palvelimensa kautta ja lataa verkkosivun selaimeesi. Internet-palveluntarjoajasi tietää vain, että olet käynyt välityspalvelusivustolla (mikä on täysin laillista). Se ei tiedä, millä sivustolla olet itse käynyt välityspalvelimen kautta.

Välityspalvelin voi olla uskomaton työkalu pääsyyn maantieteellisesti rajoitetulle verkkosivustolle tai estämällä alueellisesti rajoitetun sisällön estäminen jopa. Netflixin kaltaiset huipputason streaming-alustat kuluttavat kuitenkin paljon rahaa Proxy- ja VPN-palvelimien jäljittämiseen ja estämiseen. Vaikka maksutetuilla VPN-palveluntarjoajilla on varaa sisällyttää uusia palvelimia, samaa ei voida sanoa ilmaisista välityspalvelimista.

Välityspalvelulla on myös muita vakavia haittoja. Turvallisuusrintamalla ne eivät ole luotettavimpia. IP-vuodot, IP-valotukset eivät ole harvinaisia. He eivät edes käytä samoja huippuluokan salausprotokollia. Ja emme tiedä kuinka turvallisia henkilökohtaiset tietosi heille ovat.

Kuten totesin, välityspalvelimet yleensä piilottavat IP-osoitteeni tietyiltä verkkosivustoilta, joihin niiden kautta käyntiin. Se ei salaa koko Internet-liikennettä. Siksi olet edelleen alttiina uhille ja alttiita online-seurannalle. Vaikka suurin osa VPN-palveluista ylläpitää kirjautumattomuutta, välityspalvelut voivat tallentaa ja kirjata aktiviteetin.  

Hidas yhteys on myös haaste, jota emme voineet sivuuttaa. Koska välityspalvelimet ovat ilmaisia ​​ja helposti saatavilla, niiden palvelimet ovat yleensä ylikuormitettuja aiheuttaen merkittäviä nopeuden laskuja ja viiveitä. Ne voivat poistaa sensuroidun tai maantieteellisesti rajoitetun sisällön; saatat silti kokea puskuroinnin. Tietenkin, paljon riippuu kellonajasta ja palvelimesta, johon olet muodostanut yhteyden.

Jos etsit täydellistä nimettömyyttä ja tietoturvaa kohtuullisilla yhteysnopeuksilla, VPN on ainoa käyttökelpoinen vaihtoehto.

3. TOR-liitettävyys - turvallinen, mutta hidas ja riskialtinen

TOR on toinen IP-osoitteen piilotustyökalu, jonka avulla voit pysyä nimettömänä verkossa. TOR tarkoittaa sipulireititintä. Aivan kuten sipulilla on monia kerroksia, TOR tarjoaa monikerroksista turvallisuutta palvelinketjun kautta, jota ylläpitävät vapaaehtoiset ja tietoverkkoaktivistit.

Kun muodostat yhteyden TOR-asiakasohjelmaan, online-liikenne kanavoidaan useiden palvelimien kautta. Se peittää IP-osoitteesi ja antaa sinun selata Internetiä nimettömästi.

TOR: n turvallisuus on kiistaton. Sillä on kuitenkin joitain vakavia puutteita.

TOR on rinnakkaisverkko, jossa online-liikennettä ohjataan useiden palvelinkerrosten läpi. Joka kerta kun verkkoliikenne käy uuden palvelimen läpi, se menettää nopeutta. Ja kun sen täytyy käydä läpi useita palvelimia, nopeuden menetys voi olla huomattava. Siksi koet hitaasti lataamista, suoratoistoa, puskurointia.

piilota IP-osoiteValokuvalle: hotspotshield.com

Helppo saatavuus ja nimettömyyslupaukset ovat tehneet TOR: lta paratiisin rikollisille. TOR-verkon kautta toteutetaan paljon laitonta kauppaa, mukaan lukien huumekaupat, aseiden myynti ja paljon muuta.

Vaikka liittyminen TORiin ei ole laitonta useimmissa maissa, saatat houkutella ongelmia, jos joudut kiinni laittomiin liiketoimiin, jopa vahingossa.

Kun otetaan huomioon nopeus, yksityisyys ja turvallisuus, VPN on selkeä valinta, jos mietit miten piilottaa IP-osoitteeni.

4. Käytä julkista Wi-Fi-yhteyttä - ei turvallisinta

Julkisen Wi-Fi-yhteyden käyttö on toinen vaihtoehto selata Internetiä nimettömästi ilman, että sinun on paljastettava IP-osoitteesi. Runsaasti vähittäismyyntipisteitä, julkisia paikkoja, kuten lentokenttiä, sekä ruoka-alueet ja kahvilat tarjoavat ilmaisen Wi-Fi: n. Koska käytät jonkun toisen Internet-yhteyttä, IP-osoitteesi ei paljastu.

Tämä ei kuitenkaan tarkoita, että julkiset Wi-Fi-palvelut ovat turvallisia. Itse asiassa siihen liittyy huomattavia riskejä. Voit lopulta paljastaa laitteesi hakkereille, jotka käyttävät samaa verkkoa ja pystyvät varastamaan henkilökohtaiset tietosi muutamassa minuutissa.

Seuraavat kaksi tapaa eivät todellakaan piilota IP-osoitteitasi. Ne lisätään pääasiassa tähän, jos haluat vain muuttaa IP: täsi ilman nimettömyyttä.

5. Käytä matkapuhelinta - tuskin nimettömänä ja hitaasti

Kaikissa matkapuhelimissa on Hotspot-ominaisuus, jonka avulla voit käyttää niitä Wi-Fi-verkkona. Jotta hotspot toimisi, matkapuhelinpalveluntarjoajan on oltava yhteydessä dataverkkoon.

ip hider

Hotspot-verkon määrittäminen matkapuhelimellasi on helppoa. Prosessi voi kuitenkin vaihdella laitteiden välillä. Jos et ole varma, miten jatkamme, Google se.

Aivan kuten tavallinen Wi-Fi, Hotspot antaa sinun yhdistää kaikki laitteet, mukaan lukien tietokoneet, muut matkapuhelimet, tablet-laitteet jne.

Tämä on loistava vaihtoehto, jos et halua muodostaa yhteyttä laajakaista-Wi-Fi-verkkoosi joihinkin erityisiin online-toimintoihin. Hotspot ei todellakaan piilota IP-osoitetta. Sen sijaan se antaa minun käyttää matkapuhelinverkoni IP-osoitetta.

Muista kuitenkin, että tämä ei tarjoa todellista nimettömyyttä. Verkkotoimintasi voidaan silti jäljittää matkapuhelinverkon IP-osoitteen kautta. Matkapuhelinpalveluntarjoajallasi on paljon henkilökohtaisia ​​tietojasi.

Aivan kuten laajakaista-, Wi-Fi-yhteytesi, myös mobiilidataverkkoa ei ole salattu. Siksi laitteesi ovat yhtä haavoittuvia. Ja matkaviestinverkot ovat paljon hitaampia kuin laajakaistayhteydet.

6. Vaihda yhteyden IP-osoite

Tämä on toinen hankala ja monimutkainen tapa antaa Internet-yhteytellesi uusi IP-osoite. Prosessi on erilainen langallisissa ja langattomissa yhteyksissä. Lisäksi menetelmät vaihtelevat myös laitteiden välillä.

IP-muutosprosessi on tekninen, ja sinun on usein odotettava tunteja, ennen kuin saat uuden. Modeemin on oltava kytkettynä pois päältä jo jonkin aikaa. Ja jos satut käynnistämään sen uudelleen ennen prosessin valmistumista, se napsahtaa takaisin vanhaan IP-osoitteeseen ja joudut aloittamaan prosessin uudelleen.

En ole syventynyt prosessin teknisiin yksityiskohtiin täällä. Se ei ole kovin käytännöllinen eikä suositeltava. Jos kuitenkin haluat tehdä sen, voit etsiä modeemi- ja laitekohtaiset ohjeet Googlessa (tai muussa valitsemassasi hakukoneessa).

Entä ilmaiset VPN-palvelut?

Haluan aloittaa ajan kuluneella lauseella ”jos se on ilmainen, sinä olet tuote”. Tai luultavasti "ei ole ilmaisia ​​aterioita"!

Vaikka napsautetut sanat saattavat kuulostaa, ne pitävät silti painoa palveluntarjoajan ja kuluttajan välillä.

Kyllä, on totta, että siellä on paljon ilmaisia ​​VPN-palveluita. Olen kokeillut monia heistä henkilökohtaisesti. Rehellisesti sanottuna ne vaikuttavat erittäin lupaavilta. Joillakin heistä on jopa ammattimaisia ​​malleja, jotka antavat heille uskottavuuden. Mutta kun kyse on turvallisuudesta ja yksityisyydestä, niiden todellinen luonne paljastuu.

Voit piilottaa IP-osoitteesi ilmaisella VPN: llä, mutta älä unohda, että aina on jonkin verran maksettavaa hintaa.

VPN-palvelimien perustaminen ja ylläpito vaatii paljon rahaa ja henkilöstöä. Jos VPN on ilmainen, sen on silti kerättävä dollaria jostakin. Monet ilmaiset VPN-asiakkaat ovat mainospohjaisia. Ajoittain satuttaa ärsyttävä mainos, kun yrität käyttää ilmaista VPN-sovellusta. Joten se on yksi tapa ansaita rahaa. Siinä ei ole mitään vikaa, kunhan mainokset ponnahdusikkunat eivät ole haitallisia. Toisinaan he ovat.

Jotkut ilmaiset VPN-verkot ovat yrittäneet liukua hiljaa haitta- ja mainosohjelmiin, jotka viruksentorjuntamme ilmoitti nopeasti. Jotkut ovat kuitenkin siirtyneet nopeasti myös virustorjuntaohjelmaan. Turvallisuus merkitsee minulle paljon ja että yhden riskin, jota en koskaan ota, tulee monien ilmaisten VPN-verkkojen mukana.

Mutta se ei ole se. Monien ilmaisten VPN-verkkojen on ilmoitettu myyneen tilaajiensa henkilökohtaiset tiedot tarjoajille. Toisin kuin monet maksetut VPN-palvelut, jotka tarjoavat nollapolkikäytäntöä, useimmat ilmaiset VPN-verkot pitävät tiliä henkilökohtaisista tiedoista ja online-toiminnoista. Se loukkaa luottamusta ja yksityisyyttä. Voit lukea lisää siitä, kuinka ilmaiset VPN-verkot ansaitsevat.

Vaikka ilmaiset VPN-verkot saattavat näyttää olevan hyvä vaihtoehto piilottaa IP, ne eivät yleensä ole. Kun kyse on turvallisuudesta ja yksityisyydestä, en pyöritä noppaa. Siksi rahani ovat aina maksettuissa, tunnetuissa ja luotettavissa olevissa VPN-palveluissa, kuten ExpressVPN.

Käärimistä

Tämä kuvaa melkoisesti tapoja piilottaa IP-osoitteesi ja syyt miksi haluat piilottaa IP-osoitteesi.

Jos etsit monipuolista suojausta ja melkein tyhjää suojaavaa tapaa piilottaa IP-osoitteesi, ei ole muuta parempaa tapaa kuin VPN. Se voittaa sekä turvallisuus- että nopeusrintamilla. Useimmat VPN-palveluntarjoajat tarjoavat useita samanaikaisia ​​yhteyksiä. Tämä tarkoittaa, että voit suojata kaikki laitteet samanaikaisesti.

Olemme yrittäneet kattaa kaikki tämän artikkelin asiaankuuluvat tiedot, joista voisi olla apua ei-teknisille, kuten minä. Jos sinulla on palautetta tai ehdotuksia, ota rohkeasti yhteyttä meihin alla olevan kommenttiosion kautta.

Max Eddy
Max Eddy Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me