Populaire Kodi-add-ons afsluiten: hier is wat u kunt doen

>

In dit bericht leert u hoe u kunt blijven streamen en uw favoriete inhoud kunt bekijken na de recente afsluiting van de populaire Kodi-add-ons.

kodi addons afsluiten

Na de arrestatie van een Kodi-addonontwikkelaar hebben veel andere ontwikkelaars hun winkels schijnbaar preventief gesloten. Supremacy Repository werd iets meer dan een week geleden gesloten, terwijl de andere populaire repositories zoals Maverick TV, 13Clowns en Eggman snel volgden.

Populair Kodi Addons Shutdown

Als gevolg hiervan gingen meerdere veel gebruikte en populaire add-ons onmiddellijk offline, waardoor de gebruikers in verwarring raakten. Hier is de lijst met prominente add-ons die niet langer beschikbaar zijn:

- Maverick TV
- Supremacy (inclusief alle Supremacy-add-ons)
- 13 clowns
- Gen-X
- Bij de Flix
- Over gemakkelijk
- Lotsbestemming
- Yoda
- Monster Munch

Opmerking: de add-ons Magic Dragon en Yoda Kodi zijn beschikbaar via nieuwe opslagplaatsen en we hebben de installatiehandleidingen bijgewerkt. Omdat hun ouderrepository's niet langer beschikbaar zijn, kunnen we niet instaan ​​voor hun betrouwbaarheid. 

Dus wat gaan we nu doen?

Aangezien dit de meest gebruikte Kodi-add-ons waren voor streaming, is het vinden van de juiste alternatieven een taak geworden. Maar maak je geen zorgen! We hebben u gedekt. We hebben onze lijst met de beste Kodi-add-ons bijgewerkt met verschillende nieuwe en werkende add-ons. Je vindt in deze lijst tal van coole streamingopties voor films, tv-series, live tv, sport en meer.

Voordat ik begin, wil ik u eraan herinneren dat er juridische stappen worden ondernomen tegen de Kodi-addonproviders. Het harde optreden mag echter niet alleen beperkt blijven tot de ontwikkelaars. Er is een enorme mogelijkheid dat de gebruikers die streamen van die externe bronnen ook worden aangeklaagd.

Om aan de veilige kant te blijven, raad ik aan om tijdens het streamen altijd een VPN te gebruiken. Ik gebruik ExpressVPN persoonlijk op al mijn streaming-apparaten, waaronder FireStick, Android TV Box, Mobiles & PC. Ik stel voor dat je hetzelfde doet.

Deze maand biedt ExpressVPN ook 49% korting + een extra 3 maanden op zijn jaarplan.

Nu uw streamingactiviteiten privé zijn, volgen hier enkele van onze aanbevelingen:

1. Exodus Redux: Deze add-on biedt heel veel films en shows. Laatst controleerde ik, het trok een aantal werkstromen.

Hoe Exodus Redux op Kodi te installeren

2. 7 van 9: Met een uitgebreide bibliotheek met inhoud en diverse streamingcategorieën is 7 van 9 een van onze favorieten geworden. Het is een alles-in-één add-on met films, series, sport, live tv en vele extra's

Hoe 7 van 9 op Kodi te installeren

3. Onbegrensd: Nog een add-on met een breed scala aan streaming-categorieën, waaronder je reguliere films en shows, live tv, sport, anime en nog veel meer.

Hoe Limitless Kodi Addon te installeren

4. Bioscoopboter: Dit is een ander uitvoerbaar alternatief voor de Kodi-add-ons die zijn afgesloten. Movie Theater Butter heeft een uitgebreide bibliotheek met on-demand content. Het komt in twee varianten: één klik en meerdere streams.

Hoe Movie Theatre Butter op Kodi te installeren

Probeer APK's voor streaming?

De repressies in het verleden en de recente tonen aan dat Kodi niet de meest betrouwbare streamingkeuze is. Hoewel er nog steeds tientallen werkende add-ons zijn, weet je niet zeker of ze morgen nog beschikbaar zouden zijn (of zelfs het volgende moment).

Streaming APK's lijken daarentegen iets minder kwetsbaar voor deze digitale invallen door de digitale politie. Er zijn veel APK's die moeilijke tijden hebben doorgemaakt. Dus waarom zou u ze niet als een mogelijk alternatief (zelfs vervanging) voor Kodi beschouwen.

Hier zijn enkele van de APK's die we aanbevelen:

1. Bioscoop HD APK: Bekend om zijn enorme inhoudsbibliotheek, gebruiksvriendelijke interface en hoogwaardige streaming, is Cinema APK een gemakkelijke keuze voor diegenen die films en tv-shows willen kijken.

Hoe Cinema APK op FireStick te installeren

2. CyberFlix TV: Met een enorme mediacatalogus en gebruiksgemak is CyberFlix TV een van onze favoriete APK's voor on-demand films en series. Het is gratis en bestaat al geruime tijd.

Hoe CyberFlix TV op FireStick te installeren

3. BeeTV: Dit is een andere extreem populaire APK die je wilt proberen. BeeTV biedt een solide mediabibliotheek en een vloeiende, gebruikersvriendelijke interface.

Hoe BeeTV op FireStick te installeren

4. Mobdro: Als je aan Live TV denkt, wordt waarschijnlijk niets beter dan Mobdro. Met honderden kanalen van over de hele wereld en hoogwaardige streaming is Mobdro uw perfecte metgezel voor streaming.

Hoe Mobdro op FireStick te installeren

We raden sterk aan om Real Debrid te gebruiken

Real Debrid is een premium hoster die u toegang geeft tot tientallen hoogwaardige streaming-links die anders niet beschikbaar zijn.

De streams die worden opgehaald door Real Debrid zijn betrouwbaarder. Real Debrid vermindert ook het bufferen tot een geweldig niveau.

U kunt Real Debrid toevoegen aan Kodi-add-ons en APK's.

Voor minder dan $ 5 per maand zal je streaming-ervaring enorm verbeteren.

Hoe Real Debrid in te stellen en te gebruiken

Laatste woorden

Hoewel het afsluiten van verschillende populaire Kodi-repositories en add-ons een tegenvaller is, hebben we gelukkig nog steeds veel streamingopties tot onze beschikking. Niet alleen zijn er nog steeds vele eersteklas werkende add-ons, maar u kunt ook APK's gebruiken om uw favoriete inhoud te bekijken. Ik hoop dat dit artikel je heeft geholpen terug te springen in de streamingwagen.

Max Eddy
Max Eddy Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me