Priljubljeni Kodi Addons Shut Down: Evo, kaj lahko storite

>

V tej objavi boste izvedeli, kako nadaljevati pretakanje in gledanje svoje najljubše vsebine po nedavnem izklopu priljubljenih dodatkov Kodi.

izklop kodi Addons

Številni drugi razvijalci so po aretaciji razvijalca Kodi addon svoje trgovine navidezno zapreli. Repozitorij Supremacy je bil zaprt pred nekaj več kot tednom dni, drugi priljubljeni repozitoriji, kot so Maverick TV, 13Clowns in Eggman, pa so kmalu sledili temu..

Priljubljen izklop Kodi Addons

Posledično so številni široko uporabljeni in priljubljeni dodatki v trenutku odšli brez povezave, tako da so bili uporabniki zmedeni. Tu je seznam vidnih dodatkov, ki niso več na voljo:

- Maverick TV
- nadvlado (vključno z vsemi dodatki nadvlade)
- 13 klovnov
- Gen-X
- Pri Flixu
- Prekomerno
- Usoda
- Yoda
- Monster Munch

Opomba: dodatki Magic Dragon in Yoda Kodi sta na voljo v novih skladiščih in posodobili smo navodila za namestitev. Ker pa njihova nadrejena skladišča niso več na voljo, ne moremo jamčiti za njihovo zanesljivost. 

Torej, kaj bomo zdaj počeli?

Ker so bili to najbolj razširjeni dodatki Kodi za pretakanje, je iskanje prave alternative postalo nekatera naloga. Ampak, ne skrbite! Pokrili smo vas. Naš seznam najboljših Kodi addonov smo posodobili z več novimi in delujočimi dodatki. Na tem seznamu boste našli veliko kul možnosti za predvajanje filmov, TV-serij, TV v živo, športa in še več.

Preden začnem, vas želim opozoriti, da se proti ponudnikom Kodi addon izvaja pravna dejanja. Vendar pa razrešitve ne smejo biti omejene samo na razvijalce. Obstaja velika možnost, da lahko uporabniki tožijo iz teh tretjih virov tudi toženi.

Če želite ostati na varni strani, priporočam, da med pretakanjem ves čas uporabljate VPN. Osebno uporabljam ExpressVPN na vseh svojih pretočnih napravah, vključno z FireStick, Android TV Box, Mobiles & PC. Predlagam, da naredite isto.

Tudi ta mesec ExpressVPN ponuja 49% popusta + dodatne 3 mesece letnega načrta.

Zdaj, ko so vaše dejavnosti pretakanja zasebne, tukaj je nekaj naših priporočil:

1. Exodus Redux: Ta dodatek ponuja na tone filmov in oddaj. Nazadnje sem preveril, vleklo je številne delovne tokove.

Kako namestiti Exodus Redux na Kodi

2. 7 od 9: 7 z 9 je z obsežno knjižnico vsebin in različnimi kategorijami pretakanja postal eden izmed naših najljubših. To je vse-v-enem dodatku s filmi, serijami, športom, TV v živo in številnimi dodatki

Kako namestiti 7 Of 9 na Kodi

3. Brezmejno: Še en dodatek s široko paleto pretočnih kategorij, vključno z vašimi običajnimi filmi in oddajami, pa tudi s TV v živo, športom, anime in še veliko več.

Kako namestiti Limitless Kodi Addon

4. Maslo v kinu: To je še ena primerna alternativa Kodi dodatkom, ki so bili zaprti. Film Movie Theatre Butter ima obširno knjižnico vsebine na zahtevo. Na voljo je v dveh različicah: z enim klikom in z več tokovi.

Kako namestiti Butter Movie Theater na Kodi

Zakaj ne poskusite APK-jev za pretakanje?

Okrepitve v preteklosti in v zadnjem času kažejo, da Kodi ni najbolj zanesljiva izbira za pretakanje. Čeprav je še vedno na desetine dodatnih dodatkov, ne morete biti prepričani, ali bi bili še vedno na voljo jutri (ali celo naslednji trenutek).

Po drugi strani se zdi, da se digitalni APK-ji pretakajo v APK precej manj ranljivo za te digitalne napade. Obstaja veliko APK-jev, ki so ostali v težkih časih. Zakaj jih torej ne bi obravnavali kot možno alternativo (celo nadomestitev) Kodi-ju.

Tukaj je nekaj APK-jev, ki jih priporočamo:

1. Kino HD APK: Cinema APK je znan po svoji ogromni knjižnici vsebin, uporabniku prijaznemu vmesniku in visokokakovostnemu prenosu, ki je enostavna izbira za tiste, ki si želijo ogledati filme in TV-oddaje.

Kako namestiti Cinema APK na FireStick

2. CyberFlix TV: Z obsežnim katalogom medijev in enostavno uporabo je CyberFlix TV eden izmed naših najljubših APK-jev za filme in serije na zahtevo. Brezplačno je in je že kar nekaj časa.

Kako namestiti CyberFlix TV na FireStick

3. BeeTV: To je še en izjemno priljubljen APK, ki ga želite preizkusiti. BeeTV ponuja trdno medijsko knjižnico in tekoč, uporabniku prijazen vmesnik.

Kako namestiti BeeTV na FireStick

4. Mobdro: Če vas televizija v živo misli, potem verjetno nič ne bo boljše od Mobdro-ja. Z več sto kanali z vsega sveta in vrhunskim pretakanjem je Mobdro vaš popoln spremljevalec.

Kako namestiti Mobdro na FireStick

Toplo priporočamo uporabo Real Debrid

Real Debrid je vrhunski gostitelj, ki vam omogoča dostop do desetine visokokakovostnih pretočnih povezav, ki sicer niso na voljo.

Potoki, ki jih je ustvaril Real Debrid, so zanesljivejši. Real Debrid prav tako zniža pufranje na odlično raven.

Real Debrid lahko vključite v Kodijeve dodatke in APK-je.

Za manj kot 5 USD na mesec se vam bo izkušnja s pretakanjem drastično izboljšala.

Kako nastaviti in uporabljati pravi debrid

Zaključne besede

Čeprav je zaustavitev različnih priljubljenih skladišč in dodatkov Kodi počitek, na srečo imamo na voljo še veliko možnosti pretakanja. Ne le, da je še vedno veliko vrhunskih delovnih dodatkov, ampak lahko uporabite tudi APK-je za ogled najljubše vsebine. Upam, da vam bo ta članek pomagal, da ste se vrnili v tokovni vagon.

Max Eddy
Max Eddy Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me