Populära Kodi Addons Stäng av: Här är vad du kan göra

>

I det här inlägget lär du dig att fortsätta strömma och titta på ditt favoritinnehåll efter den senaste nedläggningen av de populära Kodi-tilläggarna.

kodi addons avstängning

I kölvattnet av gripandet av en Kodi addon-utvecklare har många andra utvecklare stängt sina butiker till synes förebyggande. Supremacy Repository stängdes för drygt en vecka sedan, medan de andra populära förvaren som Maverick TV, 13Clowns och Eggman följde efter snart.

Populär avstängning av Kodi Addons

Som ett resultat gick flera extensivt använda och populära tillägg direkt direkt, vilket lämnade användarna i ett tillstånd av förvirring. Här är listan över de framträdande tillägg som inte längre är tillgängliga:

– Maverick TV
– Supremacy (inklusive alla Supremacy-tillägg)
– 13 clowner
– Gen-X
– Vid Flix
– Över enkelt
– Öde
– Yoda
– Monster Munch

Obs: Magic Dragon och Yoda Kodi-tillägg är tillgängliga via nya förvar och vi har uppdaterat installationsguiderna. Men eftersom deras föräldraförvar inte längre är tillgängliga, kan vi inte garantera för deras tillförlitlighet. 

Så vad gör vi nu?

Eftersom det här var de mest använda Kodi-addonna för streaming, har det blivit en uppgift att hitta rätt alternativ. Men oroa dig inte! Vi har du täckt. Vi har uppdaterat vår lista över de bästa Kodi-tilläggena med flera nya och fungerande tillägg. Du hittar många coola streamingalternativ på den här listan för filmer, TV-serier, live-tv, sport och mer.

Innan jag börjar vill jag påminna er om att rättsliga åtgärder vidtas mot leverantörerna av Kodi addon. Emellertid kanske inte nedbrytningarna endast förblir begränsade till utvecklarna. Det finns en enorm möjlighet att användare som strömmar från dessa tredjepartskällor också kan bli stämda.

För att stanna på den säkra sidan rekommenderar jag att du använder ett VPN hela tiden medan du strömmar. Jag använder personligen ExpressVPN på alla mina strömningsenheter inklusive FireStick, Android TV Box, Mobiles & PC. Jag föreslår att du gör samma sak.

  Populære Kodi Addons Lukk ned: Her er hva du kan gjøre

Denna månad erbjuder ExpressVPN också 49% rabatt + ytterligare 3 månader på sin årsplan.

Nu när dina streamingaktiviteter är privata är några av våra rekommendationer här:

1. Exodus Redux: Denna addon erbjuder massor av filmer och shower. Senast jag kollade, drog det ett antal arbetsströmmar.

Hur man installerar Exodus Redux på Kodi

2. 7 av 9: Med ett expansivt bibliotek med innehåll och olika strömningskategorier har 7 av 9 blivit en av våra favoriter. Det är en allt-i-ett-tillägg med filmer, serier, sport, live-tv och många extrafunktioner

Hur man installerar 7 av 9 på Kodi

3. Limitless: Ytterligare ett tillägg med ett brett utbud av strömningskategorier inklusive dina vanliga filmer och program samt live-TV, sport, anime och mycket mer.

Hur man installerar Limitless Kodi Addon

4. Movie Theatre Butter: Detta är ett annat hållbart alternativ till Kodi-tillägg som har stängts av. Movie Theatre Butter har ett omfattande bibliotek med innehåll på begäran. Det finns i två varianter: ett klick och flera strömmar.

Hur man installerar biografsmöret på Kodi

Varför inte prova APK för strömning?

De tidigare nedbrytningarna och de senaste tyder på att Kodi inte är det mest pålitliga streamingvalet. Även om det fortfarande finns dussintals arbetande tillägg kan du inte vara säker på om de fortfarande skulle vara tillgängliga imorgon (eller till och med nästa ögonblick).

Streaming av APK-sändningar verkar å andra sidan vara ganska mindre sårbara för dessa digitala attacker av den digitala polisen. Det finns många APK där ute som har stannat igenom under svåra tider. Så varför inte betrakta dem som ett möjligt alternativ (till och med ersättning) till Kodi.

  Populære Kodi Addons Lukk ned: Her er hva du kan gjøre

Här är några av de APK som vi rekommenderar:

1. Cinema HD APK: Cinema APK är känt för sitt enorma innehållsbibliotek, det användarvänliga gränssnittet och strömmande av hög kvalitet. Det är ett enkelt val för dig som vill titta på filmer och TV-program.

Hur man installerar Cinema APK på FireStick

2. CyberFlix TV: Med en massiv mediekatalog och användarvänlighet är CyberFlix TV en av våra favorit APK: er för filmer och serier på begäran. Det är gratis och har funnits länge.

Hur man installerar CyberFlix TV på FireStick

3. BeeTV: Detta är en annan extremt populär APK som du vill prova. BeeTV erbjuder ett solid mediebibliotek och ett flytande, användarvänligt gränssnitt.

Hur man installerar BeeTV på FireStick

4. Mobdro: Om Live TV är på ditt sinne blir förmodligen ingenting bättre än Mobdro. Med hundratals kanaler från hela världen och högklassig streaming är Mobdro din perfekta strömningskompis.

Hur man installerar Mobdro på FireStick

Vi rekommenderar starkt att använda Real Debrid

Real Debrid är ett premiumhotell som ger dig tillgång till dussintals strömningslänkar av hög kvalitet som annars inte är tillgängliga.

Strömmarna som hämtas av Real Debrid är mer pålitliga. Real Debrid minskar också buffring till en bra nivå.

Du kan integrera Real Debrid till Kodi-tillägg såväl som APK.

För mindre än $ 5 per månad kommer din streamingupplevelse att förbättras dramatiskt.

Hur man ställer in och använder Real Debrid

Sista ord

Medan avstängningen av olika populära Kodi-förvar och tillägg är ett bakslag, har vi tack och lov fortfarande gott om strömningsalternativ till vårt förfogande. Det finns inte bara fortfarande många topparbetande tillägg, utan du kan också använda APK: er för att titta på ditt favoritinnehåll. Jag hoppas att den här artikeln hjälpte dig att hoppa tillbaka i strömmande vagnen.

  Populære Kodi Addons Lukk ned: Her er hva du kan gjøre

Max Eddy
Max Eddy Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me