Populære Kodi Addons Lukk ned: Her er hva du kan gjøre

>

I dette innlegget vil du lære hvordan du kan fortsette å streame og se på favorittinnholdet ditt etter den nylige nedleggelsen av de populære Kodi-tilleggene.

avslutning av kodi addons

I kjølvannet av arrestasjonen av en Kodi addon-utbygger, har mange andre utviklere stengt butikkene tilsynelatende forebyggende. Supremacy Repository ble lagt ned for litt over en uke siden, mens de andre populære depotene som Maverick TV, 13Clowns og Eggman fulgte etter snart.

Populær avslutning av Kodi Addons

Som et resultat gikk flere omfattende og populære addons øyeblikkelig offline, slik at brukerne var i en forvirringstilstand. Her er listen over de fremtredende tilleggene som ikke lenger er tilgjengelige:

- Maverick TV
- Supremacy (inkludert alle Supremacy-tilleggene)
- 13 klovner
- Gen-X
- På Flix
- Overeasy
- Skjebne
- Yoda
- Monster Munch

Merk: Magic Dragon og Yoda Kodi-tilleggene er tilgjengelige gjennom nye depoter, og vi har oppdatert installasjonsveiledningene. Siden foreldreoppbevaringene deres ikke lenger er tilgjengelige, kan vi imidlertid ikke garantere for deres pålitelighet. 

Så hva gjør vi nå?

Siden dette var de mest brukte Kodi-addonene for streaming, har det å finne de riktige alternativene blitt en oppgave. Men ikke bekymre deg! Vi har deg dekket. Vi har oppdatert listen over de beste Kodi-tilleggene med flere nye og fungerende tillegg. Du finner mange kule streamingalternativer på denne listen for filmer, TV-serier, live-tv, sport og mer.

Før jeg begynner, vil jeg minne om at det blir tatt rettslige tiltak mot leverandørene av Kodi addon. Imidlertid kan det hende at sammenbruddene ikke bare forblir begrenset til utviklerne. Det er en enorm mulighet for at brukere som streamer fra tredjepartskilder også kan bli saksøkt.

For å være på den sikre siden, anbefaler jeg å bruke en VPN hele tiden mens du streamer. Jeg personlig bruker ExpressVPN på alle streamingapparatene mine inkludert FireStick, Android TV Box, Mobiles & PC. Jeg foreslår at du gjør det samme.

Denne måneden tilbyr ExpressVPN også 49% avslag + ytterligere 3 måneder på sin årsplan.

Nå som streamingaktivitetene dine er private, er noen av anbefalingene våre her:

1. Exodus Redux: Dette tillegget tilbyr mange filmer og show. Sist jeg sjekket, trakk det en rekke arbeidsstrømmer.

Slik installerer du Exodus Redux på Kodi

2. 7 av 9: Med et ekspansivt bibliotek med innhold og forskjellige streamingkategorier har 7 av 9 blitt en av våre favoritter. Det er et alt-i-ett-tillegg med filmer, serier, sport, live-tv og mange statister

Slik installerer du 7 av 9 på Kodi

3. Grenseløs: En annen addon med et bredt spekter av streamingkategorier, inkludert vanlige filmer og show, så vel som live-TV, sport, anime og mye mer.

Hvordan installere Limitless Kodi Addon

4. Movie Theatre Butter: Dette er et annet levedyktig alternativ til Kodi-tilleggene som er lagt ned. Movie Theatre Butter har et omfattende bibliotek med innhold på forespørsel. Den kommer i to varianter: ett-klikk og flerstrømmer.

Hvordan installere kino smør på Kodi

Hvorfor ikke prøve APK-er for streaming?

Nedbruddene i det siste og de siste indikerer at Kodi ikke er det mest pålitelige streamingvalget. Selv om det fremdeles er mange titalls arbeidstillegg, kan du ikke være sikker på om de fremdeles vil være tilgjengelige i morgen (eller til og med i neste øyeblikk).

Streaming av APK-er synes derimot å være mindre utsatt for disse digitale raidene fra det digitale politiet. Det er mange APK-er der som har oppholdt seg gjennom vanskelige tider. Så hvorfor ikke vurdere dem som et mulig alternativ (til og med erstatning) til Kodi.

Her er noen av APK-ene vi anbefaler:

1. Kino HD APK: Cinema APK er kjent for sitt enorme innholdsbibliotek, brukervennlige grensesnitt og streaming av høy kvalitet, og er et enkelt valg for deg som ønsker å se på filmer og TV-serier.

Hvordan installere Cinema APK på FireStick

2. CyberFlix TV: Med en massiv mediekatalog og brukervennlighet er CyberFlix TV en av våre favoritt APK-er for on-demand-filmer og serier. Det er gratis og har eksistert i ganske lang tid.

Slik installerer du CyberFlix TV på FireStick

3. BeeTV: Dette er en annen ekstremt populær APK du vil prøve. BeeTV tilbyr et solid mediebibliotek og et flytende, brukervennlig grensesnitt.

Hvordan installere BeeTV på FireStick

4. Mobdro: Hvis Live TV er i tankene dine, blir sannsynligvis ingenting bedre enn Mobdro. Med hundrevis av kanaler fra hele verden og streaming av ypperste klasse, er Mobdro din perfekte streaming-følgesvenn.

Slik installerer du Mobdro på FireStick

Vi anbefaler på det sterkeste å bruke Real Debrid

Real Debrid er et førsteklasses hoster som gir deg tilgang til dusinvis av høykvalitets streamingkoblinger som ellers ikke er tilgjengelige.

Strømmene hentet av Real Debrid er mer pålitelige. Real Debrid reduserer også buffering til et stort nivå.

Du kan integrere Real Debrid til Kodi-tillegg, så vel som APK-er.

For mindre enn $ 5 i måneden vil streamingopplevelsen din dramatisk forbedres.

Hvordan konfigurere og bruke ekte Debrid

Avsluttende ord

Selv om nedleggelse av forskjellige populære Kodi-lagre og tillegg er et tilbakeslag, har vi heldigvis fremdeles mange streamingalternativer til rådighet. Ikke bare er det fortsatt mange topparbeidende tilleggsprogrammer, men du kan også bruke APK-er for å se favorittinnholdet ditt. Jeg håper denne artikkelen hjalp deg med å hoppe tilbake i strømningsvognen.

Max Eddy
Max Eddy Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me